Кауфланд! Спешно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121444)
 Любов и изневяра (29769)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Кауфланд! Спешно!
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 4225 пъти
Здравейте! Утре ме поканиха на интервю в Кауфланд за касиерка! Много ще бъда благодарна, ако отговорите на въпросите ми, защото това, което ме интересува едва ли ще ми го кажат там. Искам да знам, дали това, че смените са по 6 часа, както пишеше на обявата е истина? Остава ли се извън работно време и по-колко сте оставали? Какво е заплащането? И дали ще правя и други неща освен да бъда на касата? Но най-вече ме интересуват смените. Благодаря предварително на тези, които се отзоват на помощ! Приятен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 81513af172
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига с паника! Просто не си забравяй вкъщи документите, спретнатото облекло и прическа и най-важното - не си забравяй самочувствието у дома.
Ако условията не те удоволетворяват, никой не те кара да почваш там работа. Иначе, мога да си представя, че заплащането в Столицата и в провинцията е различно. Първо получи положителен отговор, после мисли дали ще искаш тази работа или не.
Успех утре и спокойно - няма да ставаш президент, сигурна съм, че ще се представиш добре на интервюто, ако вярваш в себе си и се успокоиш. Няма какво да губиш, ако си безработна - ако не ти харесва, винаги можеш да напуснеш. Не го забравяй - винаги имаш избор! Те имат по-голяма нужда от теб, отколкото ти от тях!
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2084ba7d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам познати, които да са работили на подобна позиция в България, но познавах една жена, която като студентка беше касиерка в Кауфланд в Германия. Аз ще ти разкажа за условията там, а ти си смятай че в БГ ще бъде още по-зле, защото при масовата безработица и отсъствието на социална държава като немската има хиляди преглътнали достойнството си хора, които като прегладнели кучета се кланят и въртят опашки за къшей хляб. Та значи, собствениците на всички големи вериги в Германия ги тресе някаква мания за контрол. Стигат дотам, че да наемат и частни детективи да следят работниците им в личния им живот. В конкретния филиал на Кауфланд за който ти говоря непрекъснато организират някакви вътрешни съревнования и този който има най-малко точки му обявяват името на едно табло пред целия персонал и го уволняват. Редовно текат проверки от фалшиви клиенти, които те изпитват дали действаш според вътрешния правилник, но ти никога не знаеш дали това е проверка или не.
Ако си изпуснеш нервите, могат да те уволнят и за неучтивост към клиента. С две думи, непрекъснато си подложен на стрес.
Единствената информация която имам за българската организация на Кауфланд е от мой роднина, който разнася рекламните им брошури по пощенските кутии. И там си имат контрольори, които чрез раздаване анкети на клиентите в магазина или обикаляне по къщите питат хората дали получават брошури. А то винаги се случва от зона с 3000 кутии, 2-3 бабички от захлупени къщурки до циганската махала да се оплачат, че не са получили вестник или пък някой нарочно да пусне оплакване, за да може да сменят разносвача с негов човек. Най-гадното е когато за надзирател изберат някой раболепен педант, който хем няма какво по-добро да намери, хем изпитва удоволствие, че има и хора които са още по-зле и чиято служба зависи от него. Такива направо ти спукват гьона.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d70e2471cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   :) Е, и аз бях на интервю за работа в Кауфланд.... Бяха се интересували за мен и при предишни работодатели и откъде ли не бяха взели информация... Пропуснали бяха само годините, които бях прекарала в забавачницата, едва се сдържах да им дам името на ОДЗ-то и детската ми учителка....Към края на интервюто очаквах вече да ми връчат шестолъчна звезда и да ми отворят вратата към газовата камера :(((... Сама им казах, че предпочитам работата във фирмата, която все още работя и че е било грешка, че съм им изпратила СV...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker