Липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 6522 пъти
Здравейте. С мъжа ми сме заедно от 4 години и отношенията ни до скоро бяха чудесни. Имаме 2 деца.... и доста скучен сексуалем живот. Не че съм поредната отчаяна съпруга, но това толкова ме гложди, че трябва да споделя с някого. Обичайно задържам всякакъв род семейна драма в себе си, за да не злепоставям пред близки и приятели мъжа си. Та на въпроса : никога не е бил особено сексуален, за разлика от мен и още от началото се стараех изключително много, за да е щастлив. Бих казала, че съм разкрепостена в леглото и стига да няма 3ти човек съм ок с всякакви новости и експерименти. Обаче моя мъж е посредствен любовник. Правим го 4-5 пъти в месеца и то аз съм на 90% активна. Винаги отгоре, понякога отмалявам от подскачане върху *** му ( извинете за цензурата ). Той не прави почти нищо, за да ме възбуди. Просто лежи под мен и се наслаждава. Не че е кофти да си водеща понякога, но ми се ще и той да е по- активен.
Аз на скоро родих и бързо бързо влязох във форма, за да подновиме практика ( изрично по мое настояване.. , ако зависеше от него може и така да си кара сигурно ) Страхувам се от изневяра и за това превантивно винаги съм се старала да бъда добра домакиня, добра любовница, а сега и добра майка.
Не разбирам къде греша... прибира се от работа -сготвено, чисто, уютно. Никога не съм го оставяла гладен, не изпран, не изгладен. Винаги е бил силно обичан и желан от мен, но напоследък е трагичен в отношението си. Караме се, агресивен е словестно и много ме наранява. Прощавам, преглъщам и даваме напред... , но така живее ли се..? Та ние сюе на по 30. Сега е времето за секс, за любов, за страст. Кога да го желая на 60, когато децата идат в университет....
Искам да видя мнение що за мъж заспива до гола жена, която го гали, целува и желае безразлично захъркващ като пън??
Започнах да мисля за изневяра. Секса куца от година. Децата не са оправдание, щом аз мога да гледам 2 деца, да въртя домакинство и да се поддържам значи би трябвало и той да може да прави секс няколко пъти седмично. Ужасно скучен е станал и ме разбира нито от намеци, нито от дума директно.
До колкото мога да имам достъп до личната му кореспонденция и време няма друга жена ( за сега ).
Което ще рече че или е подъл егоист или не му пука как ще завърши общия ни път заедно.
Само за пример ще дам снощи когато легнахме голи, опипвах, галих, хапах, целувах а човека се рее в блажен сън. На сутринта имах желание да му разбия главата с крик...
Всички сме изморени, всички сме под стрес, но що за дебил си да принудиш зорлем жена си да търси другаде секс...
Приемам мнения, съвети и то най-вече от мъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: e8a4d2ef1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подкрепям те в това, че тези проблеми са между двама ви и не е редно да ги разгласяваш из близки и познати, може би само с най-добрата приятелка.
Ти си си избрала съпруга такъв, какъвто е с идеята да го промениш. Това обаче не се получава никога. Какъвто мъж вземеш, такъв мъж получаваш. Той няма как да се промени. Добре е обаче в неутрална среда, само двамата като сте да обсъдиш проблема с него. Как мисли да я карате, защото и той като те е избирал е знаел, че си сексуална и също трябва да покаже някакво старание. Поговори за неговите желания в секса, защото дори да си даваш зор, той може да има други фантазии. Не го обвинявай и нападай, а го изслушай.
Не мисля, че е добре да се криеш по ъглите с любовник. Винаги е по-добре човек да работи над връзката/брака си и никога лъжата не води до нищо добро.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b3f20cadd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М на 36г. Пробвай да се нагласиш с по еротично и секси бельо, пробвай някакви новости в секса които не сте правили и знаеш че му харесват, някой път като правите секс пробвай да се испишкаш леко мисля си че би се възбудил и може би ще намериш начин да го заинтрегуваш да те пожелае той

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 85abb2f15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здрасти,

И аз съм на вашите години. Прави ми впечатление, че си доста изнервена и жлъчна в коментарите си за него. Сама казваш, че се карате. Повярвай ми, той е не по-малко изнервен от теб и разбира не само от неща казани директно, а и от намеците. Просто се прави, че не разбира, защото е изнервен и не му се занимава, а това подтиска либидото. И аз съм се карал с половинката ми, след 5 минути започва да ми разкопчава панталона, но на мен още ми ври и кипи вътрешно. Тогава и аз съм отказвал секс или сме правели, но никога не се е получавал. Не знам какво правите в леглото, но честно казано, не прочетох нищо впечатляващо за възможностите ти, а само мрънкането колко е пасивен. Възбуден човек, на 30 години, няма как да е пасивен. Ти просто не го възбуждаш. Не искам в никакъв случай да го оправдавам с думите си. Той също трябва да положи повече усилия и да не е така пасивен, но като не те желае... е по-трудно. Трябва да въздействаш на емоционална основа. Да го накараш да се почувства добре психически. Да релаксира, а не да е под напрежение и да чака да спреш да мърмориш. Бъди по-уравновесена, секси, женствена, промени нещо у себе си, купи си готино бельо, купи му от онези секс игри, които се играят от двама (има ги и по книжарниците). Разнообрази с нещо. За една жена е толкова лесно да съблазни мъж. Просто бъди мръсница и няма да можеш да си вдигнеш гащите от секс...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 07162b8730
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първо място спри да си идеалната съпруга. Нека той ти помага в чистенето, в гледането на децата. Ти си почивай. И не може да искаш пт него да е сексуален, щом не е. По принцип е важно човек като се жени да гледа дали се разбирате по финансови въпроси и дали сте с еднаква сексуалност. Вие не си пасвате по втория показател. Нищо не ти остава освен да спреш да го ръчкаш за секс. Може да не може повече. А така го комплексираш. Незнам, в краен случай си намери нещо странично..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fe3771e4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Липсата на комуникация е бича на модерните двойки.
Поговори с него за това кеото си написала тук, но по деликатно като спестиш някои неприятни подробности. Разбери дали не харесва секс, претоварен е или нещо друго. Един отпуск с почивка някъде също може да ви се отрази добре.
В крайна сметка не изключвай възможността да кръшка. Ако е опитен в тази област може да го прави още от самото начало на вашата връзка без да се усетиш, поради което ти липсват обичайните индикации изразяващи се в рязка промяна на поведението.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c7d11a6340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знаеш ли каква е причината? Ти редовно му се натискаш и защо по-дяволите лягаш гола при него? Накарай го той да пожелае да те съблече. Една стока дето все ми се предлага, не ми е интересна! Аз като те гледам само секс ти е в главата. Бъди студена, бъди недостъпна бъди пасивна може би така ще се обърнат нещата? На 30 години не трябва ли да си малко улегнала? Лягай при него винаги с дрехи накарай го със твоята красива недостъпност да те пожелае и съблече, Успех!

КТ

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e4a147ba79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Е, за пръв път чувам за гол мъж с гола жена до него, която го целува и гали и той заспива! . Според мен се прави на заспал за да избегне секс. Има друга.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fde4be2921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз мисля, че има друга. Помоли някой приятел, брат, братовчед да се направи на частен детектив и после сложи доказателства та на масата.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0b55823804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо пък трябва да си ляга с дрехи? Аз отдавна съм свикнала да спя гола, много отпреди да започна със секса. Изобщо за мен двете нямат нищо общо, и като си спя сама вкъщи си спя гола.
Защо трябва да се съобразява с него, случайно да не си помисли господинът, че му се предлага?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e7a568767c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз мисля, че има намесена трета страна в отношенията, което обяснява и поведението!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfdcff4c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Здравей, у нас е същото. На голям процент от мъжете малките деца им идват в повече независимо, че основно ти ги обгрижваш. Борих се с това 3 години, опитах какво ли не, от самичка да си свършвам цялата работа от възбуждането до целия акт аз да съм отгоре, пробвах да съм недостъпна... абе всичко. То не бяха разговори, то не беше чудо. Все е уморен, претупва ме, не се старае, секса на моменти е направо отегчителен. И за онези, които вече си приготвиха камъните, за да ме замерват с тях, ще ги окуража като кажа, че просто си намерих любовник и си реших проблема. Бях станала кълбо от нерви от липсата на внимание, сега съм си екстра. Имам си един мъж, който ме обожава и е поставил моят оргазъм на първо място и един, който като се присети за мен е добре дошъл. Спокойна съм, ведра и по-мила с мъжа си, не му се връзвам на дребните заяждания и отношенията ни определено са по-добри. Трябва да си призная, че колкото ме целува любовника за седмица, мъжа ми не ме целува за година. Те така ни губите, мили господа, с безразличие! Искренно се надявам, че това ще бъде само период и някой ден съпругът ми ще бъде мъжа, за който се омъжих и няма да имам нужда от друг.
За съжаление се убедих, че пълното отдаване на другите и пренебрегването на себе си, не ти носи нищо добро. Малко трябва да си егоистка, за да се съхраниш психически и физически и да отгледаш децата си без да си развалина на 40!
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 804dad933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не смятам, че има друга. За да има друга трябва да настъпи коренна промяна в поведението, необосновани отсъствия и други съвсем очевидни неща. Смятам, че този вариант отпада.
Относно идеята, че не притежавам кой знае какви качества в леглото е малко като да стреляш в тъмното, но хайде от мен да мине... кофтито е мъже, че понеже някои от вас не ви бива жените ви кръшкат!
Жалко е, че сте амортизирани на 30 и все ви идва в повече, докато е така ще имате баджанаци.
Обичам мъжа си и не желая да разбивам семейството си заради секс, но както #11 каза липсата ма секс се отразява и на настроение и на нерви и т. н Идеята ми е защо трябва все едната страна да се старае и да влага докато другата консумира без да полага усилие? ! ... Много подобни истории има тук и моя пример не е прецедент.
А, и до #6, аз не съм стока и не се предлагам! Това че лягам гола не ме превръща в нимфоманка, която тормози мъжа си.. Другия път с ризница дай боже да се заинтригува!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: caed296b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, не бъди чак толкова уверена, че няма друга. Това коренна промяна в отношението, необосновани отсъствия и други "очевидни" неща както се изразяваш са просто фолклор и нямат нищо общо с действителността. Единствения верен симптом е липсата на секс. Това е истината, другото е бошлаф. Моят мъж изобщо не си промени отношението към мен, нямаше необосновани отсъствия, беше грижовен и внимателен Просто вечер след работа се е отбивал с колата и с една колежка вътре. 10-15минути за един бърз секс-и хоп, ето ти го, прибираше се навреме в къщи. Вечеряше и също като твоя мъж блажено си захъркваше. За секс с мен хич не му и идваше на ума. Тъй че пак ти повтарям не бъди толкова сигурна. Няма нищо сигурно в тоя живот-не се знае кое откъде ще ти дойде.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dd781cf5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке убежденията че няма друга са много хубави, докато не се окаже обратното. Както споменах по-горе, ако е изневерявал от самото начало, промяна в поведението му няма да усетиш, а ако е достатъчно хитър не би използвал писмена комуникация.
Ти все пак поговори ли с него че имаш нужда от внимание и секс, че това ти влияе зле, че не се чувстваш желана и обичана и т. н.?
Мъжете по принцип обичаме всичко да ни се каже в прав текст, и въпреки че си била достатъчно красноречива в действията си, това по-скоро би го накарало да мисли че те интересува секса сам по себе си, без да му стане ясно че се чувстваш емоционално пренебрегната.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a4216b942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Еми, при мен същото, само че съм мъж на 28. Жена ми след като роди не е същата(тя и преди особено много не искаше), а детето ни е вече на почти 3 годинки. Знам как е, а още по-"приятно" е, когато те избута, каже, че не иска, не сега, не после. Как да не ти секне желанието... След това някаква болест там, гъбички ли и така няколко месеца. Аз лично не мога да ти дам съвет, в много сходно положение съм. Сам си действам, но вече мисля, че ако намеря някоя друга, ще правя секс с нея. Е*а си и аз съм човек...
А това за напрежението... Че кой не е под напрежение в днешно време? ! При някои е вечно, обаче, и напрягат и другите...
Номер 11. Безразличие има и в обратна посока, а и да ти кажа, детето докато е много малко ок, трудно е, но поотрасне ли, няма никакво извинение. Само, че на жена ми винаги ѝ е по-важно да направи манджата и да измие пода(аз и помагам във всичко, държа да кажа, преди да ме нападне някой), вместо да отдели 10 мин. на мен.
Пожелавам на авторката успех, каквото и да реши, дано е за добро! Дано си по-решителна от мен, успех!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b873bf351
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Интересно е, че според повечето хора трябва да има друга... , както виждаме #15 е на същото дередже само дето е мъж.
Не съм отхвърлила напълно възможност да има друга, но не вярвам. Ревнива съм и проверявам нещата за всеки случай. Може и да не пише с никоя, а може и да пише - когато го хвана ( ако )! ще напиша задължително, че е било защото кръшка.
Това, което ме измъчва е, че много даваш, а нищо не получаваш. Никога не е бил много сексуален, но в последните месеци нещата позамряха. Много пъти съм говорела с него по въпроса, но нищо не се променя. Всяка връзка има върхове и спадове.
Никога не съм го тормозила сексуално, въпреки че явно тук така изглежда. Няма как да не ти писне да ухажваш човека до себе си, когато е главно едностранно. Смятам даже, че откакто родих второто детенце съм още по-мотиворана да не се въвличаме в рутина.
Както казах тъжното е, че има много като мен които дават, дават а половинките им консумират и това дразни и писва.
Нямам представа каква е причината, но когато ти тежи няма как да си ок.
Благодаря за мненията.
Авторката.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dd781cf5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Използвате ли някакви контрацептиви. Може би просто не иска повече деца, и му е по-лесно да ти откаже секс отколкото да ти каже в прав текст.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 804dad933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Е , #17 използваме разбира се . Все пак сме отговорни хора.
Аз лично не искам повече деца и никога не е ставало дума това да е проблем .
По-скоро е скучен и мързелив и е свикнал аз да действам .Това ме дразни и ми е писнало .Пак казвам ,че правим секс ,но по мои стандарти не достатъчно .Смятам ,че е скучен и инертен .За да не ме плюете ще кажа също ,че предлагам специални вечери поне веднъж седмично ,с последващо ухажване докато не стигнем до щастливия финал ,където да се почувства обичан и желан .А аз кога ще се почувствам така не се знае ...
Сякаш съм му майка и трябва да го кърмя и обгрижвам... ,иначе знае да ме наставлява кое как да стане в живота и ежадневието .
Ще ми се да се обърнат ролите и той да се старае за мен ,щото скоро бебето ще порастне и няма да му бъда сигурна с дете на ръце от сутрин до вечер .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 95314940b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Аз съм в същата ситуация като твоята, само че съм мъж.

За 7г връзка приятелката ми пое 5 (ПЕТ) пъти инициатива за секс! Висок съм 1. 92 см, 88 кг, т. е доста спортно тяло, жените често ми хвърлят погледи. За капак на външността съм и надарен, около 20 см, широк... и имам доста високо либидо, издържам доста - от години правя кардио.

Перфектната ми приятелка с външност на Мила Кунис, западно образование и адски добрият характер ми казваше... "Не всичко е секс". Когато я "нападах" през нощта, често се е случвало че чувствам че го прави само заради мен.. без желание от нейна страна. Това доведе до момент в който тя спи в другата стая, а аз си маструбирам, щото знам че няма желание.. няма страст.

И така една на пръв поглед перфектна връзка.. за която приятели и познати, родители, всички казваха че сме перфектна двойка, всъщност куцаше много. Много неща опитах, през много драми и сълзи преминахме, но не се получи и се разделихме.

Дали има някой виновен? Не съм сигурен... Най-лесно е да кажа "тя не искаше да правим секс". В същото време, тя може да каже "Той искаше прекалено много".

Хората имат различни нива на либидо. Вярно е че след определено време си намръзваме и страстта утихва, т. е не може връзката да е изградена само от "секс". Обаче и единият да маструбира в другата стая, а другият да спи - НЕ РАБОТИ. Сексуалнтие нужди на партньорите до нас са наша грижа.. ако не може да ги задоволим е редно да ги пуснем да си търсят щастието другаде. Тъжно, но такъв е живота.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fe3771e4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   #19 е напълно прав. Не може една връзка да се гради само на секс, но и обратното е напълно вярно. Не може да има само обич и уважение без никакви ласки. Важно за една двойка е да са напаснати в сексуално отношение. Може би една част от връзките се разпадат, защото въпреки видели несъвместимостта в партньора очакват нещо да се промени с напредване на времето, но някои хора просто са различни. В крайна сметка ако човек наистина държи на някого може да поддържа контакт с него и ако прекратят връзката си с взаимно разбиране.
Авторке на теб ще кажа че това не е човекът за теб и вече си го разбрала. Дори си решила какви действия да предприемеш евентуално, но да се вършат такива неща зад гърба на някого е низко. Бъди открита, изрично му кажи че тези неща вредят на връзката ви. Ако след такъв коментар не получиш разбиране е ясно че той не желае да влага нищо повече във вашите отношения. Дали просто е спрял да те обича или си е намерил друга почти няма значение.
Имай предвид че словесната му агресивност всъщност е рязка промяна в характера. Човек не се държи така с някого когото обича. Бил съм в подобна ситуация и въпреки че нямаше изневяра, със съжаление си признавам че се държах зле с момичето което изпитваше чувства към мен, дразнех се на желанието й да й обръщам внимание и т.н.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c3c950ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До авторката и номер 11. Аз бях любовник точно на такава жена като вас - сексуално незадоволена от съпруга си. Самият аз съм разведен от години и нямам притеснения за тези връзки. Връзката ни беше емоционална и сексуална. Нямаше излишни чувства, тя не искаше да се развежда, аз пък още по малко да се обвързвам. Уж всичко беше изчистено във взаимоотношенията между нас. Три години поддържахме връзка и накрая съпругът и разбра. Последва жесток и кървав развод. Съпругът и не прие никакви обяснения и разкаяния от нейна страна. 17 годишният и син и отиде да живее при съпруга и, а тя остана с дъщеря си, която беше на 12 г. Отделно от това беше осъдена да плати и дела на съпруга си за семейното жилище, което и беше предоставено от съда. Тя не успя с една заплата да му го плати. Последва запор върху заплатата и. Психически тя се срина лепна се за мен като удавник за сламка, вече толкова секса не я интересуваше, искаше подкрепа, разбиране, съчувствие и какво ли още не. В началото я търпях и влизах в положение. Накрая обаче ми писна и деликатно я разкарах. Нямахме никаква уговорка за ангажименти при такава ситуация и тя беше сигурна, че няма да има проблем с мъжа си. След като се разделихме тя откровено ме намрази и едва ли не ме обвини, че аз съм я съблазнил и съсипал брака и. Трудно ми беше да се справя със ситуацията, но се справих, макар да ми отне време и нерви.
Така, че няколко съвета:
1. Уважаеми сексуално незадоволени омъжени дами, когато изневерявате имайте предвид, че рано или късно съпрузите ни ще разберат и няма да ви влезат в положение, колкото и да сте перфектни съпруги в къщи. Разводът ви е неминуем, а вие ще имате ли смелостта и достойнството да не занимавате любовниците ви с вашите проблеми? Гарантирам ви, че след развода няма да ви бъде до секс, съвсем други проблеми ще ви интересуват..
2. Драги мъже, не се занимавайте и не бъдете любовници на омъжени съпруги. Те са объркани емоционални същества, които хем не искат да се развеждат, хем искат да са сексуално задоволени. Е, българската поговорка: "няма вариант хуй до края и душата в рая" (извинявам се) напълно съответства в случая. Драги мъже не сте длъжни да бъдете емоционална тапа на ничия омъжена жена. Да знам сексът с омъжена е страхотен, но до едно време, докато не разбере съпругът и. После сексът придобива други измерения....
В България има много разведени жени, които са с големи деца и може наистина човек да има здрава и функционална връзка.
Успех на всички и умната!
Мъж 45 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6e922b34b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   При мен с жена ми е обратното !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a85099e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22/мъж 45.
Напълно споделям мнението ти по отношение на точка 2. Важи и за двата пола. Аз самата бях също любовница на женен мъж в продължение на почти 10 години. Бях много млада, учих, работих много здраво, защото се издържах на 100% сама в големия град и нямах време за мъже по принцип. Исках да изградя и кариера, да имам хубава работа, защото идвам от бедно семейство и не исках да създам сама такова.
Жененият мъж ме спечели доста трудно, с много чар, разговори и внимание. Познавах и жена му и си личеше, че тяхния брак е само вид формалност и заради децата, а и жена му меко казано не беше много социален индивид, а жена с огромно самочувствие без покритие и нагло поведение към мъжа си и околните.
С течение на времето го харесах. От самото начало имаше и химия между нас. Прецених, че за мен в този етап от живота такава връзка е добра, защото ще имам време за по-важните неща и цели в живота, а в същото време няма да съм съвсем без мъж. Да, но с течение на времето се появиха и чувства от двете страни, мъжът прекарваше едва ли не всяка вечер в моя апартамент и дори се хранеше при мен, имаше лични вещи и дрехи в жилището ми. Не искаше да се развежда обаче заради децата, а и беше ясно, че трябва да се раздели с голяма част от трудно спечеленото му имущество, а жена му не работеше на практика, а само за удоволствие се водеше „бизнесдама“. За мен обаче годинките минаваха. Дадох му ултиматум и се изнесох да живея в друг град и представи си - действително се разведе заради мен и сега от близо 5 г. сме официално заедно, от 1 година имаме брак и така нататък.
Но разликата с твоя случай е, че моят приятел беше готов да поеме отговорност, а твоята любовница не. Също децата му бяха порастнали и скоро поеха по своя път. Твоята приятелка не е била длъжна също да плаща жилището на бившия си мъж, а е могла да се изнесе на квартира, жилището да бъде продадено и да вземе 50% от паричките. Никой не ѝ е виновен.

Вече като жена с опит и на определена възраст бих съветвала никой да не бъде любовник или любовница на женени хора. Винаги ставаш отдушник на проваления брак и е за твоя сметка цялата връзка. Получаваш изключително малко и биваш изсмукван емоционално, сексуално и психически, а вероятността да се разведе жененият човек е много малка. Вероятността да остане с вас също.

Рискът също е голям ти накрая да обереш пешкира като „лошият“ съблазнител или съблазнителка.

Аз също никога не бих изневерила. Ако не съм щастлива, ще се разведа, но уважавам достатачно мъжа до себе си да не се подигравам с него. Също уважавам себе си да не се крия по ъглите като престъпница.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: acdb9d7eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Уважаема госпожо, със съпругата ми сме заедно от 17 г. Моето либидо надвишава значително това на съпругата ми. За тези 17 г., въпреки всички усилия от моя страна, не съм постигнал абсолютно НИКАКВА промяна по отношение интимният ни живот. Всъщност, промяна има - секса, доколкото го има, става все по-рядък и все по-неудовлетворителен. Съветът ми е - ПРИЕМЕТЕ положението си и се ПРИМИРЕТЕ. Редовен и качествен секс със съпруга си НЯМА да имате, независимо от Вашите усилия. В случай, че не можете да се примирите с такава ситуация, търсете друго решение, честно и приемливо за всички страни. Ще е болезнено във всички случаи, но по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Най-искрено Ви желая успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b873bf351
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Да ,започнах да осъзнавам ,че няма смисъл да се терзая .Колкото толкова . Много пъти говорихме откакто писах тук ,но съществена промяна няма . Не бих искала да го тормозя и да го отблъсна с щенията си ,за това ще се примирявам .
Като направя равносметка виждам ,че всъщност никога не е бил чак толкова сексуален сравнявайки нещата към момента .Може би трябва да го приема какъвто е ( освен ако ме ми изневерява - в такъв случай ще трябва да го кастрирам докато спи ) ! Хаха
Благодаря за коментарите .
Авторката .

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dd781cf5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Как точно го обсъдихте? Ти обясни ли му че това положение ти влияе зле емоционално? Ако не го интересува твоето щастие, значи не те обича, а просто е видял в теб домакиня която може да му народи и отгледа деца. Според мен той вече е изгубил интерес към теб така или иначе, едва ли можеш да го отблъснеш повече.
Ако в крайна сметка "заради децата" не искаш да се разделиш с него, може да си купиш играчка-заместител. Така ще ти е по-лесно да избегнеш варианта за прибягване към изневяра. Ако пък случайно я открие мъжа ти, току виж се усетил че има работа в която не се справя.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b873bf351
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   #28 ми ако си купя играчка въобще не ми пука как би реагирал !
Относно изневярата не възнамерявам за момента ,стигна ли до там едва ли ще пиша тука .Коментирали сме много пъти ,аз вече 5 пъти обясних ,че секса не отсъства,просто не е достатъчно поне за мен .Заради децата не седя ,дори не съм ги ползвала като аргумент. Обичам го ,уважавам го ,грижи се за нас ,никога не ме е оставил сама в трудности и ...секса не върви .Може да е временно ,може да не е - ще поживеем и ще видим .
Брака винаги е компромис ,иначе не може да изкара дълго .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c0e41adf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Мъж съм на 32г. Женен от 4г. с дете на 2. С жена ми не правим повече от 4-5 пъти месечно секс. Тя ми се набутва (не колкото теб), съблазнява ме и т. н. Грижовна е, добра домакиня, добра майка... Но от една година имам сексуална връзка с едно момиче на 22. Още като се запознахме покрай работата, ми се искаше да я съборя на пода и да я скъсам от секс. Това е инстинкт! Така ми действа, че не мога да се контролирам. Впуснах се в тази авантюра и сексът с жена ми остана някъде назад. Знам, никак не съм прав, но откачам от мисълта за физическа близост с това момиче. Не съм влюбен. Просто един животински инстинкт. Жена ми не знае. Не съм й дал повод да се усъмни. Уважавам я и не искам тази моя глупост да я нарани. С другата се виждам или на обедната почивка или си тръгвам малко по-рано от работа и ходим някъде за едно бързо... Та, авторке, възможно е и твоят случай да е такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5a85099e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   n. 30 e типичният пример, че мъж като тръгне да изневерява не можеш да го хванеш. Аз затова и не следя мъжа си ама изобщо и дори не сме приятели по фейсбук. Казала съм му само едно - ако ще си намираш любовници/забежки да не е за моя сметка! Ако не ме задоволява, няма право на любовница :)
При една почивка искаше да отиде на „щастлив“ масаж и нямах нищо против. Върна се доста щастлив и правихме чудесен секс, но после реши пак да отиде и остана разочарован.
Според мен всеки притежава своето тяло и може да прави избори в това отношение, но имам две условия - дължиш на съпругата/съпруга си пазене от полово предавани болести и това, което 30 не изпълнява - дължиш на партньора си сексуално задоволяване и изпълняване на съпружеските задължения. Аз примерно съм моногамна, не искам да ходя с чужди мъже заради секс и мъжът ми не иска да ходя с други мъже - затова е длъжен да ме задоволява сексуално. Тогава трябва да ме задоволява независимо от животинските си желания към еди какви си жени.

Съвсем нормално е в една дълга връзка да възникне известно насищане, скука, но това ще възникне и в следващата връзка. Тайната на един щастлив, дълъг брак и семейство е да има качествен и редовен секс. Който си мисли, че ще може да пренебрегне партньора си и да му се размине се лъже.
Все някога и другият ще си намери нещо странично и ще се разделите

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3b873bf351
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До #30 - мъже като теб ме отвращават. Явно се гордееш с "постиженията си". Явно е, че си първичен и п*тката е по- важна от семейството. Що за низост- дано поне ползваш презерватив, че да не лепнеш нещо на жена си.
Колко ниско е паднал 1 мъж, че да се крие по обедните почивки в кенефи и коли, за да изневерява на жената, която е дала живот на детето ти.... Ако си мой мъж и разбера бих те отровила с антифриз или по-зле - ще ти взема всичко ( ако не си бос и гол като повечето комплексирани прелюбодейци ). Ще плащаш всеки ден за избора си. Разума ни отличава от животните, но щом при теб инстинкта е водещ -ясен си ми!!
Недей да мислиш, че жена ти не знае, навярно усеща що за съпруг си. Много жени избират да преглътнат или не се и ровят, защото знаят, че няма да напуснат мъжа си и изневярата само би ги наранила!
Все ще изпуснеш нещо - я в колата, я в телефона, я на компютъра... , ще бръкне в някое твое джобче, ще намери някоя бележчица... разбираш ли вие се дъните рано или късно.
Пожелавам жена ти, която те посреща вечер с детето, която е до теб и в добро и в зло ( а не докато ти спадне х*я ) да разбере за подвизите ти и да те разсипе по съдилищата.
На всеки прелюбодеец желая да умре самотен, защото всеки прави избор. И всеки трябва да носи отговорност за действията си!!
Груба съм в този коментар, защото за мен изневярата е най-долната постъпка в човешките отношения...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 222a8f411e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Намери си добър любовник само за секс

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bba4f7694f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Еми или не е особено сексулен, както сама се изрази, или не те желае по някаква причина, или най-вероятно си има друга/друг. Във всеки случай предложи му играчки, нещо по-така и ако и тогава остане като пън, значи проблемът е сериозен. И или трябва даси търсиш друг мъж, или най-малкото някой, който да те кара да трепериш само като го видиш :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 94370eb7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   33.

Мъжете като надушат такава кукувица като теб и дим да ги няма;)

Да го разсипала по съдилища хаха? Само в мечтите на някоя изтрещяла феминистка. Такъв закон имаше въведен по време на комунистческо време 1956г и е отменен по-късно, поради огромната си глупост.

Не можеш да накараш никой да бъде насила с теб. Може да надебелееш много и да спреш да привличаш съпруга си и той да иска някоя дет го възбужда.. в съда защитата ще бъде - ами тя надебеля и не ми ставаше хаха. Абе тва жените не сте от тази планета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 807309e6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Моят съвет е поговори с него, че не прави достатъчно. Вместо да се оплакваш тук кажи му го. Обясни колко е сериозно. Аз когато бях с моята бивша никога не съм й отказвал и съм се старал да е задоволена, за да не отиде при друг. Това са доста лични проблеми, но все пак трябва да се обсъждат с партньора за да се разрешат ако е възможно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 47c20a2548
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   М39
Аз съм с 5 годишна връзка без брак и много рядко приятелката ми ме е пожелавала или нападала за секс, както и аз нея. Определен тип жени могат да ме провокират да съм мръсник в секса и да изкарат животинското ми. Нашият секс е няколко пъти месечно набързо. Мисля, че сексуалността в една връзка влияе на отношенията не само в къщи, но и навън. Качествен и редовен секс с желание води до удовлетвореност и това рефлектира навсякъде, както и обратното. Определено никога няма да видите намусен и напрегнат чонек, който е правил секс преди два часа. Напротив , този същият ще е усмихнат, жизнен и весел.
Аз съм за страничните връзки. Просто ползвайте презерве и подбирайте внимателно партньорите си , дори и на енергийно ниво. Замислете се с колко човека се разминаваме на улицата и колко от тях са като нас.. жадуващи за приключения и нови хоризонти. А нека тия, които не са сексуални и не ни желаят си седят в собствения свят и се надяват да не кръшнем някой ден, защото самите те много добре осъзнават каква греда ще ударят рано или късно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e27fad1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Напълно съм съгласна с номер 1. И Най-добрата си приятелка недей да казваш. Ако не можеш да се стърпиш, по добре сподели на майка ти, няма да те предаде. Ти си си избрала несексуален мъж. Мъжете, в по голямата си част или са такива, или женкари. Много трудно ще намериш хем да е перфектен любовния, хем грижовният съпруг, хем всичко. Това е повече по филмите. Аз съм на 28 години, била съм с десетки мъже. Тези които предлагат сериозна връзка, са като мъжа ти. Тези, които са надарен и са страхотна любовници, не искат сериозна връзка. В случая си спечелила семейство и дете за сметка на хубавия секс. След раждане жените се разминават. Помисли и за този вариант. Не смятам, че има изневяра. Мъжът ти си е бил такъв и преди. Можеш да се опиташ да поговориш с него. Дано има ефект!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e27fad1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Според мене и ти не си с много опит в леглото. Жена, която държи на секса, никога няма да се омъжи за такъв мъж. То от самото начало си личи сексуален ли е някой, не е ли. Теб кое те притеснява. Според мен не е липсата на секс. А по скоро се притесняваш да няма друга. Е, бих те успокоила. Намерила си си несексуален мъж, явно това те е устройвало досега. Приличаш на човек, който би се отказал от секса в името на любовта. За справка, с мен някой ако не прави редовно секс, няма как да станем гаджета, камо ли съпрузи. Как изведнъж това е станало проблем за теб...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5d1819be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Защо не направиш следния опит.
Спри да го търсиш съпруга си за секс, докато той не се усети и не те потърси. А като те потърси, прави се на разсеяна. Спри изобщо да го закачаш, докато той не се усети и не му се прииска. Ако той не проявява интерес и активност отново, потърси си нещо навън, а пък той нека да стои на сухо!
Ама, изобщо повече не го закачай. Като не ще, не ще, негова си работа.
Млада жена, все ще си намери някой любовник навън. Какво толкова.
На сила хубост не става.
След като съпругът ти не може да си изпълнява съпружеските задължения и не може да те задоволява, то тогава е време ти да потърсиш щастието си навън.
Само се огледай, със сигурност някой друг те харесва. Не е толкова трудно.
Няма да стоиш гладна я!!!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 43516f0d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   зарежи го щом не прави секс закакво ти е ще полудееш от незадоволеност аз съм на 45 г и постоянно ми се ебе проблема е в него легни ми на мен голичка в леглото да видиш какво е да те чукат чужди мъже

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3b873bf351
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   От Авторката:
С последните 3, 4 коментара съм най-склонна да се съглася.
До номер 40 и 41- не се смятам за човек без опит, по-скоро съм човек на компромиса. Преди да заживеем заедно, знаете как е - срещи, романтики, глупости, сексът е основното и щом не сте всеки ден заедно много ясно, че когато сте ще правите пре достатъчно.
Сега ме тормози, защото се страхувам, че докато съм отдадена на децата ( и най-вече на бебето ) той ще ръже навън, защото е много по-лесно отколкото да се стараеш при жена си.
Много пъти сме говорили и аз вече посвикнах на тая норма 4, 5 пъти в месеца. Човекът не е толкова сексуален, какво да направиш.
До номер 42 ами вече тактиката е такава - не го закачам, не питам, не предлагам. Когато имам ищях си действам, не е отказал до сега. А ако той си иска... ако съм на кеф има секс, ако не съм - със здраве. Омръзма ми да се опитвам да взема нещо, на сила не става. Сега нищо не очаквам, но и не изземвам иниациативата.
До номер 43 - вече си лягам с пижама. Свирено е. Кой *ба *ба кака си ляга!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 17 часа
hash: 3a676c3246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   М 30, заедно сме с жена ми от 15 години, от година и малко имаме дете и положението вече не е същото. Тя тотално не желае да имаме интимни взаимоотношения повече от веднъж месечно.
Според мен е проблем с хормоните.
Аз до момента не мога да намеря решение.
Бях ѝ верен 15 години, но при нас нещата най-вероятно скоро ще приключат заради липсата на интимност.
Аз имам въпрос към авторката, какво мислите при същата ситуация от другата страна?

Аз като мъж, не мога да повярвам, че има такива мъде които да си лягат до гола жена и да заспиват.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 часа
hash: e73a30159c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Какво стана, авторке?
Дано си поела по пътя си.
Аз останах, защото просто не съм вървежна и не виждах с кого би ме се отворил парашута за нова връзка на почти 50.
Измъчих се съвсем с години без секс.
Ти дано си взела различно от моето решение.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 303a8598b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До Аватара
Може съпругът ти да е изморен. Сменетнете обстановката отодете на почивка на планина или на море. Разбери каква е причината. Почерпете се с винце или уиски. Мъжете когато си пиинат си казват всичко. Даже и да си е намерил друго момиче не му се сърди. Трябва да го приемеш ако искаш да го задържиш. Аз когато съм приоморен трудно се възбуждам. Никой не отказва на хубав МАСАЖ това може да му подейства стимолиращо. Предложи му нещо различно извратено. Мъжете са малко по извратени от жените. Завъжи му очите и му сложи щипка на носа и му давай лубимите му лакумства.
Ако не позна е му сваляи дрехите постепенно
Прави му по често орален секс..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker