Страх ме е от мюсюлмани/терористи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е от мюсюлмани/терористи.
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2769 пъти
Здравейте. Родата ни уж е мюсюлманска, но съм чела неща за мюсюлманите и исляма, като цяло... Добре, че е бил Св. Княз Борис 1. Нямаме нищо общо с мюсюлманите. Дори не празнуваме празниците, не почитаме обичаите. Дори нямаме Коран вкъщи. И съм безкрайно щастлива, че родителите ми не вярват в тази ужасна религия. Винаги роднини и др. са ме наричали християнката в семейството, защото буквално от както се помня вярвам и обичам Иисус. Празнувам Великден и Коледа с приятели и техните семейства. Общо взето не почитам исляма, а християнството.
Знаете, че няма обезопасен район от терористите. И, ако или по-точно, когато те превземат България и започнат да въвеждат абсурдните си закони, как ще се оправяме. Предполагам не много от вас сте чували за sharia law. Това е вид закон. Нямат капка уважение към жените. Държат се с тях, като с животни. Ще е пълно със забулени и брадати, та те нас самите такива ще направят. Секса го приемат, не като удоволствие, а като грях. Мъжете се имат за Богове. В името на Аллах-а си биха убили собствените си родители и то по брутален начин. Не казвам, че терористите са истински мюсюлмани, но на истинските мюсюлмани самите им обичаи и всичко им е пълен терор. Както сме и близо до Турция, не искам да живея между джихадисти и да не мога да спа от страх. Не, че сега съм много спокойна, но... Знам, че християните имат средно по 1,2 деца, а мюсюлманите средно имат по 5. А и половината от света са мюсюлмани. Представете си какво ще се случи след някои други 10 години. Екзекуции ще има всяка седмица. Силно се надявам да ги избият и да спрат ислямизацията. Ии да, имам огромен страх от терористи и мюсюлмани, въпреки че за сега в България ги няма. Не мога да стоя спокойно в автобуса, не мога да обикалям мола на спокойствие. Не знам как да се справя със страха си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2a73fec8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В исляма е разрешено да убиеш християнин, но ако направиш нещо лошо на друг мюсюлманин е грях. Според тази религия мъжете мюсюлмани трябва да правят деца на жени християнки защото така едновременно се увеличават мюсюлманите, а християните намаляват. Обаче е забранено на жена мюсюлманка да има деца от християнин! Ние за тях сме "неверници", на турски - "гяури" или "кяфири". С тези думи наричат всеки който не е мюсюлманин, защото според тях ние не сме хора, а роби - "рая". По време на турското робство са взимали християнски деца момчета от родителите им, промивали са им мозъците и са ги правили войници - "еничари", които после когато станат мъже са пращали да избиват собствения си народ. И до днес учат децата още от малки да мразят "неверниците". Не знам защо тази религия е толкова агресивна и отвратителна, но е факт, че са убийци. За тях това е "джихад" - война в която избиват "неверници" и целта е исляма да владее света.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4dee614c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И мен много ме е страх, особено след случката в Париж много съм паникьосана. Най-вече от 3-та световна ме е страх, но пък всички страни ще искат да избият джихадистите, дори и самата Турция е против тях-целия свят е против тях. Успокой се живей за момента.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 736739ab75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хей момиче по-спокойно, не очаквай света да свърши със исляма. За малко информация, Аз съм атейст, не вярвам, че има нещо там "горе". Нашата държава може да няма огромна армия, но последните 2-3 години в спец. висши училища може да се избере да се учи "Защита на населението и защита от антитерористични дейности", не си мисли, че България изостава със своето развитие от другите ЕС държави. Самия аз тази учебна година завършвам и ще записвам точно това да уча, искам да допринеса с нещо, не за държавата, а за хората, за един нормален живот на всеки един от нас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6dbfaba716
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Хората над мен ще ти изпишат един тон глупости, но истината е, че исляма е много политическа религия. Наистина, религия на мира. Дори на арабски ИСЛАМ означава МИР. Но е така написана, много философски и политически, че нещата в коранът може да бъдат интерпретирани от хората по различен начин. То затова и хората са казали, че абсолютно всеки човек може да преоткрие себе си в исляма и в коранът. За всеки има по нещо написано. И могат да се правят много интерпретации.

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bf4e4c4fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Споко бе моме! Какви ги дрънкаш -"И, ако или по-точно, когато те превземат България и започнат да въвеждат абсурдните си закони, как ще се оправяме. "!? Кой ти каза "по точно", че исляма ще превземе България? Пак провокации ли се опитваш да прокарваш. Поне по скопосано ги пиши, първо семейството ви беше мюсюлманско, а по нататък, нямате нищо общо с исляма!? Хайде стига толкова, цял свят се разбуни и вече идва края на исляма. Всяко зло си има край. Има хубава поговорка"като не щеш мира, на ти секира". Това са мюсюлманите, долни и прости същества, които живеят, по скоро вегитират като паразити, върху снагата на земята. С нищо полезно не допринасят, живота да се усъвършенства, а само вредят, като всеки паразит. Не случайно, бащата на уж "Светска" Турция-Кемал Ататюрк пише в посланията си, сравнявайки ислямската религия с мърша, коя трови живота на земята. Отворете съвременната история на Турция и прочетете какво е писал Ататюрк за исляма. А за смърта няма за какво да те е страх, така или иначе, тя ще ни споходи. По гадно е, че тези изроди пречат на човечеството да живее щастливо, но за това ще си платят. Вече е започнала трета световна война-война на религиите. Примитивите няма как да я спечелят. Не гледате ли новини, с дронове се следят джихадистите и могат да бъдат отстрелвани като трофеи. Не се плашете, всичко е под контрол. Когато дойде времето, създателите на ИД сами ще си ги ликвидират. Запада разбра, че не от всяко дърво става свирка. С мюсюлмани демокрация не се гради.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dea714d46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се страхувай! Мисли за хубавите неща в живота! Не разсъждавай какво ще стане в бъдещето, живей в настоящето! Каквото такова! И да се случи нещо, няма какво да направиш! Всичко това с джихадисти и избиването на хора е политика на някои държави! Не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a097107746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Здравей, дете. Според мен, религиите са отживелица и в наши дни разделят хората повече, отколкото да ги свързват. Лично аз вярвам, че е важно да си изгради човек вътрешен ориентир за това как е добре и етично да живее.
Ако повечето хора са като теб (приемат ценности, а не религии), фанатизмът не хваща почва.
Затова: образовай се, насърчавай и хората около теб да го правят, научи се да учиш и да преподаваш, любопитствай, пътувай, опознай световето на другите.
Там, където хората се поднават и всеки може да разбере другия, различния, не вирее терор.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9a2d8bb253
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз пък се надявам агресивно настроените ислямисти да се концентрират в ИД, в Сирия и Ирак и чичо Путин да им свети маслото. Живи да останат само миролюбивите мюсли, дето манталитетът им е подобен на християнския.
Смятам, че двете религии могат да живеят в мир и разбирателство, както правят от векове на много места по света, от 100-тина години дори и в България.
И така, докато самите религии не отпаднат като такива, поради поумняване на хората :)
Младежите да казват, че са мюсюслмани, понеже пра-дядо им бил такъв на времето, ама те да не разбират много-много гокаво точно означава това. Каквито в момента са и повечето българи с християнството, междувпрочем.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f41873f388
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Хаха страх те е... аз ко да кажа като съм в Париж... Толкоз ме е страх че чак си събрах багажа и се връщам, защото мисля, че в България е по-безопасно. Така, че споко. В България може да няма много работа и пари, но поне е по-безопасно и ако се случи нещо подобно, ще съм до близките си и на мястото, което обичам най-много.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e9667b2d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Номер 10 в голяма грешка си, Турция е един от най-големите съюзници на джихадистите. Надежда има само в Русия! Всички сме учили история и знаем през 1878 кой ни е помогнал да се освободим от турското ислямско робство - православна Русия. И днес също е така!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 901c3e37e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Авторка: Явно историята съм я написала след поредната бруталност на терористите, която съм изгледала и ме е оставила шокирана. Сега забелязвам колко объркано е написано. Блгагодаря Ви, чувствам се по-спокойна, след като прочетох коментарите. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fa8f2270ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Още веднъж, че ви благодаря, че одобрявате коментари по симпатии. ТУк идеята е всеки да изкаже мнението си, стига да спазва правилата, а не само тези мнения, които на вас ви харесват. Нищо лошо не съм казал, освен че изразих мнение. Не съм обиждал, не съм критикувал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 30c46ec5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Значи успешно са ти промили главата. Всичко е в медиите. Именно за това в Западна Европа мразят българите - постоянно им се натяква чрез репортажи, статии и новини, че ние сме престъпници, крадци и т. н. Същото е и с мюсюлманите. В никакъв случай не ги подкрепям, но проблема е както Исляма, така и Християнството и всички останали религии. Докато продължава да има религиозни хора, този свят няма да види мир.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 30c46ec5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   #2, само за протокола, в Библията пише "Убивай неверниците! "". Така че колкото е "мирен" Коранът, толкова е мирна и Библията. Не харесвам мюсюлмани, но хайде стига сте приказвали глупости, при условие, че Християнството е същото нещо!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 203154d471
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   вярата сближава, а религията разделя...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5b306540a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Аз като чуя фойерверки, се моля, да са наистина фойерверки.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aaafdedbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Спокойно! Няма да дойдат в България! Имай ми доверие :) спи спокойно!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b503582e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Ти сериозно ли? ! Ти да не си пораснала в гората. А зсъм мюслюмнка и това ме убиди жестоко. Няма значение каква религия изповядваме, или във какво вярваме, стига да вярваме от душа и сърце. Тез неща които си ги издрънкала са пълни глупости. Ей заради такива хора като теб има неразбираемост между различните религии. Има всякакви хора ти да не мислиш че само в исляма има отрепки има и от християнството от будизма, юдаизма и така нтатък. Да права си и аз мразя терористите дано Бог ги накаже някои ден, обаче не всичи ислямисти са терористи има и християни. Тази случка в Париж знам за нея и да ти кажа че са пратили тези терористи християните. Но аз не мисля че християните и ислямистите са лоши, да има лоши но има и добри. А знаеш ли че във Турция тези месеци терористи убиват около 100 души на ден. Тези терористи повярваи не са мюсюлмни и никога няма да са. Те нислят че кто убият човек ще отидат в рая ама не е така. Във нашия Коран пише че мюсюлманите не трябва да нранват мравка даже. То и във Библията е така съсигурност. Трябва да спрете недейте моля ви. Няма значение кква религия изповядвсме всички сме хора и живеем на Земята , дишаме един въздух. Терористите те си нямат религия, ако наистина вярвахе във Бог нямаше да правят това повярвай. Ако си го прочела моля промени си мисълта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker