На приятелят ми не му става ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На приятелят ми не му става ...
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4381 пъти
Здравейте! Споделям проблемът си с всички, които четете историите, споделени тук и много се надявам да ми дадете съвет!
С гаджето ми сме заедно от 3 месеца, но за сметка на това се познаваме от 2 две години, говорили сме си на всякакви теми, помагали сме си.... общо взето, преди да разкрием чувствата си един на друг, бяхме страшно добри приятели. Но проблемът е следният : преди 2 седмици се почувствахме готови да го направим за пръв път. Любовната игра ни се получи добре и на двама ни, но в момента , в който той сложи презервативът нещо се обърка, пенисът му омекна и повече не успя да го вдигне. Помислих си, че най-вероятно го е срам от мен или пък се притеснява от мен, затова нищо не казах, успокоих го и реших, че следващия път ще опитаме и може да се получи. След този случай, опитвахме и опитвахме, но все същата 'история' се повтаряше и в момента, в който пенисът му омекваше, приятелят ми се ядосваше и абсолютно нищо не се получаваше, докато един ден той реши, че ще трябва да опитаме без предпазни средства (презерватив) и.... без да се усети, за малко да свърши в мен! Откакто се борим с този проблем, той все казва, че имал проблеми, бил разсеян, нещо го мъчило. Опитвам се да го накарам да говори, обяснявам му, че какъвто и да е проблема, ще го изслушам и ще му помогна, но той или избягва темата, или отвръща : " Сам ще се справя! ". Помогнете ми, дайте ми съвет, как да го накарам да говори с мен на тази тема? Може би ще му олекне, ще се отпусне. Или ми кажете, какво е най-добре да направя, за го накарам да се отпусне? Ще съм Ви много благодарна, ако се отнесете с разбирателство към проблемът и ми помогнете! Приятен ден на всички! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 81c915c1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами явно се изнервя, притеснява се, а след като случката се е повторила няколко пъти, вече кръгът се затваря и той очаква всеки път да се случва отново и отново, което го изнервя допълнително. Следващия път, като тръгне да омеква, не го гледай с очакване да се случи и да се вайкаш, а приложи някакви еротични номерца. :) Не знам доколко сте освободени, но примерно можеш да започнеш да му правиш френска любов, както е с презерватива, да стенеш, да масторбираш пред него, да се пипаш по гърдите и т. н. Мен поне тези неща ме възбуждат много и няма начин да остане мек.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c380a831f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или не го възбуждаш достатъчно, или мастурбира прекалено много. Има и трети вариант, който е възможно най-лошият - прави секс с друго момиче без да ти казва. За друга възможна причина не се сещам...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b699f371c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така или иначе сте го правили без презерватив, ако е имало разни инфекции сте си ги предали вече. Някои мъже имат непоносимост към презервативи, не знам дали на психологическо или чисто физическо ниво но най често ефекта е загуба на ерекция. Съветвам те да продължите без ако си имате доверие и сте моногамни, колкото до риска от бременност - има и други предпазни средства, по-надеждни от презерватива. Желая ви да изживеете една прекрасна и пълноценна връзка, това малко неудобство не бива да ви разваля хубавите моменти на взаимност. Обичайте се..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: e0bd7371e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е колко толкова пъти да сте се опитвали за 2 седмици!??

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b4bd35d9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно има доста често срещан проблем при нас мъжете. И аз не мога да го правя с презерватив. Просто пий противозачатъчни и всичко ще е ОК. При нас това работи перфектно. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: efd7bfb0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отиди на лекар да ти предпише противозачатъчни и си го правете без презерватив щом така няма проблеми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 36fac36bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вдигни му го орално. След това му слагай презерватив.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 57f619472a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мда, и аз не ги обичам презервативите. Щом си правите секс без презерватив, значи на приятеля ти му става. Това, че му пречи презерватива е нормално. Презерватива пречи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6e83000ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пак ли ти с тази история!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ea2970e741
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С моят приятел сме заедно от 2 години, но както вас бяхме няколко години приятели. Когато тръгнахме и решихме да го направим той имаше същият проблем. И аз като теб помислих, че нещо заради мен, че се притеснява и т. н. Но след това всеки път щом тръгвахме да го правим му ставаше и след това... до там. Бяхме търпеливи и с времето започна да се задържа за по-дълго. Постепенно започна да се оправя и сега всичко е наред. Относно лекар той се чувстваше зле да отиде от една страна, от друга се притесняваше какво ще му каже. Но важното е да му покажеш, че си до него и да бъдеш търпелива. А за секса, можете да проявите въображение и всичко само ще се нареди. Поне това е моят опит, ако наистина мислите, че е сериозно се обърнете към специалист. Дано да съм била полезна. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 31918e442a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей аз имах подобен проблем даже по зле не ми ставаше, но това все ми се случваше, като съм в депресия тъжен или нещо ме тревожи или пък все мисля какъв ще бъде животът ми. Момче на 23

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fe157eaf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Случвало ми се е много пъти в самото начало с приятелката ми и всичко идваше от мисли, предварителни мисли за очакването, които само като сложих презарвативите мисълта ми веднага идваше, дали ще е ок, дали ще й хареса, ще ми спадне и прочие и наистина така ставаше, спрях да мисля и нещата се получиха. Можеш да си спокойна, че не е женкар, то по това се познава, аз нито харесвам всяка, нито мога да спя с всяка, имам си определен идеал за жени и го следвам, но и бих предпочел да не ми сложи жената презарватива и да я почвам и тя да диктува правилата, ако ти си по-инициативната, ще трябва да му дадеш той да бъде, да те скубе за косата, да бъде по-груб, да дойде увереността му и нещата биха се получили по-добре със сигурност, поне при мен не е имало засечка от 2 години, връзката ми е на 2 години и няколко месеца, само първите 2 месеца бях адски сакат в леглото, ама много много зле!!! но се освободих от негативните мисли, започнах аз да диктувам с една идея повече какво, как и кога да стане и сега няма проблем, не се отчайвай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 28 дни
hash: 22375af5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пише ти мъж със същия проблем. Лично аз съм комплексиран и имам страх, че няма да мога да задоволя партньорката си, няма да ми стане, какво ще каже тя, ще ме остави и така натаък. Защо и как няма значение. Слагането на презерватива е едно допълнително препятствие което спъва работата, защоto възбудата ми е моментна и трябва бързо да го вкарам за да не ми падне.
какво можеш да направиш? Ми остави го човека съм да ти поиска секс, нека той да те води. Правете всякакви игрички, чекия с ръка, духане, да се поотпусне. И не чакай следващия път вече да е ОК. Просто дай време месец-два и той съм ще нахлузи гумата, ако ли не взимай хапчета.

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 03dcaccf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За да те изчука хубаво, трябва да се освободи от всекви комплекси, страхове, съмнения. Докато не разбере тва и не го направи, свиквай да си мокра на сухото.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 4859898413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ще ти дам съвет, но от гледната точка на един мъж. Излизах с едно момиче, в началото не мислех да става нищо сериозно но се влюбих в нея. Няма да навлизам в подробности. Никога не ми стана, притеснявах се че не ме харесва и не ставам за нея, иначе поведението към нея беше като към принцеса, всеки път като излизахме я питах къде и какво иска да правим оставях я да си го изкарва на мен всеки път като е ядосана подарявал съм и цветя сребърни накити всичко за каквото съм знаел че го иска но родителите и не могат да и го вземат в момента, не изкарахме много и се разделихме щом секса не върви рано или късно хората се скарват и мъжът става ревнив а това изнервя жената защото смята, че той и няма доверие. Сега не иска да ме чуе или види, бях по настоятелен опитах се да остана само приятел с нея но не можех, накрая и написах много лоши неща като смс, тя ми отговори също с смс и сега не иска да ме чуе или види, смята ме за психопат, човек като се влюби прави неща, който никога не би помислял да прави. И за мен всичко беше в секса ако той беше хубав, тя щеше да е задоволена и щастлива, това, че някой прави всичко за теб не е достатъчно за истинска любов трябва секс и той да е споделен, защото рано или късно хората се скарват. Прочетох някой неща в интернет когато мъж е неуверен в себе си не произвежда достатъчно тестостерон обикновено е на психологична основа. Има една клиника он клиник, моят съвет е да идете там и да каже за проблема си и да го прегледа уролог и да му предпише лечение. Не знам как да подходиш към него и да му го кажеш но това ми е мнението казвам ти като мъж, повечето ти пишат да го предразположиш, но от думите ти той още повече се стяга и притеснява, като се стигне до това единственият ти шанс е да идете на уролог и да му предпише лечение, не знам как да му го кажеш, ако трябва му покажи този пост, но това е решението ти казвам ти като мъж който е изживял същото. Прочети има мнения във форуми и теми подобни теми.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 21 дни
hash: 3c9e944407
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това е напълно нормална реакция на организма. На мъжа не му е заложено чисто физиологически половият му орган да бъде пристяган в каучукова "дрешка" и да се очаква да усеща същото удоволствие през тази преграда. Аз и някои мои приятели също "не можем да вдигнем самолета" с тази гума, но без нея сме неспираеми и затова и приятелките ни са повече от очаровани от това, което получават в леглото от нас. На мен ми се е случвало една бивша да ми се оплаква, че я болят коленете след 6-тия час и искаше да спрем дотам, макар че тя доста повече пъти стигаше до оргазми от мен, а аз можех да издържа и още. Но само ден преди това бях с кофти настроение в продължение на седмици, тъй като всеки път ми падаше почти веднага, след като сложех тази така ограничаваща гума. И имаше опасност да се разделим заради това. Е, без проклетата гума жената до мен тогава преоткри моите пълни възможности. Също и аз. А това, че с гума ми падаше преди това дни наред, даже ми подейства като един хумористичен урок от живота, тъй като имахме възможността нагледно да усетим в буквален смисъл разликата с- и без-. :) И от онзи ден нататък това престана да ми бъде притеснение и комплекс, защото разбрах, че проблемът не се корени в моето тяло, а в някаква си гума.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 94375824d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Както споменаха и някои други хора често срещан проблем. А именно неможе да го държи дигнат с презерватив. Аз имах същия проблем за пръв път ми се случи да правя секс на 21 и до тогава никога не бях ползвал презерватив и се случи точно това което ти сподели. След което дълго време не ползвах презервативи с мойта. Та 10 години по късно и две деца (хаха голям майтап) вече ползваме презервативи. И пак от време на време немога да издължам много дълго. Нямам търпение да почне с противозачатъчните отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker