Пристрастена към секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пристрастена към секса
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 6910 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 и имам връзка от 3 години. С приятеля ми сме от различни градове и се виждаме рядко. Преди, тоест в началото на връзката ни, всичко беше перфектно. Всяка среща с него беше страхотно изживяване, но напоследък нещо май не е наред. С него правих секс за пръв път и досега съм била единствено с него. Той ми показа най-прекрасната и нежна страна на половия акт, такава, каквато не съм си я представяла, и.... случи се така, че се пристрастих. Преди правехме секс по 3 пъти на ден, а веднъж стигна до 4. А сега... Едва 1 път на ден и то сякаш насила. А аз непрекъснато го желая и недоумявам как стигнахме дотук. Видяхме се преди около месец и както вече споменах, нещата не бяха същите. Правех всичко по силите си да предизвикам това желание у него, но не успявах. Той все се оправдаваше, че искал да се гушкаме и целуваме като нормална двойка, а не всичко да водело към секс. Казваше ми, че е над тези неща и че аз не мога да различа любов от, , просто секс''. След това аз отивах в банята и плачех, самообвинявах се, смятах, че съм му омръзнала, че съм надебеляла и какво ли още не... След като ми откажеше секс се чувствах отвратително... Дори като му правя орална любов, не се възбужда. Не се възбужда, когато ме вижда гола, нито с бельо, което така старателно съм избрала (точния модел, нюанс и т. н. ) Когато ми откажеше секс, се чувствах много изтощена, ставах раздразнителна, започвах да се държа гадно с него, отдръпнато... Говорихме много пъти на тази тема и винаги завършваше със скандал. Сподели ми, че и него го притеснявало това. Не се възбужда от нищо, станал е равнодушен към порното, мастурбацията, дори ми каза, че нямал сутрешна ерекция вече. Не знам какво да правя, четох в разни сайтове за подобен проблем и все дават неадекватни съвети, категорично не бих му дала да пие нещо, защото това ще направи така, че без него да не може. Искам всичко да става естествено, както преди. Искам да я има страстта, да не можем да дочакаме да се доберем до леглото, а не - всеки забил поглед в телефон или телевизор. Моля ви за помощ, не знам как да се справя с моето свръхжелание за секс и в контраст, естествено, неговото безразличие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: dce7f974b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно е свързано с недоспиване, преумора или неподходящо хранене. За да може мъжа да е потентен трябва да се храни с месо, яйца, сирене и храни богати на холестерол, цинк и животински мазнини.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fc60031cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай. Ако искаш толкова да правиш секс излизаш и предлагаш на някой непознат, който ти хареса на улицата или в в някое заведение. Това че искаш само с него искаш да правиш секс не е страшно. Щом си легнеш с друг мъж може да ти хареса, а може и да не ти хареса, но трябва да се опита. Все пак мъжете и жените не са създадени да спят само с определен човек винаги. Разнообразието е свобода.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 730dc8c3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако го обичаш, няма да го притискаш за секс. Бъдѝ нежна и му дай което той иска- просто ласки и милувки, гушкане и гукане, като наслада за душата. Така отново ще има хармония между вас, а по-нататък лека полека, неусетно и естествено ще се възроди и неговото либидо. Помнѝ, че нищо не става насила, а пък ерекцията хептем, това е много капризна работа и в повечето случаи на психическа основа.. Трябва да си много и много деликатна, ако искаш да запазиш връзката си и да не комплексираш приятеля си окончателно. Ако, не дай си боже, се разделите, това ще му е огромен проблем и в евентуална следваща връзка, ще има ниско мъжко самочувствие. Така че, в твои ръце е или да му съсипеш живота, или пък чрез разбиране и търпение да му помогнеш. Ако ти си неудовлетворена сексуално, купѝ си вибратор и можеш да го ползваш както самостоятелно, така и когато правите любов с приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 99c1e237b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На тази възраст е така и с момичета и с момчета. В един момент ти се иска да си седиш в градината и да четеш книга, докато голямата ти любов стои до теб... в друг момент искаш да съсаш дрехите и да не напускате спалнята. Лошото е, че трябва да се настроите, кой кога.
Свръхжелание за секс няма, има просто неравно с това на партньора ти. Разликата при мъжете и жените е, че мъжете спират да мислят за секса, щом започнат да го получават. Ако очаква, че тази вечер ще го получи... ами няма да е особено възхитен от тази идея. Отрежи го два три дни, да му се подуят хубаво топчиците и ще видиш, как ще започне сам да те натиска отново. Давай му и малки почивки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d42c00c4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Секс по 1 път на ден и то не всеки ден, нали правилно разбирам, че не се виждате всеки ден. Е това пристрастяване ли е? Просто имаш нужда от секс. На твоите години, като се видехме през няколко дни, правехме секс по цяла нощ, и това е съвсем нормално, на 19 си все пак. За какво се обвиняваш не разбирам, като не става търси си друг партньор, сексът в една връзка е изключително важен.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c46b995bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката : Да подчертая - пристрастена съм към секса, но единствено с приятеля ми. Нека не си правите грешни изводи, че е с всеки срещнат. ( Номер 6 - така е, виждаме се за кратко на няколко месеца). Просто мисля, че имам някакъв проблем, защото това много влошава връзката ни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 125b92ec8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 6 - така е, виждаме се за кратко на няколко месеца...Моля те не се филмирай, млада жена и секс на няколко месеца. Проблемът не е в тел, а в него. Търси си друг и не си губи най-хубавите години в такива терзания.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9e739fb79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо лошо в това да си пристрастена към секса. Напълно нормално е да имаш някакво сексуално желание все пак. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28f3be3059
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   винаги съм се чудел как успявате по 3-4 пъти на ден. аз съм на 23 и повече от 2 пъти по ред трудно го вдигам, като се има предвид, че спортувам умерено и се храня здравословно...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3320e43d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хареса ми отговорът на на номер 4. Към авторката: Като за начало прочети книгата Crutual Conversasions and how to speak when stakes are high. А именно как да повдигнеш темата и като го предразположиш така че той да се чувства в безопастност да разговаряш с него и да стигнете до някакво решение. Разбирам, че проблем има.

Ще дам и аз няколко съвета от личен опит. Мисля, че проблемът е в твоя приятел и малко на сляпо ще целя, но ще опитам на база на собствен опит. Попадал съм в тази ситуация и авторке, не се отчайвай. Има начин. За засилване на либидото и тестостерона можеш да се погрижиш ти, ако живеете заедно да му приготвяш храни, които спомагат за това. Храната и пиенето на вода са най-важни за сексуалното желание и за засилването/намаляването му. Обърни внивание на такива храни. Има милион статии в интернет.

Друг важен фактор е да намали или най-добре да спре цигарите и алкохола, които са убийци на ерекцията. Също така намаляването на стреса - също много важно. На второ място за мен беше да прекратя гледането на порно. Нанася невероятна щена на желанието, когато става дума за реален сексуален контакт и имаше моменти в които не ми ставаше или ми падаше без определена причина. Дори веднъж се прибрах с една испанка и не можах да го вдигна. Просто пусках музика и си пушех цигара докато не ми се доспа. Това наранява самочувствието страшно много и занапред я отбягвах и гледах да забравя за случилото се, но станалото станало.

Следващият фактор е физическа активност. Той трябва всеки ден да спортува поне по половин час. Дали ще е бягане, плуване или просто лицеви опори сутрин или вечер няма значение.

За да обобщя накратко: Научи се как да повдигнеш въпроса и да поговорите без той да се обиди и да се засегне, защото мъжете имаме вроден инстинкт да се съпротивляваме, когато някоя жена иска да ни промени. Второ - да обърне внимание на какво трябва и какво не трябва да яде. Трето - цигари и алкохол. Четвърто - Спорт и физическа активност и пето - порното. За мен лично всички фактори са важни и ще видиш, че когато ги овладее и ико държи на теб, той ще се опита. Ще видиш че и сутрешната ерекция ще се върне и постоянното желание за секс и и двамата ще бъдете удовлетворени. Това ще е добре и за двама ви - наблегни върху това и го подчертай пред него.

Стана малко по-дълъг коментар, но се надявам да съм бил полезен. Позволих си, защото съм минал през това и минавам и зная колко е важно и за двамата. Имал съм такива разговори и много ме е боляло. Дори приятелката ми тогава ми каза - знаеш ли, че ако бях сама тия пет дена, всички момчета ме искат така че нямаше да мога да стана от леглото. Не се обвинявай - си ти млада и имаш нужда от секс. Помогни на приятеля си за да ти помогне и той. Няма да съжеляваш. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 47a665f439
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Предложи му да го направите в дупето. Не се шегувам. Мъжете го харесват.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: cc6ff454d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Извинявай момиче но, за мен си болна всеки път когато се видите и да правите секс... извинявай ама така ще писнеш на всеки мъж, мъжете не обичат лесните така да знаеш.
Приеми факта омръзнала си му, втръснала си му как може само това да ти в главата, но това е добре че осъзнаваш, че имаш проблем.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ebc9d2770f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Чакайте да уточним нещо-авторката да каже какво разбира по 3-4 пъти та ден, всеки ден... 3-4 оргазма в едно чукане, по 1 оргазъм в няколко чукания през 2-3 часа примерно или по няколко оргазма в 3-4 чукания през няколко часа. Питам образно, защото човек понякога не се изразява коректно. Ако е последният вариант обаче, то това не е нормално за мен. Бахти и либидото, рядко са такива мъже, които да могат да отговорят на подобни щения.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 77e8cd9e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Как пък на мен не се падна такова съкровище като тебе, авторке.... Все попадам на такива фригидни няк'ви. Трябва се аз да се моля, като че ли насила всеки път се случва.
Иначе по темата мнението ми е, че понякога нещата дори да изглеждат прости, всъщност никак не са такива. Навярно момчето има проблеми някакви. Възможно е и да си е просто такъв тип с понижено либидо.
М 28

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 45b5489cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора, не изпитва оргазми, а просто е свикнала, да иска секс.
Ако една жена получава оргазми то и сама може да си ги постига, без да натяква и да се предлага на някого.
На момчето си му омръзнала и по точно секса с теб. Това е грешката на леките "жени", че твърде много се натискат на момчетата и ги карат на сила. Виждала съм за какво става на въпрос и хич, не е приятно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5eeb52cfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен това е съчинена история, поради редица фактори.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9af9dab4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   "Искам всичко да става естествено. "
Е то точно това което правиш не е естествено. Спри да искаш.

Моята приятелка е на 19. имаме същия проблем. Само дето тя се вкопчва в бившите ми и си насажда комплекси сама, без да ги познава. Не се караме, ама я виждам как се сдухва. Вече даже почва да го прави и малко след секса На тази възраст, както някой каза по горе е нормално. Хормона яко дърпа и няма спирачки. Хората не се контролират и накрая даже е пълно с нежелани деца.

Но. 14 е прав. Мислиш малко с вагиналното си налягане. Мъжете сме като батерии. Така го погледни. Изтощаваме се. Когато един ден енергията свърши, мъжа почва да си мисли че си му в тежест. То си е и така. Затова разумните хора си дават време и пространство. Те зареждат. Приятелите, компютърните игри, футбола, планината, , екстремните спортове, фитнеса... Всеки си има нещо което го зарежда.
Обратното между другото е същото.. Има и много жени на които мислите не са им за секс и мъжете тук се оплакват
Ако наистина един ден не искаш да свършиш като последната шафрантия - бъди разумна сега!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f831d6bd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Благодаря на всички, които дадоха адекватни съвети. Ще се опитам да ги взема предвид и ще видя как ще потръгнат нещата. А на онези,които ме изкараха ,,лека'' жена, ,,шафрантия'' и т.н., мога да кажа,че са в голяма грешка.С приятеля ми се виждаме изключително рядко и сметнах,че педставлява известен проблем в това да не изпитва никакво желание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e0b29a8c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Щом се виждате рядко, това обяснява всичко. Той изразходва сексуалната си енергия другаде. И не ми казвай че си сигурна че не изневерява, понеже много добре го познаваш. В даден момент вместо да си желана ти просто досаждаш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 30ef3bf3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   В абсолютно същото положние съм, но от другата страна - т. е. аз съм мъжът в такива отношения. И мисля, че мога да обясня... Първо - влияние оказва умората - когато човек работи много, има много неща на главата си и т. н. доста често не му е до секс - все пак - никой не е уред с ключ ON/OFF. Второ - възможно е и жената да има някой недостатък - детайл във визия или действия, който отблъсква. И да - можеш да го приемеш или пренебрегнеш, но не можеш да се възбудиш насила, като виждаш нещо, което ти влияе зле. Трето - всички подчертани опити да се помогне - с пресилени жестове - бельо, неестествени инициативи, думи от типа "не се притеснявай, всичко ще е наред и т. н. ", само влошават нещата. Никой не би се отпуснал, ако мисли, че го гледат под лупа, дали ще се издъни и този път. И четвърто - ако намира нещо в друга жена, което така и не е открил в настоящата, един мъж може просто да е привлечен от различното и неангажиращото...
Най-лесният ефект се получава, когато се получи непринудено - "без ти да искаш" д ате види гола, да забележи, че си без бельо и т. н....
Дано съм бил полезен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker