Изненади за сексуално разкрепостени дами :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изненади за сексуално разкрепостени дами :)
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 6949 пъти
Здравейте всички. Моето питане е следното. С приятелката ми сме заедно от доста време вече. Често си правим сексуални изненади. Общо взето ако мине някакъв период, в който не сме правили нещо ново в това отношение, или тя си иска изненадата или аз си я искам.

Наскоро тя си поиска изненадата. Сега се чудя какво да направя, защото доста неща сме пробвали. Е, със сигурност не всичко. Сега като е студено на открито не става... иначе лятото може просто да смениш мястото и ще е нещо нова.

Особено романтиките вече доста от тях ни се струват скучни.

Та моля ви, помогнете на един човек, който му е трудно да измисли нови неща. Всичко става. Аз после мога да ви известя как е минало.

Надявам се модераторът да пусне тази изповед. Вярно е, че към нея има и въпрос, но си е вид споделяне. Пък и съм сигурен, че ще е полезно за доста хора да черпят идеи. Много имат подобен проблем :)

Модератор: Историята Ви е преместена в отдел "Секс и интимност"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0919f3c340
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, щом казваш, че романтичните изненади са ти поомръзнализ, опитай нещо интересно, например:прибирайки се вкъщи, вземи й някое секси бельо, предполагам ще ти го покаже веднага :D там идва и изненадата, дръж се по-нетипично от обикновенно, например ако последнитр пъти си по-нежен, бъди груб с нея, вържи ръцете й с колана ти и тн. просто използвай изображението си! Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e1255e2fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Намерил си за какво да питаш, а леглото вече само за спане ли го използвате. Извинявам се за злобният коментар но тук има хора които страдат от липсата на човек в живота-любов, изневери всякакви драми, а вие се занимавате със глупости и сексуални извращения.. сигурно ти други проблеми си нямаш.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c1bb949080
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави секс с друга жена. Това ще е най - голямата и неочаквана изненада за нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9e1d360295
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Анален секс. Любимото ми!

Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b72fa9fd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сега било студено!? А знаеш ли как се чукат ескимосите, да не би да чакат лятото? Има достатъчно сняг. Направи си в полето иглу и опитай как го правят чукачите там. Може и романтично да си го направите, на свещи. Хем ще се топлите, хем ще се чукате. Хайде, грабвай лопата и на работа, щом търсите новости.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b8541eb5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам доколко сте разкрепостени и доколко си падате по по-мръсни изпълнения.

Но ако това за вас е ок - пробвай навън в снега. Не на минус 16, но когато поомекне малко. Със снега можете да правите много вълнуващи неща. Редуването на топло и студено е много хубаво. А и като хубаво се измокрите, прибирането после и секса на топличко - след мръснишкия навън, вкъщи да е от онзи грижовния секс.

Ако все пак ви е страх от простуди.

Ето някои неща, които съм изпробвала и с които са ме изненадвали:
(демек са проверени)
- секс пред огледало със запалени навсякъде в стаята чаени свещички
- секс, изцяло задоволяващ момичето - дъъъъъълга любовна игра, език, пръстчета(навсякъде) Е така дамата да си лежи, а ти да я обслужваш
- играчки (колкото по-щура, толкова по-хубаво) Вагинална помпичка да речем - стимулира кръвоснабдяването на генеталиите и после за жената е много по-хубаво; вибриращ пръстен и т. н.
- игри на роли. Избираш си роля - да речем си строг учител и я играеш докрай. От момента, в който я видиш да влиза през вратата до момента, в който сте свършили и си лежите блажено
- игри тип садо-мазо (ако си падате), но за там си трябва тънкост. Така нар. BDSM
- секс с храна.... всякакви вариации. от това да оближеш медени поточета от тялото й, до това да я оправиш с краставица - зависи от настроението ви. Можеш да я напълниш със сметана и да изсмукаш всичката сметанка после
- секс, където могат да ви "хванат". Примерно в някой асансьор, в някой вход, във влак, на последната седалка на автобус
- секс със завързани очи. Ама тук трябва да си много изобретателен. Завързваш й очите и ръцете и правиш ВСИЧКО с нея. Да не може да те спре и да не знае къде точно ще те усети в следващия момент

Успех и продължавайте да се обичате.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9b3e13b9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А, защо не играете ролеви игри? Уредете си среща в някой бар, но се дръжте така все едно това е първата ви среща и не се познавате. Или си поиграйте на чичо доктор и палавата сестра... варианти много, даже и специални костюми продават хората, че да ви е по-лесно да влезете в роля.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: be0edea2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Купи и някоя играчка, вибратор, камшик.. белезници - не ви познавам вкусовете..

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9c140b309c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Мога да ти споделя, нещо което поне при нас докара незабравими преживявания и надявам се помогна за крачка към нещо, което отдавна ми се иска да се случи.
Вечерта започна в романтична атмосфера, стая обсипана със чаени свещи, подходяща музика и бутилка червено вино. Страстите се нажежиха и след порция горещи целувки поставих лента на очите на половинката ми и я разсъблякох опипвайки гърдите й докато се притисках в нея за да усеща възбудата ми... последва дълга любовна игра и докато получи отговор на въпроса "Къде ме водиш? ! ", вече и помагах да се наниже на реалистично дилдо с вакумна основа.
Никога не я бих виждал толкова разкрепостена, правеше ми такава страстна свирка докато соковете и се стичаха по играчката, а стаята се изпълваше със стоновете й.
Обожавам да я вкуся след секс... едва допрял устни до котенцето й ме придърпа нагоре и с думите "Чукай ме в дупето! ". Надупих я надвесена над огледалото, свалих й лентата и я оправих както пожела. Макар и да не откликва на желанието ми за тройка с втори мъж съм убеден, че след преживяното с определена тактичност от моя страна и това ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1bde7463b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочети трилогията 50 нюанса и ще ти дойдат хиляди лесни за изпълнение идеи!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 01de740e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако сте достатъчно разкрепостени , а не сте пробвали досега ти предлагам следнота. Завържи и очите и след това вкарай в играта и приятел, постепенно. Докато я чукаш той да започне да я стимулира и целува навсякъде а после да и го подаде. Няма да устои, казвам ти, ако е достатъчно възбудена сандвича ще я качи на 7мото небе, ако прави анален де. Моето гадже ми е правил такива изненадки и аз викога не съм оставаля разочарована!
ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5d3605f19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Абе обмяната на опит не е лошо нещо, но гледай да си развиваш собственото въображение, още повече, че ти си познаваш най добре половинката и знаеш какви са и границите и какво и харесва. Тъй като разполагам с време в момента, ще ти напиша някои работи от моята практика, но имай в предвид, че мойта си пада по мръсотии, в смисъл да се чувства мръсна и повечето неща са свързани с това, и все пак могат да се модифицират според вкуса
1. Значи, аз не случайно споменах за мръсотията, понеже една голяма част от жените обичат да се чувстват принизени и омърсени. Независимо дали го изтласкват в под-съзнанието или го приемат, но като правило колкото повече им се налага да спазват модела на почтена жена в ежедневието си, толкова по голям заряд на порочност таят в себе си, а ако не го освобождават в леглото може да отключи психо-логически проблеми. Това го пиша защото има жени които не могат открито да бъдат мръсници и при тях трябва да се действа индиректно.
Ако искаш да се чувства принизена, заведи я на някое мръсно място, някъде където да се чувства като евтина курва, може в някой бардак или някъде където се събират по принцип проститутки, може да платиш на някоя от евтините 20 лв, да мастурбира пред вас. Аз веднъж заведох мойта в нашата изба, завързах й ръцете за един скрин и я изчуках грубо сред мръсотията и любопитното слухтене на минувачите пред блока, може и да затоплиш предварително щом ти е проблем.
2. Дръпни вечер завесите и я изчукай опряна на перваза нека от другия блок да я видят каква мръсница е, но внимавайте да няма деца.
3. Огледалце огледалце. Разбира се има различни вариации, например да се изплюеш на огледалото и да я накараш да го изближе, или да залепиш нещо на огледалото и да я накараш да го налапа докато я чукаш.
4. Мед или бял шоколад, купи си от ония чаршафи за еднократна употреба и направи мазало, напълни я и от долу и помпай.
5. Влез в тоалетната докато ака и я накарай да ти духа, накарай я да се наведе за да гледаш, след това и вдигаш краката и действаш.
6. Вържи и ръцете и очите и и търкаи клитора с различни материи дамско бельо, след това и натъпчи устата и я изчукай грубо.
7. Събирай си спермата в бурканче и някой път докато я чукаш и мажи зърната, ануса и устните с изветрялата сперма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker