Как да си върна желанието? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си върна желанието?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1842 пъти
Здравейте! Бременна съм в трети месец и желанието ми за интимност, близост и секс с мъжа ми изчезна. Още от началото на бременността си усетих, че съвсем рядко се сещам за това и даже се молех да не ме поиска, да не започне това, което не искам. Иначе се разбираме, обичаме се, но аз като жена съм съвсем наясно, че рано или късно това ще ни повлияе по някакъв начин. Преди го правехме често, като всяка нормална двойка и навсякъде, където можеше и не можеше... Той се уморява много от работата си, но дори през почивните дни сме така. Дори когато имаме време и сме сами и не бързаме за никъде - не го правим и причината е единствено в мен. Той може би е наясно с промените в организма и хормоните ми и не ми се е сърдил или настоявал. Не е показал досега, че се чувства пренебрегнат или нежелан. Но аз наистина искам да променя това, а не знам как. Искам да го искам както преди, а не ми идва отвътре. Моля за съвет и от жени и от мъже... Как да си върна желанието за мъжа си...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: ef692d46d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми то така или иначе рано или късно тоя момент настъпва. Не те знам на каква възраст си, но повечето жени като минат 30-те и нещо им изчезва желанието за секс. При някой изцяло, при други само със съпругът, вторите често си намират любовници към които имат желание. В общи линии подобни са нещата и при мъжете, но само към съпругите а иначе желанието си го имат, но към чуждите жени. Естествено има мъже с комплекси към органа си, които не кръшкат защото ги е срам от тялото си. Но като цяло на всичките им текът лигите по чужди жени и им се повдига при нужда да правят секс със съпругите си. Може да се заключи, че жените по принцип нямат нуждата на мъжете или по точно не изпитват нужда толкова силно и често като мъжете. Много жени "често наричани меркантилни" използват този мъжки бъг, за да се докопат до парите му и дори да му разбият семейството, за да го прикоткат и да се намърдат в банковата му сметка. Но в общи линии всички знаем коя е най-древната професия и че тя се е появила именно, заради непрестанното желание на мъжете да правят "любов" с жени, което естествено в 90% от случаите няма нищо общо с любовта и си е чист животински неистов нагон или най-общо казано СЕКС. Така, че вече ще имаш дете, жена си и трябва да си прозряла простата истина, че рано или късно желанието между съпрузите изчезва. Както се казва, всеки ден ако ядеш боб след няколко години ще ти изчезне апетита към боба и ще ти се повдига при вида и миризмата на боб. И няма нито един човек на света, който да ти даде съвет как да ядеш отново с желание боб. За това, всякакъв друг съвет различен от моя, който ще получиш под поста си просто го игнорирай. Въпреки, че не вярвам да има още хора, които да разтягат локуми за вечната любов и вечното желание за секс между съпрузи. Уважение ДА! Двама души бутащи колата в една посока ДА! Общи цели, най-близки и сродни души ДА! Останалото са илюзии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker