Родителите ми не ми позволяват да ходя на дискотека? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми не ми позволяват да ходя на дискотека?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3544 пъти
Здравейте, на 14 години съм. Януари месец правя 15. Тази години съм 8 клас, ново училище, нови приятели и в класа ми повечето ходят вече на дискотеки. Събират се вечер с по-големи, излизат нощем и въобще се забавляват. Моите родители не са някакви задръстени, те самите ходят на дискотеки, но мен не ме пускат. Казват, че съм малка и да излизаме през деня има време за нощно избухване... Да де ама аз не искам да съм единствената, която не ходи. Не мога да разбера как родителите на моите приятели ги пускат, а мен не.
Моята най-добра приятелка също не я пускаха миналата година, но от това лято и сега редовно си ходи. АЗ съм ходила 3-4 пъти на дискотека, но без те да знаят. Не искам да ги лъжа искам да почнат да ме пускат и мен, нямам лоши оценки, нито лошо държание! Как да ги убедя да ме пускат вече?
Майка ми е на 35, баща ми на 36, а още ходят на дискотеки? Повечето ми приятели дори редовно ги виждат и постоянно ми намекват как те ходят пък аз каква съм и не ходя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4a4c2b4136
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   ЕВАЛА на родителите ти!!! Малка си, аз тръгнах на дискотеки - 18-19 годишна, докато моите връстници бяха всеки ден там. Забавлявали сме се по толкова много различни начини, на домашни партита у приятели, на заведения, на атракции, на концерти!! На 14 за дискотека ми говори, божеее.... Онзи ден чух един диалог: "Къде отиваш бе, ти си толкова малка още", "Не съм малка, на 15 съм". Отсега, ако се мисли за дискотека, не знам.. Както казах има много други варианти за забавление, но сега явно е наложено "дискотеката, в която всички ходят". Браво на родителите ти, че не са като другите!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f6d0d6bf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако ще ходиш вземи придружител който е над 18 години ако е брат или сестра нормално е да се притесняват вашит

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 60640d6205
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На 14-15 години, нямаш работа в дискотека. Един ден ще им благодариш! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5ec9ff0979
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви са тия дискотели, дето пускат 14 годишни? Аз когато бях в осми клас, ходихме на детска дискотека. От 18 до 20 часа. На нея родителите ми ме пускаха. Не се сервираше алкохол. Родителите ти са прави, така те предпазват от много неприятности. Ако пък толкоз много ти се ходи, помоли ги да те вземат със себе си някой път.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5ec9ff0979
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какви са тия дискотели, дето пускат 14 годишни? Аз когато бях в осми клас, ходихме на детска дискотека. От 18 до 20 часа. На нея родителите ми ме пускаха. Не се сервираше алкохол. Родителите ти са прави, така те предпазват от много неприятности. Ако пък толкоз много ти се ходи, помоли ги да те вземат със себе си някой път.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28a2ce29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мила вашите ги е страх да те пуснат, защото в нощните дискотеки има какви ли не боклуци, пияници, мутри и тн. и ги е страх, че някой може да ти направи нещо, а и как изобщо са те пуснали, като нямаш 18 фалшива лична карта ли даде? Да не говорим, че приятелите ти щом техните им позволяват всичко значи са ги изтървали още от сега и не ми се мисли какви хора ще станат, ще започнат да пушат да пият, да се дрогират да правят секс с кой им падне, вашите не искат и ти да тръгнеш по лош път и затова на този етап не ти дават.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 612617c5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила ще ти разкажа само една история и ще разбереш защо не те пускат на дискотека.
Имах приятелка, бяхме горе-долу на твоята възраст и съответно и нашите не ни пускаха много по дискотеките, но едно лято направиха изключение и ни пуснаха с уговорката да се приберем около 12. Ей, супер! Нагласихме се ние няколко момичета и право на дискотека. Танци, смях... по едно време около нас почнаха да се въртят някакви момчета, малко по-големи. А ние се правим, че не ги виждаме, само една приятелка се впечатли. Заговори се с единия, той я черпи нещо... наближи време да си ходим и тръгнахме да я викаме, ама тя не, та не. Новият и приятел щял да я закара. Опитахме се да я убедим, че не е добра идея да я кара някой, който познава от 2 часа, при това е пил, ама не. Накрая я предупредихме да внимава и я оставихме. После разбрахме какво е станало. Новият й приятел я навивал да я води в своя апартамент, тя не искала и накрая той спрял колата близо до един парк, завлякъл е на едно тъмно място и я изнасилил. От тогава тя на дискотека не стъпи и си научи урока, но трябваше ли да преживее целият този ужас?
Сега знам какво ще ми кажеш, че ти си умна и на теб такова нещо няма как да ти се случи, но миличка като ти се изправи отпред някой пиян 90 кг колкото и да си умна нищо няма да можеш да направиш. Не четеш ли какво става по дискотеките? Само в рамките на няколко дни имаше 2 или 3 новини, убийства, масови боеве, изнасилвания, кражби...
Разбирам, че ти се иска да се забавляваш, но за съжаление дискотеките вече не са място за забавления, а място хората да си покажат простотията, за се напият като свине и да правят глупости. И после ти и твоите приятели можете да пострадате без никаква вина. Достатъчно е да погледнеш някакъв такъв изрод накриво и той е готов да ти налети на бой, а много имат и ножове. Така, че по-добре правете домашни купони, че там поне ще сте си само вие и няма да има разни пияни наоколо.
А колкото до това как родителите на твоите приятели ги пускат... ти сигурна ли си, че ги пускат? Защото имах позната, която редовно успяваше да се измъква от тях с обяснението, че ще спи у приятелка, а приятелката и пък обясняваше, че ще спи у тях, а всъщност и двете си прекарваха времето по дискотеките. Е, накрая ги хванаха, де. И съответно бяха наказани толкова дълго, че май отидоха на дискотека чак на 18. Та да не се окаже, че супер готините ти съученици правят нещо такова? За това, мила, колкото и да ти се иска, мисли разумно и си дай сметка, че на твоята възраст мястото ти не е по баровете и дискотеките. После като станеш на 18, ако щеш не се прибирай у вас въобще, ама до тогава по-добре послушай вашите, че да не съжаляваш. И те са били на твоите години и точно за това знаят най-добре колко е лесно да стане нещо неприятно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1ba6c317b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами и мен не ме пускаха на тази възраст и с право!
Подле към 11 - 12 клас почнах яко да ходя, почти всяка седмица, особено преди и след бала беше много силен период...
После рязко загубих интерс - предпочитам да се съберем 5 - 6 приятели на домашно от колкото да ходя по дискотеки дето се събират всякакви ненормалници...
Сега ходя по 1 - 2 пъти годишно най много...
Та не се притеснявай - не изпускаш нищо!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0f714f4ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторката
Да, знам, че е така ама ми се ходи като стана 11-12 клас ще бъде вече късно да ходя. Искам сега докато съм млада да се забавлявам, а не да бъда като родителите ми дето ходят на по 30 години още на дискотеки.
Като съм ходила тайно от тях не съм давала фалшиви документи просто те не искат въобще лични карти просто влизаш, живея в столицата и там никой не го бърка на колко си години пускат те!
Нашите са ми предлагали да ходя с тях и тяхната компания ама не искам да се излагам, на 15 години с мама и татко на дискотека.
Апък не искам да почна да ходя сама на 18 час супер ще е странно и задръстеняшко. Отделно аз пия алкохол нашите ми дават по малко и правя секс с гаджето си, не виждам какъв им е проблема. Как дургите ще ги пускат, а мен не :(

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1d4cf1b8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, ти не си млада, а си МАЛКА направо - дете си с две думи и не ти е мястото в дискотеката.
От собствен опит ти казвам. Аз идвам от малък град и по моето време не се гледаше толкова стриктно и влизах с много по-голямата си сестра. На 16 г. вече ми беше омръзнало от дискотеки - едно и също, тъпи типове - не е просто за деца - налитат ти разни мъже над 20 г., които или не виждат, че си на 14 г., или си падат педофили - гнусотии общо взето. Най-готините партита преживях чак след 25 г., включително DJ партита в чужбина с 80 хиляди човека и така нататък - ти само ще имаш достъп до някакви съмнителни заведения.
Номерата с фалшивите докуметни са за хора на 16, 5-17 г. - на теб жълтото около устата ти личи отдалеч.
Моят племенник е на 16 г. и е много готин по всички категории - има хубаво и тренирано тяло, добър е в училище, може да общува и е популярен в училище, но не ходи на дискотеки. Тази Нова Година ще го вземем за първи път на дискотека просто да види какво е и да е подготвен
Имам доведена дъщеря, която е фен на електронната музика и затова ходи от доста време на разни партита, но само на отбрани, но на 14 г. и тя си беше вкъщи - след 16 години вече е ОК и то до 12-1 часа някъде, след 17 г. вече до 3 часа да кажем, но на 14 г. мястото ти е в детската дискотечка до 22 часа и който родител те пусне на дискотека за възрастни няма акъл

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28a2ce29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мило момиче, няма да е късно, после в университета особено първи и втори курс ще има много да ходиш по дискотеки повярвай ми. Аз ходих за първи път 11 клас на детска защото нямах 18, а с нощните почнах чак 12 клас и после в първи курс даже имат няколко пиянски изцепки там. Ще има партита студентски празници ще имаш да ходиш на дискотеки колкото си щеш. Сега ако започнеш после бързо ще ти омръзне, госпожата по психология ни беше дала пример с дъщеря на нейна съседка и тя така почнала на 14 -15 да ходи по дискотеки и накрая като станала на 22 - 23 вече и омръзнало и и станало безинтересно. И с теб ще стане същото сигурно. Това е за тезата ти, че си щяла да изглеждаш задръстена ако почнеш да ходиш по - късно на дискотеки, когато вече наистина е нормално да се ходи студентите как ходим и не мислим, че е задръстено само защото сме на 20 20 и кусур. Колкото до вашите те имат голяма вина за поведението ти. Направили са дете млади и зелени и сега си наваксват, защото не са се наживяли навремето, а родителите на съучениците им още от сега са ги изтървали, а явно и ти не отиваш на добре, ще ми пие и ще ми прави секс на 14 и ще лъже родителите си! Ако съм на мястото на вашите и разбера какви ги вършиш един месец без таблет, телефон, компютър и от училище вкъщи!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28a2ce29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И къде точно те пуснаха да влезнеш, защото в Студентски град като съм ходила винаги ти искат лични карти?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e5105f7640
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Охх каква си пиклаа...ти си МАЛКА, а родителите ти са ГОЛЕМИ и МЛАДИ. И на тях хич не им е късно за дискотеки, че да ги изкарваш дърти, едва ли не за там. Дискотеките, скъпа, не са направени за вас-учениците, а за хора над 18, т.е. за големите, каквито са родителите ти. Така, че не го изкарвай, че сега трябва да ходиш и че на 18г. ще е късно, след като точно от тази възраст нагоре е позволено да си там и сама да носиш отговорност за действията си.
Яд ме хваща на такива като теб, дето си мислят, че като стъпят в дискотека и са попаднали на златна мина...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0148d938ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Добре де детски дискотеки няма ли вече? Аз като бях на 14 ходех само на такива. Не е нормално 15 годишни да ходят в дискотеки за над 18 и да се кълчат пред чичковци. Съгласна съм с много от коментиращите и споделям тяхното мнение. Също така съм на 24 и имам дъщеря и не мога да си представя тя да има такива предпочитания и един ден да ми каже на 15, че иска да го прави с батковци, защото точно това те чака ако не знаеш. Къде ви изчезна морала на младите момичета, нищо няма да изпуснеш не бързай, пази си девствеността ако още я имаш въобще.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 612617c5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   На 14 си, пиеш, ходиш на дискотека тайно от вашите и правиш секс с гаджето си. Браво, мила! А сега намери темата "Забременях, а съм на 15. Как да кажа на нашите? " Нещо такова беше заглавието. Та, така ли искаш да свършиш? Бременна на 15 и докато приятелите ти тепърва започват да се забавляват, колкото и да не ти се вярва най-яките купони стават в университета, не в училище, ти да седиш у вас и да сменяш памперси. Така, че спри да разсъждаваш като детенце и си укроти малко, че има грешки, които не се оправят.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fa43b6a1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей! На 14 съм, момиче. Мен също не ме пускат по дискотеки и купони. Лятото трябва до 21часа да съм в нас, а сега не по късно от 18 и 30. Изключение беше като ме пуснаха миналата седмица на рожден ден на една приятелка до 20. Останалите стояха до 22часа, но аз си тръгнах без да се оплаквам, свикваш и тва е, ами като станеш на 18 сигурно и на магистралата ще искаш да ходиш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f7adb9be14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ти къде се намираш въобще не ми е ясно на мене?? Аз на твоите години играех още с кукли. Ако на 14 почнеш да ходиш по дискотеки, то на 18 вече ще си минала през цялата махала с всички. След това хората се чудят заащо хората деградили. И ти веднага искаш да правиш това, което другите. Ти свой разум нямаш ли си? Ако те скочат от моста и ти ли ще скочиш? Замисли се наистина ти казвам. Иначе давай напред със стадото овце.
Дано да се усетиш и дано да не е твърде късно, това ми е съвета

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0f714f4ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторката
Всичко, което чувам от вас го чувам 24/7 от моите родители 1:1
Ходя по купони, организирани от класа ми. Едва до 23часа ми позволят. А повечето тепърва от 23 часа излизат.
Имам си разум ама и аз искам сега не е 18 век, когато се е ходило на дискотеки след 18, сега още на 12 ни пускат. В столицата, където живея никой не ти иска лична карта.
Приятеля ми е чичко, на 17 години е, правим секс с предпазни средства, но това не е важно. Просто искам да се забавлявам, то като стана на 18 все едно много ще имам време да ходя на дискотеки. А и тогава ще е тъпо, сега ми е времето. Писна ми от нашите с техните комунистически правила.
Алкохол ми разрешават нашите и то само по-малко, от класа се напиват като прасета имат толкава смешни клипчета пък аз съм си вкъщи с мама и татко. То според вас все има време, няма пък сега ми е времето!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: be8d8dc5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Че си малка, малка си, няма спор. Има си време за всичко и определено сега не ти е времето за дискотеки.
Ама те разбирам. За тебе е важно, за да бъдеш част от класа, не искаш да се делиш и т. н. Ама какво да се прави. След една-две години може повече да настояваш пред вашите, ама още хич не ти е времето. Плюс това, в клубовете (предполагам за чалготеки става въпрос) се пие и пуши, иначе не е забавно. А на 14 нито си за цигари, нито за алкохол. Не е края на света, де. Ще го преживееш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3afb024395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Момиченце, по принцип съм много против насилието над деца обаче явно такива лиглички, като тебе сам обой ще ги оправи! Вашите не са с остарели разбирания просто искат да не тръгнеш по лош път, и всичко, което ти го казваме не ти го казваме за лошо, а за те предпазим и ние , защото дете на 14 няма работа навън по нощите., камо ли в нощна дискотека! Ние ти говорим, вашите ти говорят, ама ти си толкова инатлива и лигава, че няма накъде и си знаеш своето!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3afb024395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   А и твоите приятели няма да станат хора щом още от сега са се пропили, но като искаш ходи си, като овчица със стадото бе! Лигла с лигла

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 612617c5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Запази си тази тема някъде в компютъра и я прочети пак след 5 години. С глас ще се смееш на детинщините си! От кога любовта и грижата на родителите е 4комунистическо правило"? Или си мислиш, че в Европа децата си правят каквото искат само защото никога не са живели в комунизъм? В голяма грешка си! А това приятелят ми е чичко (!!! ) на 17 години направо изби рибата и изкърти миФката едновременно. Искам да видя как ще реагираш ти след 2 години ако някой те нарече лелка. :)) Та въобще от всичките ти писания ясно си личи, че още не знаеш на кой свят се намираш и много време ще мине преди да ти дойде акъла. И точно за това родителите ти трябва да те контролират, че да не се забъркаш в някоя каша.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28a2ce29a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Колкото до пиянските изцепки на съучиниците ти, сигурно събират лайкове не защото са интересни на останалите, а защото те им се подиграват. Ужасно грозно е да видиш дете да пие алкохол, и как изобщо са ви дали като нямате 18, още по - грозно е да видиш момиче да се налива, като свиня. Изпитала съм го на свой гръб и знам след изпращането на другия ден един съучик ми каза, че е много грозно да видиш момиче такова състояние, аз тогава бях ппрепила и ме изнасяха на вън и повръщах, повярвай ми после се чуствах ужасно. Сега мислиш, че е яко но всъщност не е ти ставаш за посмешище по този начин. И двата случая, в които станах за резил са ми поука да не се наливам, в единия на изпращането и втория в първи курс излизаме първо на кръчма и после на дискотека. Така бях препила, че повърнах на дансинга в Котън, и всички идбягаха навън. После толкова ме беше срам, че цял месец не стъпих там. Имала съм и други изцепки, но най- фрапантните нарочно ти ги давам като пример. Разликата е, че аз тогава бях на 19, а е на 14, но все пак искам да ти кажа, че едно е момче да пие, друго е момиче изглежда ужасно и грозно отстрани. Още по - жалко пък изглежда деца да ми се наливат с алкохол. Прави си сметката! ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7fa4dbc6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Авторке, каква дискотека, за БОГА? Има време за всичко! Не мисля, че една дискотека е място за 15 годишно момиче или момче. Родителите ти нека си ходят, в това няма нищо лошо. Знаеш ли, аз слушах и уважавах мнението на родителите си. Като кажат - не, значи не. Не го подлагах на съмнение. Първоначално се тръшках много, но после осъзнах, че с времето всичко ще стане. Когато навърших пълнолетие, ходих, ходих и ми мина желанието. Отдай се на спорт или на нещо градивно, за да ти е добре след време. С едната дискотека няма да изпуснеш нищо. Пиене, пушене, предполагам забранени субстанции, аморално поведение. Това ли искаш? Да деградираш? Моля те, недей. Нека си спасим поколението! Хората просто искат да те предпазят от такива неща, защото си малка. Та ти си на 15 години, дори още не си ги навършила. Чакай, за къде бързаш? Има други забавления. Сега съм на доста над 18 годишна възраст и искам да ти кажа, че, ако моето дете така ми мрънка за разни такива неща - не комунистически режим, а нацистки ще наложа. Само и само да е човек! Пък има ли вече пълнолетие - ще мисли по-друг начин. Гаранция. И ти ще си така, но с времето ще го разбереш. Това е моето мнение. Приеми го приятелски!

С уважение,
EL IA.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0f714f4ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторката
Искала съм да напиша, приятеля ми не е чичко. Моя грешка ;d

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 19b3809baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Аз съм на 18 сега. Искам да ти кажа, че време имам достатъчно и да се подготвям за матурите, и да излизам, и да тренирам. Това, че вероятно ти не можеш да разпределяш собственото си време е друг въпрос. Точно вие столичанчета сте доста надути в това отношение. Както каза всичките твои приятелки ходят по дискотеки, добре. Ако всички твои приятелки почнат да употребяват наркотици, само защото така е модерно ти ще започнеш ли? Дискотеките са до едно време. И както всяко нещо омръзват. Там няма да срещнеш нищо друго освен простащината, на която са способни хората. Не е приятна гледка. За това сега имаш много различни начини за развлечение и няма да е зле да правиш това, което е подходящо за възрастта ти. Относно това, че никой не иска личната ти карта... при една случайна проверка глобата е над 300 лв. - почти минималната работна заплата на човек. Не мисля че на вашите родители тези пари ще са им излишни.

 
  ...
преди: 18 дни, 19 часа
hash: ad000d5521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Недей да бързаш да порастваш още от сега има време за това и недей слуша компанията ти за това че вашите ходят на дискотека а ти не те са големи и дееспособни а ти не. Аз също съм на годините на майка ти на 35 години и ще ти кажа че съм потресен от това което виждам по улиците и сред подрастващото поколение и ще ти кажа още нещо това че сред компанията ти има големи невинаги е на добре защото от големи до големи има огромна разлика и аз познавам големи хора който се държат като деца все още което е плашещо затова по добре след 22 23 най-късно в къщи в леглото някой филм ако не ти се спи ама да си у вас и помни че там си в безопасност и знай че родителите ти са най-големите ти приятели който никога няма да те предадат. По мое време когато бях на 12 години не казвам че беше безопасно но бяха други времена нямаше толкова убийства изнасилвания и т. н. а днес живеем вече в опасни времена за това се пази и очите на 4-ри винаги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker