Той е прекалено гнуслив! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той е прекалено гнуслив!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 5813 пъти
Започвам направо със следните няколко уточнения.
Има човек с когото се виждам, нямаме определена връзка, а аз лично съм в такъв момент в който не искам сериозно обвързване.
Заедно сме за да се разтоварваме психически от натоварените ни ежедневия, за да си доставим удоволствия и така.
Проблемът в цялата работа е, че той е прекалено гнуслив, а причина за това реално няма. Имам отлична лична хигиена//нямала съм абсолютно никога проблеми от това естество при предишни партньорства, а и имам остро обоняние//, нямам проблеми и с бръсненето//е, възможно да съм оставила без да искам някое косъмче по невнимание//, винаги преди да излезна с него се къпя, мажа се с лосиончета, леки парфюмни води и т. н.
Той обаче е страшно гнуслив и от най-малкото прави коментари, което мен започна да ме дразни страшно, защото да ме обиждат на лоша хигиена предвид, че няма такова нещо и е безпочвено ми е слабо място. Това адски взе да се отразява на секса. Той не иска да ми прави орална любов//а аз на него правя//, което за мен е много егоистично. На няколко пъти прави, грозни намеци как мириша на готвено//а аз тогава не съм готвила//. Започна и така да ми вика от време на време. Вече и като правим секс се стеснявам, да не съм забравила някое малко косъмче, та господина да не се погнуси. Което адски разваля цялостната картина. Споделял ми е, че го е гнус и от мъзгата на жената//овлажняването, което жената получава, когато се възбуди//. Еми, нали това е секса в крайна сметка. Ама ей такива коментари от нищото и си мисля дали нарочно не го прави, защото почти всеки път дъха му е лош. Никога не съм му го казвала, за да не го злепоставя, а и аз съм попринцип съобразителен човек. Разбирам, да си гнуслив и аз съм, но в умерени граници. А и какъв секс ще е, ако от най-малкото той прави проблем. Но дали не избива своите комплекси върху мен. Какво да правя, как да му го кажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: a5c739dc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да прави тези коментари, трябва да има някаква причина. Някои хора излъчват миризма, колкото и да се къпят. Причините са хормонални. Замисли се над това.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cd61234954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя и моята приятелка е гнуслива до педантизъм, предстаа си нямате! Орална любов никога не ми е павила, от спермата също я било гнус. Има винаги салфетки до спалнята ни. В същото време като я удари хормона иска да правим анален секс, при това без презератив. Няма да ви казвам как е омазан задника и накрая от лубрикант и сперма, но тогава не я гнус.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fa1967de01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може просто ти да си миришеш, нищо че се къпеш редовно. Има такива хора. Обикновено се дължи на хормонални нарушения, така че е добра идея да си пуснеш изследвания.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6bacecd5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Какъв е тоя гей дето си го хванала бе? След като няма нищо сериозно между вас защо изобщо си правиш труда да пускаш тема за НЕГО в интернет?
Мисля че започваш да се привързваш.
А колкото до момчето... просто го махай като го е гнус от жена накарай го да опита с мъж! Може да не го е гнус от мъжете с такъв човек не бих яла на една маса ти секс правиш..
Изобщо не го мисли и не разтягай ластици и локуми махай го и толкова. След като спазваш хигиена защо се притесняваш? Според мене момчето има някакъв проблем, че го прехвърля на теб мизерник... с една дума : Късай и хвърляй. Утре може да те засрами с това, че дишаш направо се ядосах като четох.

- Лейди Гага

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b75c867e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ха-ха, откъде го намери тоя цървул?
Сигурно маминка го е гледала като цвете в саксия, спестявайки му всичко свързано със солта и пипера на живота.
Сексът е пълно раздаване, и пълно приемане - това е част от играта. Друга част е изключване на съзнанието, почти изпадане в транс. Невъзможно е да достигнеш до такова състояние, ако забелязваш косъмчета и други подробности - това означава, че съзнанието ти е будно.
На партньора се правят комплименти, а не забележки. Ако има нещо наистина неприятно като нюанс, то се съобщава след това и то дискретно, под формата на предпочитание.
Въобще, търси си нов партньор. По-зрял мъж, ако е възможно. Няма да сбъркаш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 74c14039bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо се чудиш как да му го кажеш? Ей, така директно! Нали нямате връзка и чувства. И си намери друг да те помпа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 891290c593
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години е тоя човек? Това е детинско...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 976164d024
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ако няма причина няма да коментира. Как така той да ти прави орална любов? Ти да не си травестит.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 17a9c0a9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво ще му казваш. Разкарай го! За само секс мъже под път и над път. Не се унижавай. Човека има яко комплекси или просто не те харесва, най вероятно поради свои фобии

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4bbc1bdf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Защо търпиш неприятното му отношение? Влюбена ли си в него? Колкото и да си, недей. На твое място още след първия му коментар щях да прекратя всякакви отношения с него.
Да, комплексарщина е неговото. Няма нужда нищо да му казваш освен "Сбогом".

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a02f45d4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Както разбирам сте приятели с привилегии. Да те питам той какви привилегии ти дава? Постоянно ти насажда чувство, че не си достатъчно еди каква си, че не се обезкосмяваш достатъчно, че не се къпиш често, че миришеш и още, и още. Не ти прави орална любов, гнуси се от теб, а и от жените като цяло, защото го било гнус от женското овлажняване. Ами, ако го нямаше то, сексът изобщо няма как да стане. Нормалните мъже полудяват, когато жената се подмокри.

"Заедно сме за да се разтоварваме психически от натоварените ни ежедневия, за да си доставим удоволствия и така."

Доколкото разбрах от историята ти, не само че не се разтоварваш психически, ами и се натоварваш. И какво удоволствие ти доставя този мъж? Тази тема е за това по колко пъти свършваш и как се побъркваш от кеф, когато си с него, така ли? Нямате сериозни отношения, не виждам причина, поради която искаш да бъдеш с него. Намери си друг, който ще удовлетворява нуждите ти, и ти неговите, докато не си готова да пристъпиш в нещо сериозно. Ама тоя да го търпиш, от какъв зор? Не си слагай сама главата в торбата.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e91531bbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 1 - Ако човек се къпе редовно и си пере дрехите, тоест носи чисти дрехи плюс използването на лосиони и дезодоранти не излъчва непоносимо миризма. Всичко останало е оправдание че ги мързи да се къпят и перат редовно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: afb6cac9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   На мен също половината жени не ми миришат приятно в България, но това не е защото са нехигиенични, а защото всеки излъчва специфична миризма( феромони), когато е неприятна миризмата, това означава обикновено, че си генитично несъвместим с този човек. Аз имам гени от по-далечни страни и визуално жените тук не са мой тип също, иначе са си хубави. Би трябвало партньорът ти да ти мирише приятно, дори когато се поизпоти след летен ден, както е и при човекът с когото с когото съм във връзка сега. Виждал съм супер потдържани жени, които миришат лошо за мен, но никога не бих им го казал, защото знам, че проблемът не е в тях и бих ги обидил за без нищо, въпрос на възприятие.
Този човек едва ли е за теб, след като нещо го отблъсква в теб физически, пък и се държи неуважително Орална любов ще му е гадно да прави, защото точно там хората излъчват също специфична миризма и като твоята не му харесва, наситина ще му е неприятно. Това разбира се не оправдава неговата неосведоменост и лошо държание и възпитание. Намери си мъж, които да те обича и да те уважава. Времето ти е ценно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9fbbb085a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката-Това, че някои хора си миришат попринцип, нищо че имат отлична хигиена ми е пределно ясно. Но аз не съм от тях, никога преди съм нямала проблеми с хигиената, миризмата, хормоните и прочие. Имала съм и други взаимотношения с партньори директни като характер и никога не е ставало въпрос, че на тях им е неприятно от мен от хигиенна гледна точка, напротив винаги съм получавала комплименти затова, че спазвам отлична хигиена. И съжалявам за изказването орална любов//кунилингус е по-правилната дума в случая//. Просто него го е гнус от неща, които са естествени, нормални и човешки. Всякаш мен да ме е гнус от неговите косми, сперма и прочие. Секса между нас е хубав, отличен дори, напаснахме се, просто за някои типично човешки неща, той прави коментари, които мен леко ме дразнят. Всъщност той преди доколкото ми е казвал е имал партьорка, която е миришела ужасно. Не знам, но явно от там му идва някаква фобия. Благодаря на всеки за отделеното време все пак!!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: afb6cac9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм номер 19. Да де, но той ти е казал, че миришеш на готвено, а това едва ли е вярно. От там съдя, че ти възприема грешно, като миризма. Аз дето се къпя 2 пъти на ден и също никога не съм имал проблеми с физическа близост със хора. Даже доста хора ме прегръщат, когато ме видят. Миене на зъби, коса всичко на 10/10 и една ми каза (не ми е била гадже), че мириша много зле и да съм се бил къпал повече и то даже 2 пъти в интервал от време, а аз съм чувствителен много на тази тема. Аз съм, като теб, получавам комплименти за добра хигиена. Разбирам те, аз бих се чувствал много зле, ако ми правят намеци и т. н. за това. Толкова старание за себе си и за да му хубаво на човекът до теб и да получиш това в отговор.... Разбирам, че си написала първият пост, когато най-вероятно си била повечко ядосана. И аз се изказах прекалено категорично

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bd36b6e815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До авторката:

Това че се къпеш и имаш "отлична хигиена", не значи че няма да започнеш, да миришеш след 2 часа например.
Никой от тук написалите, не знае до колко е вярно, това което пишеш!
Когато имаш перфектна хигиена, защо се обиждаш, като ти е казал сексуалният ти партньор?
Нима, не можеш да го замениш ли?
Когато става дума, само за секс, не мисля че трябва да се обръща, толкова внимание.
Лично и мен са ме обиждали с думата курва, точно когато бях девствена, но това будеше в мен смях, отколкото обида.
Човек се обижда, когато има за какво!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8f2dbc4ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Еми, не сте ли проумели, че има различни хора, различни виждания, усещания и вкусове? Едни нямат проблем да лижат задници, предници и т. н., други харесват само тях да ги лижат, трети не обичат нито да лижат, нито да ги лижат. Щом тези неща са толкова важни за вас, трябва да ги обсъждате с половинките си още в началото на връзката, за да си спестите разочарованията.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cd61234954
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Той и мъжа ми е гнуслив, но като ми го слага отзад никак не е гнуслив. Чак езика си пъха в гъза ми. Това са лицемери.

Ж 41 г

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 2090985dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей не знам на колко си години но не си губи времето с такъв човек.... той просто не го заслужава, когато те обича някой не би имало според мен проблем ако си влажна, имаш естествения мирис на жена или пък не си се бръснала от долу просто ако те обича всичко това и подобно би му харесвало и възбуждало.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 1252157e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Просто е. Като те дразни какво правиш с него?

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 дни
hash: aa179bffa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Да, имам опит с една гнусливка. Всичко беше измито и чисто. Дори обувките бяха подредени по определен начин. Секс само на спалнята. Така и неми направи френска. Гнусяла се. Но не се гнусеше като си го слагаше отзад. Била си правила клизма, нямало прроблем. Каквото и да прави, там не е най-хигиеничното място. Но като я засърби, не признава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker