Тя не иска секс. Мисля все по-често за изневяра... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя не иска секс. Мисля все по-често за изневяра...
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 6910 пъти
Здравейте,
Моля не ме съдете по заглавието, а прочетете историята ми - ще ви бъда благодарен да помогнете, защото не знам какво да правя.

Мъж съм на 27 г. и имам връзка вече близо 2 години с момиче на 25 г. Имаме огромен проблем (или поне аз) с липсата на секс. Аз съм доста по-сексуален от нея, а тя не е и това започва да се превръща в голям проблем за мен със всеки изминал ден. Правим секс "изумителните" 2-3 пъти в месеца. Аз не съм свикнал така и никога не съм имал подобен сексуален живот. В предишни връзки това число 2-3 пъти е било на седмица и то понякога дори повече. Не е само там проблема. Аз обичам секса и обичам да експериментирам, а с моята девойка всичко е по сценарий всеки път. Знам как точно започваме, знам позите, знам и как приключва всичко. Тя не обича да експериментира и не обича нещата да се случват изненадващо. Например да се приберем и да я награбя в коридора или да правим сутришен секс, дори и било то изненадваща с*ирка - да бе да. Сексът е вечер след баня на легло и това е. Тя свършва мощно след 2-3 минути. Аз свършвам след още толкова и това е. До след 10 дни. Скука. Не мога да се насладя грам.

В предишните ми връзки никога не съм попадал в тази ситуация. Например в предната ми връзка това да се награбим в коридора, да го правим в банята, да обиколим всички стаи и мебели в апартамента или да спрем някъде в гората на дълъг път и да го правим в колата - не е било никаква изненада и това поддържаше искрата и желанието между нас. Имал съм си от всичко и най-важното - не съм го искал, а жените с които съм бил просто са го желали.

Не ме разбирайте погрешно - не съм някакъв маниак, който е пристрастен. За мен секс 2-3 пъти седмично е абсолютно нормално. Все пак сме млади. Кога да правя секс на 60 ли?

Още по-големия проблем, е че от около 2-3 месеца забелязвам и проблеми със здравето си заради това. Както казах примерно днес правим секс и следващия ни път е чак след седмица примерно. Аз започвам да имам силно желание за секс примерно след около 2 дни и докато дойде момента за следващия път вече явно толкова ми се прави, че свършвам доста бързо. Буклавно е имало случаи в които не продължава повече от 5 минути, защото не мога да се сдържам и свършвам. Последния път ми дойде да свърша минута след като бях влязал... Срам, срам срам. Това според мен е заради редките полови контакти и понеже възбудата ми се натрупва. Сега примерно не сме правили секс точно 13 дни (4 от които тя беше в цикъл). Преди 4-5 дни я помолих да ми направи с*ирка (защото тя не се сеща сама... ) и сами може да си представите колко е "готино" да се кефиш след като едва ли не си се молил.... Сигурен съм, че утре например ако правим секс няма да изтрая повече от 5-10 минути, защото съм стигнал до там, че само като я целувам и се възбуждам и ми става.

Това ме притеснява много, защото преди бях като машина и това да издържа например 1 час и повече не е било никакъв проблем за мен. Сега обаче не мога. Ако го правим по-често и не ми се натрупва толкова възбуда може би ще се възвърна. Все по-често започват да ме болят и топките когато съм възбуден и си искам, а на нея не и е до това. Това ме притеснява.

Следващия проблем, е че се усещам от известно време как заглеждам разни жени - нещо което никога не ми се е случвало когато съм във връзка. Аз съм само с една жена и никоя друга не ме интересува и никога не съм изневерявал. Започнах от известно време да си припомням и разни неща с бившата ми. Например как го правихме по час, как беше буквално като играчка в ръцете ми и я побърквах направо и не получаваше по 1 а по 2 оргазма пичти всеки път. Хващах си я и си я местех както ми беше удобно, а когато тя контролираше нещата и беше отгоре ми разказваше играта буклавно - нещо страхотно беше. С нея правихме средно по 2 пъти секс на седмица - обаче какъв секс... Просто си мисля дали да не и звънна и да правим отново качествен секс какъвто не съм виждал от 2 години. И не само с нея - пак повтарям, че за пръв път правя толкова малко секс с приятелката си и се чувствам толкова незадоволен. Имал съм и приятелки с които съм го правил и веднъж седмично, но пак не е било толкова скучно и кратко.

Не искам да изневерявам. Обичам я и като изключим това е страхотен човек и нямаме проблеми във връзката ни. На възраст сме, в коя мислим и съвсем скоро да направим деца. Но ако сексуалния ни живот ще продължи така и цял живот ще трябва да е така - по-добре да си тегля още сега ножа и да не се занимавам.

Говорили сме няколко пъти на тази тема и тя казва, че след оргазмите които изпитва всеки път може да не прави секс със седмици, защото я държат. Е наистина си свършва превъзходно момичето. И след като свърши ако продължа да я... повече от 2-3 мин и уникалния въпрос е "няма ли да свършваш" - и аз свършвам какво да правя. Не ми остава желание кой знае колко след подобен въпрос. От 1-2 месеца я врънкам за нешо по различно да пробваме като скуирт например или секс навън - тя не иска... Да не говорим, че за тези 2 години никога не сме правили секс 2 пъти един след друг например.

Та... това ми е проблема драги слушатели и случателки. Не искам да се разделям с нея, но не мога да продължа и така. Не искам и да и изневерявам, но пък забравих вече какво да е ч*каш 1 час+ жена както ти си пожелаеш и да виждаш желанието в очите и за още и още...

Няма смисъл да сядам да говоря с нея отново, защото попринип когато говорим и и кажа тези неща се пооправя за седмица - две правим повече секс, но не е същото. Ако днес го правим и тя свърши и ако утре пак го правим то тя го прави повече заради мен и това и личи. Мен така не ми е ок. След това като мине време и явно забравя и пак се започва с дългия сух период както сега. Дори на шега и го казвам последно време, но не се усеща. Няма си друг и съм сигурен, така е още от самото начало. И в предишните си връзки е била така по нейни думи. Да го вмъкна, че да не кажете че там е проблема. Не е.

Ето в момента например само мисълта, че мога да звънна на бившата си и още довечера да правя СЕКС с нея ме подлудява. А знам, че ако го направя веднъж и си припомня какво е - няма да е последния път. Не искам това.

Нямам на кого да споделя, защото не искам да я злепоставя пред никого, който познаваме, затова пиша тук. Моля ви за съвет и то главно от жените тук. Мъжете ми е ясно може би какво ще ми кажат.

Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: a40928f9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   За всяко нещо,трябва да се говори на 4-очи,ама няма такива: "Няма смисъл да сядам да говоря с нея отново, защото попринип когато говорим и и кажа тези неща се пооправя за седмица - две правим повече секс, но не е същото."


Значи е по-хубаво,да й изневеряваш зад гърба,отколкото да кажеш,какво те мъчи в прав текст.

Това е проблемът на повечето,все си мислите,че единия ще се усети,ще разгадае намеците ви,но ние нямаме телепатични способности.

По-добре,да си "грозно" откровен,пред това да си "хубаво" лъжовен.
Да факт,че ние хората предпочитаме,да ни лъжат и да се самозаблуждаваме,но от това най-много боли.


Ако днес изневеряваш,а сте 2 години заедно,не ми се мисли,ако имате деца и сте семейство,какво ще е.


Говори сериозно на тази тема,даже за предпочитане си кажи всичко,как мислиш за изневяра,как това не ти се вижда нормално и ако не го получаваш в къщи,ще го намериш навън.


Като това ти е проблема,просто скъсайте нито имате деца,нито сте семейство,защото след това стават нещата малко по-сложни.


Ако една жена получава оргазми,ще иска още и още...очевидно,не получава.


С моята любов правим,всеки ден...не живеем още заедно,но ако живеехме,щяхме да се спукваме от...!


Абсолютно навсякъде си го правим,дори и да сме уморени винаги намираме време,ако не го правя седмица подивявам,не знам твоята,как се въздържа,може би секса,не я удовлетворява.


Но съм против,това да тъчеш на два стана,за мен това е подмолно и е знак,че не обичаш достатъчно половинката си.





- Angel Girl

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c6c139e58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам, странно ми се вижда да не иска да го правите по-често и на различни места. Попитай я защо точно не иска това са глупости, че я държало по-дълго време, бъди по-настоятелен и й кажи, че много ти се иска и ако те обича и държи на теб да го правите по-често.
Аз като цяло съм забеляза, че мъжете имат повече нужда от секс отколкото жените. Аз примерно мога да издържа много време без секс и да не изпитвам чак такава нужда, но ако имах приятел щеше да ми се иска по-често.
Според мен обаче не трябва да я зарязваш само заради това. Може да изгубиш много стойностен човек и после да съжаляваш затова. Представи си зарежеш я и си намериш някоя, с която секса е страхотен, но като човек не струва и си кажеш леле защо изпуснах това момиче.

Ж 24

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c85d96e9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Въпреки, че съм жена ще ти кажа да я оставиш! Вие не си пасвате сексуално а ти говориш за деца! Лол.. и трябва да разбереш че, мъжа и жената на секса гледат по различен начин.
Казваш, че те болели топките, ти за чекии не си ли чувал?
И след като мислиш за изневяра за мене тая връзка е приключена.
Ще се противиш и накрая ще се предадеш и ще изневериш така, че ПРЕДИ да си изневерил се раздели с нея. След като тя не те задоволява намери си друга, ако пък искаш ТАЗИ жена, забравяш честия секс иначе съм на твоя страна.

Зина

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2e6a960bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, както си забелязал, хората имат различна сексуалност. Това е нещо, което няма как да промениш.
Единственото, което ми хрумва като вариант, е да опиташ ти да я сграбчваш (не да говориш с нея), а директно да я изненадаш. Ако не реагира добре и на това, не виждам какво повече можеш да направиш, освен да потърсиш късмета си другаде.
В никакъв случай не и изневерявай. Това не е перманентно решение, а и ще я нараниш несправедливо. В крайна сметка, това е нещо, което тя не контролира.
Ж28

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1a4f141bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ууффф! Жена, съм и чак ме е яд, че чета за мъж, който иска хубав секс, а гаджето му не му дава. За съжаление в този сайт мсе все така от двата пола по равно. Какво да ти кажа, и аз правех страхотен секс с бившия, всеки ден, повечето дни по два пъти и така 3 години. Падахме от леглото, правехме го на всевъзможни места и взех, че се омъжих за човек, с който от няколко години се уговаряме предварително кога ще го правим... тъпо на квадрат. Наскоро ми звънна бившия и ми вика, че умирал да се... още един път и сега се пържа в собствен сос, защото и аз искам, ама пустата му вярност. Виж, това положение няма да се промени. Съжалявам. Обаче недей да се жениш за нея, ще съжаляваш много. Сега са две години, а след 20? Ще почнеш да се криеш, да въртиш любовници, да се дерзаеш, не си струва. Намери си жена със същият сексуален темперамент и се наслаждавайте един на друг. Това като куца, рано или късно всичко започва да куца. А като има деца става грозно и много болезнено за всички. Не искам да те отчайвам, но формула, с която тя да започне да иска повече, няма. Хората са различни. Трябва ти страстна, чувствена и сексуална жена, в този форум с лопата да ги ринеш.
Само ще ти кажа, че моя близка приятелка беше така със секса и след като роди съвсем го отряза нейния. Сега казва, че тя никога не е искала много секс, той да му е мислил. Аз лично много го съжалявам. А в същото време тя си мисли за изневяра, защото като не прави секс с него си се чувства свободна да тества нещо друго. съдби всякакви.
Пожелавам ти страхотен секс със страхотна жена и да я направиш твоя съпруга!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b200966035
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей. Според мен приятелката ти просто си пада егоистка по природа и затова не се сеща да те задоволи както трябва. А и ти си допринесъл за ситуацията, защото ми се струваш твърде разбран. И аз съм такава и от опит знам, че когато другите видят какви сме и как не си променяме доброто отношение, просто злоупотребяват. Защото така им е по-лесно. А ние нали все да опитаме тактично, с разговори, с намеци... Но не ни стиска да си отстоим желанията докрай. Виж пич, според мен трябва сериозно да и дадеш да разбере, че имаш нужда от повече внимание. И на двамата трябва да ви е хубаво, нали е връзка. Не може само защото я обичаш да правиш всичко както и харесва, а ти да си караш някак. Без шеги, без толерантност, ок? Казваш директно, за да се стресне и да има промяна. Веднъж щом обещае да се постарае, вече може да дадеш време "да смени предавката", но пак да не е много дълго. Айде успех и дано спасите връзката!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c0551c641b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вие сте много различни в сексуално отношение. И тя няма да се промени. Вместо да изневеряваш, просто се разделете и си търсете подходящи патрньори. В една връзка е важно да сте в синхрон за секса, за парите, за прекарването на свободното време...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a9d790055d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Здравей. Не ми се случва често да пиша тук, но в момента пиша, защото това, което си споделил, ми подейства като силен, отрезвителен шамар. В твоята история открих себе си. Но с тази разлика, че аз съм момичето, което описваш. Имам доста дълга връзка, и с течение на времето нещата се промениха и аз се превърнах от страстно девойче, в скучна жена. Затова разбира се, имам обяснение (натоварено ежедневие, стрес, проблеми, липса на подходящ терен за секс, защото не живеем двамата), но това обяснение не върши работа на приятелят ми, защото той се нуждае от секс. Аз, разбира се също. Желая го, но някак си всичките проблеми надделяха с течение на времето и сега осъзнавам колко съм го пренебрегвала. Никога не ми го е казвал направо, но доста пъти ми е правил намеци, които явно не съм схващала. До вчера... , когато прочетох историята ти и наистина сериозно се замислих. Чрез нея осъзнах, как явно се чувства и моят приятел и ми стана адски кофти. Защото са наистина много малко момчетата/мъжете като вас, които ще търпят мълчаливо до последно, само и само да запазят достойнството на половинката си и отношенията с нея, на които явно истински държат.
И така да продължа... днес си казах, че ще забравя за всичко, което ме притеснява и стресира и ще бъда с момчето си както преди. Излязохме и спонтанно му предложих да го направим на доста необичайно място. Е, вярвай ми, беше най-хубавото преживяване, както за него, така и за мен. Денят след това беше различен, бяхме в страхотно настроение, пламъкът в очите му се върна. И това само от един път, по-различен от предишния планиран и еднообразен секс.
Определено качественият, страстен и най-вече редовен сексуален живот заздравява отношенията и предотвратява доста караници. Моят съвет към теб е да кажеш на приятелката си, това, което каза на нас (може би като изключиш частта с бившата). Говори напълно открито с нея, кажи й всичко, което ти тежи. Сигурна съм, че отношението й не е лично, а е провокирано от напрежение и проблеми, както при мен. Но всеки проблем си има решение, а в твоя случай, мисля, че искреността е ключът и ще имаш успех. Пак ти казвам, на мен твоята история ми подейства страшно много и занапред определено ще променя доста неща.. Повечето жени може би ще те нападнат, но аз ти благодаря за написаното. Просто не знаеш колко ми отвори очите за собственото ми поведение и колко ми помогна... Бъди жив и здрав и дано в скоро време усетиш старата тръпка :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 63d5e02717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Просто не си пасвате сексуално. Няма смисъл да продължавате. Това е мъчение за теб. Секса е в основата на една връзка, иначе щяхте да сте просто приятели, нали?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 63d5e02717
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто не си пасвате сексуално. Няма смисъл да продължавате. Това е мъчение за теб. Секса е в основата на една връзка, иначе щяхте да сте просто приятели, нали?

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 27708106b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Цял живот имам този проблем. Жена съм и всичките ми партньори са с по-малко либидо от мен. До гуша ми дойде вече...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 00dab7fd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Момче, доста по-млад си от мен и ще ти дам един съвет, като човек с опит. Съветът ми е: бягай с всички сили от тази жена и не се обръщай назад. Вие сте с различни сексуалности и това не може да се промени.
Няма да те убеждавам и да ти разказвам дълги приказки и истории. Минал съм по същият път. Ако продължиш с нея ще си съсипеш живота. Ще се превърнеш в алкохолизиран чикиджия като мен.
Бягай момче, бягай с всички сили и не се обръщай назад! За теб още не е късно. Чу ли момче!? Бягай! Веднага! Още сега!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 422375745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Хаха, номер 7, в подобна ситуация съм. Преди брака, жената поне правеше това, което ми е кеф. Не бе виртуозка, ама все едно имаше желание и си казах, абе с времето ще придобие опит. Последните години обаче, свирките постепенно намаляваха, а през сигурно последтната аз не знам какво е свирка от нея. Казвате да сме говорили. Ами казах и го в прав текст, както и, че не е активна никога, а тя ми вика, че свирки не правила и ако съзм искал, да си ходя при някоя свиркаджийка, но после да се изнасям. Иначе е навита за секс, но свирки не. То и други работи не прави, върти ме в една две пози, аз си я лижа, тя свърши с лизане, после още 1-2 пъти с чукане и това е. Ама аз не искам това, на мен свирката ми е половината секс, т. е. с жена ми правя реално секс наполовина. И тази липса леко полеко ме отчуждава и все по-малко я желая. Даже последните пъти не ми и стана с нея, спадна ми докато е вътре. А иначе постоянно мисля за секс и не знам, докога ще издържа, защото си ми трябва страстна мръсница, дето да й е кеф да го прави. Ако не бяха разни други фактори, да съм си намерил любовница отдавна, пък ако се разделим заради това, здраве да е.
Та изводът какъв е: сексуалната съвместимост е нещо много важно и не следва да се подценява. И един съвет към дамите, та после да няма рев: ама той ми изневери. Ако един мъж искса нещо от вас в секса и вие не му го давате, значи това не е вашето момче. Не го заслужавате, нямате право да го държите, защото го заслужава друга жена, която може да го дари с всичко от което има нужда. Разделете се, дори вие бъдете инициатора. Похабявате живота на мъжа в такъв случай, с вашата асексуалност. Търсете си подобен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 58b622cec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Избора е твой...! Или сваляш картите и казваш, че не можеш така и си заминаваш или се мъчиш, докато в крайна сметка си намериш друга и пак се разделите. Добре е, че не сте женени и нямате деца.
Търси си друга, докато е време...! Това нещо, няма лечение!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ce483a49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз съм в сходна ситуация, на същите години и често си задавам въпроса:
Доколко е важно сексуалното привличане и редовното правене на секс в една връзка? Оправдано ли е да се пренебрегне всичко това до голяма степен в името на прекрасния човек отсреща и хармоничните ви взаимоотношения? Питал съм се дали просто ме е страх да остана сам или наистина тази жертва си заслужава? Със умерено силно либидо съм, почти всеки ден мастурбирам и си представям какъв див и стастен секс бих правил с някоя друга... Къде е границата според Вас? Хората със семейства да кажат.. сексът за тях вече не е от такова значение или продължават да се желаят и да го смятат за важен? Погледнато от Вашия опит, сексът участва ли стабилно в основата на връзката Ви все още? Как бихте постъпили в ситуацията на момчето, ако приемем че с приказки и искреност нищо не се променя?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ea2632c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравей! Аз съм момиче на 19 и доскоро не разбирах как е възможно да има толкова мъже, на които жените им да им отказват постоянно с глупави оправдания. Докато не ми дойде това на главата. С приятеля ми съм от 3 г и нещо заедно, правим секс още от първите няколко месеца. Първата година сме го правили и по 7-8 пъти на денонощие. Където се сетим- в хола, банята, кухнята, по градинки, пейки, входове, абе дето се вика където ни свари. Втората година замина да учи в друг град и се виждахме на 2 седмици за ден-два. И като се видим седим час и нещо и си говорим и после почва секса. По 1 час, а сме имали и по 3. Поне веднъж на ден го правехме тогава, понякога и повече. Да ама сега третата година, ми не ми се иска толкова. При мен това е от стрес, заради караниците, семейството и много ходения по шелари заради сякакви болести. И изведнъж всичко ми се струпа и нямах желание. Исках само да го гушкам и целувам, но за секс малко трудно. Той се цупеше, но му казай, в период съм, в който всичко ми се струпа и в момента нямам желание. Сега малко по малко излизам от тази дупка и вчера и днес сме го правили общо 4 пъти. Просто седни и говори с нея, да не би да има нвща, които да я тревожат. Или да е влюбена в друг ( това при мен съшо даваше отражение, ама е временно поне при мен, а като сложиш и другите неща.. ) или има наистина ниско либидо. Е, аз като се опитвах да обясня на моя, че в момента нямам желание, не съм робот давай прави и да нямам желание и да си личи.. той не ме разбра, ама ти изглеждаш разбран и свестен, смятам, че добрия разговор със спокоен тон и разбиране ще се оправите. Усоех и пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4bb8467925
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Пич, имаш огормен късмет и той е, че нямате деца! Бягай надалеч и не се обръщай, освен ако не си готов да живееш с нея, САМО защото е готин човек. Хората са ти го казали по-горе, но и аз да потвърдя (от опит за съжаление) - тя определено ще се промени с времето и децата, но в посока че Коледата ще ти е по-често от секса. Нищо не можеш да направиш - няма разговори, няма подаръци, няма разбиране, нищо няма - тя просто си е такъв човек и това е ОК, но за някой друг. За протокола - моята жена преди децата си беше ОК и правеше всичко редовно. Сега и веднъж в месеца стандартен и се вижда много, така че прави си сметка. Знам, че си мислиш че твоята е изключение, това само на другите се случва и т. н. но бягай СЕГА и си оправяй живота! Иначе ще мислиш за изневери като мен още на 37 :(

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3ddcebaa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Мисля, че щом ти минават подобни мисли е по добре докато е още рано за двама ви, да си кажете каквото имате и да бъдеш истински мъж и да не изневеряваш. По добре може би ще е да се разделите от колкото да се лъжете и да си изневерявате. Не те съдя, но като цяло и аз съм като нея, хубавото е, че с моя сме на едно в това отношение, явно това си е доста важен факт в една връзка. Успех и не лъжи и не изневерявай!!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3fabd39f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От Автора:
Написах тази тема преди 2 МЕСЕЦА. Още в деня след като я написах, седнах и говорих с приятелката си. Както и стана, седмицата след това имаше доста секс, после малко по-малко намаля и към днешна дата не сме го правили от 6 дни, и не - не е неразположена, дори е в отпуска от 2 седмици... Междувременно въпросната бивша започна да ми пише и да ми мъти главата, но давам всичко от себе си, за да не направя каквото ми се върти в главата. Не знам какво да правя вече, чувствам се като сладолед във фурната, който дава всичко от себе си, за да не се разтопи...., така ще е........

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: abf24b4443
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Не знам за теб или за другите как се чувстват точно, но нека да ви кажа аз в какъв ад живея.
Женен съм от 20 години на една много красива жена, имаме две прекрасни деца, среден доход приемлив за да се живее нормално, проблемите в секса ни почнаха след като се родиха децата, от малки са много бойни и все не спаха до късно и това ни изтощава и все пък съм супер сексуална натура и съм много горещ мъж имам нужда от секс всеки ден и ако може по няколко пъти, но понеже много обичам жена си и влизам в положението и така през ден, два, три... докато стигна през месец два, за нея не е проблем, може и без секс и година даже, не е било така с нея пред време, но сега е нещо ад, вече ако и намеквам за секс избухва и става много раздразнена и даже бих казал груба и остра, това ме убива бавно, говорил съм много пъти ама наистина много, обясних и че това за мъжете е много важно даже по важно от яденето и ако не се освободи тази нужда, тази необходимост, защото е така за нея а не обич нужда да се докосва, да се усеща от всякъде, искам и умирам да съм с нея, а тя а стига де нали го правихме онзи ден а то е било преди 3 седмици, викам няма значение кога нали е петък, ами спи ми се, , аз ок скъпа и утре е ден, в събота ама изморена съм, викам спа 10 часа и след обяд 2 часа значи си в форма, тя ами нямам желание, идва неделята, взимам децата на вънка и после и жената на разходка или вечеря и след това преспивам децата рано, тя ами не може ли друг път защото гледам оферти за морето!!!!
викам си да не би вече не ме харесва как изглеждам, айде тренировки и пускам нова външност, и сменям парфюма нищо, цял ден не ми се обажда да види как съм или какво правя, викам си може би от еднообразието в леглото вече не и харесва макар че, наистина се старая много и игри и разни фантазии, но нищо ново под слънцето, ако става то е заради много молби и обясненията и айде от нея да мине, и то без целувки или разни неща и ако я докосвам някъде не тук, , недей там, не ми пипай това, , не пипай онова!! питам се с дълбока рана това жена ми е ли е?? как така докосванията ми вече не са и приятни!! какво става, тръгвам да търся причината в пениса ми макар аз съм доволен от него и винаги се отзовава когато е нужно в пълна бойна готовност :) и е нормален размер 16 см и си купих удебелители, и удължители, и пък нищо, , направо бях в шах.
много говорих с нея че ако има друг да каже и кой от къде, че не мога да живея без обич и желание от нея, отговора и бе ами аз те обичам и те желая нали го правим от време на време!!
ех стигна до там да получа голяма болест на простата и от цветен ренген случайно видяха че едвам ще остана жив, после болници и лекарства и лекарите и казаха че, това е от липсата на секс и от задържането на желанието понеже аз наистина не правя чекии нито ходя при масажистки от морална гледна точка и въпреки всичко не и трогна нищо и пък едвам дава от съжаление, заради децата не искам да се разведа бил съм сирак и не искам да децата ми да поживеят такъв живот като моя, не знам дали друг, поне тя отрича това, а като имате предвид че сме женени по любов и то голяма и дългогодишна, има нещо тайно в нея не го знам какво е но едно знам че аз умирам бавно и не знам колко ми остана живот, жалко за децата ни наистина те са толкова прекрасни деца, а това е всичко заради единият секс дето ТЪПИТЕ ЖЕНИ все още не могат да разберат колко е важно за мъжете и какви опасни последици може да има и за семейството и за децата и за здравето на мъжа, колко му е половин час през ден да дариш половинката си с обич и секс и желание и виж колко е щастлив е той и всичко се отразява и на теб и на децата и на всичко около теб. ама ходи ги намери тези редки умни жени.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 00dab7fd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Колкото по-скоро се отървеш от напразните надежди и илюзии, толкова по-вероятно е да си намериш подходящ спътник в живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aa1210f24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Късайте. Няма смисъл да се измъчваш така, а за нея това също е трудно. Пътищата е време да се разделят.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8e684935a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Не е нужно да зарязваш момиче което цениш и обичаш, защото после ще съжаляваш. Наистина говори с нея, няма какво да се направи, подходи деликатно. За изневяра не си и помисляй, ако момичето си струва ще те мъчи ужасно много. На твоята възраст това е нормално, човешко е, но си помисли дали искаш да прекараш живота си с нея. Сексът не е всичко. Пробвай да разнообразиш, но да не нарушаваш комфортната ѝ зона, не я стряскай. Всичко ще се оправи, стискам палци
Жена на 25

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b91df1c1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Авторе, жена съм, но съм в твоята ситуация.
С асексуални хора оправия няма.
Съветвам те да се разделяш по най-бързия начин и да си намериш жена, която те желае!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 099c268a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Според мене ако си пада по теб, ще иска секс. Поне при мене е така. Виж, за свирките - това не го разбирам, не ми е харесвало и честно не знам кога ще почне да ми харесва. Но ако те отхвърля, вече е проблем или характер.
Жена, 32

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d5266d52f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Ха! Знаеш ли колко добре те разбирам, аз си го имам у дома... Омъжена съм вече 10 години и вече 10 години правя секс по веднъж на месец, понякога и на повече, а аз обичам секса. Наясно съм със скуката, с предвидимостта, с еднообразието и това което те разкъсва отвътре. Няма да се оправиш с нея и ще става по-зле, а особено ако се появи някое детенце, което да я кара да се чувства сигурна, че няма да я оставиш. Не си пропилявай живота, секса е нещо много важно, ако има секс има връзка, има любов, има желание, страст и т. н. Не се тормози повече, наистина няма смисъл. Представи си колко се усилва това желание, как си го представяш, колко го желаеш. Да си незадоволен е много кофти начин по който да си прекараш живота.
Изчетох всички коментари и има достатъчно много хора тук, които ти казват истината. А тя е проста, без секс не се живее, особено когато си такъв и това ти е наистина необходимо. Пожелавам ти късмет и дано да си намериш жена, което ще откликва на желанието ти. Живота тече и нищо не се връща, нали знаеш? Не го съсипвай.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dd1334ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз съм същата като теб - искам по-често и качествено, да е кеф, да е наистина едно изживяване и забавно, и романтично, и диво. Да пробвам нови неща, нови места (само не и нови хора, не стигнах дотам)
Мъжът ми (семейсни сме от 5 години с 3 годишна връзка преди това) не е такъв. Честно беше ми скучно с него, даже понякога не се подмокрях като хората.
НО... господи, какъв мъж! Добър, искрен, верен, красив, висок, мъжкар, почтен, достоен, щедър, състрадателен. Да го оставя заради секса ли? Да изневеря на такъв мъж - никога!
И реших да се занимая много отговорно с неговото разчупване в леглото.
С много обич, търпение, внимание, разговори и накрая успех!
Сега даже има моменти, в които на мен не ми се прави секс - не мога да се позная даже. Я ми е жега, я нещо, а той като се приберем от работа и ме бута в банята да се къпем заедно.
Следва секс под душа, секс в коридора, секс на холната масичка.
Всякакви хрумки.
В нчалото имаше период, в който един месец и половина не ме беше пипал, сега ако пропуснем някоя вечер и ме пита: "Какво има? Да не е станало нещо? " Притеснява се.

Пожертвах доста усилия и години, но си струваше

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker