Скована - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Скована
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2237 пъти
Здравейте, на скоро започнах работа като сервитиорка на един летен бар. Искам да ви кажа, че никак не ми е лесно. Самата работа ми доставя огромно удоволствие, искарвам си добри пари, но немога да се сработя с колежките. Неискам да ги убиждам, но са едни злобни едни надменни, държат се грубо към новите сервитиори, сякаш искат да ги смачкат. Непрекъснато са недоволни и правят номера на новтите. Аз си седя отстрани и си мълча и те пак се занимават с мен. Не ги издържам психически тези атаки. Когато отивам на работа ги поздравявам, а те се обръщат на другата страна най демостративно, все едно кой знае какво е станало. Ние сме три нови сервитиорки и трите сме на мнение да напуснем. Събират се на групичка и започват да коментират, подиграват се, ужасни са. А управителката е луда, само крещи и се кара, а готвачката е толкова зле, че като стане вечер и започват да идват хора и си поръчват нещо от кухнята става страхотен хаус, неможе да ти издаде едни пържени картофи 40 мин. Въобще нямам думи, но заради парите стоя и търпя. Ако има някое момиче което е минало по тоя път нека да ми каже как да се оправя с колежките-надувки. Мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 751c9d33c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   напускай... не мога ви разбера, подиграват се с вас и вие търпите заради някакви си пари...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c9142a236b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай се да устоиш на атаките. Старите ти колежки това искат, да те изгонят. Ако те обиждат, запиши ги тайно с телефона си и ги издай на шефката. Гледай да поддържаш повече контакт с шефката, защото кой знае за какво те клеветят зад гърба ти. Научи им номерата и започни да се пазиш. И те са били нови, щом те са се научили и ти ще успееш.
Но ако пък толкова ти е неприятно се махни.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 202028eec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви ли не неща съм виждала, като почнеш от психически тормоз, до сексуален... като цяло разбирам, че ти е непоносимо, била съм в подобна ситуация, но тъй като спешно ми трябваха пари и нямах друга алтернатива издържах за около 7 месеца. Това, което аз направих беше да си търся непрестанно нова работа с по-добри условия, но да не напускам, докато не съм намерила нещо сигурно. Все пак имаш предимство, че се разбираш с 3 от колежките ти, което пак трябва да те улеснява малко или много. Това ще те кали много психически, ще станеш по-силна, така че не се предавай! Знам, че не е лесно, но се дръж понеже реално няма от какво да ти пука, дръж се неутрално, безразлично... няма да ги видиш тези хора повече, ако напуснеш, следователно не трябва да ти пука толкова много. Ако парите са добри и като цяло друго не ти пречи освен тези 'колежки' те съветвам да останеш, да не се предаваш лесно а междувременно да си търсиш нова работа. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ea916b7ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Знам, че психически и психологически е трудно в такава ситуация. Но щом парите са хубави тогава ти предлагам следния подход да се справиш с тази ситуация. Просто почни на всичките им глупости да се смееш и всичко да ти изглежда като един цирк. Колкото повече се смееш на техните идиотщини, толкова по-леко би трябвало да ти мине денят. В края на краищата след 2-3 месеца няма да сте заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5f7117ec30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В днешно време има доста невъзпитани хора... всъщност, не в днешно време, винаги си е имало такива. Спри да ги поздравяваш, напусни работа, ако не можеш да ги понасяш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74595f128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   е 2 месеца ще издържиш... само дано не ти направят мръсотия пред шефовете. Така епо морето... който не е ходил мисли голям кеф работиш си, купон...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4c962a1683
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мерси за хубавите и смислени коментари досега. Благодаря ви!
от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 40b831d36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се занимавай с тази работа. Сервитьорките са най - големите простакеси, които съм виждала. Нивото е много ниско там - на интелект, на морал( не винаги) - с една дума - много зле. Обстановката е деградираща. Освен това са кучки - в истинския смисъл - елементарни, брутални, надути - имат се за кукли барби, а всъщност са един обслужващ персонал със слугински функции. Клиентите - немалка част - са бруталяги, сигурно и името си не могат да напишат правилно и са прочели половин книга през живота си, но иначе могат да се гаврят със сервитьорките - и за какво? За двате лева, дето и няма да ти ги оставят? Не се занимавай, нивото е страшно ниско. Не се налага да търпиш. Пари се изкарват и с друга работа. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker