Защо хората злобеят така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Защо хората злобеят така?
преди: 4 месеца, 5 часа, прочетена 1972 пъти
Защо хората мразят и тормозят жените, които си изкарват парите с Онли Фенс? Те плащат данъци като всички други. По улиците хората ги обиждат и тормозят, както и в социалните мрежи. Те са избрали да работят това, всеки търси начин как да преживява. По приницип всеки може да прави каквото поиска стига да не вреди на другите, ако аз сега отида и се снимам гола това не влиза в работата на никой, това си е моят живот. А и никой не ги е карал да гледат, те сами идват в профила ми за да ме гледат, не натрисам нищо на никого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 4 часа
hash: 913ef09fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Така е, винаги е имало злобни хора. Възможно е да завиждат и за парите. Тези, които тормозят по улицата също не са стока. Аз например няма да позная дори една онли фенс моделка ако я видя на улицата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 часа
hash: 10bfcd9612
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Никой не ги тормози, хората просто си изказват мнението.
Ето ти моето: За мен хора продаващи се за пари под една или друга форма, разчитайки само на тялото си, са обречени и опита в психологията показва, че завършват я като алкохолици, я като наркомани поради бърнаут.
Днешния свят си е жив дявол, дава ти избори и ти решаваш в кой цирк да играеш.
Искаш да си лековерна мастия изкарваща пари в онли фенс, да спиш с мъже за пари, да избираш партньор не защото те кефи, а защото ти дава повече от другите, супер няма лошо, но това автоматично ти маха морала, качествата ти като човек и не случайно такива са в постоянна депресия, недоволни дори когато всичко което са поискали им се е случило.
Всеки иска лесното, но то тук е уловката, защото най-читавите хора, които ти правят впечатление дори на улицата че са много силни, от тях извира силна енергия са тези, които са минали по трудния път, морални хора с позиция, не робуващи на пусти кинти. Парите са средство и не могат да купят всичко, най-скъпите неща са безплатни, но се постигат с много дисциплина, човечност и много морал.
Гледаш ги по цял ден чекнещи се, в очите им долари, имат пари, хубави коли, а живота им празен, не помогнали на едно животно в нужда, не виждащи че някой дори случаен има нужда от помощ, дори да е блага дума, егоистични и целеустремени утре да е по-доходоносен ден и вдруги ден да се разходят до Карибите за да може да направим 5 снимки за пред хората.
Не мерси за такъв живот, който иска да си го живее така, не ми пречи, но това не значи че като ми ги навират от телевизия, интернет и социални мрежи в лицето, аз приемам това за нормално.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 часа
hash: 8750ad5b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Няма какво да направиш по въпроса. С каквото и да се занимаваш, все ще има завистници и зложелатели покрай теб. Много често това не е лично, а са комплексирани хорица и дребни душици, които търсят мишена и удобна жертва върху, която да изкарат яда си, че са нещастни и животът им е мизерен.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 часа
hash: 280f5d4d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Чак пък да злобеят и мразят, не разбирам как ги тормозят?
Не виждам нищо лошо в това всеки да си избира начин как да преживява, но не виждам и причина да се изисква от мен да уважавам човек, който не е намерил други качества в себе си които да продава, че е тръгнал да показва половите си белези за пари. Толкова ли не могат да блеснат с ум или поне с физически труд? Да ти кажа честно уважавам метачките по улиците и те имат П... и цици, но си изкарват пари метейки улици.
Преди десетилетия имаше вицове, че циганка по улиците казвала "чичо дай 5лв да ти покажа п*тка" сега български млади момичета правят същото, но в интернет, и ти ми казваш да ги уважавам...

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 часа
hash: 678071fa55
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Наистина ли не можеш да се стиш защо и чак тема пусна...
Разбира се, че си свободна да правиш каквото искаш с тялото си и да се продаваш както прецениш, но не очаквай да получиш уважение, удовлетворение от постигнатото и стойност.
Винаги ще си от онзи тип жени.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 2 часа
hash: b1f8741e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Човек може да прави пари с тялото си и в същото време да помага на животни, да дава пари за благотворителност, да бъде добър човек, може дори да чете книги и да се развива. Има момичета от България, които се занимават с онли фенс и съм чела коментарите им и много хора ги обиждат жестоко, това е чиста злоба. Има и различни гледни точки, някои хора например разсъждават, че човешкото тяло не е нещо срамно и дори някой да те види гол не е голяма работа. Моралът е нещо относително, защото за някои хора нещо е неморално, докато за други е нормално или добро. Обществото налага морала и нормалното, но това не означава, че е правилно или че всеки ще разсъждава така. Обикновенно тези момичета са мързеливи или търсят по-лесен начин за изкарване на пари, не всеки иска да работи много за малко пари, аз ги разбирам. Според мен са умни, вече зависи и дали ще си инвестират парите или ще ги пропилеят, за уважение не знам, но не бих ги не мразила, защото не е моя работа и те не ми вредят. Затова се чудя какъв е проблема на хората като те не са засегнати.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 2 часа
hash: f6a840eaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ще ти кажа и моето мнение - не само, че не завиждам и злобея, Ами и съжалявам такива хора.

За мен са в един кюп с тия дето инвестират в криптовалути, търкащите билетчета от лотария и проститутките.

Това са заблудени хора, които искат винаги на баницата мекото и на работата лекото - т. е. да изкарват лесни пари и да си живеят живота.

Само че уловката е, че тези неща са до време и лесните пари лесно се и губят.

Сега си млада, готина и има разни въздухари дето си плащат да те гледат гола.

Утре ще се събудиш и няма да си толкова млада и готина - вече няма да има фенове и ще трябва да си изкарваш парите по друг начин.

Да, ама ако си живял с няколко хиляди долара месечно, за да се снимаш в банята и на плажа за по 15 минути на ден, а утре ти се наложи да бачкаш за хиляда лева на осем часа, усещането ще е като да паднеш от Еверест по за*Ник.

На такъв тип хора обикновено не им издържа психиката - свикнали са да живеят изобилно и лесно да щракат с пръсти и ако ти спре кранчето от онлифенс(а то няма да е вечно) е доста вероятно в да се депресиран, я да минеш към директна проституция, тоест да паднеш още по-ниско, само и само да си задържиш уж 'стандарта'

Т Т

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 часа
hash: 64c009c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Какви данъци плащате? Каква е тази глупост?
Второ - всеки да си изкарва както иска парите. Но подобни хора нямат място в личното ми обкръжение. Уважението не се дава даром, то се заслужава.
Едно е жена в безисходица с болни хора в семейството или да има дете с увреждания и да няма пари за лекарства да го прави - това го приемам. На всяка жена в един момент може да се случи да няма друг избор.
Но да завършиш училище и да си изтипосаш шундата, защото така е най-лесно, мързи те да работи и учиш - не. Това е поведение на най-леките, най-безморалните, най-долнопробните момичета. Сама знаеш че нямаш други качества и не можеш друго освен да се съблечеш. Не искам такива приятелки. Ако някоя ми признае че го прави бих я зачеркнала от живота си.
ж, 25

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 часа
hash: c93b3f9876
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Щото българите са расистки.

Аз и мъжа ми си обичаме един циганин и сме мислили за онлифенс, но засега няма. Имаме си пари - IT предприемачи сме.

Да се снимат българките, щото нямат пари.

Един от многото.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 час
hash: f5099dde7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Забелязала съм нещо. Злобеят или мъже, които тайно искат точно такива жени, но не им се дават пари, или жени, които искат да са на тяхно място, но нямат смелостта или данните за това. Или пък са разни доста по-възрастни и властни жени, които се страхуват някоя "уруспия" да не им развали доброто синче.

Нормалният мъж, който иска до себе си нормална на външен вид, интелигентна и работеща жена, просто не ги обсъжда. Другите жени не ги обсъждаме, даже и да не ги разбираме изобщо. Приемаме, че пълнолетният за това има глава на раменете и дотам.

 
  ...

...
преди: 4 месеца
hash: a16d6cc801
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   За философите проповядващи, че тоя тип жени се продавали: последната ви мозъчна клетка не осъзнава ли, че и вие се продавате? И то като вие се продвате за жълти стотинки, за да обезумявате от работа и унижение в "честната" ви работа. Те си продават тялото за много пари, а вие си продавате здравето на тялото си, менталното си здраве и нулевото си достойнство, за да избутвате зорлем месец за месец. Сори ама логиката показва, че специално "онли-фенките" са си за завиждане и някой с достойнство за 1500лв месечно се посира.
Проститутките вече са друга тема, но там положението е повече за съжаление и съпричастност, защото там физически се изпитват гнусотиите на изпаднали твари. Докато изпаднали уродливи прошляци пищят, че проститутки за 100лв са им скъпи, аз бих казала, че са крайно евтини като за такъв ужас. Поне 1000 трябва да искат.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: a57d56086a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Дали ще се снимаш гола си е твоя работа, дали ще те обиждат и тормозят си е тяхна работа.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 483d7c3359
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Знаех си, че няма да ми публикуват коментара, защото написах оная думичка, на която леките женички най-много се обиждат!!! И не напразно се обиждат - те сами си знаят, че са си точно такива!

Отново питам, какво му е толкова похвалното че работиш в онлуфанс, че очакваш за това хората да ти се кланят, да ти ръкопляскат и да ти хвърлят цветя и рози на улицата? С какво си мислиш, че са ти длъжни? Какво толкова му е трудното?

Та това е най-лесното на света, всяка влашка циганка може да го направи! Само сваляш гащите, дупиш се, кълчиш се, правиш съблазнителни физиономии и това е! Ти ако виждаш в това някакъв повод за гордост и адмирации, значи имаш някакъв сериозен психически проблем.

Да работиш в онлуфанс не е нещо велико и престижно, с което да се гордееш, напротив. Това е равносилно на да си... Айде да съм политкоректен, да не ме отрежат пак - "жрица" в реалния живот, никаква разлика няма. Това, че си "изнемогвала" е просто оправдание, че те мързи и не искаш да изкараш пари по честния и почтен начин, и затова прибягваш до такива простотии като много други мързеливи, лениви жени. Ами ако родителите ти, мъжа ти, собствените ти деца попаднат на тоя твой профил, тогава какво ще правиш, как ще се оправдаваш пред тях за видяното?

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 9cb767a13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ще кажа за мен защо. Аз съм жена и не го одобрявам. Значи повечето хора започват да учат, да влагат усилия, да се изграждат, да четат, което изисква усилие, за да си намерят работа и да си изкарват прехраната. А някаква там неположила никакво усилие, а само защото има тялото, което и е дадено по природа, иска да изкарва пари без да си мръде пръста. Аз съм ходила години наред да уча, да се развивам, да дам нещо на света със знанията си, а ти какво даваш реално? Едно голо тяло, ами то и аз го имам голото тяло и мога да кажа, че е добре поддържано, защото цял живот спортувам и се грижа за себе си, но не съм избрала този път да печеля с него. Затова аз няма как да уважавам жени като теб, след като знам аз колко усилия съм вложила да уча, а ти просто си се съблякла. Ами я си представи, че всички хора си кажат- искам лесни пари, без да се развивам. Тогава какво ще стане- няма да има архитекти, инженери, компютърни специалисти, лекари, сестри, дори хора които да ти извозват боклука. Ами че този свят се гради на това, че ги има тези хора. Даже компютъра пред който се чекнеш го е направил човек, който е учил и платформата онли фенс са я направили компютърни специалисти. Професии за които се иска знание и полагане на усилия. Ако всеки си каже дай да се събличаме само, то ще се срине света. За мен това са най-елементарните хора, които използват най-елементарното, което им е дадено от природата за да печелят пари. Лично мен не ме интересува каква си, изкарвай си парите както искаш, но не очаквай от мен уважение. Причините ги изложих по-горе. Много повече ще уважавам един боклукчия, защото ако го няма ще затънем в боклуци, отколкото теб дето се ченеш гола и не допринасяш с нищо за света. Е допринасяш някакви чикиджии да те гледат и да лъскат на теб, но утре ако изчезнеш света няма да се срине. Виж ако лекарите и техниците изчезнат, това е друга история, ще станат доста катаклизми. Така че мисля, че няма как да очакваш хората да те уважават, прави каквото искаш, но света има нужда от хора, които дорпинасят с нещо полезно, а твоята полезнест се свежда почти до 0.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 2599d10837
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   До 6. Аха Два Мария, с добра душа, ама курва. Такова животно няма. На думи може са е всичко, може да е такава и да е пилот изпитател.
Тия глупсори дето ги говорите, недай си Боже да ги мислите, щото си има цена и ще са за ваша сметка.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 2599d10837
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До 11. Колко удобно, нали? Все някой крив, особенно когато нямаш морал и си го ударила през просото. Да търсиш някой да живееш с него да ти направи живота рай, е същото като да си звездата на онли фенс.

Злоба викаш? Че някаква пачавра злепоставя семейството си, бъдещите си деца, всички които я познават, настоящия, бъдещия и партньор и че тези хора ще поемат отговорността, унижението, притеснението, че нашата е глупава и няма елементарно неудобство, да не говорим за морал.

Та да, няма нишо лошо като си прост, ама се мислиш за много голям и да, може на думи да е всичко, може и на практика, обаче да ми се обяснява че такъв човек е добър, мил, загрижен, е меко казано смехотворно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: b1f8741e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   8-все едно пък на тях много им пука, че не ги искаш в обкръжението ти, те не искат да са в твоето също. Никой не говори за теб, а за хейтъри, които без причина ги тормозят.
И като имаш ОнлиФенс плащаш данъци и всичко е легално, провери.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 356cb9f9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Коментарът на номер 5 е точен.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: d6128a4641
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Дори не знам какво представлява only fans /само за фенове/ и честно не мисля да проверявам.
Ако е поредният сайт за проституиращи, то само ше споделя, че ороституцията трябва да се забрани и да св преследв най-строго от закона.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 10476e3ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Защото са кухи пластмасови лейки, които само сеят поквара. Не знам дали е достатъчно да бъдат презирали и мразени, или трябва да се вземат по-крути мерки срещу тази "инфлЮенцърска" чума.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: b04b5241ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   "Всеки може да прави каквото поиска стига да не вреди на другит". Ако можеше повече хора да мислят така... Никога не съм разбирала защо изобщо хората се занимават да обсъждат нещо или някого, когото не харесват. Това са хора без работа, които не се наслаждават на нищо в живота си. Разбира се, че някои момичета ще си изкарват прехраната по този начин, щом могат и искат. Дори се възхищавам на смелостта им. Трябва да си различен и отворен, а не с робското мислене на повечето хора, които не виждат на повече от 5 метра пред носа си. Аз не бих го правила, защото просто не е за мен, но бих правила много други неща, за които бих отнесла коментарите на хората. Има хора за всичко и ще се учудите колко свестни момичета има сред тях.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 64c009c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Това не е само тук. В цяк свят никой не харесва тези жени. Това че ви е гадно че никой не ви бръсне за нищо си е само ваш проблем.
15-ти колко пари да взимат? Знаеш ли колко по-красиви момичета има в света. Има жени - богини, да ти е кеф да ги гледаш. Едва ли някой ще плаща да гледа Ганка от Горно Нанадолнище как си събува прашките от магазина за левче. Хубаво е да си реалист.
Подиграваш се на честния труд, а когато Ганка одъртее как ще се прехранва. Такава работа може да ти дава доходи максимум 5-6 години. След това идват млади и свежи и те сменят.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: f5099dde7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   20-и номер, хайде по-полека и по-уважително към непознат човек, може ли? Не знам за какъв морал ми говорите и кого мислите, че ще обидите с такива думички. Явно сте точно от тези, които визирах. Моралът не жените включва и да не се занимаваме с комплексари. Добре ще направите да спрете махленски да се месите кой какво прави с живота си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 64c009c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   29 - Авторката нали пита защо хората не уважават подобен тип жени. Истината боли. На живо ако в вова компания сподели с какво се занимава ще я заболи повече. Да си продаваш голото тяло и да очакваш някой да те уважава е нелепо. Много па тънкообидни станаха тоя тип жени.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 542d4d7f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   До 30. Мислиш ли че ще те разбере? Защо изобщо и обясняваш. Тя направила един куп тъпотии, гледаш я уж нормална, виждаш всеки избор и граничещ с безумие. А ти я питаш нещо и очакваш диалог или някакво рационално мислене. Няма смисъл.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: e8c153bd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Никой не пита защо хората не уважават тези жени, а се пита защо постоянно хората пишат хейт коментари и обиждат по улиците и излъчват толкова злоба. Май наистина хората просто завиждат, защото докато те работят здраво Онлифенсърката си прави снимки, прави няколко или дори десетки хиляди на месец, спестява парите и си купува апартаменти и ги дава под наем и после цял живот не се налага да работи, защото има пасивни доходи, а вие до старини ще бачкате. Май не онлифенсърките са тъпите, а вие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 2dea080fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Факт е, че онлифенсърките и инфлуенсърките имат много висок стандарт на живот и вземат месечната заплата на средностатистическия българин за няколко дни, а бачкаторите(било със или без образователен ценз) са като пчелички по 8 ч. на ден и си получават трудовото възнаграждение с труд, нерви, преумора и ранно ставане, и то всеки ден от месеца.
Какво се очаква да е отношението към нищо неработещите и печелещите месечната заплата на нормалния работещ българин за няколко дни?? Не виждам причина някой да се възхищава и възхвалява човек като авторката.
Всеки печели както намери за добре според МОРАЛА си, въпросът е да не живее с лъжливите очаквания, че ще го галят с перце.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: e8759cf346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Не е вярно, че инфлуенсърите изкарват кой знае колко пари, много е преувеличено и се иска доста труд и време за да се стигне до някъде.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: c2d9316abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Защо очакваш похвала? Това си е проституция. Нищо повече. Като разните инфлуенсърки. Жени, блестящи с нищо, освен с тяло. Фенове са им тийнчета, чичовци и, всякакви загорели. И това е.
Ако имаш деца, и видят как се е чекнала майка им?

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 64c009c12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Българките не печелят почти нищо. Защото в сравнение с една рускиня, с една латина, с една украинка са грозни. На българките се кефят най-изпадналите и не можещи да отделят пари за нещо първокласно. Това че печелят хилади са пълни измислици. Елементарна "справка" можеш да направиш като видиш в порно сайт видео с българка. С две думи - евтино и грозно. Само си мечтаят да могат да живеят с тия пари.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 2dea080fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Това, което определено не е в полза на енсърките са демонстрациите, които правят- то са сторита, влогове от високо бюджетни дестинации и 5* хотели и резорти.
Как би реагирал работещият и роботизиран българин, който за да помогне на семейството си и да поеме месечните разходи, има много по-скромни цели относно почивки, хотели и заведения???
Енсърката от 2 сесии(реклами), вече купува билет за плаж на Индийския океан и има претенциите да е в ризорт и да бъде изхранвана изцяло с био-продукти и гурме менюта.
На фона на този контраст, "злоба" е много смекчено отношение към "работещите богоизбрани". Проблемът е, че вие... сърки, сте се самозабравили, а всъщност ще се наложи да стъпите на Земята. Особено, когато рейтингът ви започва рязко да пада. Защото това е неизбежно.
Винаги ще има по-млада, по-красива и по-секспаилна от вас-природен закон. Дано животът ви приземи малко, защото сте обикновени хора, които не са застраховани от фалит, бедност и проблеми.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: f5099dde7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   У нас явно е огромен проблем, когато една е видимо щастлива и живее добре. Трябва да е изтормозена и да ѝ се струпат на гърба всякакви задължения, за да има мир. Защо толкова се мразят жените в България? Много страшно, че се обличала добре, че ходела по почивки и прочие. За българския мъж все е грозна, все не заслужава, все не му е на нивото. Дали проблемът е в жените? Ако толкова не ви искат и харесват, замисляте ли се, че може вината да е у вас?

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 882212af94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ще кажа нещата по-общо, хората принципно си злобеят. Каквото и да правиш, както и да го правиш, все не е ок. Дори и с благотворителност да се занимаваш, пак все някой ще те обвини, че не е безкорисно, дори и една стотинка да не си откраднал, ще кажат, че си.
А и не забравяй, че никой не в твоята ситуация и пречупва нещата през собствената си призма и как му играе въображението. Може една ситуация изобщо да не е такава, ма той си я представя еди-как-си и те хайти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: f0513e9657
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Въпрос: Защи не харесвате проститутките.
Отговро на орговора: Ооо, я не ни се месете и стига сте ни натяквали мнението си.

ОИ! ТИ ПОПИТА!

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 10476e3ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Не ви мразят, а ви презират. И не е от завист и злоба, а от възмущение, че поругавате паметта и образа на истинската и достойна българка, живяла по тези земи от памтивека.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: b41dce35e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Не злобея, съжалявам ги. Мислят си, че са нещо изключително, а са си най-обикновени... и по нищо не се различават от жените по магистралата, обаче купили си накоя по-лъскава дрешка и вече си повярвали. Тъжно ми е за тях, защото дори не си представят какъв ще е животът им след няколко години. Да, сега е уаааау, фенове, пари, лесен живот, а като станеш на определени години и се появят нови момичета? А ти нямаш нито опит, нито умения да работиш? Е, нищо, продължавай да си се радваш на успеха си в Onlyfans, че няма да продължи още дълго.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 9386b9aeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   42 а може би тая достойна българка е отминало? В днешно време повечето са си точно като момите в Ергенът.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5695b1e5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Хората са злобни и към жени, които са образовани и изкарват парите си с бизнес. Обществото ни е злобно към жените като цяло.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker