Подаръци за рожден ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Подаръци за рожден ден
преди: 11 месеца, 15 дни, прочетена 462 пъти
Здравейте на всички,
прави ми впечатление, че във фирмите, в които работят хората за едни се събират пари за подаръци, когато някой има Рожден ден, а за други не. Много ми е чудно защо го правят? Защо са толкова гадни хората? Уж всички сме колеги, а когато дойде време за Рожден ден за едни се събират пари, за други не. Или да направят политика на фирмата за всеки да събират или да не събират за никой. Най-гадно е когато си нов и излизат с номера, че не знаят, но когато събират за някой искат и от теб да дадеш. Преди време започнах в една фирма седмица преди Рождения си ден и купих торта да почерпя и никой дори едно цвете не ми подари. След два месеца една колежка имаше Рожден ден и черпи само с бонбони и познайте и цвете и подарък и купиха. Толкова ми стана обидно, че няма накъде. Тази година мисля да изляа отпуска на рождения си ден за да не се ядосвам. И после реват шефовете, че намало свестни служители - е как ще има, когато ги делите и не ги уважавате еднакво.
Седмицата, в която ще излизам отпуска се очертава да има много работа, но не ми пука. Излизам отпуска за да не се дразня!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 14 дни
hash: ce8a3ee5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За какво са ти някакви боклуци. Цветя и сувенири. Аз пък хич не обичам. Боли ме шишарката че събрали/ не събрали пари. Тези хора не са фактор в живота ми. Днес съм с тях, утре не

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: eb45c09a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да не ти пука, тези неща са нарочно, важното е да не обръщаш внимание, отиди на работа на празника си и ги почерпи доста, бонбони, соленки, мъфини, торта, сок, алкохол, украса за празника, балони, шапки със честит рожден ден, надпис честит рожден ден, покажи, че харесваш празника си, така и те ще са мотивирани да искат да празнуват техните празници, запомни зависи от теб, защото празника е твои, или този път или следващ, ще имаш подарък, щом толкова искаш да имаш такъв от колегите ти, когато се държиш добре със сигурност ще ти отвърнат по същия начин, бъди сигурна, деистваи.

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: 777cca0fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   При нас събират, но по усмотрение на приятел на рожденика. И за мен събираха, но повечето ми приятели или напуснаха или са по майчинство и май ще си взема отпуск. Не го приемай лично, просто ако нямаш приятел/и затова не събират за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: b55094f993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И на мен това ми прави впечатление. С ниската ми заплата се събираха подаръци за едни, за други не. Повече пари за подаръци изобщо не се глася да давам.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: b8e7403b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3 какви приятели, какви 5 лева? В този свят няма приятели а на работа пък изобщо. Там всичко е интерс и злоба и в момента, който не работите вече заедно не се и сещате един за друг. Едва ли тези, които за теб са събирали пари са ти приятели? Явно са били общували с теб с цел интерес я да им помогнеш с нещо, я да ги покриеш. А да видим ако пропаднеш и изпаднеш в беда (не ти го пожелавам) ще видиш колко са ти приятели и никой няма дори да се сети за теб. Така, че като говориш кой има кой няма приятели помни, че ти също нямаш!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 86bc7d97a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Затова ясна политика и се говори с шефовете, тази практика да се прекрати. Живея в чужбина и такова нещо няма, който иска черпи, който иска не. Работим за пари, постоянно има празници и то в България се събира и за други поводи. Повдигни въпроса абсолютно открито, като не визираш себе си, а общо за едни така за други друго.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 61dc12aac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   При нас на работа всичко е справедливо!
Събират се пари за всеки рожденик(по малко от всеки човек), и му се дават, за да може да си купи някакъв малък подарък.

На мен тази традиция ми допадна! Единствено предложих от другата година да вдигнем малко сумата, че вече 20 години стои една и съща. (Няма да повярвате но събираме само по 1лв на човек. )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker