Не мога да се позная. Нормално ли е това, което се случва с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да се позная. Нормално ли е това, което се случва с мен?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 6401 пъти
Жена, на 30, омъжена с 2 деца:
Никога не съм харесвала изневерите, дори винаги се питах "Защо трябва човек да изневерява, след като си има любим до себе си, той си го е избрал, следователно трябва да му харесва всичко с него и най-много секса...? " Да, точно така! Секса е много важен (не само за мен, за всики нормален човек)! Точно заради хубавия секс се омъжих за моя съпруг... и не само заради това :) Скоро навършихме 7 години щастлив (така да се каже) семеен живот...
Обаче нещо в последно време секса е тъп... Лягаме, задължително ме пита дали искам да правим секс (което съм му казала, че може направо да започва без да ме пита... ), без никаква нежност започва, направо ми бърка в гащите и започва нещо да чепка там... като по задължение. Казвала съм му какво ме възбужда, дори не е пробвал така да започне...
И както не харесвах изневярата вече се замислям... (от което малко се плаша). Вече дори започвам са разбирам хората, които изневеряват... Мамка му, аз съм още млада и красива, искам горещ, страстен секс... с мъжа ми е като по сценарий, всеки път едно и също. Преди като видя хубав мъж само си казвах "ах колко е хубав", а сега вече си представям как правя най-якия секс в живота си с някой.
Там, където работя няма много хубави мъже, има само един дето се засичаме два пъти на ден за по 5 мин. Направо ще го изям... започнах да го сънувам, а дори не си говорим. Имам някакво физическо привличане към него и ако ми се падне ще го скъсам...
Само, че аз съм малко срамежлива. Всичко се случва само в мислите ми... да ама ме е страх, че ако имам възможност (а такава винаги има, особено за жена) ще изневеря...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: edca8708f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако обичаш мъжа си, не изневерявай, ще си задоволиш мерака, но няма да се чувстваш добре. Ще ти е гузно и съвестно. Изневярата не е за всеки. Може би няма да знаеш дали е за теб, докато не пробваш.
От друга страна, пробвай, пък може да разбереш, че каквото имаш е най-доброто. Общо взето твоето усещане е водещо. По-надолу ще те разкостят, но и ти доста фриволно описваш мислите си за изневяра. Изневярата от съпружеска незадоволеност е измъчена изневяра, твоята звучи желана, та не знам... Но принципно - внимавай какво искаш, че може да не може да му платиш цената.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 45ba13dc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвсем си е нормално :)
Това се е случвало и на мен (въпреки че съм мъж). Секса става еднообразен и скучен.
ОБАЧЕ... както ти обвиняваш него за това, така може и той да каже същото за теб - че си еднообразна в секса.
Питам се - ти с какво допринасяш за разнообразието ви?
Просто седиш и чакаш той да е активен.
Бъди ти активната, покажи му пътя!
С жена ми разрешихме въпроса с еднообразието като отворихме дума за суинг, тройка с мъж или жена. Разбира се преди това се разнообразихме и със стандартните неща (например секс играчки).
Общо взето всеки си е индивидуален и пътя е различен. И все пак не мисли за изневяра... да лъжеш най-близкия човек е супер гадно.
Говорете си бе хора, нали за това сте партньори - решавайте проблемите си заедно. И престани да го чакаш него, щото е мъж и затова той трябва да инициира промяна... бъди себе си :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 52960f613f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами омръзнали сте си със съпруга,както става със всички връзки където мъжът се е оженил за теб заради страхотната връзка и сигурността.За теб и секса е бил такъв но за него надали.Какво да ти кажа мила ,случва се,щом мъжът ти не те задоволява..търси други начини.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5380a3b03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   A защо чакаш наготово да ти се поднесе, ти какво, свикнала си да получаваш явно без да отвръщаш. Като ти е еднакво защо не направиш нужното за да е по твоите претенции а го изискваш от него. Нечистоплътна душа му викам аз. Изневерявай, то оправдание винаги ще се намери. Но защо така егоистично. Направи го заедно с него направете го заедно. Говорете, или освен да ти отговори на претенциите трябва и да се сети какво ти е в главата горкия.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 83d168bdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Както описваш нещата, отговора на въпроса ти е - да , нормално е да започнат да се прокрадват подобни мисли. Липсата на каквото и да е разнообразие, води до точно това!

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9ec7c01a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Всичко се случва само в мислите ми... да ама ме е страх, че ако имам възможност (а такава винаги има, особено за жена) ще изневеря... " - ти добре мислиш за чепкалото си, а за децата си мислиш ли? Защо си ги направила, а после мислиш за яки дараци? Този новият дали ще те разчепка по добре, а ако не му стават чакрите, тогава нов дарак ли ще търсиш, докато опада вълната, тогава вече дарак не трябва. В 21 век сме, има супер модерни технически дараци, купи си един и пробвай първо с него, ако не върши работа, поговори по сериозно с мъжа си, и ако и той не ти обърне внимание, и Господ няма да помогне, най много да се разделите и да повлечеш две ремаркета в неизвестното. Дано не катастрофираш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cf66e2db66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сърбеж, който не се начеше, може да докара човек до лудост.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 26e0a84b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Изневери му и тея двете ви деца ще си нямат баща после!! Айде давай мисли само за себе си ДАВАЙ..
Израснах без баща до мен и живота е по-гаден така.. Така че сама си реши ;)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9541832b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам че го казвам, ама нещо любовта си я разбрала накриво. Любовта, приятелко не е само онзи гъдел в корема и като мине гъдела и си си направила 2 лапета и изведнъж отрезвяваш.
"Любовта не е когато очите се гледат един друг, а когато и двата чифта очи гледат в една посока" Екзюпери
Стига си гледала очите. Поумней малко най-накрая.

Жените имате невероятната способност да си мислите, че можем да ви четем мислите и да ви усещаме емоционалните прищевки.
АМИ НЕ! Не можем. Вкарай си го в главата най накрая това - мъжете сме прости и искаме да ни се обяснява точно и ясно като на малоумни.
Затова като се прибере мъжа ти, сипи му по една ракия, седни срешу него и му кажи каква ти е болката. Сигурен съм, че ще те разбере и това ще ви направи по-здраво семейство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5f24c07354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Идвай при мен!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5130a790ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да изразя крайното си съжаление по отношение на всички идиотски коментари. Всякаш те са тук само за да злобеят и хокат хора които искат съвет, а не да помагат по някакъв начин. По отношение на въпросът ти или по скоро на изложените факти. Семейството си е семейство, поговорете и ако няма решение, тогава ти решвай как да постъпиш. Аз съм мъж и мога да ти кажа, че при нас секса е я веднъж месечно я не. За това си знам едно, любовта си е любов, семейството семейство, децата деца, но ако трябва да разчиташ на технологичните постижения на вибратора или на ръката си, е тогава нещата са извън контрол. Точно за това си намери някой само заради. оргазмите, без да се обвързваш обаче. Желая ти успех от все сърце!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f98f6838e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Изпраскай се с някой. Аз чуках една колежка, която е с няколко години по-млада от теб, омъжена с дете. Ходихме на една конференция, даже си бяхме като двойка, с нейната кола отидохме, в една стая бяхме и два дена само се чукахме, после все едно нищо не е станало. Ако искаш може и с теб да се видим. На 25 съм красив и атлетичен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 26d622a54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   При мен е нещо подобно. След раждането ми се загуби желанието за секс- много натоварване, изнемога, помощ отникъде. А преди това имаше в един момент много болезнен секс, заради гъбична инфекция-той си го начесваше, нищо, че мен ме боли. Дълги години не прониква в мен, задоволявам го криво -ляво с фелацио. Примирих се, реших, че съм фригидна. Подхода му е този: като реши, че му се прави секс се хвърля грубо и ме хваща директно за целта- както казва потърпевшата по-горе, което ме разсмя-"чепкане". Стиска ме по тялото до болка. Няма увертюри, нежност-абсурд такива екстри. Иначе-обидни думи, за най- малкото в ежедневието-колкото искаш. На фона на това, че пърди като разпран, с извинение. Е, кажете ми- и да не си фригиден -няма ли да станеш. Ще попитате-защо си се оженила..? Ами, защото бях много влюбена. Любовта е сляпа. И не щеш ли срещнах човек, който само гласа му ме възбужда така, че седмици съм в постоянно сексуално възбудено състояние, мастурбирам, нон стоп мисля за това Продължението на историята предстои, колебая се да И кажете-фригидна ли съм????

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1fe3c8b448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   до 14
ти си огън момиче ,вулкан от емоции и страст и сексапил ,цвете попаднала в пустинята на грубостта и егоизма , не си фригидна изобщо само глупак може да го мисли миличка , твой мъж не разбира каква уникална секси жена си има до него, този диамант дето го има при него не знае как да го обработва , трябва ти един бижутер като мен така хубаво и бавно и нежно да те шлайфам и да те превърна в един уникален диамант , ах колко искам да те видя и да си в моите прегръдки , да те опипвам с връхчета на пръстите си и с езика си нежно и бавно всичко по сексапилното ти тяло , та да разбереш тялото ти и секс.зони навсякъде в него, щях да те накарам да избухваш оргазм след оргазм като вулкан , обичам такива като теб ,умни и страстни и дано уважаемите модератори да публикуват корд.ми и да направят едно изключение на което много ще съм им благодарен.
не знам как ,но вече ме побърква идеята да те видя и да....:)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b56019805f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Абе просто е изгледайте някой порнофилм с мъжа си кажете си кво ви харесва и го направете разлечен секса от който правите постоянно

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 04c203b62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мъж съм, от 13 години женен, още в първите години секса се промени, а след това е като че ли насила е с мен. за което естествено аз съм обвиняван но така и не разбрах защо, тъй като нито едно смислено и обосновано обяснение не получих. изправих се пред твоята дилема. До този момент не бях изневерил. Започнах връзка с ясната мисъл само секс, да ама не попаднах на жена огледало на моята душа, влюбихме се като хлапаци, сега куп разправий и проблеми, почти съм пред развод, и най лошото е че тотално охладнях към жена ми, за което и тя се постара доста. Така че моят съвет е да внимаваш, и ясно си дай сметка грубо казано какво ще спечелиш и загубиш. Много те посъветваха опитайте по някакъв начин разнообразяване, да говорите и т. н. При мен тва последното не се получи. Но като разбра че имам любовница взе да се подържа, започна изпънения като по порно филмите, но уви, аз вече изстинах.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 06ca41a240
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз пък харесвам директно да ме почва и да ме грабва, женена съм, но моят мъж винаги действа деликатно...
. в брака са двама души, номер две правилно ти е казал, говорете си... и какво ако изневериш, еми нищо какво, всеки го прави, но това ли искаш да си като всички, защото винаги за изневяра се разбира, повярвай ми, изневерявала съм и на моя и на предишните ми... но когато човека разбере за изневярата си по съсипан от него... имате и деца, ако не за мъжа си помисли за тях, или поне изчакай да пораснат и тогава си изневерявай....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker