Всичко, което знаете за ХИВ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всичко, което знаете за ХИВ
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3432 пъти
Здравейте имам няколко въпроса... Правих секс с лека жена преди точно 4 седмици. Имам някво притеснение (хваща ме параноята лесно ). 1во имах рана на пръста ( раната стана след като отстраних една кожичка... беше супер малка ) като правих секс с тая жена раната имаше коричка та въпроса ми е дали възможно да влезне вируса пт там. Другото което ме притеснява е че по време на секса едното око ме засърбя и аз го потърках. Дали от там може да влезне? Не ме е щипело окото след това и нямам спомен да съм имал вагиналната течност по тази ръката щото не беше влажно... минаха 4 седмици и нямам синтомите но все пак ми е притеснено...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: ec370105fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спинът ти е най най-малкия проблем, има още куп болести с които можеш да се заразиш, но ако живеем с паранията да не хванем спин и да не се разболеем, утре ще ни блъсне някой на пешаходната пътека и ще ни размаже като кучета! Живей си живота, каквото стане това. И аз имам добрият навик да мисля за инсулт и за болести, когато ме заболи глава от претоварен ден на компютър или от трафикът в София и автоматично вдигам кръвно до ктм 140. 150, което не е чак фрапантно високо, но имам чувството, че ще умра всеки момент, а до сега не съм умрял! Няма ти нищо, стегни се! шансът да хванеш спин е по-малко вероятен от това, да умреш от СТУД през лятото, няма смисъл от излизшно напрежение!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1b9180bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, потърси услугите на психолог, защото дейстивтелно имаш параноя или вид хипохондрия.
ХИВ иначе не може да те хване толкова лесно, колкото описваш ти. Не се предава с очен контакт (гледане, търкане на очи) и освен това ако си ползвал кондом е изключено. Женският вагинален секрет има много ниска концентрация на ХИВ и то при действително заразени и болни жени. Вирусът не циркулира в слюнка, в очен секрет и така нататък и не можеш да се заразиш от малка раничка... на пръста особено с коричка.
И още да знаеш - у нас ХИВ не е много разпространен. Да, сред проститутките от малцинствен произход има някакви случаи, но над 70-80% са в гей-обществото и чрез анален секс без кондом е най-лесният начин за заразяване, но при вагинален секс с жена специално за мъжа риска е много нисък, но за жената е висок, защото ХИВ има много в семенната течност на херопозитивен мъж, - тоест при вагинален секс се предпазва преди всичко жената чрез кондом, не ти - за теб рискът е нисък
И още да знаеш, че у нас всички болни от СПИН хора имат достъп до безплатни медикаменти -коктейл, които до такава степен намалят концентрацията на вируса в тялото, че те спират да са заразни. Така примерно ХИВ-позитивни майки могат да родят здраво дете и ХИВ-позитивен съпруг може да има необезопасен секс с жена си без да я зарази, но това са подробности.

Също не могат да се заразят и двата пола при орална любов, НО стига с този ХИВ, а мисли за Хепатит С, за венерическите болести, защото у нас от Хепатит С умират стотици хора годишно, а от ХИВ под 3-4 и то, защото не са се лекували.
Просто прави секс с кондом и дори френска с кондом, за да се предпазиш и най-важното - не прави ти френска на жена, защото можеш да се заразиш с ЧПВ, което причинява рак на трахеята! (виж Майкъл Дъглас).

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e8e8295459
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Благодаря ви за отговорите не съм я лизъл бях с презарватив докато бях в нея ( не беше циганка ) само ми направи френска без но от там риска е за нея... Тя каза че не страда от кървящи венци. Иначе ще изчакам да минат тези 6 седмици и ще отида да се изследвам защото само го мисля не мога да тренирам нормално.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2aa63fe7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, наблюденията ми показват, че в живота тези, които най-много се плашат от нещо - тях най- ги хваща! Така зет ми ужасно се страхуваше, да не би да го хване хепатит (някаква негова приятелка - докторка го беше наплашила ужасно - "болестта на мръсните ръце", че можеш отвсякъде да я хванеш и т. н. даваше му безплатно ваксини срещо някои видове хепатит... ). Та точно него го хвана и никой друг от родата! 6 месеца беше на лечение и диети. За щастие се отърва без особено тежки последствия.
Евреите са казали: "Внимавай много какво си пожелаваш, че може да ти се сбъдне! " :)
Недей да параноясваш, щото...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e8e8295459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте, аз искам да питам имах сходен проблем. Имах рана на показалеца пак от кожичка (предния ден я махнах тази кожичка). С тази ръка я галих по клитора не съм бъркал във вагината и понеже ми беше за първи път и сигурно затова съм се филмирал толкова. Тази вагинална течност само вътре във вагината ли е и само преди оргазъм ли излиза от там? Като я галих тя беше суха отвън. Нямам спомен да съм имал нещо по-пръста.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d2332d3b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   бе ти гледай да не си лепнал нещо друго... което ще ти създаде не по-малко главоболия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e8e8295459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ситуацията при мен е такава. Бях с проститутка с едната ръка и пипах клитора след 2-3 минути масажиране на клитора и си облизах дланта не знам защо го направих... Само с пръстите съм я докосвал като си облизах дланта пръстите ми бяха на носа. По дланта нямах спомен да съм имал такава течност защото пръстите докато ми бяха на носа и след това си дигнах ръката не беше мокър. За да ми стане нещо трябва да е някво количество? Като си облизах дланта нямаше разни капки и тн. Никога не съм лизъл жена затова не знам какъв е вкуса на течността и дали ако ми беше попаднала няква течност в устата щях да усетя? Жените само по-време на оргазъм ли изпускат течност. Също тогава нямах рани в устата. Моля за отговорите защото много се притесних след като ми се поду дясната сливица (не е видимо подута и леко ме боли гърлото ) трябва да изчакам още 14 дена за да си направя изследване. Моля за отговори Благодаря предварително

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker