Ужасно непоносима и отвратителна роднина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ужасно непоносима и отвратителна роднина
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1914 пъти
Живея заедно с роднина в един апартамент и е страшно непоносима. След всеки разговор с нея ме боли главата и ми е някакво ужасно отвратително. Всеки път, когато се сетя за нея се вбесявам и искам да и разбия простата муцуна.

Иска постоянно да става на нейното, да командва, философства за всяко нещо и изкарва мен виновен, като нейните решения винаги излиза, че са правилни.

Сигурно 99 процента от разговорите и са негативни. Като започнем от походка - нервна и злобна, моторика - движения на тялото всичко и е страшно негативно. Няма нормално отваряне на вратите за нея. Все трябва да блъска и да тряска. Когато отивам на работа или до университета и бързам и ме помоли за услуга и кажа, че бързам казва "дооообре тогава", ама по такъв начин все едно съм някакъв боклук, един вид еби си майката.

И това не е, защото аз така си го мисля, а и останалите членове на семейството мислим така. Преди години беше омъжена за много богат чужденец, видя какво са пари и скъпи неща и се промени. Раздели се с него, върна се тук и започна да се държи с нас като с нищожества, като с боклуци, които сме и виновни за нещо. А ние много я обичахме, а тя толкова години не се обади и нищо не каза.

Постоянно говори гадни неща и си позволява да ми крещи и да си излива злобата и агресията върху мен. Тя е на около 50г.... аз съм младо момче на 21г. Висок съм и съм здрав, но тази проста женица нито иска да работи, нито има някакво образование и само лежи по цял ден.

Аз знам, че следващия път като ме вбеси и и разбия гнусната мутра нещата ще се оправят, но защо трябва да я бия? Е сега половина ще ми кажете как била жена... какъв мъж съм бил... да бе.. аз съм жените съм мъж, но към изродите не ми пука.

Самият факт, че все още не съм и посегнал означава, че не искам да го правя. Но нещата се трупат с години и човек не може вечно да търпи. Никога тя не излезе виновна, никога не се извини за нейните гадости, все трябваше да подхожда към всички с гадост и злоба - ЗАЩО. И всичко винаги трябва да става въпрос за пари.

Даже в момента ви казвам най-мекото. Не ми се споделят още по-фрапантни неща.

Според мен има психични отклонения. Чудя се какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: ac9ece531d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си на 21 г. и какво правиш в общ апартамент с роднини. Както сам казваш - млад си, здрав си - намери си сам работа, изнеси се на квартира с хора, които ти харесват.
Ако апартаментът е наследствен и тази жена (предполагам леля) има дял в него, ти можеш със съдя изпълнител и с останалите собственици да я принудиш да продадете жилището и с тези пари ще си купиш по-малко жилище, където ще живееш спокойно.
Ако жената няма право да живее в жилището и то принадлежи на теб - просто я изгони, но с определен срок. Дай ѝ примерно 3 месеца, накарай да подпише документ за това и точно на деня я изгони ако ще с полиция. Документът няма правна стойност, но ще ѝ покаже, че ти съвсем сериозно говориш. Помогни ѝ да си намери квартира или социално жилище щом е безработна.
Ако живеете всички при баби и дядовци се изнеси, защото на теб самият там не ти е мястото и не ти определяш правилата. Същото се отнася и за живот при родители, които са ОК с тази роднина. Изнеси се на квартира и няма да съжаляваш
Най-важно е да не се караш с нея, защото само си хабиш енергията, а това е енергиен вампир. Стой далеч от жилището и се изнеси ако нямаш някаква собственост там или собствеността ти е по-малка от 50%
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f098fb0f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чие е жилището?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 291a779717
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не споменаваш апартамента да е твой, щом не се й бил шута още - значи живееш в чуждо жилище! Нали така?? Ако бъркам ме извини, но ако не - нахално момченце, налягай си парцалите и се изнасяй, жената може да се държи както намери за добре и това хич не е твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 85be39d20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора

Закво да се махам от нас, като апартамента е и на двамата.

Ти не видя ли, че съм писал, че работя.

А защо да се махам да давам излишни пари, та да вземе след като се махна да го даде под наем.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4b8791be79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Братле в същата ситуация съм. Разбирам те напълно. Въобще не го мисли и не се заплитай. Изхода е само един. Отиди на квартира. Ще имаш по-малко пари, но ще си по-щастлив. Аз вмомента се боря да спечеля единия етаж от къщата и се надявам да остана сам до няколко дни. Желая ти късмет и бъди по-решителен

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 85be39d20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора

На квартира няма да отида, защото ще даде този под наем. Това е много гнусен и отвратителен човек, който мисли само за пари. Ще се забие да живее в нейната си стаичка и ще пусне съквартиранти. Няма да стане тая!

Няма да давам излишни пари за квартири. Тя да се маха. Апартамента беше на баба преди и живяхме 4-5 човека.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e041294d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много си зле- дори да се изнесеш, след като е общ, как ще го даде под наем, без да те пита? Ами дай ти твоята половина под наем и с парите си плащай квартира, така нищо не губиш като материален разход и даже ще се махнеш от там.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6334acbfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе ти от дума чуваш ли и не видя ли какво ти писа номер едно? Като и двамата имате дял от него - или го продавайте и всеки си взима своя дял, или ако тя не иска да намери откъде да ти даде пари за твоята част от апартамента. Според теб какъв друг вариант имаш за да живееш спокойно? Ами няма - или се махаш, или продължаваш да я търпиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker