Обичам две момичета по различен начин какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам две момичета по различен начин какво да направя?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1836 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години. Обичам две момичета по два различни начина. С едната сам супер близък мога да разчитам на нея винаги и за всичко, дава ми ценни съвети и имаме доста сходно виждане за живота и е много красива. Проблемът е там, че е леко студена и притеснителна. Искам да кажа, че е доста примерна и не прави тъпотии които аз смятам за забавни и привлекателни имам предвид нещо по-импулсивно и необмислено. С нея никога не сме си говорили за секс, какво ни харесва, какво бихме искали да опитаме... Аз обичам когато съм във връзка с момиче да и го показвам и да и се нахвърлям супер неочаквано, да я притискам към стената, да я вдигам... Тя обаче е малко хладна като човек и не знам дали ще ми даде този "огън" който искам. Дали ще се отпусне/промени когато започнем да излизаме? А с другата дама имахме вземане даване натискали сме се, почти щяхме да правим секс обаче нашите ми се обадиха... Приличаме си по това, че не мислим много за последиците и направо действаме. С нея съм си говорил на всякакви теми секс, женски проблеми, лични проблеми, семейни проблеми... като цяло знам всичко за нея проблемът е, че нямаме еднакво виждане за живота и тя не харесва някои от моите приятели. Също тъка ме нарани доста с една нейна постъпка която според моите приятели не е нищо, но егото ми е доста наранено, тя ми се извини, но ми е трудно да го преглътна като знам колко добре съм се държал с нея... Ако искам мога да тръгна с нея, обаче ми е трудно да го преглътна и мисля, че щом един път е постъпила така с мен, ще го направи отново, но все пак този "огън" който създавахме ми липсва. Що се отнася за първата дама сигурен съм, че знам как да я спечеля, обаче се притеснявам, че ако тя не се отпусне, аз ще остана прецакан защото няма да получавам това което ми харесва. Имам и 1 въпрос като цяло. Според вас всички жени ли обичат когато момчето е малко по-активно/по-доминантно когато се целувате/натискате? Съжалявам, ако темата ви се струва тъпа или детинска...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: f6cd713a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ще ти кажа, че понеже си едва на 16 може да избереш която искаш, защото няма да е последната с която ще си още сте млади просто си живей живота и се занимавай с тази която искаш, и ти е кеф.
За предпочитане е 2рата прави си секс, но не се надявай на сериозно обвързване млади сте живота и жените, и мъжете са пред вас.
Като станеш на 20/21 тогава мисли какво искат жените, защото ти сега се занимаваш с деца.
Една жена обича да се чувства желана и определено като пораснеш ще имаш потенциал да сваляш момичетата лесно, както и лесно да ги вкарваш в леглото си.
Но това с което ти се занимаваш са лапета(деца, момиченца), но не и жени, и неочаквай почти нищо от тях мислт се за големи, но въобще не е така като пораснеш ще видиш.
Сега която и да избереш да не ти пука казвам ти за втората понеже е по разпуснат човек и малко по зряла докъто първата определено става само за компания надали ще ти се даде въобще, докъто с втората поне може да правите това което искате.
Пак казвам не се надявай на кой знае какво деца сте включително и ти първо порастни после ще видиш какичките как се справят. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4f3291cf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих казала първата - може да не е толкова "щура", защото не сте във връзка. Когато сте във връзка и за задълбочена, тя сама ще иска да и се натискаш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ddbfa9903b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   тази, която е по-примерна, ще е по-вярна. Да, и аз в началото не се отпускам, но също искам да ме гушка и да има огън във връзката ни.. и да ме вдигне и така нататък.. Просто избери по-свястната, за да ти е по-дълга връзката.. , ако държиш на дългите връзки..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ea953d907f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не избирай нито едната , нито другата , по простата причина , че не ги заслужаваш , единственото , което искаш от тях е да ги използваш само за едното е...е . Типичното лекенце това си ти мойто момченце !

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 121d6156cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям на 10000% номер 1.
Казал ти е всичко, което и аз мисля.
М26

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8a445856b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Два остри камъка брашно не мелят, авторе. Втората ще ти върши работа единствено за секс, първата ще ти даде душевното удовлетворение от живота, което е по-важно защото оргазмът можеш да си го получиш и на ръчна, но доброто отношение от неподходящ партньор - не можеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 44a81d13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вероятно можеш да бъдеш и с двете. С която и да тръгнеш, ако си сбъркал ще я оставиш и ще тръгнеш с другата, това е грубата истина.

Аз съм момиче на 17. Не съм от най-топлите хора на пръв поглед. Просто нямам интерес да бъда, не че нещо. Обаче, скрити лимонки колкото щеш. Дай ми на мен неочаквано притискане към стената и прочие.
Млади сме, бушуват ни хормоните. Ако искаш връзка, първата е твоя човек. Ако искаш лесен секс, взимай втората.
Съветвам те преди да вземеш някакво решение да провокираш първото момиче да говори на по-интимни теми или просто нещо по-лично. Приближи се до нея, сякаш ще я целунеш, прегърни я за по-дълго време, виж как реагира на близостта ти. Питай я кога е нормално да правиш секс за първи път в нова връзка и някакви такива неща. Просто отвори темата, защото може да се окаже, че не си я преценил правилно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f6cd713a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе и аз ще подкрепя номер 1.
До останалите:
За какви сериозни връзки говорите тук?
Авторът е едва на 16 години така или иначе с която и да се занимава ще е за кратко, той е твърде млад още какви сериозни връзки ви гонят, всичко на тази възраст е просто секс.
Значи момчето не е на 20, че да му търсим жена той иска секс определено и двете са малки, и секса няма да е това което си мисли и с двете.
Ж. 20

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 50fdcb2b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, такива неща трябва сам да си ги решаваш, а не да търсиш хорски мнения.
Може и да съжаляваш за решението, което ще вземеш, а може и да си супер щастлив и доволен.

Сега ти е времето да се научиш да взимаш самостоятелни решения.
Истинския мъж всичко си решава сам!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 34cfcb800a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Избери първата. Ще получиш огъня си щом се отпусне. Всяко момиче има огън но не всяка е зряла и сериозна за връзка. Избери първата но само ако смяташ че чувствата ти към нея са сериозни. Дали си сбъркал ще разбереш в последствие, но мисля че няма да сбъркаш.
Талисманче18

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 72cf532db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Момиче съм на 15 и може би първото момиче е малко по-хладно, защото е само на 16 (доколкото разбрах) и не иска да има интимни отношения с момче на толкова ранна възраст. Иска да види как ще потръгне връзката ви и тогава сама ще прецени дали си заслужава или не. Според мен е по-добре да опиташ с първото момиче. Щом казваш, че е много красива и имате еднакво виждане, общи теми и имате чувства един към друг няма какво да мислиш.
П. П. Хареса ми, че наричаш момичетата "дами". Сладко е

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 69c34e7878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съветвам те - да се ебеш с втората, а с първата връзка да имаш.
И с двете няма да имаш истинска връзка, тъй като си само на 16.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker