Натиска ме да му пусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Натиска ме да му пусна
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 4053 пъти
Здравейте! На 16 съм, излизам с едно момче, от моя клас, от вече 1 година. До сега не ме беше притискал, опита няколко пъти, но след като му отказах ми каза, че ще ме чака докато се почувствам готова. Не показваше по никакъв начин, че му е проблем. Наскоро обаче започна много да ме натиска да го направим. Доколкото разбрах, от приятел, някои от неговите приятели постоянно му говорят за това. Опитвали се да го бъзикат за това, питали го дали аз не му пускам или на него просто не му ставало, или пък не можел да го направи и това естествено го дразни. Започна да ми говори постоянно за секс, кани ме у тях само за да го направим. Когато му откажа започва да се държи заядливо, пита ме защо не искам, дали проблема е в него и мисля, че вече му омръзна да ме чака. Много искам да останем заедно, но се притеснявам да правя секс все още и направо не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 292aa7a516
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелите му, ако си нямат приятелки те го казват само, за да се чувстват те по-добре. Щом не се чувстваш готова не го прави. Ако не искаш да го направите, но се съгласиш то най-вероятно няма да ти хареса изобщо.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7e5aa7b424
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му да изчака още малко,но не го прави ако не искаш...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f5b7bed80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Момиче младо, ти самата си казала каквото трябва да кажеш и на него-"Много те обичам и искам да съм с теб, но още не съм готова за секс. За любовта трябват двама, за секса също. "

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 123fe685fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Скъпа авторке
Донякъде нормално да иска да спи с теб след една година, има по-претиснителен факт
Мъже, които се влияят от това, какво ще кажат приятелчетата му са хора без мнение, утре ще му дадат акъл да те изостави, защото вече те е "имал"
Имала съм работа с такъв човек, познавах го и го уважавах 15 години. Знаех и чувствах че не съм му безразлична през цялото време, но никога не съм пристъпвала границата. Е една вечер той я пристъпи, понатискахме се и толкова, до секс за моя огромна радост не сме стигали. Сега ще ти кажа защо за "радост" става въпрос. С него имаше някакво негово приятелче, което му софлираше през цялото време на главата за мен, какво бил правел с мен, опита се да му шушне на ухо обидни епитети за мен и въобще му се изживяваше като "адвокат". Съответно и на мен се опита да говори от негово име и т. н. Докато аз го отрязах да млъкне, очевидно стария ми познайник се хвана на въдицата. И то така, че до ден днешен се прави, че не ме вижда, познава, прави ми някакви смешни демонстрации на щастие с новата си приятелка, която неговия "адвокат" очевидно е одобрил, а съм познавала тоя клоун 15 години. Прави си извода сама дали искаш да се занимаваш с човек, който слуша аверчетата си за щяло и нещяло, защото ще страдаш доста

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3102c9ea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам, че ще съжаляваш, ако се разделите и ще се чувстваш зле, но тези чувства далеч няма да са по-неприятни от това, да допуснеш за първи път някой по интимен начин до теб, а да не си го искала. Омръзнало му е да чака, но вероятно не защото не може да почака още, а защото всички около него говорят и мислят за секс, а той си има приятелка от 1 година и не го е направил още. Може да опитате с целувки по цялото тяло, с опипване, с орална любов (само ако желаеш), но не прави нищо, което ще те накара да се чувстваш зле след това. Наистина, има момичета, които са във връзка, интимни са с приятелите си и дори сега да го направят без желание, не чувстват никакво удоволствие и им е криво за целия секс (макар и да не им е за първи път). Имай предвид, че ако едно момче се държи добре и не притиска момичето по никакъв начиш, шанса тя да поиска да спи с него е много по-голям, отколкото ако я притиска, говори го и се сърди.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 53eb8d305d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   След като не си готова за секс, защо си, си хванала гадже? Момчето те е чакало една година, това е доста време за един загорял. Или късай с него или след някакви седмици му дай секс. А той... се влияе от приятелите си, което е зле за теб.

=Пази се

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3478617640
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разкажи му за мен, така натисках жена ми, тогава беше на 17. Много събслявам , че не изчаках,след години вярно семейство сме, но интимния ни живот е срив,ако я бях изчакал нямаше да е така вероятно. Някой да ми беше казал тогава, но човек не мисли.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0b07da48b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Рано ти е. Ако те обича ще те чака. Не пускай че ще съжаляваш. Освен това за да правиш секс първо трябва да се обичате и да имате брак. Не гледай света кво прави. Всичко е с краката на долу и затова цари разврат. Кажи че не си готова и ако те обича трябва да те разбере.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker