Дали съм педофил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали съм педофил?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 21152 пъти
Здравейте! Мъж на 34 години съм. Имам сериозен проблем и се нуждая от помощ. В момента нямам сериозна приятелка.Но от известно време насам забелязвам че ме привличат момиченца между 12 и 14 години. Харесват ми защото са фини, сладки, красиви и невинни.Това нормално ли е? Страхувам се да не стана педофил.
Просто младите момичета са си млади.Примерно в сайтове за интимно споделяне съм чел истории от типа-момче на 25 съм и си падам по по -възрастни жени. Аз пък не мога да приема това.При мене е обратното
падам си по по-малки. Истината е че си падам само по момиченца но не и по момченца.
Искам да ви попитам:Има ли други хора със същия проблем? Ако сте възрастен мъж и си падате по по- малки момичета или ако сте голяма жена и ви привличат млади момчета. МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ!!!
!Може ли човек поради липса на секс да изпитва такива странни влечения?
Ще ви бъда благодарен за всички изказани мнения по този въпрос.
И моля ви без обидни коментари по мой адрес. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 93

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1d226e50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Който изпитва сексуално влечение към лица НЕнавършили 14 г. по определение и Закон е педофил. чети чл. 149 следващи в Наказателния кодекс.
Ти си с педофилни наклонности, но все още не си престъпник. Не е забранено да имаш определени наклонности, а да изживееш педофилни наклонности.
Живеем в 21 век., в който имаме много големи сексуални свободи - на практика дори неща като зоофилията, кръвосмешението не са изрично позволени, но няма наказание за тях. Две сексуални наклонности са абсолютно забранени обаче - насилието без съгласие на партньора и сексуалността с лица под 14 г.
Педофилия е имало, има и ще има. Още от Античността е имало педофили и няма да изчезнете.
Моят съвет е да не се срамуваш, а да потърсиш професионална помощ. Ако не изживееш наклонността си, ти не вредиш никому. Бори се и пренасочи сексуалните си интереси към момичета и жени над 16 години, макар че по Закон над 14 г. би било ОК. Не изживявай наклонностите си и няма проблем.
Децата са защитени! Не се стреми да съблазняваш децата на хората и не консумирай педофилско порно, а се бори активно с помощ на психолог.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ac74f0399a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Не е педофилия, а хебефилия. Много е разпространено дори в някои общества например Япония си е абсолютно нормално. Аз съм на 32 и жени над 25 рядко ме привличат, а най-често между 15 и 20. Понякога и 12. Но съм спал с под 18, само когато и аз съм бил малък. Но гледам предимно тийн порно. Просто над 25 не могат да стъпят на малкия пръст на тийновете. Толкова са нежни и свежи.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 45a41e96a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тялото може и да става за секс, но това е дете. Още не е личност, не мисли пълноценно, има нужда от закрила и контрол.. не се занимавай с деца. Сексът и тялото са само една страна от човека. А другото е дете.
Отиди на професионална помощ. И си намери жена, която да е порастнала. Защото това значи, че ти самият в някаква степен не си порастнал и не си се развил. В самите педофили има някаква инфантилност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   По принцип си педофил, по точно с педофилски наклонности. Докато не правиш секс с деца, не гледаш и не разпространяваш детско порно си извън ударите на закона. Добра идея е помощ от психолог, но се съмнявам да се престрашиш.
Едно е да ти харесва едно невинно дете, друго е да правиш секс с него. Както и по-горе правилно са написали, детето може да има физика подходяща за секс, но то е уязвимо, не е зряло социално и ти като възрастен си отговорен за него. А за секс с 0- и нагоре годишни деца не ми се говори.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2bb397326c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Не знам дали знаеш, но сме 2017 година, година в която 12-14 годишните отдавна не са нито невинни, нито финни.
Аз съм на 20 и изглеждам на 15, а представи си едно "момиченце", както ги наричаш.
Не е нормално, това е психологичен дефект, който трябва да бъде отстранен възможно най-скоро.
И аз съм чела извратени истории, как майка и син правят с.. с или баща и дъщеря, но това е извън всякакви норми на нормалност, както твоето състояние.
Ако си фантазираш, но не заглеждаш реално такива момиченца, не мисля че е фатално, защото всеки фантазира различни неща, без дори да го желае в реалността.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1a245a0c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   На ме лично никога не са ми харесвали момиченца, защото са недоразвити и гледат тъпо, но те разбирам за това което казваш. Жените трябва да са си нежни попринцип, но в днешно време са мутирали повечето и мязат на мъже, че и по-грозно, абсолютни коне(според мен). Това е причината да се заглеждаш по по-малки, защото не са мутирали още.
Имат по-големи стъпала от на мъж, широки гърбове и ръце. Широки мутри и нямат, гърди нито ханшове. На къде отива този свят бе. Какво се случи с жените.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e2936af28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Не си никакъв педофил. В някои народности момичетата на 12-13 раждат, а това означава, че е имало кой да прави секс с тях. В някои нардности на 8 ги женят и на 9-10 консумират брака. Това е нормално. НЕ си педофил. По закон ако правиш секс с момиче под 14-год възраст си педофил, независимо дали тя се е съгласила или не. Обаче според мен ти няма да стигнеш до там.

Проблемът ти, най-вероятно (съдейки по начина ти на писане), е, че си депресиран и се филмираш. Говоря от опит - аз съм на 29, без приятелка, и съм минал през какви ли не филми - по едно време прекарах 2 години мислейки си, че съм гей. После мислех, че съм педофил. После мислех, че съм гей-педофил. После мислех, че въпреки, че не съм гей-педофил, то всъщност съм, но не си признавам пред самия себе си. И тъй-нататък. А в реалността съм си хетеросексуален с нормална възрастова ориентация и гаджетата, които съм имал, са били на подходяща възраст (до 3-4 години по-малки от мен). Имал съм всякакви обсесии от подобен характер. В периодите от живота ми, в които съм имал гадже, не съм имал такива филми и депресии. Така че тези неща стават от депресия и филмация. Вземи си намери гадже и ще изчезнат депресиите (това и за мен важи разбира се).

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2ac2ac2f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Не мога да повярвам какви хора коментират тук. Наред ли сте??????? Как може да го насърчавате, че е нормално. На 12 -14 години все още са деца, как може дори да си го помисляш???? Отвръщавам се от хора като теб, съвсем сериозно...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d285cfd037
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Пич, не знам дали си педофил според законите или не, но определено нещо ти хлопа...
12-14-годишните момиченца били много "свежи"... Ти само за да ги гледкаш и да ги чукаш ли ги търсиш? Нещо така емоционална връзка, партньорство не търсиш ли в контактите си с жените?
И за какво ще си говорите, какво ще споделяте с една такава ученичка? За последните ѝ глупости в училище ли? Кой на кого свил чантата и как прецакали даскалката, а тя кого изгонил?
Не си наред, честно. На мен момиче под 18 години ми се струва абсолютен дечко, а под 16 да не говорим... изобщо не мога да си намеря тема за разговор с такива. Да не говорим за някакъв сексуален опит при подобни дечица, или пълноценно изживяване на секс/оргазъм.
Нещо много повърхностно го раздаваш... може би избиваш някакви комплекси или психо-травми, търсиш недоразвити партньорки за да не прозрат веднага колко зле си ти всъщност... За каква "свежест" говориш всъщност? Една поддържана жена до 35, че дори и до 40-45 си е екстра, преди да започне да се вмирисва и сбабичкьосва.. Какви ги дрънкаш въобще?
С интелект ли ще те омае 12-годишното момиченце, с житейски опит ли, с обществено положение ли, с професионално развитие ли... помисли по тези въпроси...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d48ddcf227
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен специално това е гнусно! Разбирам да те привличат 18-19 годишните заради това, че са финни и млади, но да те привличат 14 годишни е извратено! Имаш проблеми в личния живот, гледаш много порно и си извратил съзнанието си. То и гей порно да гледаш, много вероятно е да станеш гей. Това порно много променя психиката. Ако наистина искаш да се оправиш, няма да стане със седене във вас, гледане на порно и мастурбация пред монитора. Започни да се развиваш личностно, работи върху егото си, не бива сексуалните желания да взимат връх в твоя живот и да те контролират..

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d48ddcf227
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Аз също понякога ми идват мисли за секс с майки и непълнолетни, идват ми мисли и да се самоубия, да убия някой, да открадна. Въпроса е не мислите и желанията да контролират теб, а ти да ги контролираш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04b61f2ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Специалистите все още спорят дали хебефилията (влечение към 11-14 годишни) е патология или не. Има достатъчно материали в нета най-вече на английски. Поне уикипедията можете да прочетете. Педофилията е влечение към под 11 годишни, така че това не е педофилия. Иначе педофилията си е патология отвсякъде, но за хебефилията е спорно.

Ако има навършени 14 г., авторът има право и да спи с нея по нейно съгласие. Само че не му препоръчвам, защото после ако се изметне, по закон не е необходимо да доказва насилие, а е достатъчно да докаже, че е имало полов акт или дори само блудство, което е сравнително лесно доказуемо дори само със свидетели.

Препоръчвам му да спи с поне 16 годишни, защото тогава трябва да се докаже и насилие. И е невъзможно да го осъдят за педофилия.

А това с психолога не знам какво ще му помогне, като самите психолози още не са наясно дали това е патология изобщо. Дори и да е, няма как да го промени, това си е просто влечение. Може ли психолог да накара някой, който си пада по 50 годишни да си пада по 30 годишни? Това са глупости.

Не знам какво го обвинявате, след като това си е влечение и никой не избира към какво да изпитва влечение. Все едно да вините гей, че изпитва влечение към мъже. Ами автора не си е казал "дай сега ще се привличам от тийнове, ей така на пук". Или те влече, или не.

За някои може да е аморално, но никой не избира от какво да се привлича, че да му вменявате вина. Предполагам, той самия се чувства достатъчно виновен. Все пак той не е казал, че има намерение да спи с такава. Между влечение и секс има огромна разлика.

То ако става въпрос, има например жени, които си фантазират, че ги изнасилват, но това не означава, че наистина биха искали да ги изнасилят.

Човешката сексуалност е доста сложна, неконтролируема и загадъчна. Дори Фройд не е разбрал цялта същност, а вие тръгвате да го нападате, сякаш сам е решил да е хебефил.

Авторе, не допускай коментиращите да ти насадят вина, нито пък се чувствай ненормален. Докато си спазваш закона, всичко е наред. Никъде в закона не пише, че не можеш да изпитваш влечение към малолетни.

Пише, само да не се гледа, прави и разпространява порно с малолетни, както и да не се спи и блудства с под 14 годишни (за препоръчване и 14-16, по-горе обясних). Всичко друго си е разрешено и следователно морално.

Никой от тук коментиращите не е над закона.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1aa361b387
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   7 - Пич, спри да си търсиш приятелка, от националния по борба.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c410ed24da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Имаш такава наклонност, но може би просто си падаш по по-лека физика. Дребни, слаби жени с малки стегнати гърди и малки дупета. Нужно ли е да е на 13, че да я харесаш или ще харесаш и 25 годишна, която е висока 1,58 и тежи 44кг, примерно? Не си прекрачил никаква граница още, но не си играй с огъня и не плаши децата, не прави нищо насила. Поне се прехвърли на дребни 18-годишни.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e6b342c728
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   ОТ АВТОРА:Благодаря на всички за коментарите до тук! След като ги прочетох
дори изпитах срам и малко неудобство от признанието си. Харесах най-много коментара на №2 но и всички други. Който желае нека коментира. Ще ми бъдете много полезни и по този начин ще ми помогнете! Още веднъж Благодаря!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5f641e50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Да, определено. Вземи се в ръце, иначе ще те четем в криминалните хроники. 11-12-13-14 годишните СА ДЕЦА.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Вижте, тук не става въпрос кое е нормално, става въпрос, че е неморално. Не, в смисъл "как може да харесваш деца!! ", а в смисъл, че те са уязвими. Да не забравяме, че ако харесаш момиче на 12, което изглежда като леля, е едно, но има и злоупотреби с бебета. И много често за да се прикрият тези злоупотреби, следват убийства и то извършени по най-жесток за жертвата начин. Или пък издевателствата продължават години наред, влючително бой, глад и наркотици. Има и отвлечени деца, които години наред са държани в някое мазе в плен. Педофилите не са само хора, които харесват малки деца, а и хора с големи умствени, физически, морални дефицити, които не оценяват детето като уязвимо човешко същество, а само като секс фетиш. И не само това, а и не могат да сдържат нагона си.

Тези, които смятате, че е в реда на нещата-ако това е вашата дъщеря или сестра, пак ли ще имате същата позиция?
Има деца, които доброволно си лягат с батковци и чичковци и то много на брой, но това не значи, че е редно зрял индивид да се възползва. Нали за това сме човеци

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Разочарова ме с харесването си на 2. От всички коментари ти хареса, това което оневинява наклонностите ти. Ако искаш приравнявай се с японците-те например, имат стаи за мастурбиране над комикси в супермаркетите.
Това, че в бедните изпаднали общества или при т. н бели боклуци я има педофилията, трябва ли да правим като тях. Аз знам за канибалски общества, какво ще кажеш да те изядем на яхния? Казват, че човешкото месо било много вкусно.
Авторе, не става въпрос да се срамуваш, а да не прекрачваш границата от морални съображения. Както ти писаха по -горе, можеш да си намираш младички партньорки с хилави и недоразвити тела и пак да бъдеш удовлетворен в секса. Или ти искаш дете, за да доминираш над него, защото в животът ти е точно обратното?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c360d2865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторе не си педофил. Някога бях чул от някого, че Вазов се бил влюбил в някаква 14 годишна ученичка. Е, не е правил секс с нея, но го е привличала и това привличане е било сексуално. Какво тогава да кажем за днешното сексуално разюздано поколение. Дали е законно или не момичетата го правят когато те поискат, често от любопитство. Аз също харесвам младите момичета, но не под 14 г. Аз съм малко по-голям от тебе, но когато още нямах 30 съм правил секс с момиче точно на 14 г. и половина и то наистина беше красиво, сладко, свежо и невинно. Не можеш да сравниш свежеста на младото с някоя 30 годишна овъргалена от кой знае от колко мъже и цялата в тежък грим, който те задушава само като я гледаш. Аз и сега бих го прави с 14 годишни стига да ми се навият, но това едва ли ще се случи вече. Стига да ти се навият тези сладките, но не слизай под 14 годишни. Все пак трябва да спазваме закона.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c360d2865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Н. 4 казваш че 12-14 годишните не мислели пълноценно, ами то много жени и на 18 не мислят пълноценно е, и стях ли да не правим секс! Има жени и на 30 които пак не мислят пълноценно. Сконфузен съм, не зная какво да мисля.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c360d2865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Н. 12 сигурен съм, че си жена. Затова секс с 14 г. ти е гнусно и го намираш за извратено. А можеш ли да ни кажеш теб на колко години те отвориха или още си девствена. Звучиш ми на голяма моралистка, а дали е така!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 13702678f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ами да, педофил си си. Това, че в някакви си тъпи закони пишело, че от 0 до 13 год. детето било дете, а пък от първата секунда, в която навършело 14 год. някакси ИЗВЕДНЪЖ, ВЪЛШЕБНО се превръщало в възрастен, е пълна глупост. Детето не може да порастне изведнъж на телесна маса като възрастния човек, нито на ум, нито на ръст, нито на разсъждения, нито на умения да работи, да шофира, да изкарва пари, да си плаща сметките само, да се грижи за себе си само, нито нищо. Телцето му още е малко, недоразвито, уязвимо, крехко и НЕ става за секс!!! Ти имаш ли представа ако изнасилиш едно 10-11 годишно момиченце и я забремениш, какво ще стане? ! Тялото й няма да е физически способно да износи това бебе, защото не са се оформили нужните мускули за това, нужните органи и т. н. Ще стане някакъв вътрешен кръвоизлив, разкъсване или нещо друго. Ти можеш ли да живееш с това? С една дума - документите НЕ променят физическите, нито психическите данни на детето, а само ги узаконяват юридически, давайки път на педофилите да се възползват от тази вратичка в закона и да си стоварват сексуалния гняв, причинен от неспособността им да съблазнят жени на тяхната възраст върху малки, невинни момиченца.
Успех, и се опитай да се контролираш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d48ddcf227
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

26.   От 12 към Номер 24, от къде пък предположи, че съм жена.. Мъж съм и на 25 години смятам, че това е извратено, а камо ли на 34 да си мислиш за 14 годишни. Чак не мога да повярвам, че толкова много хора подкрепят тоя психар.. Явно има много като него.. 14 годишните правят секс, но не с 34 годишни... Чак едвам се сдържам да не употребя обидни думи, но няма да ми публикуват коментара.. Ако видя такъв човек на улицата да заглежда и зарибява 12 годишно момиче, честно казано ще му одрежа..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   Някой говореше колко сладки били 14 годишните, а 30 годишните овъртолени и т. н. Нима всички мъже са Давид на Микеланджело? И аз не харесвам дърти чекиджии, плешиви, с шкембета и потекли лиги. Споко, много от вас ще се превърнат точно в това и ще си напикават обувките. Няма само жените да са остарели и амортизирани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 040cad004c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Айде всички големи разбирачи се извъдихте! Секс с 12-14 годишни момиченца бил престъпление. А вие обърнали ли сте внимание колко развити са днешните 12-14 годишни момичета? Повечето имат добре оформен бюст и телата им също са изваяни. Аз съм момиче на 21, но мога да ви кажа, че на 13 изглеждах по същия начин както сега. Нормално е да изпитва влечение към такива момичета. А повечето момиченца известно ли ви е на колко години са изгубили девствеността си? Това се случва масово на 12-13-14 години! И познайте с кого го правят за първи път-с батковци от 25 години нагоре, защото ако не сте наясно момичетата се развиват по-бързо от момчетата и не са им интересни тези на тяхната възраст. А 12-14 годишните като налитат на големи батковци да не са светици? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 748b794707
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Сега и това доживях да прочета! А уж Tъмният интернет е Меката на болните мозъци-педофили, канибали и други. Явно и този интернет взе да прилича на Тъмния-отивай там, то е ясно че си болен мозък, Нали знаеш английски, изтегляш си ТОР и действаш. Със сигурност там ще намериш себеподобните си!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1d226e50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Н 28, по твоята логика и 8 годишните са развити. Имаме си НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС, който много точно и ясно в членове 149 и следващи поставя под НАКАЗАТЕЛНА отговорност всички сексуални действия с лица НЕнавършили 14 г - дори целувката и така нататък
Тоест ти си престъпник ако се занимаваш сексуално с 12-14 годишни дори да са развити физически.
Физически човек може и на 10 да е развит СПОРЕД ТЕБ - направо да даваме лична карта, пълнолетие и да отиват да работят във фабриките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 040cad004c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   От 28 към 30
Никъде не съм писала, че 8 или 10-годишните са развити според мен! Много точно и ясно съм подчертала, че става въпрос за 12-13-14 годишните! И може секса с момичета на такава възраст да се води престъпление според Наказателния кодекс, но ако не е изнасилване и момичетата го правят доброволно не виждам какъв е проблема? След като го правят по собствено желание никой няма да разбере, че са на такава възраст и никой няма да дойде да го арестува за изнасилване. Аз лично правих секс за първи път на 14 години с приятеля ми който беше на 34 и преди да ме обвините, че съм курва, в своя защита ще кажа, че и до сега сме заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc6e0b513e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   То и аз като бях на 10 години се влюбих в едно момиче на 9, но освен да се прегръщаме, да се целуваме по бузките и да ходим навсякъде заедно, друго май не ни беше хрумвало да правим.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e6b342c728
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   ОТ АВТОРА:Ще добавя че съм с висше образование което завърших на 25. А сега на 34 съм записал второ висше. Но наистина изпитвам влечение към 12-14 годишни. Помислете върху коментара на номер 28, има нещо вярно в него и коментирайте!! Какво пречи да ме привличат малки момичета тийнейджъри и да ми харесват без да им посягам сексуално! Дори се е случвало когато вървя по улицата да заглеждам и да се обръщам след такива. Трябва да си намеря момиче на години близки до мойте защото искам да съм нормален. Явно историята ви ми допада и вие "ЛУДНАХТЕ"по нея около 2000 четения и над 30 коментара само за два дни. Това ме радва. Между другото това е първото ми писане и споделяне на история в този сайт! Отново ви Благодаря за коментарите!
Продължавайте да коментирате, моля!!!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a39a95e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

38.   28/35
Ще станеш майка някой ден. Може би на дъщеря. Дано си спомняш, когато някой трийсет и четиригодишен тръгне след тринайсет, четиринайсетгодишното ти момиченце, какви си ги говорила и правила. Пожелавам и на "любимия ти батко", той да е бащата на това момиченце.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04b61f2ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

40.   38, Не съм 28, но защо трябва да нападате момичето? Това в този сайт някаква традиция ли е - да се критикува по дефолт? Че и да пожелаваш разни неща?

Човек не може да си каже мнението и веднага разни моралисти започват да размахват пръст. Момичето си е щастливо и са си заедно с човека вече толкова години, какво те интересува теб какво прави тя в личния си живот?

Че си тръгнала да държиш семтка и на неродената и дъщеря. Наистина вече взе да ми писва от моралисти тук.

Бива, бива, ама чак пък толкова. И с цялото си нахалство и преиначаваш думите, че говорела за 8-годишни. Айде спрете се малко.

Ти ако си щастлива, какво те грее кой с кого си ляга, след като закона е спазен? Ако пък не си, не си го изкарвай на хората.

Да коментираш и да изразяваш мнение е едно, ама да се месиш в личния живот на другите, да им четеш морал и да размахваш пръст с разни пожелания вече минава всякакви граници.

Извинявай, че така ти се нахвърлих, но вече станахте прекалено много в този сайт такива, дето не си гледат тяхното канче, ами все размахват пръст на другите, все едно те са света вода ненапита.

Всеки си има глава на раменете, взима си решенията и си носи отговорността. Ти нямаш право да се бъркаш в ничии решения, но и не носиш отговорност за тях, а си тръгнала чак да пожелаваш.

С това пожелание наистина падна доста ниско. В качеството си на какво ще и държиш сметка и за бъдещите и деца?

Ако си мислиш, че единствената 14-годишна, имала връзка с батко, дълбоко се лъжеш.

"когато някой трийсет и четиригодишен тръгне след тринайсет, четиринайсетгодишното ти момиченце"

И тя каза, че е била на 14, а не на 13. Обясни ти, че е казала 14, не 8, ти пак да гледаш да снижиш на 13. Престани вече с изопазването на думите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 27a39479a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аз съм на 30, а има разни на по 14, които са двойно по-едри от мен, гримирани и сигурно са преспали с повече. Така че си преосмисли възприятията за "нежен" и "невинен" и дали те са свързани с възрастта в днешно време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Добре, бе, хора, по точно към мъжете се обръщам-ако вашата дъщеря, сестра, пък и майка ви навремето, си е лягала на 10-11-12-13, щото е била развита, за вас това ОК ли е?
Много ларж станахме напоследък-малко марихуана, малко проституция, малко кражби, малко лъжи, малко някого го поубили-еее, ама това нищо не е! Да, и на мен не ми дреме, някое момиченце без възпитание с кой чичо ще си ляга, ама защо после ривем, че живеем в такъв бардак?
Всеки може да има всякакви сексуални фантазии, много хора изобщо не се и стремят да си ги реализират, дори и като имат възможност. Но когато стигнем до реала, е друг въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04b61f2ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   43, що за въпрос? Майка ако си била лягала на времето. Е, какво да и кажа - ти що така преди 40 г. си си легнала с еди кой си, а? Я бързо докладвай тука и защо не си се допитала до мен.

Я, по-сериозно. Какъв съм аз, че да държа сметка на някого? Пък и дъщеря да ми е. Аз мога ли 24 часа да ходя подире и да я наблюдавам с кого какво прави?

Аз като младеж като спях с 15 годишни, те да не са питали бащите си? Или аз да съм питал майка си дали е достатъчно дърта и дали вече мога да спя с нея?

Ако дъщеря ми няма 14 години и спи с този и онзи, просто ще сигнализирам в полицията, но ако има вече по закон може поне това да си решава. Не че ще ми е приятно да спи с различни, но как мога и да и забраня. Ако си има приятел, пък не виждам изобщо проблем.

Вие сигурно на 14-15 не сте се влюбвали и не сте се натискали поне.

И стига с това 10-11-12-13. Аз и още няколко души вече 10 пъти уточнихме, че се съгласяваме за под 14 годишни и говорим само за над 14 годишните. Вече стана досадно с това 8 годишни, 10 годишни.

И за кражби и лъжи никой не е говорил тук, не виждам каква е връзката. Нито съм чул някой в сайта да толерира кражби и лъжи. Стига вече сте преувеличавали. И кой от тук коментиращите е говорил изобщо за убийство?

Знам, че се опитвате да го демонизирате и приравните на кражби, измами, далавери, убийства, но не е чак така, както си мислите.

Между другото университетски преповадател ми е казвал, че Вазов е починал от инфаркт, който получил по време на секс с една от своите ученички на 14.

Имайте предвид, че тогавашните 14 годишни сигурно са били като сегашните 10 годишни. Днешно време има мутирали на по 12, които аз съм се втрещявал, като съм разбирал, че са на 12, защото изглеждат като мутанти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a39a95e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   38 до 40
Не се вълнувайте толкова, изпадате в заблуждение, коментар номер 38 е единственият ми по тази тема, погледнете hash-а, моля. И като връзката между четиринайсетгодишна и трийсет и четири годишен не Ви смущава, а смятате, че е ok, защо възприемате коментара ми като клетва или някаква страшна прокоба? Освен това, на двайсет и една годишната коментираща нищо не съм пожелавала, пожеланието ми беше към четиридесет и една годишния ѝ мъж. Относно спора за възрастта на момиченцата- аз ни най-малко не съм снижавала годините по мой каприз. Това прочетох- това и писах. Цитирам пасаж от коментар 28 към 30: "Много ясно и точно съм подчертала, че става въпрос за 12-13-14 годишните! И може секса с момичета на такава възраст да се води престъпление според Наказателния кодекс, но ако не е изнасилване и момичетата го правят доброволно, не виждам какъв е проблема! "- край на цитата.
Ж. 46

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 830da68ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   От 28
Към 40-Благодаря за подкрепата
Към 38-И моите родители в началото като разбраха за връзката с приятеля ми бяха в шок, но с времето след като го опознаха и разбраха що за човек е, осъзнаха, че е по-добре да имам връзка с него отколкото с някой пикльо на моите години, който да ме използва само за секс.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1d226e50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Aвторе, май висшето не ти помага да прочетеш Наказателния кодекс. Какво толкова НЕЯСНО има? Пише лица под 14 години, че са защитени, ти продължаваш да опяваш за 12 годишни. Остави децата на мира, за Бога. След 14 г. поне е законно!

Р а з д е л VIII
Разврат

Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 89/86 г.)
(1) (Изм., ДВ, бр. 107/96 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвъкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.


Законите са писани НОРМИ.
Тоест, преди да стане Закон е било Норма в обществото.
В много страни границата дори е 16 години.
Ходи в Япония ако искаш 12 годишни, а за по-малки в Саудитска Арабия, но у нас си педофил по определение.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04b61f2ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   46,

"И като връзката между четиринайсетгодишна и трийсет и четири годишен не Ви смущава, а смятате, че е ok, защо възприемате коментара ми като клетва или някаква страшна прокоба? "

Аз не го възприемам като клетва, но ти влагаш точно такъв смисъл. Самото ти отношение и това, че се бъркаш в живота на хората, ме смущава, не клетвата сама по себе си.

Просто е грозно да се държи сметка на човек, който от 6 г. има връзка, че едва ли не е някаква пропаднала курва и да споменаваш децата, които още ги няма.

Просто самия тон на коментара е грозен и незачитане на личния живот.

Не знам каква е тази мания в този сайт някой като напише история или коментар и търси мнения, решения, съчувствие да му се нахвърля всеки втори колко е зле, как ще си пати и т. н.

Мислиш ли, че на един човек, който иска съвет или просто споделя мнения, му окажеш такъв словесен натиск макар и без конкретни обидни думи, той ще си вземе поука и изобщо ще има някаква полза от това моралничене?

Кажи си мнението, кажи му къде според теб греши, предложи му съвет и т. н., пък нека той да си прецени за себе си в кой съвет и дали да се вслуша, но това словестно издевателстване не го разбирам и не виждам някаква полза от него нито за издевателстващия, нито за този, над когото издевателства.

Ти сега очакваш момичето да зареже приятеля си, защото ти си размахала пръст ли, не знам какво целиш? Или очакваш да и промениш мнението и да каже "о, да, сега разбрах, че всъщност съм грешала, добре че ми отвори очите".

Ами за нея пък ти си на грешно мнение. Какво правим? Кой е мировия съдия да каже едностранно кой е правия и кой кривия? Истината за всеки си е различна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a39a95e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   38/46 до 45
Между другото "университетският преподавател", как се прави жълта преса ли, преподаваше? Хайде, преди да пишем глупости, малко да се информираме, да се образоваме, сега е толкова лесно! И се съобразявайте за кого твърдите подобни глупости! Иван Вазов- педофил, не ви ли е срам, бе?!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e755d0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   45, авторът пише за 12-14 годишни. Това са момичета 6 и 7 кл. Едно е тези момичета да се натискат и опипват с връстници, съвсем друго е да спинкат с чичо си. Виждам, че тук освен автора, доста хора нямат проблем с това. Питаш защо го сравнявам с убийства, кражби и т. н-защото нормите ни по всички линии, спаднаха драстично, а претенциите ни скочиха до небесата. Нарочно казвам норми, а не морал, някой да не помисли, че му броя морала.. Тук става дума за обикновен човешки облик, няма нужда да говорим за морал и вини, мислех че е лесно да се схване. Но явно нивото на нацията е такова. И по-зле ще става, защото на запад е по-зле, а ние вървим след тях.
Темата е многообещаваща за радост на автора педофил-евентуално, само тази за аналния секс я бие.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ad51ab2d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

52.   На 14г. момичетата ги тресе хормона и мислят за любов и лесно се прелъгват, на мой познат дъщеря му е на 14 и забелязах как постоянно ми хвърля погледи, но това не значи, че трябва да преспя с нея, всеки нормален човек не би си и помислил такова нещо, това болест, която трябва да бъде лекувана, съветвам авторът да потърси помощ от специалист.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1bad889885
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Значи и според мен докато не пристъпва закона не върши нищо нередно. По принцип имам 2 дъщери, едната близо до възрастта, която е упомената и действително ми е неприятно дори да помисля, че би била обект на подобни фантазии, но както отбелязахме - щом не пристъпва човек закона няма нищо нередно във фантазиите.
Сега друг е въпроса защо автора бива приелечен от такава възрастова група... деца/ жени. Може би чисто сексуално, може би търси човек, който е по-слаб физически, по-незрял, по-уязвим и съответно с това компенсира някаква своя неувереност.
Когато бях на тази възраст гледах Лолита и много ми допадна. По-късно имах контакти с мъже доста по-възрастни от мен и ме удовлетворяваше фактът, че са зависими от младостта ми, че изпитват по-силно желание да закрилят, угаждат и доминират над значително по-младо момиче.
Всъщност усещах контрол над емоциите им и това ми даваше усещане за власт над тях.
Също така избягвах връстници, защото на тази възраст бях изнасилена от такива. Те ме плашеха и не обичах да контактувам с тях.
Така че причините биха могли да са комплексни.
Авторе, не е нужно да чувстваш вина заради фантазии.
Педофилите биват 2 вида -ситуативни - такива мъже, които случайно попадат на дете вместо жена като обект, които замества жената като пълноценен сексуален обект поради социална или емоционална неадекватност. Защото контролът над дете е лесен. Те са уязвими.
Вторият тип са природно осакатени болни същества изключително привлечени само и единствено от дечица! Те са болни ментално и често посягат на деца близки до семейството, познати и т. н Те не харесват жени и не изпитват нужда да правят секс с тях.
Поздрави!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ed6d50338c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   За теб може 13-14 годишни момичета да ти се струват по-привлекателни от гледна точка на това че са по-млади, свежи и крехки от жени на по-голяма възраст, но не всичко опира до физическото. Това е едно дете, което не е съзряло, няма опит и не може да взима самостоятелни решения адекватно. Едно такова момиче може лесно да бъде подведено от някой 34 годишен просто защото няма достатъчно житейски опит все още. Именно от тази гледна точка 34 годишния трябва да е разумния човек и да не се опитва да подлъгва по-малки от него, просто защото той е в по-силна позиция и не трябва да се възползва от едно дете. А иначе педофилите за мен са болни хора, които просто не ги мислят тия неща, а просто гледат да си задоволят болния сексуален нагон. Има много случаи на деца от които са се възползвали като малки, които после стават наркомани, проститутки и какво ли не. Тоест провалят си животите, защото някой като теб се е възползвал от тях, понеже не може да се възбужда от големи жени. Да има и много случаи в които малки момичета сами се предлагат, но това пак е от незрялост и не трябва големи мъже да казват - ама тя ми се натисна. Не напразно човек на 18 вече е пълнолетен и тогава вече той може да си избира да бъде с който иска и да прави каквото иска. Но до тази възраст смятам, че децата трябва да бъдат оставени на мира и да бъдат пазени, защото от това зависи адекватното им развитие. А ти авторе какво може да предложиш на едно такова момиче - само да се възползваш от младото и тяло, защото съм далеч от мисълта, че ще ти е много интересно да си говорите за уроци, детски дискотеки, лексикони и т. н. Просто остави децата на мира и не се бутай там където не ти е мястото.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8fbaec03d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Само да напомня на коментиращите, че вашите коментари важат сано ако той има намерение да спи с малолетна. А той не е споменал такова. Ако е само привличане нито е незаконно, нито пък човек може да го избира съзнателно. Смешно е да кажеш на някого какво да го привлича и какво не.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a39a95e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

56.   38/46/50
Аз говоря от позицията на родител, макар и на синове, не очаквам да разберете, докато не станете и вие такива, защо не толерирам секса с малолетни, непълнолетни, или както там ги класифицира законът. Нека да си се обичат с връстниците си, но партньор, който може да им бъде майка, или баща не мога да приема. И не си мислете, че съм лично засегната, нищо подобно. Била съм се месила в личния живот на някого, ами не го правете достояние на хората, какво очаквате, аплаузи ли? Някой тук спомена Лолита, а помни ли как свършиха в крайна сметка и тя, и професор Х.Х.?! Вие деца, сте гледали филма, но някои, пък сме чели Набоков и то- в оригинал.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5df33be13
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   Ном. 28. Ти съдиш за 12 годишните все едно са възрастни. Те не били светици. Та Те са деца с недоразвит мозък. Те не разбират какво правят. Затова имат нужда от контрол и закрила. Мозъкът се развива на 21 години. Тогава реално човек става голям/зрял.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 848ef490c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

58.   Уважаеми авторе,

твоят въпрос отваря тема, върху която могат да се изпишат една дузина дисертации.
Предварително заявявам, че не съм изчел всичко изписано дотук, предполагам че има разумни коментари, както и такива в коити се лее хейт и ти обясняват колко си сбъркан.
Казано накратко - съвсем наред сте ди нищо сбъркано няма във Вас, поне не от психологическа или физиологична гледна точка. За да се класира човек като "педофил" от тази гледна точка, трябва да има изявено и насочено влечение към деца в детскоградинска възраст, че и по-малки, което вашият случай очевидно не е.
От легална гледна точка, законът (и в частност Наказателният кодекс) не дефинира понятие "педофилия", но преследва и наказва определени действия (до колко това е разумно и целесъобразно във всички случаи, поне според мен е спорно и зоната е доста сива, но законът уви следва да съди черно-бяло). Конкретно - НК разгледа всяко сексуално действие спрямо лице, ненавършило 14 години като блудство или изнасилване, като не се интересува дали лицето е било съгласно (или още повече - активно е търсило контакта). Влизането в сексулани отношения с такова лице по мое мнение, колкото и привлекателно да изглежда в даден момент, е крайно непрепоръчително най-малкото за Ваша собствена сигурност, защото би могло да Ви превърне в удобна мишена за изнудване. Притежаването на визуални материали с лица ненавършили 18 години също може да създаде проблем, даже и по общоприетите стандарти да не се класират като порнографски. Не тук е мястото да коментирам до колко законът е адекватен и правилен, важното в случая е че е такъв, поне докато не бъде (някой ден) променен в една или друга посока.
И накрая остава въпросът със ситуацията в публично-обществен план. Ако излезете на улицата и зададете същия въпрос, то ще бъдете заклеймен като "педофил", включително и от хора, които също се заглеждат по ученички или са си открили сексуалната биография на 10 - 11 годишна възраст. Обществото винаги е имало нужда от изкупителни жертви - кога вещици, кога еретици, днес на мода са "педофилите", като го слагам в кавички защото общественият етикет "педофил" няма почти нищо общо с психологическия проблем "педофилия".
В заключение - Вие сте напълно нормален човек, но с оглед на законовите норми и обществените нагласи, е желателно някои неща да не се правят или дори изказват открито, за да не понесете обществени и дори законови негативи без практически да сте направили нищо лошо.
Ако живеехме в средновековието, вероятно въпросът Ви щеше да звучи така: "Вчера погледнах комшията накриво, пък той днес се разболя. Аз вещер ли съм?"
С други думи, за пореден път казвам - Вие сте нормален човек, просто не се пасвате в нравите на времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7e94a47e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

59.   Аз съм момиче на 15 години и съм спала с арабин на 35години. Допускам, че той беше приятно очарован, когато му споделих възрастта си. Спала съм и с мъж на 30. Сефтето ми беше с 16 годишен и това беше най-голямата ми грешка! Разбира се, че повечето мъже харесват непълнолетни, и това не трябва да учудва никого. Странен е за мен факта, че всеки божи ден аз събирам погледите на подобни лица щом изляза някъде навън. Разбира се, че ще бъдат привлечени.
Всеки мъж би изпитал сексуално влечение към момиче като мен-дълга гъста коса, средно висока, със секси дупе подаващо се под полата ми, сочните ми големи гърди, очакващи нови ласки.. тясното п*че, перверзния поглед и това толкова невинно излъчване.. И не, аз не смятам, че те са престъпници, напротив, това е съвсем нормално. Трябва да се свиква. , :)
Поздрави

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04b61f2ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   50, Вазов както и всеки други писател, а и всеки известен като цяло си е бил човек като всички нас със своите слабости, тайни и т.н. Това, че е бил интелигентен и е можел да пише не го прави перфектен човек без слабости. Просто повечето хора са си изградили романтична представа за известните писатели, хора на изкуството и т.н.

Няма връзка между таланта да пишеш и хебефилията.

 
  ...

1-50 от 93
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker