Ще ме изкарат изнасилвач заради една ненормалница! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Ще ме изкарат изнасилвач заради една ненормалница!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2969 пъти
Изразявам се така за жена, но просто е смешно и жалко това, което тя прави. Не съм обиждал момиче през живота си, не съм бил груб към момиче, научен съм да съм джентълмен и едно обвинение ме втрещи. Става дума за работното ми място. Въпросната дама е по-голяма от мен 4 години доколкото знам (аз съм на 22) и е моя колежка с малко повече стаж и опит, държи се като неофициална шефка/началник смяна. Аз съм студент, сега си работя в София в една голяма верига за хранителни продукти и работя в склада за зеленчуците. НИКОГА НЕ съм имал нещо сексуално, любовно или каквото и да било към нея. Тя е груба, държи се надменно и дори бих казал, че НЕ можем да се разбираме. Доста често самата тя не си върши работата като хората, а ходи и се кара на другите, а защо я държат отгоре и търпят не знам, но някак си я понасях.
Началото на март един ден в склада много се скарахме и аз я помолих да отидем насаме да говорим в отделно помещение (нещо като стаичка за пушачи). Това ми беше грешката. Вътре в стаята скандалът още повече се разрази и не й мълчах. Казах й, че се е провъзгласила за шефка и от там тя ми налетя физически да ме бута и крещи, при което няколко пъти й хванах ръцете да се отбраня, нямах намерение да я удрям и наистина в разгара бялата й ризка се скъса, баджът й падна и тя се разрева и побягна. Аз се почудих на реакцията й и даже ми стана гадно. И наистина не съм й скъсал ризата, нито съм я ударил. Още същият ден вече на мениджъра вече главния се е оплакала, че съм се опитал да я ИЗНАСИЛЯ и по-рано съм я ударил няколко пъти. Шефът не знае какво да вярва и временно ме е отстранил. Колегите ми от работата ме подкрепят, щото знаят какъв човек съм и какъв е тя, но има такива все пак ме гледат с други очи и видях, че много са ме махнали от социалните мрежи. Тя само ми писа - "радвай се, че не пуснах жалба, насилнико", а аз а затапих и й казах, че не знам на какви хапчета е и от какво психическо разстройство страда. Тя само пуска някакви постове за изнасилени, бити и прочие жени и да си търсят правата, тоест провокира и разраства една лъжа. Аз съм потресен.
Първо, за мен това е най-лошото престъпление по-лошо от убийство. Второ, както казах съм много защитник на жени и се гнуся, че бях намесен в това. Трето, много насилени жени знам не получават нужната подкрепа и справедливост, за което съжалявам, но от скоро явно я има и модата жени фалшиво да обвиняват мъже в сексуален тормоз и побой. Те не се ли замислят, че на невинен мъж могат да съсипят живота така бе? От Холивуд ли тръгна, от къде не знам, но е почти толкова гнусно колкото самото престъпление. И как доказваш невинността си? Щото за хората, които не са видели, всичко има 2 страни.
Извиних й се после, за да спре с простотиите, но тя си държи версията сигурно, за да не я осъдя случайно за клевета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: efc0edab41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Осъди я! Отиди и пусни ти жалба и разкажи всичко какво се е случило. Явно е любовницата на някого, щом такъв човек стои на важен пост и ръководи хора. Контитрай я и кажи, че ти вече си пуснал жалбата ти, че тя те е нападнала.

Явно си добряк и за това така ти се случва.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 96d2bd697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако искаше да те изкарва изнасилвач щеше да се е оплакала поне в полиция, а тя просто иска да те уволнят от работа, за да може да продължава да си играе номерата на шефка. Изглежда си работлив и не може да те обвини в мързел, затова е избрала този начин да те изгонят.
Ти обаче защо стоиш и търпиш не ми е ясно? По този начин не доказваш ли на колегите че поемаш вината с която те е натоварила тая? Подай жалба за клевета, кажи на работодателя че ако продължава да те наказва и лишава от труд без вина ще предприемеш съдебно дело и срещу него, кажи му че ако колежката смята че е имало опит за изнасилване да те съди, а не да ти пречи да си работиш.
Можеше да кажеш на онзи главния мениджър, че ако по рано си удрял колежката защо тя те е последвала в стаичката да сте насаме.
Никой Шеф не обича скандали в фирмата си, щом още те държи и не те е уволнил означава, че не вярва на нея, а на теб, харесва те като работник, но ти от своя страна се държиш като виновен и не знае как да постъпи, отделно и тя му е полезна като се прави на шеф смяна кара другите да работят. Решил е да изчака или да се оталожат нещата или да си проличи кой в случая казва истината.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2102cbc03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Махни се от това работно място и кой те е махнал от соц. мрежи няма значение. Спри да контактуваш с нея, толкова ли не осъзнаваш, че те провокира? И те на последно място осъзнай, че не е нужно винаги да доказваш, че си прав. Като имаш проблем с нея, отиваш при по-високо ниво шеф. Ти се правиш на мъжка, приписваш я отделно в стая сам, явно и ти си си виновен. Посяга ти, веднага излизаш, какво се доказваш, комплексар си. Една лъжа казана 100 пъти, става истина. И защо още сте "приятели" в соц. мрежа. Още ровиш, доказваш се, какво?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f677db6646
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Лесно можеш да я хванеш. Дискретно си нагласи телефона да снима видео и я покани пак на разговор насаме. Поддържам си дистанцията и я остави да си беснее като си мисли как ще те докара още по- зле. А после видеото го разпространи във всички социални мрежи, работа няма да си намери в Бг поне.
А от настоящата ще я изхвърлят най- малкото заради имиджа който създава.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: febcbf3c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторът е. Ясно е, че тя иска да ме няма. Върша си работата, но не търпя някой да ме мачка типично по български на работното място. Когато скандалът стана я привиках насаме, защото почна да вика пред хората и излишно щеше погледите да прикове, не че те не я знаят, ама не смятам, че на някого да му викат - "абе ти идиот ли си" и подобни пред колегите му е приятно, не съм дете в детската градина. От мен няма нито едно оплакване и истинските шефове са доволни, с други колеги нямам спречквания. А тя има конфликти с всеки втори.
Но разбирате, че това обвинение е сериозно. Дори да не я харесват тъй като в България доста се мълчи, ще я подкрепят ако имат поне 10% вяра, че може да е станало. А като не е видяно няма как да знаят. В коридорите на склада има камери, в хладилните помещения също, в тази стая не мисля и ако евентуално е било видяно как бяга разплакана, нож с 2 остриета е. Тя няма с какво да ме натопи, но може да опита. За опит за изнасилване не е нужно кой знае какви физически доказателства. Но е малоумно, спорили сме в стаята точно 10 минути. Тя е набита жена, а носи много тесен размер и нормално като посягаше и се пазех да скъса няколко копчета точно на бюста. Как реши ако е помислила, че това може да е изнасилване, като не съм имал никакво такова съприкосновение. Нямах и физически контакт, тя го скъси с крясъци и бутане на гърдите ми. Хората поне това сигурни са чули.
Аз не съм крил пред шефа какво мисля по въпроса и само се извиних за сблъсъка, а не че съм се "опитвал да я изнасиля" като това е смехотворно. Дори хипотетично да бях извратеняк дали щях да го правя на работа с колежка сред сумати други колеги. Абе гнусна работа. Не исках нашите да разбират, но според брат ми също трябва да я съдя. Това е, че ако аз внеса пръв тия неща, да не вземе сега да внася фалшивите си обвинения и да стане хептен от "муха" слон? Макар че заслужава за клевета един съд. Хитра е, щом не иска да признае истината и да свали гарда.
А си харесвам работата, добра заплата, умерено натоварване и сега ще е трудно да търся повреме на пандемия друга. Прекият шеф, тоест главният мениджър си сподели, че знае, че това е преувеличено, но дали случайно не съм направил нещо, което да подтикне тя да си помисли това? Ами тя навлезе във физически сблъсък и си скъса блузата, по какъв начин съм виновен? За викането настрани... ами през ум не ми е минало, че тя ще реши такъв капан да ми прави. С ръка на сърцето казвам, че не съм я пипнал с малкото си пръстче по онзи начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 272a7bcf15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Виж, това е като игра на нервички с невменяем. Не можеш да докажеш невинността си, но и тя не може да те изкара виновен, защото няма свидетели или медицинско. Дори да пусне жалба, след това можеш да я обвиниш в клевета. Тя не може да си изкара ограничителна заповед на база нищо. Трябвало е ти първи да отидеш при шефа, просто си млад и не си подозирал как ще се развие ситуацията.
Може би най-разумното решение е да напуснеш работното място, като седнеш и поговориш с шефа надълго и нашироко за този случай. И въобще не се притеснявай да изказваш своята гледна точка, защото е важно да се защитиш. Твоята колежка ще те разправя докато е жива и докато има кой да ѝ обърне внимание. Уви, тя е избухнала с много сериозни обвинения, всеки разумен човек, който не е наясно със случилото се, би изпитал емпатия към нея. Това, че е лош работник по никакъв начин не означава, че е лъжкиня, затова хората биха повярвали. Никой не очаква жена да излъже, че са се пробвали да я насилят, това е отвъд всички морални граници. Постепенно отношението на колегите ще се промени. Ако не напуснеш сам, рано или късно ще те уволнят и ще ти лепнат клеймо на насилник. По-добре да си го спестиш.
Разбирам, че съветът ми звучи като "Предай се бързо! ", но всъщност означава- подбирай си внимателно битките и не позволявай на някого да те снишава до нивото си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5f2d9e9c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей!
По начина, по който пишеш, виждам, че си интелегентен и образован млад човек. Вероятно си започнал работа, за да може да се издържаш по време на следването си, което също е похвално.
Аз съм имал сходно изживяване, макар и доста по-безобидно, даже имам известни съмнения, че става въпрос за същия работодател. Няколко месеца след това напуснах и си намерих нормална работа.
Не се безпокой, това са дребни душици, които иначе нямат качествата и способностите да се издигнат и в подобни места намират подходящата почва да го направят по "втория начин".
Ако имаш тази възможност, съветът ми е да се махаш от там. За колегите ти в момента - не се впрягай, след 1-2 месеца нито ти, нито те ще помнят случката и е силно вероятно да не поддържате връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 251a92e09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сблъсквал съм се с нещо подобно в предишната ми работа в една община. Започнах в една дирекция и поех част от задълженията на една по-отдавнашна и доста по-възрастна служителка. Не бях опитен и не знаех какво да очаквам, но тя явно беше решила, че трябва да започне "война" с мен, за да докаже, че струва повече. Действаше подло, много по-късно разбрах, че пред колеги и дори ходила при кмета да говори колко съм некадърен и как "всички други се оплаквали от мен". Няма да се хваля, че съм най-добрия на света, но направено по този начин си е чиста клевета, а да се счита, че толкова много хора са отишли да се оплакват само при нея е глупаво. Но като излъже сто пъти и останалите ще започнат да го вярват. Още повече, че аз не правя нищо, за да й се противопоставя, защото... не знаех какво става.

Нещо подобно се случва и при теб. Тази твоя колежка се стреми да блесне пред останалите, но не, че е по-добра, а че другите са по-зле. Естествено, дори другите колеги да не са по-зле от нея, тя ще ги изкара такива. Такива паразити си избират жертвите - някой честен, праволинеен човек, който си работи кротко и най-важното: такъв, който не усеща интригите, защото сам не се занимава с такива. Такъв бях и аз. Също така си мислех, че прекия ми началник ще ме защити, но с времето започна да ми се струва, че той нарочно нищо не прави, защото и на него му е по-изгодно подопечните му да се мразят и докладват, с повод или без повод.

Най-добрата защита е атаката. Дори и тя да подаде жалба, много трудно ще докаже, че си се опитал да я изнасилиш съседната стая, докато другите служители са зад вратата. Освен това, има и обратно действие: ако тя не успее да докаже обвиненията си, спокойно можеш да я съдиш за клевета. Имай предвид, че не е невъзможно да е любовница на началника, често такива жени са много отворени, защото са сигурни, че имат гръб. Моят съвет е да разговаряш с началника ти и да му кажеш, че това за изнасилването е лъжа и ако тя не ти се извини публично пред всички, ще потърсиш адвокат, за да започнеш дело за клевета. Такива подлеци като колежката ти са силни само с някакви дребни подлости; ако нещата стигнат до съд, ще се стреснат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: efc7f9857a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв защитник си на жените като за собствената си невинност си един пълен охлюв? Това ли е мъжество? Да поднимаваш такива неща? Великата справедливост, голямата саможертва, да бъдеш над нещата... дрън-дрън, страх те е от конфронтация и те мързи да си потърсиш правата. Ти си жертва на личното си малодушие тук, така че желая ти съчувствие от останалите.
Изнасилване се доказва супер лесно с един преглед, едно просто медицинско свидетелство трябваше да изискаш чрез прокуратура. Едно бебешко гугъл проучване ли не направи за честта си? Една безплатна онлайн консултация с адвокат-пълно е с такива.
Еми ти сам си решил, че не си заслужаваш усилията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 58f7a0f80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако няма дебели връзки в съдилищата, осъди я! Да ти плаща, докато е жива!

Пиша го като мъж, който е отвратен от лекотата, с която някои жени използват това като средство за манипулация и наказание на неудобните. Това не може да продължава така и вие го знаете, госпожици и госпожи! Както е незаконно да се правиш на дипломиран специалист, така и това е извън нормата. Надявам се някой като автора да ви среже крилцата и да ви върне на местата ви, защото с поведението си хем петните честни хора, хем пречите на истинските жертви, принизявайки ги до вашето ниво /колкото по-популярни стават идеите ви за постигане на желаното, толкова по-трудно някоя жена ще докаже, че е била жертва на опит за или на изнасилване и това ще е заради вашия егоизъм и вашите интереси, драги - дано да можете да живеете с това, защото и да не можете, никой не е длъжен да ви помага/.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 431ca3579c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нарцисистите нямат емпатия – точно като психопатите и социопатите. Нямат проблеми да разбият и 5 невинни живота, пращайки ги в затвора, стига това само да им спести, например, едно неприятно изобличаване в лъжа или излагане.


„Извиних й се после, за да спре с простотиите“
Ти си поискал да бъдеш извинен от човек, извършил непровокирано физическо нападение над теб. Не мога да имам съжаление към човек без елементарно достойнство и самоуважение. Не мога да имам съжаление към човек, който дори само говори с непокаяли се престъпници (физическо нападение клевета), камо ли да се гърчи пред тях и да се моли... Sorry. Bye.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 22be5aeaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виж, не ѝ прави кефа на тая като напуснеш! Напротив, стой си, бачкай си и се прави, че нищо не е станало. Всяко чудо за три дни, нали знаеш. Добре, че поне си ѝ натрил носа, да не се мисли за много важна. Горе главата, нищо няма да посмее да ти направи!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a7f2c95f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Плати на адвокат за консултация и да й се обади, като й поговори с точки, алинеи и кодекси и ще млъкне, защото знае, че гащите й са насрани. Отделно кажи на шефа, харесвам си работата, не търся провокации и скандали - това, което казва тя не е истина - за лъжи не смятам да се оправдавам и точка. Няма да напускаш, зашото тя това иска. Долна гад, как само ги търпи такива земята, бе... Вдигни глава, не бъди мишка.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cea4f89cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако всичко, което казваш е вярно тая е чисто луда! И заради такива тъпи п*тки, които се изкарват жертви, ИСТИНСКИТЕ жертви мълчат от страх и срам! Осъди я!!!! Тя буквално се подиграва с момичетата, които наистина са били насилвани!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f6cdf71624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз пък друго мисля. Да не би да ти е хвърлила око и като не и обръщаш внимание от злоба да ги прави тези циркове. Има много такива жени. Не премълчаваш ли нещо?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e35e261f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Какво стана с историята по-нататък авторе? Работиш ли все още там?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bcaf42cc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Отново съм аз авторът. За развръзката да пиша. Работя на същото място като се преместих в друг склад (този за месото, така и аз исках, и главните шефове също - сега имам нов началник отдел, а с дамата нямам допирни точки освен ако не трябва някаква връзка да се прави между двата склада, но пак не са пращали все още мен в стария или нея в моя). Истинските приятели останаха, а тези, които вярват на това куку, те си знаят. Като писах бях много афектиран, мина време, не съм имал проблеми.
Иначе малко след като ме посъветвахте я сплаших, че отивам в полицията - пускам жалба и съответно завеждам дело! Ако не се спре. Опита се да ми мрънка, но после наистина се спря. Само с още нещо да ме предизвика ще се съдим. Но реших за сега да няма още драма. Обичам си работата, печеля си добри пари повреме на вируса, сега в новия склад съм си спокоен.
И не знам дали ми е хвърлила око, не е флиртувала с мен, никога не се е държала сякаш ме харесва, но знае ли човек. Може да е избивала агресия затова, че не й обръщам внимание или че не я зачитам като авторитет над мен, защото не е. Не веднъж ми е казвала "от колко години съм тук, а ти дошъл след мен няма да слушаш". Ами мацка, за тия години не си се издигнала и си на същата позиция, а това, че вътрешно искаш да си шефка си е твой проблем. Никъде в договора ми не пише нейното име и дефакто сме равни като длъжност. Не съм премълчал нищо. Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1f82fab57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Те всички изнасилвачи като ги попиташ, все са чисти и невинни като утринна роса!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: b107b5164a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, ти прочете ли случайно, че скъсването на тениската е непосредствено след скандал пред колегите? Как си представяш точно в такъв момент на мъж са му хрумне да изнасилва колежка в битовката? Случаят наистина е за съд. Какво изнасилване на яка жена без медицинско за наранявания? Какво са чули колегите - стонове или крясъци? Едва ли не са се различавали и конкретни фрази.
Към автора: въпреки, че е отшумял проблема, може би не е лошо да пробваш да запишеш "самопризнания". Подготвяш си телефона (микрофон) и внимателно се опитваш с мир да я попиташ защо го е направила. Току виж се изпуснала да си признае. Този запис вяма стойност в български съд, но пред шефовете ти (на 4 или на "6" очи) може да ти бъде полезен, при недай си боже, някое нейно ново амбициране. Или при случаен проблем с някой от останалите й фенове.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 92dbae2f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Провокирай я да каже истината, че не е така и направи гласов запис как го изрича. Другият ти вариант е да изискаш детектор на лъжата, където всичко ще лъсне.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2370426453
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Аз пък мисля, че автора наистина се е опитал да я изнасили! Може би и друг път го е правил, и ако жертвата си е замълчала, той е останал с убеждението, че винаги ще му се разминава! И сега търси под вола теле, за да се изкара невинен и жертва на обстоятелствата!Опитах се да скъсам тениска и риза, ами, не стана! Голямо дърпане ще да е било!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker