Свалките на работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121434)
 Любов и изневяра (29766)
 Секс и интимност (14393)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Свалките на работа
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2960 пъти
Здравейте, преди 2 месеца започнах работа в средно-голям, хранителен магазин. Повечето пласьори са мъже има 1-2 жени. След първият месец обучение, останах сама на смяна, а колежката, която ме обучаваше взимаше другата смяна.

От тогава се почнаха едни подмятания от някои колеги. Имаше един весел колега, които ни караше един от хлябовете, с него се разбирахме много добре, докато един ден казах :трябват ми дребни пари, защото останах само с по 20 и 50 лева, а няма какво да връщам, и той ми каза:Ми ти много работиш заслужаваш една целувка. Тогава ми падна в очите, превърна се от веселият чичко, в мазният чичко, които ме дразни. Та той беше поне с 20 години по-голям от мен. Изведнъж след няколко дена и един друг започна с милите имена. Държах се студено, гледах да приема стоката да платя и да си хващат бързо пътя без отегчителни разговори. Започнах да се чудя да не би да ме бъзикат, защото съм малка и нова и да видят как ще реагирам.

Но и в другият магазин на шефката има едно момиче горе долу колкото мен +2, 3 години по-голямо и не съм виждала такова нещо там, докато ме обучаваха 1 седмица при тях. Днес дойде един които го виждам 1 на 1-2 седмици зависи коя смяна съм в петък, всичко започна нормално, докато не го попитах някъде трябва ли да се подписвам, защото не на всякъде се подписваме и тоя ми отговори:ДА пишеш си имената, телефонния номер и семейното положение. Аз го погледнах на криво и му казах: едва ли е нужно да пиша всичко това. И той каза:нужно е за да знаем ние пласьорите дали си свободна, ами ако аз почна да те зарибявам и приятелят ти е отсреща? Замълчах си и го изчаках да си излезе при затваряне на вратата, той пак ме пита:Е ще отговориш ли? При което отговорът ми беше: не -и му затворих. Повече няма да го видя, защото шефката не е доволна от тяхната фирма, нещо не се разбират.

Та се чудех момичета, жени, не ви ли е писнало всеки да ви се натриса? Аз идвам на работа не да спя с някой, а за да си вадя хляба, добре че поне не го правят пред други хора, защото кой знае каква ще ме изкарат. Съвет как да им кажа тактично, че няма да стане и да не си правят труда да ме занимават с неща извън работата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8c05b5665e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми защо трябва да е тактично? Като ти лазят по нервите ги резваш нетактично и всичко спира до там. Ако ги резнеш тактично повече ще се надъхат повярвай ми. Просто казваш намръщено не ме занимавай имам си авер ,който обожавам и патката им ще олекне. Без значение дали лъжеш или не. Бъди по ербап

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 42b39f10f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говориш тихо, но твърдо. Не правиш скандални сцени, заявяваш, че не си търсиш мъж и точка по въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0bccf045a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Към авторката : и на мен ми се беше случило нещо подобно. Бях почнала на едно място на работа (само временно за 2-3 дни ) и имаше там някакъв работник, който беше с близо 20 ако не и повече години от мене. Интересното, че той беше женен и имаше дете, както и аз бях омъжена. 1 ден нямах проблем, но втория кат почна да ми бъбри на тема интимност и секс направо ми се взе акъла да не ми да ми направи нещо ( бяхме на място, където нямаше хора ). Не съм съгласна с номер 1. Аз казах на оня, е и му обясних, че си имам мъж, който го обича ама оня не та не.. Упорства. Направила съм си извадка (не само от тоя мъж ами изобщо ) Мъжете след 40 са големи курвари ( едно 95 % ). Имала съм познати, които ме познават от 5 година но пораснах ли почнаха намекванията. На мен лично ми омръзна от такива хора. Съветвам те ако ти се натресе такъв и почне пак старата история да му кажеш : Защо не си гледаш работата, както и аз моята. Кат ти се еб* отивай на проститутка.
То друг начин да се отървеш от такива хора няма и няма...
жена на 21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f98a04381f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам две приятелки, които работят в магазин за хранителни стоки. От тях знам, че се разбират добре с доставчиците си, някои от тях са млади момчета, нормално е да се закачат, да подпитват, да се шегуват.

Не разбирам теб какво те дразни? Обвързана си и не ти е приятно да те питат неща за личния ти живот или просто намираш повод да мрънкаш?

Някой обидил ли те е с нещо? Застрашил ли е личното ти пространство по някакъв начин? Какво се правиш на ущипана монахиня? Казваш, че си заета, усмихваш се, и толкова. Аман от необщителни същества.

Някои хора ще видиш за няколко минути през целия си живот. Какво ти пречи да се държиш добре с тях? А и това, че някой ти е поискал телефона, не значи, че трепери от страст всеки път, щом те види и че иска да те вкара в леглото си. Пък и така да е, голям праз. Една умна жена винаги знае как да реагира, вместо да се цупи и да се държи като пън.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 34ea8b99c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смей се насреща и им отговаряй шеговито. Те се шегуват. Да минава време, сигурно са си изградили мнение че носиш на шега и затова те закачат.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c585632957
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хахаха, познато ми е това. И на мен често ми втриса от такива нахалници, но... каквото и да направиш/кажеш - все ще намерят с какво да ти досаждат и да правят жалки опити да те зарибяват. Недей да предприемаш нищо за сега, просто се дръж сериозно както до сега си се държала. Все един от тях ще се осъзнае, че става нахален... ако има достойнство, разбира се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker