Шеф на вестник се опита да изнасили момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Шеф на вестник се опита да изнасили момче
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2225 пъти
Здравейте, не пиша от свое име, а споделям една потресаваща история, която научих покрай работата си в съда, но която има шанс да не види бял свят по политически и др. причини.

Ето за какво отвратително и гнусно престъпление става въпрос (ИМЕТО НА МОМЧЕТО Е СМЕНЕНО, ЗА ДА НЕ ПОСТРАДА ОЩЕ):
Млад мъж на име Калин Николов е бил сексуално нападнат от шефа на вестник "19 минути" Борис Ангелов. В началото на месеца младежът често ходи с приятели около сградата на КНСБ и Немската гимназия, за да пият по бира. Една вечер до сградата на БСП пред едно от кафенетата го заговаря добре облечен мъж на възраст около 40 години. Добре облеченият мъж се представя като "Боби" и дава телефона си на младежа в хода на разговора.
Няколко дена по-късно момчето тъкмо е останало без работа, заради семейни проблеми. Той се сеща за разговора си с добре облечения мъж и решава да му звънне и да пробва късмета си да намери работа с помощтта на дружелюбния непознат. Мъжът му отвръща, че е собственик на вестник (известният жълт вестник, изпълняващ различни поръчки - "19 Минути") и казва, че "може да измисли нещо". На следващия ден двамата се срещат. Когато Калин се среща с "Боби", последният му задава най-невинни и нормални въпроси като за интервю, но малко по-късно момчето ще види неща, от които на всеки би му настръхнала косата. На Калин му прави впечатление, че "Боби" дори си позволява уж приятелски да го прегърне през рамото.

Тъй като започнало да вали, Калин и "Боби" влизат в автомобила на журналиста, уж да говорят на спокойно и сухо. Калин е изненадан, че Борис го кани да седне на задната седалка на колата, а той сяда до него. В колата вече се разкрил като Борис Ангелов, собственик на безплатния вестник 19 минути и обещал на младежа, че може още от утре да почне работа като разносвач. Малко след това Борис отива до офиса си и взима бланка за трудов договор, двамата с Калин подписват и си стискат ръцете, но тогава започва един кошмар, от който младежът още не може да се възстанови напълно емоционално и психически.
Навън тъкмо се е свечерило и докато вечерна София хвърля сенките си, Борис Ангелов се променя. Пред очите на смаяния младеж той почва да му вика как само той му е помогнал и без него Калин не би могъл да си намери работа. Ангелов натяква на момчето как веднага се е отзовал на телефонното му обаждане и очевидно намеква, че трябва да получи нещо в замяна. Собственикът на 19 минути започва да опипва Калин в областта на гениталиите и да му пуска ръце по други интимни места. Дори започва да се моли на младежа да му напрафи френска любов и тръгва да разкопчава панталона на КАлин. Пред очите на стресираното момче, клакьорът на всяка власт и на силните на деня, сваля своя панталон до коленете. Калин се плаши и се опитва да избяга от колата , но тя е заключена. Той разказва, че тогава хомосексуалистът, който бил много възбуден се разлютил още повече и станал свръх-агресивен, опитвайки се да придърпа момчето към себе си , докато в същото време се облизва и издава странни звуци.

Калин се дърпа и тогава Борис Ангелов решава да прибегне до изпитаното средство на всеки самозабравил се негодник и мерзавец с малко власт и пари - започва да заплашва безработния младеж кой е и какви връзки има. Казва му, че ако не се поддаде на хомосексуалните му ласки, никога повече няма да си намери работа и животът му ще бъде съсипан. Хвали се колко е известен и натъртва, че е "Борис Веселинов Ангелов, собственик на 19 минути" и нямало да позволи на някакъв вчерашен "пикльо" да му се съпротивлява. Хомосексуалистът Ангелов казва на Калин, че трябва да му "засвидетелства уважение", като му се отдаде. Дори се опитва да го целуне по устата, като държи главата му и го притиска физически. Най-накрая обаче момчето успява да го изблъска и да дръпне силно вратата и да избяга на улицата.
Страшното е, че Ангелов най-вероятно е научил къде живее младежът и имайки предвид, че обслужва редица политици и влиятелни бизнесмени, може да уреди да му се "случи случка".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 661e9d9535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се учудвам, личи си че този Ангелов е мека китка. Обаче защо се излага така, секс колкото ще има по сайтове и приложения.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 429d3465e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Хахах, оправи ми деня тази "историйка". Добър опит!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 18be500195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Калин трбяваше да покани мъжа на среща и да заснеме всичко, да предизвика заплахи, да прави материалите на човек в чужбина и да каже на чичкото, че му дължи 50 000 лева и клетвата, че никога повече няма да доближи Калин или негови приятели. А след години, когато властта на върпосният мъж се загуби, защото това почти винаги се случва с такива, просто да пусне клипчетата и да го осъди за каквото може, както и да го вкаара в затвора.
И не! Никаква милост за такива!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dcf53d8bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако това е вярно, много добре правиш (който и да си ти ) че разпространяваш случая!
Ако не е вярно, ..мерзко е!
Потърпевшото момче да потърси други пострадали от същият! След като вече излиза наяве случаят му, със сигурност ще се намерят и други!
Могат да заведат дело/иск срещу извършителят в Хага - човешки права позовавайки се на връзките и възможностите на Ангелов и страхът от реакции от сенките от страна на въпросният.
Също могат да пробват чрез емайл към централният офис на европол, не български!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 40751258ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Точно до сградата на БСП има гей заведение и там е станало запознанството. Момчето е в играта, и явно не е харесал визуално Борис, та е решил да избяга и да го съди за пари. А дали историята отговаря на истината?

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4b1e1da0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не си губете времето. Борис Ангелов няма нито власт, нито пари, а в медийния бранш никой не го брои за фактор. Т.е. опитвате се да плашите гаргите и да изкарате някой лев от човек, който е последна дупка на кавала, а за изданието, което списва, аз - журналист с 25-годишна практика - чувам за първи път.
Черен пиар не се прави така, деца: в анонимен сайт, с анонимни имена и с напълно измислени или невъзможни за доказване истории. А е и хубаво да проучите какво може да изкопчите от жертвата и струва ли си усилията. В случая - не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker