Приказка или кошмар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приказка или кошмар?
преди: 12 години, 1 ден, прочетена 1962 пъти
Здравейте! Отдавна следя историите тука и се чудех да пиша или не. Е ето я моята история тя е типична интернет история. Пишем си от 4-5 години с нея, когато се запознахме бяхме деца... Може да не са пълни тези 4-5 години в интернет, защото все някои забравяше за другия. Нямало е наводняване в скайпа с целувки и сърчица едно нормално писане беше. Е така 4-5 години писане и малко по малко опознаваш човека тя е прекрасна моето второ АЗ! Всичко е като две капки вода мислене, говорене, лигавене толкова ми е добре с нея. Малко по малко разбрахме, че имаме чувства един към друг най-сетне се разбра. Започнахме да говорим по телефона заобичах я още повече гласа й, дешането й всичко!! Наскоро се каза и ОБИЧАМ ТЕ! Но прекалено е хубаво да е истина нали?? Трябва да се сринеш... Има си приятел от 5 години!!! Каза ми го беше като удар изведнъж нещо се срути всички представи за любов като в приказките изчезна! Но аз останах къде и аз не знам, но я обичам и ще остана докрай! Не искам след време да се питам щеше ли да стане, нямаше ли.. Тя ми каза, че иска мен, че другият знаел за мен но оставал при нея защото я обича! Не знам на какво да вярвам... Все си мисля, че нищо няма да стане, че всички тези години са на вятъра... Сърцето ми умира като си представя, че един ден няма да знам как е, какво прави да й чуя гласа! Какво да правя мнение??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 ден
hash: 58cbc928d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ако съм на твое място ще я оставя и няма да се занимавам повече ще срещнеш някой друг

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: b22d1a6ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да резбираме ли, че въобще не си се виждал с нея наживо?

 
  ...
преди: 12 години, 15 часа
hash: a713036515
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По-скоро кошмар:)), а и момичето не е постъпило добре като си е замълчало, а може и тя както казваш да се е влюбила неочаквано в теб, но навярно когато сте се запознали още тогава е била обвързана, но защо тогава е още с него? Виж не искам да ти казвам какво да правиш, ти си решаваш, но или ти или той, кажи и го, тя вече ще реши, просто и кажи, че искаш да е само с теб, че страшно много държиш на нея и искрено я обичаш, тя ще те разбере, ако са и нейните чувства искрени, но както чета са.

Обаче този нейния приятел ми се струва доста упорит и нахален, не знам как ще го разкарате:)), но ако и двамата силно се обичате, никой и нищо не може да ви спре:))Аз също преживявам нещо такова само че наскоро, запознахме се и си пишем по скайп и се обичаме, само че той няма гадже. Но съм сигурна, защото и аз го изпитах това, че е истинско и скоро от кошмар ще се превърне в приказка, а и то вече си е, не се предавай, искаш ли нещо много силно, то непременно се случва, пожелавам ти тази приказка да продължи и да бъде още по-красива и да сте много, много щастливи от сърце приятелю:)))КЪСМЕТ И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ, СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker