Отчаяна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отчаяна съм
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4340 пъти
Здравейте,
На 21 съм, живея с приятеля ми от известно време. Той е на моите години здрав, спортуващ активен човек. Както вече сте се досетили от категорията в която пиша, проблема ни е секса. Секса, който вече е мираж за мен. Не мога да разбера поради каква причина но от скоро той изобщо не показва желание да бъде с мен, а предпочита да мастурбира когато аз си легна (въпреки че стоя с него до 2-3 през ноща докато той играе чакайки да ми писне да го чакам и да си легна сама). Знам че веднага ще кажете да говоря с него, разберете ме аз съм го правила вече над 5-6 пъти и резултата е че той се дразни изключително много, казва че и той не знае защо така се получава и че не го прави нарочно, питала съм го директно дали не го възбуждам вече, дали не ме желае заради външния вид, но той категорично заявява че няма нищо такова. Не мисля че е нормално на 21 години да правим секс 1-3 пъти в месеца.. то ако сега е така, какво да очаквам като станем на 40? Обичам го и знам че и той ме обича, но се чувствам ужасно поттисната вече няколко месеца понеже съм нежелана от човека който аз желая. Опитвала съм да бъда по предизвикателна към него, казвала съм му директно че искам секс, флиртувала съм с него, закачала съм го и знам че идеално ме разбира защо съм го правила но той не ми отвръща или ми казва директно че точно сега е изморен и съжелява.. а няколко часа по-късно мастурбира в банята... Защо едно 21год момче ще предпочита ръката си пред женското тяло което лежи до него и го чака.. или аз съм прекалено сексуална да искам поне 1-2 пъти седмично секс?
П. с. напълно изключваме възможността да има друга, на 1000% съм убедена че не се занимава с други момичета

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7933f37de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм на 35г но имам същия проблем като теб. С разликата 4е съм мъж . С жена ми отначало имахме супер секс и редовен сега 1-2 пъти в месеца. Което започва да ми писва защото аз съм млад мъж а без секс още на 35 г е срамно и тъпо.
Какво да ти кажа- при теб е лесно. Махаш се - нямате деца супер лесно е. При мен е разводи, апартаменти, деца. адски трудно. Ако не се оправи скоро - махай се. Мъже над път и под път. И за 1 жена е доста лесно да си намери нов...отколкото за 1 мъж женен- нова.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 06ed7878bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички мъже имаме някакви фетиши. Предполагам, че и твоя има но по някаква причина не го споделя -може и да е по-странен и да го е срам. С малко повече такт и разговори няма да ти е трудно да го разбереш. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 003b7b758e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като мъж ще се опитам да отговоря, защото и аз така съм се чувствал с определени жени. Не на 100%, но според мен причината е в теб. Като нещата не се случват както той иска, леко полеко вече не те желае. Например искал ли е свирка, а ти да откажеш. Апропо, правиш ли му свирки, не просто да му го лапнеш, а ти да поемеш инициативата. Да го сложиш по гръб и да му направиш една страстна, мръснишка и курвенска свирка... споко, няма да си помисли, че си курва. А ако не те е гнус, нека да ти се изпразни в устата-може и да не гълташ. На много мъже, свирката им е половината секс. Щом маструбира си фантазира неща, които ти не му даваш, това е.
Пиши, за какво иде реч и дали съм прав.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 15508a7fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   М на 38г.
На мен също напоследък ми се случва да си правя чекии. Причината е, че жена ми вече не иска да прави нещата които обичам. Всеки мъж си има фетиш. Аз обичам да я пляскам по гърдите, да и ближа дупето, да ми сяда на лицето, да я гледам докато се пипа сама. Но тя вече не иска да прави нищо от тези неща. Затова в банята и сам.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 53313e7920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Говори още веднъж с него. Този път му кажи, че ще трябва да помислите за раздяла, ако нещо не се промени. Ясно е, че не може да продължавате така. Обясни му, че се измъчваш така. Не сте на 13г. Какъвто и да е проблемът можете да намерите решение единствено заедно :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f07b7d060e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вие си живеете като съквартиранти. Започни да флиртуваш с други пред него. Дано се събуди ревността му. Ако и това не подейства си търси друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6d5f877584
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
#1 - и при мен не е лесно а и не искам друг, заедно сме от от 5 години т. е. той е първата ми връзка, любов и това нещо не се захвърля просто така.. нещо като при теб със семейството ти.

#3- имаш право и аз това съм го обмисляла като вариант, но просто не виждам какво би му липсвало.. за свирките специално никога не съм отказвала и не ме е гнус, но той казва че за него това е всеедно да избере обикновенна бисквита пред любимата му торта хаха тоест много често пропускаме тази част понеже ТОЙ иска направо същината т. е. проникването. преди не исках анален и дълго време се дърпах но от както живеем заедно дори и това преглътнах в името на неговото удоволствие и го правим макар и веднъж на 2 месеца ( то като правим секс 2-3пъти в месеца си прецени че аналния дори е и често). Започвала съм аз, играла съм го тип мръсница като го блъскам на леглото и му държа ръцете докато аз действам.. играла съм го и подчинена на каквото той иска като по-груб секс, див и т. н... по-склонна съм да повярвам че съм му безинтересна от гледна точка на това че той знае че ще се съглася на почти всичко и не му се иска като не е "забранено". И всепак.. има още тооолкова много неща които бихме могли да опитаме.. аз имам енергия, огън и желание и не разбирам защо той го няма а се държи като някой дядка ( не искам да обиждам възрастните хора де, сигурно дори те са по-сексуални).. ето защо и заглавието на темата ми е че съм отчаяна :(

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 89f8a411ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пише ти мъж на 34. И аз спрях да желая жена си, защото все не искаше, пък свирките били извратени, не мърдаше. Аз си я обичам, не изневерявам, но и аз предпочитам ръката пред скучния и измолен секс.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 615b6f2556
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Напълно съгласен съм с номер 3.

М32

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3d536ff178
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено сексуално не си го задоволила! Той иска нещо което ти не му даваш! Възпираш го и това го кара да бие чакии вместо да си правите кефа! Говори с него и виж какво точно иска! Ако държиш на него и наистина го обичаш, ще трябва да изпълняваш всеки негов сексуален иск, както и той твоите! Секса е основата на една връзка! Имате ли перфектен секс, ще бъдете заедно!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 67e19e1577
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Към номер 3

Защо трябва да се изпразвате в нашите уста? Ние да не сме ви тоалетни? За нищо ни нямате ама за нищо..
Ако моето момче поиска да се изпразни в устата ми ще го зарежа и няма да се върна при него! Боже какви съвети даваш на една жена... разберете го НИЕ НЕ СМЕ тоалетни на които да се празните ясна ли съм ти? Дано никога не попадна на такова лошо момче..

Към авторката :

Мила изобщо не търси вината в себе си, той те е спечелил и вече не се старае за теб.. а може да си има друга? Или просто е егоист и предпочита да задоволи само себе си.. ако още 2-3 месеца е така го заеби.. на човек да му писне от боклуци.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 260d6f59e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здр. М на 35г. съм преди време имахме почти същия проблем с жена ми на мен не ми се правеше само стандартния секс и постепенно свикнах и аз така със самозадоволяването, имах а и сега имам фетиш желание да включим и пишкането в секса но не се пристрашавах да и го кажа. Но от преди няколко години и с на жена ми помощта и казах за това мое желание и за моя изненада жена ми нямаше нищо против и сега почти винаги си пишка по време на секс от което секса се увеличи главоломно при нас. Просто си споделих мнението и това което възобнови секса ни, ще се радвам да съм ти бил полезен

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 34373e507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   от авторката:
Аз както и предполагам повечето жени първо търсих вината в себе си и се обвинявах, освен неговото нежелание търпях и собствените си обвинения към ситуацията 3 месеца.. тъй като всичко започна в началото на годината.. Арпил месец беше коренно различно тъй като имахме малка почивка в чужбина за 5 дни и емоциите преди пътуването, по време и след може би му бяха вдигнали тестостерона от което правехме секс през 1-2дни целия месец.. после Май месец имахме кратка раздяла от 10дни в които не живеехме заедно понеже се налагаше така и отново след липсата ми когато се събрахме той беше също така с засилено либидо но това продължи 1 седмица.. сега е 14 юни а за последно сме го правили на 1 юни.. ето какво ме накара да напиша тази тема тъй като виждам че се връщаме към стария негов режим.. чувствам се изключително жалка в момента и не знам как да постъпя.. започва да се насъбира дори гняв вътре в мен срещу него и именно затова започнах да търся проблема в него и да го обвинявам подсъзнателно за всичко това.. не искам да живея с някой който не ме желае, но не искам да се разделям с него ( :(

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0a25ee3bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   11 - ти как изобщо си направи труд да пишеш по толкова мръснишка тема? Пу-пу, тва секса е творение на дявола.
Секса сигурно само с мокри кърпички под ръка го правиш. Пък това да се целувате по тайните места сигурно е грях.

Авторката - Силно ме съмнява да е здрав активен спортуващ момък твоя. Подобен ще гони теб да правите секс постоянно, не 1-2 пъти в месеца и на чекии през другото време. По-скоро ми изглежда да го мързи даже и секс да прави. Ако проблема беше че ти не го привличаш особено, щеше да си намери друга до сега. Но проблема изглежда просто е прекаления мързел. Това за съжаление, не се лекува обикновено. Само по собствено желание.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5506d1245c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Към номер 11 от номер 3:
Не ви третираме, поне аз, като никакви тоалетни. Просто такова сексуално желание имам и така ми е най-кеф.... също и в 69 заедно да свършим. Като не ми се удовлетворяват подобни мераци, съм незадоволен, това е, много е просто. Не го мисля, идва ми отвътре, какво има да се обяснява. Аз например с кеф лижа жена и ако много ми харесва, еле пък ако съм бил влюбен в нея, ще изгълтам всички сокове дето ми пусне и не защото така е редно, а защото ми е кеф. Аз съм такъв и ще ме удовлетворява също такава жена. И не да го прави само заради мен, а защото и на нея й е кеф.
И ТУК ДВОЙКИТЕ ДОПУСКАТ ОГРОМНАТА ГРЕШКА: Мъжете като цяло, т. е. в по-голямата си част, са такива, това им е природата. Като такъв мъж не те устройва, значи нито ти си за него, нито той за теб. Търси си някой по-малко сексуален, защото мераците му няма да отминат и той все ще си мисли за това, както казах идва му отвътре. Или ще започне с чекиите, т. е. няма да изневерява, но ще е нещастен с теб или ще ти изневери, за да задоволи мераците си. Това не изключва, че може да те обича, говорим за чисто сексуална нужда, която след години връзка с теб може да иска да удовлетвори другаде. въпросът е, че като го хванеш, ще си разбиете връзката. Та затова, още от началото си търси човек, с който да си паснете.
За пореден път се убеждавам за тоталното непознаване на мъжката сексуалност от страна на жените. Четете някакви глупости, гледате някакви еротични филми, които няма нищо общо с реалността. ЗАПОМНИ /съвсем приятелски съвет/: повечето мъже искат да им се случват нещата, както ги гледате по порнофилмите, ама на 100 % така. С хубавите курвенски свирки, лизане, 69-ките, чукането, кое след кое, как се свършва от страна на мъжа и най-важното.... КЪДЕ СЕ СВЪРШВА. Мъжете това искат, това им е кефа. Като не можете така, мъжът не е виновен, такава му е природата /вече ми писна да се повтарям/ и тогава се търси такава, която може. В такива случаи, вината е и във вас жените, че още от начало сте осъзнали, че не може да задоволите този мъж, но по една или друга причина сте с него. Ами да сте го оставили и да си търсите някой с по-ниско либидо и с по-тесни възгледи за секса.

Към авторката: ами щом всичко е ок, може да си му писнала от дългата връзка, 5 г. все пак не са кой знае колко много, но и не малко. В началото се подведох, защото каза, че живеете заедно от известно време, което няма да рече от 5 г. Т. е. ходите от 5, но живеете заедно от доста по-малко време, аз така го разбирам.
Нямам обяснение, виж другите съвети, опитайте се отново да поговорите.
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 428d301ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами то не само хората си омръзват, и сексът омръзва, както и всичко останало. Вярно, че има маниаци, които до гроб са еднакво силно пристрастени към манията си, но не всички са така. Нещата в живота не са константа, преди е имал повече нагон, сега има по-малко, а след време пак ще е нещо различно. Може и да е на ценностна основа. Имал съм случаи когато нещо в друг ме разочарова и ми пада в очите, включително и в сексуално отношение. Но понеже съм зевзек, ще кажа, че човек няма угодия. А и ти си човек.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6d5f877584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   от авторката:
за сега ще изчакам още време за да видя до къде може да стигнем, последните дни дори вече и аз нямам желание да бъда с него и ми стана безразлично дали ще правим секс тъй като няма как да очаквам да бъда изненадана приятно. Вероятно само времето ще покаже защото сега не мога да кажа че това би било причината да се разделим. Може би ако си намеря и аз начин да се задоволявам сама ще ми отмине тая мъка в ежедневието хаха.

Благодаря на всички коментирали, това че сте отделили от собственото си време за да мислите над чужд проблем е наистина много мило за мен. П. С. - за първи път пускам тема тук.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: acf46e2a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   М 31г. пробвай да го изненадаш с вибратор и че не искаш сама да го използваш а той да ти помогне

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 66dc9cda97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към авторката : Мъж около тридесетте съм.
Бил съм в същата позиция. Живеех с приятелката ми и изведнъж просто спряхме да правим секс. И аз предпочитах да мастурбирам в банята, вместо да спя с нея. Това разбира се влияеше зле на самочувствието и и сме говорили много пъти по този въпрос....
Накрая се разделихме...
Много пъти съм мислил защо стана така и нямам отговор.
Надявам се секса ви да се възобнови и нежеланието при него да е временно явление.
П. с. тъжно ми е поради факта, че в днешно време всичко на хората ни омръзва така, както на децата играчките...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e63faf0e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ами според мен просто го мързи, колкото и странно да звучи. Все пак сексът си изисква определено време, отдаване на другия и грижа за неговия комфорт, а така като го прави сам хем си свършва, хем е готов за няколко минути. Може би е точно такъв и неговият случай, малко е егоистично, но не значи, че не те желае, чист мързел си е. Аз съм жена и съм била на неговото място, ами мързяло ме е просто, нз как да го обясня. Той моя като почне с едни любовни игри от по 20 мин, после 10 различни пози.... а аз си мисля колко работа имам да върша, та така, разбирам го твоят.... колкото и странно да ви звучи, мързелът си е голяма работа! ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84a5d994ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Моя приятелка имаше същия проблем и се оказа, че гаджето и си е харесало друго момиче. Не и беше изневерил, но тя беше разбрала от негови приятели, че харесва и сваля друго момиче. Може и да не е това причината при вас, но все пак като прочетох написаното от теб много ми заприлича на нейната история. Не се отчайваи все пак си на 21 имаш време ,но не го пилей с някой който те взема за даденост или не те оценява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker