Сексът. До София и обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът. До София и обратно
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 5522 пъти
Здравейте, момиче съм на 24 години и съм девствена. До сега не съм правила секс по простата причина, че така се стекоха обстоятелствата, имала съм мнооого възможности, но просто не се е случило.
Та да си дойда на думата.. Мисля, че вече е време да го направя и мисля това да не е принца на бял кон..
Запознах се с едно момче по интернет, почти нищо не знаем един за друг, освен това че той иска да бъде с мен. Казах му за моя "проблем" и той го прие доста добре и доста неща обсъдихме като от сорта на това че ще е внимателен и бла бла..
Не сме се виждали тъй като той е от София, а аз от Бургас и за сега само си пишем. Поддържаме връзка от няколко седмици и наистина много ме възбужда, когато ми говори за секс. Аз взех решение да отида при него и искам да ме посъветвате, мили хора заслужава ли си да го направя? Мисля че много дълго време чаках този подходящ момент и сега мисля че е време да се отдам на това. Забравих да спомена, същото момче ме предупреди че това ще е само секс и да не се надявам на друго, а и ако ни хареса може да продължим да го правим, въпреки моето "положение". Обръщам се към вас тъй като доста обмислям нещата и искам чуждо мнение. Благодаря от все сърце на тези които ми отговорят!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 006d05881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, в никакъв случай ТИ не ходи до София. Като жена си уязвимата, възможна жертва на перверзник, престъпник, насилие си. Ако си решила да бъдеш с него, то той трябва да дойде до твоя град. Пак може да се осъществи срещата в хотел, но той трябва да си направи усилието, разходите, да покаже, че действително желае.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d651e16f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те съветвам да минеш стотици километри за да правиш секс с непознат... Ако е само до секса намери си момче от твоя град или по-близко място. Идеята ти ми се струва глупава1

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f0b9a948ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз пък съм от Сливен (мъж на 26) и съм ти много по-близо. Ако искаш може да уредим нещо. Готов съм дори аз да дойда - за да не пътуваш ти. За мен също не е проблем, че си девствена - дори ще се радвам. Ако се опознаем ще видиш, че съм мил, внимателен и с течение на времето може дори нещо повече от секс да се получи (в смисъл връзка). Е-мейла ми е добавен в коментара. Ако решиш нещо - модераторите могат да го копират и да ти го пратят на твоя

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 72f7e166bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се познавате, а вече мислите за секс, връзка (или липса на такава). Според мен е странно. Как изобщо знаеш, че ще има химия между вас? Ами ако изобщо няма привличане? А и съм съгласен с номер 1, че е редно мъжът да поеме инициативата или поне да е двустранно. Но това да е проблемът - ако наистина ти се ходи до София, иди. Но не непременно с идеята да правите секс. Излезте, виж как ще ги почувстваш нещата. Ако усетиш, че го искаш, давай.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: db03749690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си и помисляй...

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 908d4b0b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Как можа даже да си го помислиш? Недей да правиш тази важна крачка с човек, когото даже и грам не познаваш. Може да не е това, за което го мислиш и за което той се представя докато си пишете, може да е нещо съвсем различно от представата, която си си създала за него, може да не е искрен в думите си - може да е всякакъв. Ти дори не си виждала този човек. Как може да си сигурна какво иска той от теб и какво ще се случи, ако отидеш при него? Нормално е да те възбужда, както и ти него след като си пишете за секс. Възбудата е нещо физиологично и напълно нормално, но това не значи, че трябва да си лягаш с всеки, който те е възбудил сексуално и е предизвикал някакви такива мисли у теб в даден момент и поради дадени причини. Първият секс, а и въобще сексът като цял, който и да е поред не се прави с всеки срещнат ( а в твоя случай въпросният човек даже не е и срещнат, а просто случайно намерен в интернет), а с някой, който дори и да не е т. нар. "принц на бял кон" поне няма да рискуваш, лягайки си с него. Това да отидеш в друг град при напълно непознат мъж и то само с цел да си легнете си е риск, за който дори не знаеш колко голям може да бъде. Сексът е едно от удоволствията и една от физиологичните нужди в живота, не е върховен идеал или мисия на живот и смърт, че да поемаш толкова големи рискове заради това. А и след като ти сама твърдиш, че много пъти си имала възможност да загубиш девствеността си и най-вероятно все още имаш или ще имаш в бъдеше такива възможности защо не го направиш с някой, когото поне познаваш? Много по-безопасно би било. И друго мога да ти кажа - ако този човек беше нормален не би предложил на напълно непозната, с която само си е писал да си легне с него, това не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a90ed04fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   НЕ! Момиче, ти си на 24 години, бъди малко по-разумна и предпазлива! Не познаваш този човек, нямаш си никаква представа за него, какъв е, що е... и го казваш с такова спокойствие, сякаш ще ходиш до магазина. Интернет запознанствата крият реални опасности, които човек на твоята възраст би трябвало да има предвид. В този случай, не, не е добре, че не знаете нищо за другия, защото тук става въпрос ти да отидеш до София и да останеш насаме с някакъв човек, който може да се окаже нещо много по-различно от твоите представи. Първо, ти виждала ли си го как изглежда? Ама не на снимка, а в скайп, примерно? Преди каквито и да било срещи, задължително трябва да сте правили видео чат, за да се увериш, че човекът не те е излъгал за самоличността си. Второ, в никакъв случай недей да заминаваш при него в София! Ако искате да се видите, нека той да дойде. Има ли желание, ще намери начин, дори и да отнеме малко повече време. Съветвам те, когато ще се срещате, да сте някъде навън, да има хора наоколо и да не оставаш сама с него на първо време. Освен това, кажи на приятелки/близки къде ще ходиш. Може да ти се струва преувеличено или параноично, но това не е шега работата. На 1000 запознанства, може 1 да е измамно, но каква е гаранцията, че няма да е точно твоят случай? А и съм сигурна, че тази статистика е оптимистична, в сравнение с реалната.
Недей да поставяш някакви комплекси, като това, че си девствена още, пред здравето и безопасността си. Горещо те съветвам да не правиш необмислени действия.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d12739ae38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1 е прав. Не знаеш на кого можеш да попаднеш и да съжаляваш, че изобщо си дошла. Не бързай, за всеки влак си има пътници. Нито ще станеш по-красива като те напраскат, нито ще помъдрееш. Ходил съм до Бургас и аз съм от София, та ходих до Бургас и останах разочарован, след като въпросната ''жена'' се оказа маце на 17. :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6e9215c171
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Живея с моя любим котарак. Имах ужасни притеснения и чувство за вина относно кастрирането. Бях готова да търпя миризми и други последствия, но да не му причиня някаква злина. За съжаление положението стана непоносимо- не толкова за мен, колкото за котьо. Разбрах, че това е хуманен акт към него, не злина. Винаги съм вярвала, че хората са по-висши от животни, че имат чувства, не само нагон! Никога не бих изпитала желание към срещуположния пол без любов. Явно аз съм отживелица и анахронизъм, но никога не бих се унижила така!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ff67ad15c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ами те обикновено момчетата по тези сайтове за запознанства май това и търсят безплатен секс. А ти смяташ да му отидеш на крака, за да му го осигуриш. За него определено ще е като печалба от тотото, но според мен за теб самата изобщо не си струва да го правиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fa8ba38db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Луда си... този ще си монтира камера някъде, за да те снима и ще станеш, , звезда, , .

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 99f885c2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   1 - пълни глупости!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: af73e4a6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Подкрепям 1.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8f20676e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не е добра идея да показваш, че си готова на всичко, заради "положението ти", както сама казваш. Не е добра идея и да ходиш ти при него, особено на такива разстояния. Ще се освободи момчето или мъжа от настоящата си приятелка за няколко дни и ще пренощуваш там при него най-вероятно, затова ти е казал да не се надяваш на повече. Може след това да се влюбиш и да се разочароваш, а момчето да те качи на влака и айде, кой откъдето е. Ако е наистина за спорта, защо не намериш някой от твоя град. Странна работа са жените да търчат след интернет любовници, които не познават.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 10e4f878a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Как може да си толкова тъпа? Чакала до 24 и сега ще се грабне до София с някакъв непознат! Ти добре ли си? Толкова ли си отчаяна? Нямаш ли приятели? По- добре изчакай някой, който поне ще иска някаква връзка. Ти в момента искаш да си парцала тръгнал да го надупят в София просто ей така. Я се стегни

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9ae729ad17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Леле, трябва много да си закъсала да биеш толкова път, само за да те изчука някакъв си. Много лесна ми се струваш. Язък че си се пазила до сега.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cba3ddf09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   В никакъв случай недей! И аз го направих така като теб - беше само секс и само месеци след това срещнах момчето на мечтите си и ми се иска той да ми беше първия. Всеки ден съжалявам....

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dec52da28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Прави впечетление все пак че те е предупредил!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c44d22812b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Аз ли съм тъп или повечето жени са адски глупави? Значи свалят ви свестни момчета, вие се правите на недостъпни, пазите се по 24 г. и всичко това, за да отидете лично до Софето, че да ви избръмчи някой непознат, който един Бог знае какъв е, дали не е психопат и какви болести има и колко е чистоплътен да ви натакова като последната и най-долната парантия и после да се приберете нае*на, "доволна" и разпечатана. А той дори няма да си мръдне пръстта да дойде той в Бургас, а тя сама щяла да ходи, че му кацне на шнура.

После не се сърдете, че свестните мъже не ви бръснат за 5 ст. и че "нямало" мъже. Като има жени, ще има и мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c8a0183ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Добре, отказахте ме.. прочетох всички мнения и помислих трезво на нещата. Прави сте не е сериозно от моя страна, може би съм била в такова настроение, когато писах това... Благодаря ви за мненията и ацки ми помогнахте в това необмислено решение.. До 3. Не разбрах как да станат нещата.. 21. не мисля че съм лесна щом до сега не съм си легнала с никой. Още веднъж благодаря, това доказва как хората могат да си помагат макар и анонимно

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d856d704d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Добре, мила! Представи си следното. Качваш се на влака и пристигаш в София. Накрая се оказва, че той е някакъв чичка на около 50. Какво правим?
Втори вариант. Не е 50 годишен и наистина изглежда като на снимката, обаче е някакъв пълен откаченяк и мърляч и ти призлява само от мисълта да се доближи до теб, пък както остава да си легнеш с него.
Трети вариант. Не е на 50, нито е някакъв перко и изглежда добре, хм... даже подозрително добре. Всичко изглежда перфектно, даже прекалено нагласено. Лягате си, ти летиш в облаците... докато не се оказва, че въпросният те е снимал и е качил подвизите си в интернет.
А може и да има стабилна приятелка и просто когато тя не е наоколо да се забавлява с такива наивни момичета като теб и после да се хвали на приятелите си, как е оправил поредната наивница, която му е дошла специално чак от другия край на страната.
А и това все пак са по-положителните сценарии...
Нещата може да са къде къде по-зле. Може да е някой откачен садист, сутеньор и какъвто още се сетиш.
Ти всъщност какво знаеш за този човек? Ами само това което той ти е казал. А как да си сигурна, че е истина? В интернет всеки лъже и маже както си иска! И аз мога да разправям, че съм богата наследница, че приличам на Мис Свят, че в свободното си време летя с частния самолет на татко на шопинг в Париж... лесно е, да си измислиш какъвто си искаш образ и ако не лъжеш чак толкова безогледно колкото излъгах аз преди малко, има реален шанс хората да ти повярват.
Ще ти дам само един пример. Моя приятелка обичаше да си чати с различни момчета, не с идеята да се среща с тях, а по-скоро за забавление. И така се запозна онлайн с един "страхотен мъж"! Бил около 20 и няколко завършил университет и сега работел на престижна позиция в известна фирма. И бла бла бла... и какво се оказа накрая. Въпросният млад и преуспяваш бизнесмен се оказа не на 25, а на 18 и да, работеше в известна компания. Ама като разносвач на пица в Пица Хът! Е, кой казва, че "Пица Хът" не е известна фирма, а? Та такива ми ти работи с интернет образа. Разбираш ли, там всеки може да се представи за каквото си поиска! И ти няма как да разбереш истината докато не срещнеш въпросния човек на живо. Обаче понякога такава среща може да е не само неприятна, но даже опасна. За това ако чак толкова държиш да се срещнете, нека той дойде в твоя град и се срещнете посред бял ден на многооо оживено място и най-добре поне 1-2 човека знаят къде си, но на твое място аз не бих рискувала. Не за друго, човекът е бил честен да ти каже, че не иска връзка, а само секс. Е, не ти ли е малко обидно да правиш такива жертви за човек, който гледа на теб само като на парче месо, с което да се позабавлява? ! Сериозно ли нямаш поне малко самоуважение, че ще хукнеш на толкова километри само за да доставиш удоволствие на някой непознат, който буквално ти е казал "Не ми пука за теб и за чувствата ти! Искам просто да те...! "
Не си малка, помисли разумно. Разбирам, че се чувстваш едва ли не прокълната защото си още девствена, но не е ли по-добре да не се налага да се унижаваш? Не е ли по-добре да го направиш с някой, който поне малко от малко те харесва и когото познаваш на живо, а не ти разправя приказки от 1001 нощ? За безопасността вече ти казах.
Така, че не прави нищо неразумно! Първият път се помни цял живот и ако нещата са се получили зле, после може да намразиш секса.
Така, че умната!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 070950068e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не прави тази грешка - момиче на 16

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b43888e7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей,
Аз също съм момиче и съм на 24. Искам да ти кажа само, че разликата между секса с чувства( такъв, който те съветвам да ти бъде с поне първия партньор) и този без чувства е огромна! Имай в предвид, че това е нещо изключително интимно, не си мисли, че е като първата целувка.
Не, принцовете на бели коне не съществуват, но не мислиш ли, че си чакала прекалено много, за да те отвори човек, който дори не си виждала? И защо приемаш двественоста си за проблем?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b43888e7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравей,
Аз също съм момиче и съм на 24. Искам да ти кажа само, че разликата между секса с чувства( такъв, който те съветвам да ти бъде с поне първия партньор) и този без чувства е огромна! Имай в предвид, че това е нещо изключително интимно, не си мисли, че е като първата целувка.
Не, принцовете на бели коне не съществуват, но не мислиш ли, че си чакала прекалено много, за да те отвори човек, който дори не си виждала? И защо приемаш двественоста си за проблем?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker