Как да пренебрегна дискомфорта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да пренебрегна дискомфорта?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2791 пъти
Здравейте,
Силно се надявам модераторите да публикуват историята ми понеже съдържа важни за мен въпроси на които изгарям да знам отговорите!

Юли месец беше първия ми път с бившият ми приятел.
След него път го направихме още 3 пъти.
На втория имаше кръв. Всеки път чувствах дискомфорт дори и на 3-тия път.

Под формата на дискомфорт имам в предвид лютяща болка при проникването, която беше същата както първите 2 пъти. От тази болка се стягам като дърво и всякаква възбуда изчезва която е била преди акта.

Бих казала че съм доста тясна в смисъл такъв че най много съм вкарвала 3 пръста а и са тънки при това.

От Юли месец насам не съм водила полов живот.

Вчера си купих гумено дилдо (типична форма на пенис), вибратор (заек) и Г-точка вибратор (знам че съм подранила с този вид но ме кефи как е извит и за клиторна стимулация е трепач).

Пробвах се с дилдото, леко бях проникнала с главичката но отново почувствах същия лютящ дискомфорт. И точно това болезнено препятствие ми убива желанието за секс за момента. Явно доста повече опити са ми нужни преди дискомфорта да изчезне и да почувствам удоволствието.

И именно относно този проблем се нуждая от съветите Ви за следните въпроси:

Възможно ли е ципата ми да е зараснала за този период от време без полов контакт?

Относно отвратително неприятния дискомфорт, трябва ли задължително да практикувам секса с момче или играчките могат да решат проблема с тясността ми?

Има ли друг заобиколен начин/начини освен проникването, да си разтегна вагиналните мускули да не съм толкова тясна?

При положение че съм го направила само 3 пъти, и до ден днешен чувствам тази лютяща болка, опасно ли е да използвам секс играчките?

Подранила ли съм с тях?

Възможно ли е да си навлека беля на главата?

Ще мога ли да им се наслаждавам както момичетата които ги претежават, или съм си изхарчила парите на вятъра?

Има ли вероятност да съм част от момичетата които чак след десетия път са почувствали удоволсвтието?

Със следния въпрос бягам преди да съм проходила но така или иначе ми мина през ума за това ще питам. Когато прониквам с дилдото примерно, как мога да разбера че съм достигнала максималната дълбочина на влагалището? (примерно ще усетя лека болка... или.... )

А какво е чувството прониквайки на такава дълбочина?

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5e314bd2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема при теб е повече на психическа основа и с течение на времето ще го преодолееш. Просто трябва да си намериш подходящ партньор, който да не бърза с първоначалното проникване, а да го прави постепенно. Имам предвид да проникне малко, да спре, да започне с пръсти да си играе с клитора ти. След това да влезе още малко, като не престава да те опипва с пръсти, там долу. Така при теб постепенно възбудата ще надделее и мускулите на влагалището постепенно ще се отпуснат и тогава идва кефа. Най удобната поза за това е, ти да легнеш напреко на леглото, а момчето да стои право, за да са му свободни ръцете. Сигурен съм в успеха, стига ти да не се дърпаш и да подскачаш при всеки натиск, а и момчето трябва да не бърза и да се въздържи от изпразване. Важното е да намериш подходящ мъж с който да го направиш. Ако не се лъжа, това стягане на мускулите си има някакво наименование (вагинизъм, мисля, че беше), но не съм гинеколог и не съм сигурен. Имах такава приятелка и това което пиша е от практиката ми с нея, с тази разлика, че при нея дори не можеш да проникнеш и на сантим първоначално. Но в продължение на близо месец, психическият проблем изчезна и всичко беше наред. УСПЕХ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2c5df8fbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо прочети за хора с подобни проблеми в нета на английски също. Намери подходящ лекар с когото да се консултираш. Гледах една такава история по ТЛС тв. канал. Със сигурност в нета ще я намериш някъде. Момичето имаше същият проблем, бяха мюсюлмани в САЩ, прекрасна сватба, меден месец.... намериха специалист и тя започна терапия, в крайна сметка нещата се оправиха и тя беше бременна накрая. Проблемът е по-скоро психологически, но консултацията с подходящия лекар, а не просто гинекология е на първо място. Попитай за твоя проблем в някоя лекарска организация, асоциация на гинеколозите.... има и доста лекари, които имат имаше за връзка, могат да се сблъсквали с подобен проблем и да те насочат.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bbe62defe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката към номер 2 и 3 - не споменахте нещо относно секс играчките, тоест въпросите които съм питала свързани с тях.

Непременно ли трябва да практикувам с момче? Понеже повечето момчета като разберът че не съм толкова опитна веднага биха се възползвали, както бившият ми който свърши в мен без мое разрешрние, но за късмет акта беше с презерватив но това е че му беше все тая че ме изплаши жестоко.
Та именно заради тази случка ако изобщо е възможно много ще се радвам ако играчките могат да свършат работата. А мислите ли че определено съм за гинеколог?
Иначе да продължавам ли да се забавлявам със секс играчките? Мъка ми е как прониквам само 3см най-много а напъна ли още, тогава зора започва.
Има дни в които се спуквам да гледам tumblr гифчета както и порно и гледам как жените си умират от кеф и си го правят свободно, а аз съм А, Б. Имам чувството че с тази болка никога няма да мога усетя чувстовото от което тооолкова много викат :Д

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7e2e5f6c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! Горката, много ли те боли? Ципата ако можеше да зараства, щеше да е още по-пълно с коври. Всъщност тя въобще няма време да зарастне. Кой ще я остави? ;)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bbe62defe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4 от авторката, не съм ковра патко загубена на 21 загубих девствеността си. Знаеш къде да вървиш вчерашна хлебарка :Д

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bbe62defe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката допълнение за номер 4, ако съдех хората по една история много срам щеше да ме е от собствената ми кожа. Що за неземен излишък си не мога да разбера?! :Д
Ходи се гордей с боклучавата си личност някъде другаде, недей да губиш времето на хората които искат съвет, прахоляк с прахоляка ти!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8f775dc14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Aвторке, сигурнa ли си, че холкaтa не е от цистит?
Тaкa, кaкто я описвaш ми нaпомня зa мен когaто буквaлно ми пaреше кaто нaмaзaнa с люти чушки от долу. С aнтибиотик се лекувaх 2 седмици.
Не ми се връзвa дa е от сексa без знaчение с мъж или с дилдо.
Aз също съм много тяснa, вероятно и порaди гени, но и зaрaди спортa и се е случвaло дa ме боли при секс, но не тaзи пaрещa болкa, a пронизвaщa и протърквaне е имaло, зaрaди теснотиятa.
Виж се все пaк нa лекaр.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 96b06399c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, а сигурна ли си, че нямаш гъбички?
И аз бях като теб, мн ме болеше, но се оказа, че съм имала гъбички и е. коли. Отиди на лекар, може да е възпаление.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c709547ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, не се косѝ! Нема да те подмине, особено ако си сносно гадже. Значи:
1. Чист ли е пенисът на момчето?
2. Както бех писал в един коментар в един женски цикъл има няколко стадия:
а) начало до 3-ти - 5-ти ден - червени гости;
б) 3-ти, 5-ти ден до 9-ти ден можеш да го правиш колкото и както си искаш и вътре и вънка няма проблем;
в) 11-ти до 13-ти ден обикновено ти е овулацията. ставаш много активна, ебе ти се и много искаш да ти вкарат вътре. тогава можеш да имаш дете;
г) 14-ти до 16-ти - 18-ти ден постовулационния период - може да забременееш, може да не забременееш... Недей да рискуваш вътре, ако не искаш дете.
д) След постовулационния период до края правѝ каквото искаш - няма да имаш дете;
Имай си в предвид и следното: спермата е годна за оплождане 3-4 денонощия (рядко 5), а яйцеклетката - около 4-6 денонощия, но само в 1-те 3 може да се загнезди в матката - иначе става извънматочна бременност.
Всичко друго, дето ти разправят са бла-бла. Трябва да имаш съвместимост с мъжа, който иска да те оплоди, за да имате здрава рожба.
Другото, което трябва да сте подготвени е храната и раждането. Раждане посредством инжекции, операции, обезболяване е тъпотия. Най-доброто за хлапето е раждане с... възбуда. Както при полов акт като се възбудиш можеш да поемеш много пениси, така и тук - при възбудено състояние можеш да имаш много леко самостоятелно раждане. Най-удобната родилна поза е на 4 крака, а не разкеркетена на магарето.
Дано съм ти бил полезен!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bbe62defe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 14, от авторката, коментара Ви съдържа 80% пълни простотии за които не бях се интерисувала в историяата си!!
Ракийното време и полезните съвети не вървят ръка за ръка!
Къде точно в историята ми съм питала за родилни методи??
1. Бъди полезен на другите с коментара си! Това май е на друг език за Вас господине?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker