Търся съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Търся съвет
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1553 пъти
Здравейте Аз съм момче на 18 години имам приятелка която е на 15 с която сме вече година и половина. За съжаление техните не ме одобряват. Преди година започнаха да ни правят проблеми не ни даваха да се виждаме започнаха да и говорят какви ли не глупости по мой адрес да я настройват срещу мен и какво ли още не. В тях почти всеки ден става въпрос за връзката ни и колко съм неподходящ за нея и как само и провалям живота и кажи речи съседи и роднини говорят само за нас и как могла тя да излиза с мен. Преди месец навърших пълнолетие и сега вече почнаха по сериозни заплахи от страна на родителите и. Майка и дала ултиматум че ако не се раздели с мен ще подаде жалба срещу мен. Ние имаме полов живот по взаимно съгласие. За пръв път го правихме когато тя беше на 14 а аз на 16 разликата ние 2 години и 7 месеца. Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Наистина обичам това момиче и не искам да се разделям с нея но не искам да тормозят нея и мен повече прекалено много стана вече а аз не знам как мога да я и защита дори са и посягали защото е искала да се види с мен. А да кажем че съм наркоман или пияница не съм. Уча и съм отличник не разбирам какво искам от нея и от мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: c2d840414f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да направиш. Зарежи. Те няма да се променят или разкарат, мнението им също.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e3fb8df5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Ние имаме полов живот по взаимно съгласие. За пръв път го правихме когато тя беше на 14" - ето, тук е заровено кучето. Ти си правил секс с дете. Сега си пълнолетен, и ако момичето, под давление на родителите си, или от лични подбуди, могат да те дадат под съд, за секс с малолетна, или непълнолетна. Момичето може да каже, че си я насилвал. На много отворени се правите, а когато момичето забременее, бързате да се потулите. После проблемите се прехвърлят върху родителите и върху момичето. Малко са случаите, когато момчето припознава детето и плаща издръжка, а за проваленият живот на момичето да не говорим.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b17b3feb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Момче на 24.
Първо ще се обърна към хейтващите, не нападайте момчето с изрази като ''педофил'' и прочее, а се опитайте да му влезете в положението!
Към автора:
-В такива моменти е много трудно да се даде точен съвет, защото всичко зависи от родителите й. Тя няма пълнолетие и знаеш всичко зависи от тях.
Това, което мога да ти кажа е да се опитваш и да не спираш да се доказваш пред очите им. Най-добре отиди в тях, поискай разговор като голям човек с големи хора, сложи картите на масата и се разкрий максимално. Покажи бележници, кажи мечтите си, спомени какво гониш като цел, така можеш и да успееш да се вредиш в предпочитанията им.
Не прекалявай с подаръците, не вдигай високо летвата в парични стойности, а в духовни ценности. :)


Надявам се да съм бил полезен!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 632a50a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какво искат родителите ѝ от теб.
Какво да направиш - Воювай.
Можеш ли обаче да воюваш - ако утре спечелиш битката и те я изгонят - ще можеш ли да се грижиш за нея.
Ако не - срещайте се тайно.
Ако да обаче - ти си силният и не необходимо да търпиш техните заплахи. Можеш да откажеш да говориш с тях. Или да покажеш сила и ти.
Нека действат, нека пробват да те съдят - закона не е на тяхна страна. С един нормален адвокат, ще се измъкнеш.
Няма да се огъваш бе пич.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b573623fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Моя съвет е един ден след у-ще да се съберете ти, тя и твоите родители(предполагам си им казал) и да поговорите относно това. Или мисля че ще по-разумно твоята майка да се обади на нейната и да я поразпита защо не те одобряват. Ако ли пък не нека тя им каже че сте скъсали(но вие си се виждайте тайно)и изчакайте тя да стане поне на 17, за да решите дали ще избягате, ще им кажете че вече сте го решили и т. н.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: eee663675f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каква жалба ще подаде като дъщеря и е непълнолетна тоест има навършени 14год., което означава, че половия живот с нея е напълно разрешен
Ако тя беше малолетна тоест под 14год. тогава можеше майка и да подава жалба и да те съди за педофилство ако съответно обаче ти беше пълнолетен такаче само ви плашат.
Повечето родители гледат и материално как е мъжът, и какво бъдеще може да предложи тоест образувание, работа и съответно паричните средства на семейството ви нали за да неостане дъщеря им с бедняк.
Някой мислят и това което е пълна глупост според мен, защото е много по важно да има любов и разбирателство отколкото богатство и кавги.
Приятелката ти не е малка за да взима самостоятелни решения за нейния живот аз съм на 19 преди 3 години се изнесох от нас, защото моя живот неможе да го определя никой ако тя те обича найстина няма да се вълнува и повлиява от тях те са родители вярно е, но са довреме.
Трябва да не ви вълнува мнението им като те обиждат просто им казвай колко я обичаш и, че тя те обича такъв какъвто си а те нека си лаят не те харесват и се чудят как да ви скарат съответно вие нетрябва да се поддавате, и да се карате, защото те това целят няма как да ви забранят и се чудят как да ви стреснат.
Все пак това е нейния живот ако се обичате толкова много то тя ще живее с теб а не родителите и за да, и казват и определят те с кой да бъде дъщеря им.
Моята леля като се омъжи свекърва и постоянно крещеше, че е проста, че не е за него, че щяла да ги раздели хич да не се бутала при сина и незнаела на какво е способна е след години ако ги видиш са като майка, и дъщеря просто човек осъзнава, че не е прав в един момент и когато неможе нищо да направи се кротва.
Ако те ти дадът шанс също предполагам, че нещата ще се подобрят, но засега да не ви пука. Млади сте обичайте се и дано доживеете старини един с друг ако найстина се обичате толкова много макарче сте твърде млади за нещо чак толкова сериозно.
Ако това обаче те натоварва а тя се влиае от родотелите си най-добре непродължавай тази връзка просто като съвет понеже позната на майка ми се разведе скоро с мъжа си, защото не е била сигурна какво иска а родителите и все, и повтаряли, че не е за него, че той е такъв и онакъв, и в един момент тя ги послуша затоваче ако те обича се бори ако ли не остави я да ги слуша живота и изборите са си нейни.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d0e6b7c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче на 16 години имах приятел на 18 години и наще не ми даваха да съм с него даже и са ми посягали за жалост се разделихме заради това надявам се про вас да не станат нещата така разликата е, че ние не сме водили полов живот гледайте родителите на момичето да не научат ще стане още по-зле! Надявам се всичко да се оправи

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 90eec1cfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сякаш историята е писана от мен, само че аз съм момиче. С приятеля ми сме в същото положение, той също е на 18.
Не съм сигурна какъв съвет да ти дам, понеже положението ти явно е сериозно. Родителите на приятелката ти наистина могат да подадат жалба срещу теб и да те обвинят в педофилство, понеже вече си пълнолетен. Моите родители също ми бяха поставили това условие - да скъсам с него, иначе ще се стигне до крайности с полицията.
Та.. разбираемо е че се обичате, но трябва да преосмислите ситуацията и да решите нещо. Или се опитай да поговориш с родителите и по някакъв начин.
-Ани, 14.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: de22629076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1. Опитай се да разбереш каква е причината за да постъпват така.
2. Нахалствай и докажи, че те не са прави.
3. Каквато и жалба да подадът срещу теб, органите ще питат първо нея какво се случва. Естествено, че тя ако иска да е с теб... това няма смисъл да го коментираме..
4. Ако има кой да докаже, че сте заедно преди ти да навършиш пълнолетие не могат да те пипнат.
5. Твойте родители какво мислят? Помоли ги за помощ. Ако могат те да разговарят с нейните родители ое по-добре. Ще видят, че няма какво да криеш и наистина искаш да бъдеш с нея.
Не се притеснявай и не се отказвай от момичето си или те ще решат, че са били прави за всичко!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e4ac9d015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора
Опитвал съм се до говоря с тях да но те въобще не отразяват моето мнение. Казват също така че тя е обсебена от мен което също не е така живеем в различни градове виждаме се 2-3 максимум пъти в седмицата в които аз хода при нея а не тя при мен. А пък с нея никога не съм се отнасял лошо или нещо такова. Да финансово не съм кой знае колко добре аз и родителите ми но се стремя това да не е вечно така. Просто не се притеснявам толкова за мен отколкото за приятелката ми не искам тя да страда понеже рутинно те се карат с нея заради мен. А това че е по малка знам ние двамата никога не сме мислили че толкова рано ще правим секс той просто се случи не е нещо което можем да поправим.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 632a50a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче на 15г. се влюбва в мъж от ИДИЛ толкова силно, че тръгва от Русия и стига до Турско - Сирийската граница - където я залавят. Новината е от преди месец - порови малко.
Те не са се виждали на живо, но момичето прави това.
И все пак съществува огромна разлика - между влюбена и обсебена.
За да мога да се ориентирам, ще попитам.
Спорите ли понякога?
Как би реагирала ако ти не я потърсиш един месец?

Инак разбирам следващото ти изречение - не се боя за мен, а за нея. Ами когато родителите на моята разбраха за нас. Аз останах до нея, но привидно се разделихме, от тогава се срещаме тайно.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 632a50a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче на 15г. се влюбва в мъж от ИДИЛ толкова силно, че тръгва от Русия и стига до Турско - Сирийската граница - където я залавят. Новината е от преди месец - порови малко.
Те не са се виждали на живо, но момичето прави това.
И все пак съществува огромна разлика - между влюбена и обсебена.
За да мога да се ориентирам, ще попитам.
Спорите ли понякога?
Как би реагирала ако ти не я потърсиш един месец?

Инак разбирам следващото ти изречение - не се боя за мен, а за нея. Ами когато родителите на моята разбраха за нас. Аз останах до нея, но привидно се разделихме, от тогава се срещаме тайно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e4ac9d015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора
Естествено че спорим няма как да не спорим но винаги се сдобряваме спорим за най-глупавите неща. А ако не я потърся цял месец ще търси обяснение естествено защото няма защо да го е заслужила което е така, но никога не би направила някоя глупост или нещо такова. За срещането тайно и го предложих но тя иска да си отстои позицията и каза че не иска да се крием защото не правим нищо нередно, проблема е че тя самата не я е страх от семейството и и това ме притеснява. Днес също са се скарали и бащи за малко да я набие но майка и го дръпнал и тя и ударила шамар и така вече кой знае за кой път става. Но виждам как всеки следващ път в който се видим напоследък тя изглежда все по-изтощена от споровете с тях.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 632a50a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какво можеш да направиш? - Мисля, че е казано достатъчно.
Само да се оплаче в защита на детето, от психически и понякога физически тормоз. Социалните ще разговарят с родителите ѝ.

Естествено, че спорите. Когато се каже думата обсебване - нещата вече не са ясни.
И търсенето на обяснение и то ми дава информация.

Можеш да бъдеш спокоен, имаш нормално момиче до себе си, то те обича може би силно, но не е обсебено. Което за мен е голям плюс.

Може да ти струва естествено момичето да изразява мнение.

Но нека малко да разкажа какво е да са обсебени от теб.
Когато момичето е обсебено от теб. То не може да ти възрази директно. Не би допуснало спор - тъй като я е страх от твоята загуба.
Ако не я потърсиш - тя не търси обяснение, а се радва, че изобщо си се върнал отново при нея. Не знам как да го обясня. Но те се нуждаят от обсебващият партньор - така както от храна.
Те дифакто се хранят неговата енергия, само обсебващият партньор задоволява в голяма степен някакъв техен психологически проблем.
Ако партньорът го няма - би се случило това което би се случило с теб, ако спреш да се храниш. Буквално посягат на живота си, защото не знаят как да се справят със липсата ти.
Това за ИДИЛ го казах, за да ти покажа, че не е необходимо, да живеете заедно, че да се обсеби едно момиче. Разбира се това е голям фактор, но не е задължителен.
Другото което е - не знам кой от двама ни е по - запознат с тийн мисленето. Но каквото и да си говорим мисленето в тази възраст е много променливо, никак не е устойчиво, като при възрастните и емоциите често вземат връх.

Много би ме искало да познаваш тийн мисленето поне толкова, колкото мен. Тогава ще стане една дискусия, леле.
Но смятам, че освен твоето момиче - не си бил с други подобни.
Нищо де ти каза, че си на 18г А аз почнах, да се интересувам къде 23г.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e4ac9d015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора
Ами да не съм бил предполагам че не бързах а тийн мисленето както го нарече опитвам се да го опозная но това е друг въпрос хаха. Вече дори нея пускат с мен и не и дават пари за да не дойде, май единственото нещо което остана е да чакам и да вярвам че тя ще се справи с тях или няма да се за съжаление

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 632a50a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Абе има време ще опознаеш тийн мисленето. Аз почти съм го разбрал, но продължавам да откривам нови неща.
Не я пускат с теб - тогава е по - добре да не знаят, че се срещате.
Има начини да я срещнеш, без техните да знаят.
А пък ако няма пари момичето - ти можеш да ѝ дадеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker