Влюбен в момиче , на което правих интервю. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Влюбен в момиче , на което правих интервю.
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2629 пъти
Здравейте приятели!
Изправен съм пред един много сериозен за мен проблем…. Работя като Team Leader в доста просперираща фирма в голям Български град. Тъй като от скоро се е освободила позиция за нов служител в отдела, в който работя се изисква да присъствам на интервютата за набиране на нов човек. Миналата седмица кандидатства едно много красиво момиче, по което хлътнах до уши още в момента, в който я видях. На 24 години е, страшно красива, умна и доста добре си подбира изреченията, с две думи – личи си, че е свястно момиче. Дължа да отбележа, че аз съм необвързан 26 годишен, добре изглеждащ мъж. Да не си помислите, че съм някоя загоряля 50 годишна чичка, който търси как да изневери на семейството си с някое младо девойче. Ето къде идва проблемът обаче – въпросното момиче не е работило абсолютно нищо общо с това, с което се занимаваме ние, следователно няма как да я наемем. Тя ще се справи с работата тъй като е доста интелигентна, но сроковете доста ни притискат и нямам никакво време да обучавам човек от нулата. Мениджърът също ми каза, че иска да я вземем, но едва ли ще стане, защото искал човек с опит, който ще е наясно с поне 50% от материята, за да навлезе в работния процес възможно най-бързо.
Много я искам, но не знам какво да правя … Потърсих я в социалните мрежи, но не можах да я намеря. Дори и да я наемем ще си помисли, че точно това е причината, поради която сме я взели – за свалка …, следователно и при този вариант ще ми е трудно да процедирам …. От няколко дни си мисля за нея и не мога да заспя при мисълта, че когато и кажа, че не е одобрена повече никога няма да я видя. Направо се изяждам от вътре.. кажете ми какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4ffcc282f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че щом няма да я наемете можеш да изчакаш известно време и да я потърсиш по някакъв начин. Все пак имаш някаква информация от кандидатурата й. Не мисля, че е по-добър вариант да й бъдеш шеф и да я сваляш.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5445b411e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като няма как да постъпи на работа, не я привличайте.
Това не пречи да искаш да се срещнете.
Ако откаже, само защото сте я отхвърлили от работното място, помисли дали би искал такъв човек до себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2dfcbd6536
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да речем, че я наемеш. Какво правиш после? Как ще се чувстваш в работния процес и как ще ти минава работния ден? На работа трябва да се работи, а не да се излагаш. Потърси контакти на момичето при HR-ката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cb154408d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Там си за да работиш, а не да сваляш момичета. Аз лично не бих приела добре някой да ме сваля така. Още повече - момичето може да има приятел, да е семейна, всичко е възможно. Според мен това не е начинът.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9b3a6944bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намери я и и кажи.... Ако прецени ще излезе с теб.... Ако не поне си опитал... Няма как да я наемете за жалост това ще е непрофесионално от твоя страна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 355e7c186f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо не наемете друг човек с опит, който да започне веднага да си върши работата, а междувременно не обучавате нея? И когато е готова, ще започне да работи. Даже ти можеш да й предложиш помощта си и по този начин може да си близо до нея и да завържете контакт.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ea7edeed58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами много просто: викния в офиса Ви, кажи й, че не одобрена за работа и т.н. и след това и кажи, че ти би се радвал, ако се видите на вечеря или на кафе. Не виждам кое му е сложно и какво му се чудиш. Така е по-добре, защото ще можеш да започнеш връзка с нея без да се притесняваш от личните Ви отношения в службата /които предполагам не се толерират във вашата фирма/, няма да се притесняваш за неща от типа на: "ако някой колега разбере", "какво ще си кажат колеги" и сякакви такива глупости. Действай.
Ние обичаме мъже които са директни и леко провокативни! ;) :P

Жена, 26г.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 83bc334248
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Още по-добре, че няма да я наемете- знаеш я оная поговорка- където човек си вади хляба....! Сигурно има начин да разбереш телефон, поща, адрес от СВ-то ѝ, действай! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1a530a0ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не бих се занимавал с някой, който не може да се справи с такава задача.
Най-важното качество на един човек е да може да взема решения и носи отговорност за тях.
Тук, каквото и да ти кажат, никой не може да ти гарантира, че девойката ще плесне с ръце и ще се прегърне с теб. Най-малкото, след като е толкова красива и умна, сигурно не си първият, който го забелязва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2ddd5576df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е добре да я наемеш, защото после има 3 варианта.

1 - да я сваляш и тя да те отреже, което после ще е доста конфузно предвид, че трябва да работите заедно.

2 - да започнете връзка, което не е добре предвид, че сте колеги, защото това е сериозна предпоставка за неприятни драми на по-късен етап

3 - да не предприемаш нищо и да се тормозиш сериозно, защото от опит ти казвам, че от емоционална гл. т. никак не е лесно да се работи с човек, в който си влюбен.

Най-добре е да не я одобрите и да ѝ предложиш да излезете. Вече сам си прецени да е по-добре да го направиш веднага при отказа или след време.

Ако е веднага, вероятно няма да приеме, защото ще е разочарована от отказа. А ако е след време, може да изглежда, че я търсиш след толкова време ни в клин, ни в ръкав и да е някак неловко. Но при всички положения пробвай, защото дори и да те отреже, така или иначе нищо не губиш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 54045ce9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подкрепям номер 6 - не я наемайте, но й предложете да я закачите за някого, ако има желание да се учи :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 62612ab774
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-добре да не я наемат. Обикновено и както често се случва, тя може и да завърти любов с някой от фирмата, ама може да не е авторът на темата, а по-голям шеф. И още по-гадното, което се случва реално, шефът да е някой мазен плужек, даже женен и да чука най-хубавата и уж интелигентна и сериозна мацка.
Авторът направо ще му иде да напусне и то от разочарование. КАК МОЖЕ такава жена да пуска на такъв!
Отвратителна история, но както казах, напълно реална и често срещана в ежедневието ни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1d30c00325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Странно е да се влюбиш в жена само след половинчасов разговор. Да ти хареса да, но чак пък толкова? Според мен точно това, че те привлича е добра причина да не я наемаш (макар че това е дискриминация - да отхвърлиш жена заради привлекателността ѝ). Но нищо хубаво не може да излезе според мен от подобна авантюра на работното място. Още повече, че не покрива изискванията.
Не пречи да наемете друг, а нея просто да я поканиш на среща след това. Аз веднъж така направих - бях на интервю с много чаровна ЧР-ка. Отказах офертата им за работа, но два дни по-късно я поканих на кафе.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1b19ef9882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По-добре е за теб, в личен план, да не я наемете. Защото ако ти стане подчинена и тогава и признаеш какво чувстваш ще стане сложно. Едно, че тя сигурно ще се обиди, че сте я наели само заради теб и чувсвата ти, второ, че ще тръгнат едни клюки и интриги и ще стане страшно. Ще има да те одумват как си наел любовницата и т. н. За това просто прояви търпение и след няколко месеца и се обади. В СВ и има най-малкото е-майл и мобилен телефон. Е, вече не знам как тя ще реагира, но поне ще си опитал. Обаче не го прави точно сега, защотов момента на нея изобщо не и е до това, търси си работа и като нищо ще те отреже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker