"Сексът" е пълен провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

"Сексът" е пълен провал
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 3324 пъти
Здравейте!
Нека се представя първо-аз съм момиче на 18 години. Приятелят ми е на 19. Заедно сме повече от две години.
Първият ни ОПИТ за секс беше февруари месец. Всичко беше много хубаво в началото и двамата бяхме много възбудени, но като се стигна до проникване нещата се провалиха. Тъй като съм девствена(а и той не е имал друг партньор преди мен) той не успя да проникне в мен с пениса си и решихме да го направим с пръсти. Да, но повече от един пръст не успя да вкара в мен. Както и да е-по взаимно съгласие решихме малко да го отложим. Проблема тук беше, че аз въобще не успявах да усетя кога прониква. Освен един лек дискомфорт(и болка, когато искаше да увеличи пръстите)-нищо. Не му споделих, защото реших, че това ще се промени с времето.
Близо месец по-късно решихме да опитаме отново. Почти всичко се повтори. С тази разлика, че този път бяхме по-настоятелни и той успя да вкара половината си член в мен. Но това аз разбирам от него, защото моята чувствителност е нула. По-късно той ми сподели същото-абсолютно нищо не е усетил.
И този път пропадна.
Сега сме на прага на третия опит. До момента в който си мислех, че само аз не усещам нищо бях готова да опитам ако трябва още 100 пъти, но след като той ми сподели това, че той също не е почувствал нищо при втория ни път, съм толкова обезверена и въобще не ми се занимава, нямам желание вече.
Въобще не знам какво да правя.
Объркана съм.
Дори не мога да формулирам точен въпрос към вас, но предполагам, че всякакви съвети ще са ми от полза.
Благодаря!
P. S. - Винаги използваме презерватив!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 011954438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами така е. Не е лесно в началото. Нещо като да проходиш е...
И за какво ви е този презерватив? Той не може ли да се контролира поне докато те отвори, пък после се пазете вече. Досега не сте имали други партньори, следователно нямате венерически болести. Какъв е проблемът, че добавяте и презерватив в цялата какафония?
Ти как си го представяш секса? Пъхаш едното в другото и става магия?
Имате ги инструментите, но тепърва ще се учите да правите музика с тях...
За да изсвириш мелодия и да вложиш душата си в нея, трябва толкова да си репетирала, че инструментът да е станал част от теб - изобщо да не мислиш за него, а само да изразяваш. Същото е и със секса- от първия-втория път няма как да стане. И от 30-тия няма да стане, но това не бива да те притеснява - всеки път ще е по-добре, с по малко задръжки и мислене, и с повече удоволствие.

Да, ще правите 1-и, 2-ри, 50-ти опит... Първо махнете ципата. После изчакай около седмица да заздравеят хубаво раничките. После го вкарайте пак - ако има нещо останало да се доразкъса и да се доизчисти. Ако трябва пак спрете за няколко дни. И после вече започвате 2-3 пъти седмично, с много любов, внимание и себеотдаване, и нещата ще се получат!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f91e94897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все си мислех, че е някак нормално. В началото и аз не усещах почти нищо, освен дискомфорт и лека болка. Най-точно казано, нямах представа колко от членът му е в мен. Аз имах една представа, той казваше съвсем различно нещо. Както и да е. Някъде по средата на първия път вече почувствах нещо, което мислех за част от удоволствието, но след време разбрах, че не е било. Това, като се има предвид, че доста бързо се отпуснах и се абстрахирах от неприятните усещания. Проникването е нещо ново за тялото ти, дай си малко време. Няма как от първите вкарвания да почувстваш нещо кой знае какво. Най-малкото, че е напълно ново усещане за теб. Докарайте един опит до края, а после ще видим. Приеми, че няма как да не усещаш съвсем никаква болка и никакъв дискомфорт. Все пак ти е първи път, имаш девствена ципа, тялото ти не е свикнало на подобни преживявания, малко или много си нервна и пълна с определени очаквания. Аз си мислех, че е нормално. Поне за себе си мога да кажа, че в началото бях по същия начин, а малко след това вече всичко влезе в норма.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a68c7c5c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се отказвайте.
Не разбирам, след като е проникнал на половина, какво му е пречело да проникне напълно.
Не му вярвай, че нищо не бил почувствал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9a6e2756f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Номер едно, благодаря ти за ценните съвети.
Относно презервативите... В никакъв случай няма да се съглася той да проникне в мен без презерватив. Независимо дали е първият ни път, стотния, дали е за една минута или за десет. Той също е съгласен с това.
Номер две, ще се опитаме да довършим един път. Благодаря ти. Факта, че и други хора са се чувствали като мен ме успокоява.
Номер три, няма да се отказваме. :) Ще намеря сили да опитам отново.
Всъщност аз го спрях да проникне напълно. Тогава вече бях изтощена, отчаяна от втория неуспешен опит и вече не достасъчно възбудена.
А защо да не му вярвам, че не е усетил нищо? Защо би ме лъгал за подобно нещо?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 551a905fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно нормално, миличка.
С времето ще усещаш повече, нещата ще протичат по-гладко. Но според мен докато ти разкъса ципата (проникне изцяло в теб ) е по-окей да е без презерватив, мисля, че заради наличието на такъв съществува и такъв проблем. Говорим само да проникне, после разбира се предпазвайте се. Много се радвам, че се пазите, това значи, че сте напълно зрели. Най-важно е да сте 100% отпуснати.
Моят първи път беше с презерватив, случая е подобен, и на приятелят ми му беше за първи път. Аз за разлика от теб обаче изпитвах много големи болки (кълна се, граничещи с раждане) тааа, нека проникне и слагайте гумата. Хайде и късмет, пиши ни при нов опит.
.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9a6e2756f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря, номер шест. :)
Ще пиша отново.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 25 дни
hash: 1381f894b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Някак си ми се струвате като задръстена двойка. на по 18, 19 години.. дългогодишна връзка и правите "опити" за секс. Че какви опити? Не е голяма философия. Възбуждате се, слага презерватив, внимателно ти го "подбутва" звучи грубо, но не ми идва друга дума за да се изразя и след това по-дълбоко, ще усетиш лека болка, понеже ще ти се разкъса ципата, след това почва да се движи напред назад, по*дълбоко, излиза и влиза и ето ти го удоволствието. Порно не сте ли гледали? Какво значи нямам желание за секс, та той дори не може да го вкара, колко нелепо. Не искам да звучи коментара ми груб, но историята ти звучи странно. Сега ще ес окаже, че той не знае къде се намира и дупката, в която трябва да го пъхне. Абсурдно е, следващия път не правете опит, а правете секс, доста си е готино удоволствието, изпускате много двойка от две години...

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 9a6e2756f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер осем първо се научи да пишеш и след това казвай на хората как да правят секс. Има много по-важни неща от половото сношение. Ако за теб живота е секс, то едва ли ще остане нещо след теб.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9a6e2756f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Правете още опити.
Не се отказвайте!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2de561c72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лубриканти липсва скъпа моя, лубрикация! А презервативът при това положение само влошава нещата. Купете си гел и всичко ще наред. Що се отнася до него - не вярвам чак нищо да е почувствал, но факт е че при мен поне усещанията с презерватив са поне 3 пъти по-слаби от натуралните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker