Нощна смяна, учене, развитие и постоянно чудене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Нощна смяна, учене, развитие и постоянно чудене
преди: 1 месец, 9 дни, прочетена 438 пъти
Здравейте,

Да кажем, че работя на сравнително адекватна работа във сферата на авиацията вече от повече от година. Тази работа ми даде възможност да се изнеса и да повиша стандарта си на живот, но има един проблем, а именно, нощните смени. Направо ме убиват, Аз съм активен човек, пълен с енергия, но понеже съм сравнително нов изяждам значителна част от нощния труд. В момента ми предстои магистър, който вече съм заплатил и няма как да избегна, защото искам да уча. Но този тип натоварване ме оставя да се чувствам яко износен и без желание да работя, без желание като цяло да се движа напред. Усещам сериозна нужда от промяна, но ако сменя работата няма да ми дава възможност да уча и съм поставен в леко патова ситуация. Хем ми трябва кеш, хем ми трябва време, за да уча. Просто толкова не ми се занимава с тая работа, толкова не ми се занимава с филмите на простите ми колежки (брутални клюкарки), като седна пред тия два монитора и захапя да правя полетни документи направо ми се драйфаа да му е мамата. Успоредно с въпросната ху*ня имам и лични разриви, борби със себе си, разни дребни травми, но някакси не успявам да обърна адекватно внимание, все нещо не стига, я пари, я време, я енергия. Ебем ти заеби. Само стискам палци всички да са живи и здрави, защото и смъртта на роднини ме плаши и честно казано не мога да понеса загуба, откакто дядо ми си отиде. Накратко, положението не е толкова черно, просто аз съм пуси и честно казано съм бая негативен, явно няма удовлетворение ако няма поне някакви трудности.
За контекст на 25 съм и още търся себе си, искам да градя, искам да бутам напред, но понеже всичко ми е поднасяно на тепсия изпитвам затруднения с някои премеждия и може би имах нужда да поразкажа какво ми се случва в главата.

Ако някой го прочете, благодаря.
Ако някой ще се гъбарка, добре дошло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 9 дни
hash: a4d47a9cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Какво работиш в авияцията? И аз съм в тази сфера..

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: b7b90034d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Гърбят теб с тия нощни, защото си мъж. Да живее равенството и еманципацията, а?
Оплачи се, нека и женките да карат нощни, на еднакви заплати сте предполагам. Не е честно, нито колегиално. Кажи, че ще учиш и не можеш така.
Изпаднал си в депресия от тоя нощен труд. Недоспиването не е за подценяване. А може и това да не е работата за теб, или поне фирмата.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 8d593ab757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си голямо момче. Дай си малко почивка, вземи си болничен и отиди на село ако имаш такова и там се опитай да се събудиш. Трябва ти почивка но ще се справиш щом си стигнал до тук. Успех

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 8 дни
hash: b95a129b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пробвай с витамин Б 12 и витамин Д 3, имаш явно нужда и от енергия и от серотонин.
Не останах с впечатление да ти е дадено наготово при положение, че учиш и работиш.
Просто си уморен и малко си се сдухал, ще мине.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: d6e31b20c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А сега си представи как щеше да се чувстваш, ако я нямаше тази работа. Иначе те разбирам, защото и аз на млада възраст работех по нощите, пишех разни текстове на свободна практика, а през бях дроб, но трябваше да уча. Изкарах така няколко години, което ме съсипа, но иначе щях да съм продавачка в някой мол, а не на позицията, на която съм в момента. Пак се съсипвам от работа, но поне не е през нощта. Нямам търпение да има по-сериозна икономическа криза, та да намалее търсенето на моите услуги, и вече да мога да си харча парите, защото наистина даже и за това нямам време (освен по интернет). Но пак е по-добре така, отколкото ако си развей прах без пукнат лев в джоба.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 21 часа
hash: 2e0a807a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей!
Честно казано, била съм на твоето място доста дълго време истината е една нито работиш, нито учиш! Като цяло само се скапваш и то е и за напред в живота това лавиране никак не е за всеки, ако имаше кой да ми го каже... 3 години живеех така, но това време ме изнерви, застъри.. другите се забавляваха аз работех.
Аз лично завърших, но доста от нещата не бях придобила като умения, защото и се скъсвах от работа, аз нямах подкрепа и нямаше как това е било моя път, но ти ако имаш.... хубаво се замисли.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 14 часа
hash: c2f3d9c72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Жена съм и от много години работя нощем. Не разбрах номер 2 за еманципацията и "гърбенето", защото е мъж. Това не е насила, не е прецакване, ти си избираш. Не е до пол. До организъм и организация на времето е. За някои е по-удобно така, при други не се получава. Какви мъже и жени? Че и "женки" написано? !

Авторът май си е признал истинския проблем към края, но е на 25 все още, да не го съдим строго. И сферата да смени, и през деня да работи, ако не си създаде сам трудови навици - все тая. Не си малък, трябва да се издържаш сам. Лични кризи и търсене на себе си е нормално да преживява всеки, но да не го бъркаме с мързел. Образованието също е много важно и дано си решил твърдо за себе си, че искаш да завършиш.

 
  ...
преди: 26 дни, 42 мин.
hash: 3cce42d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, ти работиш нощем, но масово жените не работят и не искат нощем. Разбираш много добре. Да сте равни с мъжа, равни заплати, но милион изисквания на работа и за смени. Гърбят го, именно, защото е мъж и несемеен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker