Бихте ли блокирали бивши колеги-приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Бихте ли блокирали бивши колеги-приятели?
преди: 1 месец, 14 дни, прочетена 416 пъти
Здравейте, преди време имах един колега, с който може да се каже, че се сприятелихме.

Само че бързо забелязах, че освен, че работим на едно и също място и сме учили едно и също в университета нямаме никакви общи интереси и виждания за живота.

Той не знам дали се разсърди нещо, но в началото много ме търсеше, а после изведнъж се дистанцира от мен. С времето спря да ме търси и да ми звъни по телефона. Преди ме търсеше много често, което ме кара да си мисля, че се е обидил от нещо, въпреки, че не мисля, че има защо.

Започнах да се чувствам неприятно, когато аз му пиша или му се обаждам, защото ми отговаряше с половин уста. Така е и писмено - питам нещо, отговор с една дума и никакъв интерес. Започнах много да се дразня, че може да ми вижда снимките и историите във ФБ, а и като явно не иска да сме приятели и никакви за какво ми е да ми виси в контактите и да му гледам физиономията?

Затова реших да го блокирам във ФБ, не искам такива хора около мен. Имам много бивши колеги и колежки, с които даже по-малко сме общували, но тях ги помня с повече добро сякаш, защото са ми носили добра енергия, а не да ми се правят на приятели, а после да се отдръпнат без причина и да ме въвличат в опити да разгадая поведението им.

А Вие имали ли сте колеги, с които уж сте смятали, че сте приятели да се окажат неподходящи за Ваши приятели поради енергия, с която Ви натоварват и разни дуения и драми?

Също така има ли го обратното и при Вас - повече от такива токсични лъжеприятели да Ви липсват колеги, с които сте нямали много общуване, но самата им енергия да Ви е зареждала положително?

Май са прави тези, които казват, че не е добре да се добавяте с колегите във ФБ. Не можех да издържа да имам този човек в списъка си с приятели и затова го блокирах, просто ми образуваше нерви да му гледам физиономията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 13 дни
hash: a4b7344f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Няма нужда да го блокираш. Почовъркай настройките, можеш просто да ограничи това, което той вижда в профила ти. Така хем ще ти е чиста съвестта, хем ще контролира каква част от споделеното от теб да е достъпно за него. Аз съм направила така отдавна, приятелите ми са разделени на няколко групи и не всички виждат целия ми профил. Трия и блокирам само, ако някой си позволи грубо отношение по някаква причина.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: fe71182e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не съм блокирал досега бивши колеги, които са ми приятели във Фейсбук. Има една опция, която като я избереш не ти се показват постовете на даден приятел, ако не искаш да гледаш, какво публикува.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: d432d575e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не блокирам, но трия. Никой не ми е досаждал. Само една всъщност, но там нещата са по-сложни.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: b93fc65da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Случвало ми се е няколко пъти, няма драма. Казвам ти мъжката гледна точка.
Той те е харесвал и нищо не се е получило. В подобна ситуация и аз се отдръпвам. Не че се сърдя, просто щом една жена няма интерес, уважавам решението й. Предпочитам да отделя време и енергия за други или за себе си.
Съответно като спра да пиша на момичето, да й харесвам снимките, да й гледам историите, започват да се сърдят. Един вид искат от мен само внимание и “приятелство”. Някои от тях са ме блокирали или трили.
Една мацка наскоро го направи на въпрос. Обясних й, че си имам достатъчно приятели, не й се сърдя. Предложих да запазим взаимно уважение и в социална среда да си говорим нормално. Казах й, че няма проблем да ми пише, ако иска да ме пита нещо, ако й трябва помощ, но не й да сме “приятели”. Разсърди се и ме изтри.
Според мен е все тая дали ще го блокираш или не. На ме като ми е криво от отношенията с някого или просто ме дразнят постовете ми, спирам да го следвам просто. Не иска да засегна никого, затова рядко блокирам хора, само ако че обиждат грубо. Монако чак толкова си му сърдита, блокирай го. Ще му е криво, ще му мине.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 52a7da38f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз ги блокирах още като почнах работа с тях

 
  ...


...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: fe706bee36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не става много ясно какви са били взаимоотношенията ви-просто колегиални или друго. Той те е харесвал, а ти него не или обратното. В противен случай не би седнала да пишеш тук. За какво му пишеш изобщо. Като не ти отговаря спираш да му пишеш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: a03344d5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не съм авторка, а автор хаха. Все любовни филми са ви в главите.
ЗА пореден път се убеждавам, че съм попаднал в грешната среда, но наистина повече ми липсва една бивша колежка, с която сме разменили две думи на кръст изобщо, от колкото този колега, с който сме ходили на по бира много често. Просто сякаш с някои хора си омръзваш бързо-бързо, особено като нямате никакви общи интереси и възгледи и в един момен само спорите.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 19eda00bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   блокрирай когото си искаш, аконякой се обиди, значи го заслужава. щом ти е минало през ума, значи има за какво свинете не заслужават друго

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker