Възможно ли е да съм гей? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да съм гей?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3083 пъти
Здравейте хора. Пише ви момче на 23 години, което е много объркано и уплашено. Зная, че не е тук мястото да питам такива въпроси и че не можете да ми помогнете реално, но съм супер самотен и няма с кого да говоря и към кого да се обърна, а и съм много уплашен.. Така аз мисля, че може да съм гей и това ме съсипва от вътре, защото не ми се иска да съм такъв и може би и затова се мъча и ми е трудно, защото не искам да се приема.. Преди харесвах мацки, имал съм гаджета и любови, трепети, както всички други хора.. Но преживях и много отхвърляния и разочарования и това някак си мисля, че ми се отрази и ме промени.. Няма да изпадам в подробности, но вече започнах да мисля за мъже и все по-малко за жени... и се чувствам ужасно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f92bca6d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Щом изобщо си задаваш този въпрос, значи вече си утекъл, брат, съжалявам...
На хетеросексуален човек и през ум не би му минало да си задава подобни въпроси! По-скоро би повърнал само от мисълта за това...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dbaf4d5641
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си гей, освен ако не го искаш, Преди време бях в същото положение, понеже имам ОКР- напълно нормално е човек да има такива мисли когато има подобно заболяване. До такава степен се мразех че съм гей, че дори исках да се самоубия, но уви успях да намеря хапчета които да притиснат ОКР и депресията и от тогава насм се чусвтам доста по-добре. Ако се отвръщаваш от самата идея, че си гей значи не си!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7214deb4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може да си мислиш, че си гей заради разочарованията, а всъщност да не си. Излез на центъра и погледни накъде ще се загледаш към момичета или момчета и така ще разбереш, аз като видя хубаво момиче и веднага я сканирам, като радар. Сигурно ме разбра, според мене не си гей, ама все пак пробвай тоя номер за да разбереш и успех дано не си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d1fe45e895
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   " но вече започнах да мисля за мъже" - ти сам си си отговорил, защо питаш във форуми?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f5878416e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казваш, че си имал връзки и трепети с жени. Значи в най-лошия случай си бисексуален. Възбуждаш ли се от мъже? Влюбвал ли си се в мъже?

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b8b86992dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами какво да кажа, май и аз съм така. Винаги съм харесвал жени, мастурбирал съм представяйки си момичета от класа си и гледайки хетеро или лесбийско порно, никога мъже. Но години наред жените ме отхвърлят, самотен съм и аз, и бях започнал да се чудя какво ми има. Започнах да заглеждам двойките по улицата и да гледам какви мъже харесват жените. Започнах да им заглеждам мускулите, телата, дупетата, да си мисля колко са им големи пенисите, да им слушам гласовете и тн, за да видя какво толкова ми има на мен, че не ме харесват. Тогава установих, че повечето други мъже са по-красиви от мен, имат по-хубави тела, по-хубави гени, започнах да им се възхищавам и допълнително да се обезценявам като мъж. Не мисля, че съм станал баш гей, но определено нещо не ми е наред с мъжествеността от години.

Общо-взето гледам да не мисля за това, а да си мисля за емиграцията ми във Филипините, където смятам да започна нов живот, тъй като поне азиатките ме харесват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 730f08b476
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори и да си гей, не си сам! Какво те обърква и плаши? Сексуалната ориентация или това, че си бил отхвърлян и разочарован преди? Ако е първото, има организации, където можеш да потърсиш подкрепа. Ако е второто - това е част от живота. Млад си и живота е пред теб, ще си намериш и мястото, и човека до теб - независимо от кой пол е. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 906578820f
гласове:
1 2 3 4 5
  (90 гласа)

11.   Изпитваш ли сексуална възбуда и желание за интимност с мъже? Ако отговорът е да - значи си гей/ бисексуален.

Ако имаш мисли със сексуална тематика с мъже и изпитваш стрес от тях - това са натрапчиви мисли и е малко вероятно да си гей, просто си стресиран.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4de90af9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Егати коментарите. Какъвто и да си, това си си ти. Аз пък съм гей. Приех го и ми беше много трудно поради допълнително наложената психологическа бариера от обществото. Сексуалната ориентация не е нещо което е избор. Ще ми се да беше. Кой по дяволите би бил щастлив да го дискриминират?! Това е нещо което е заложено на биологична и психологична основа. Има много видове сексуални ориентации но хората в много от случаите си го държат във себе си това поради това че обществото е глупаво и не чете. Религията до голяма степен оказва влияние, като на среща ти хора пълни със грехове и злоба на среща ти говорят за морал и ценности. Смятам че и във България има лека промяна, но много лека. Аз не живея във страната. Не съм със поведение на мека китка, но съм по-щастлив от живота си на вън. Ще ми се да можех да имам жена и да си изградя мое си семейство но няма как и не е защото на Запад не е дадена достатъчно свобода, а защото дори аз смятам че човешко същество е по-добре да има мъж и жена за пример. Все пак става въпрос за детето и неговото развитие а не личната нужда. И все пак, дори да има майка и баща, не е сигурно какъв ще е резултата, особено ако родителите са необразована работническа класа.

Живей си живота. Психологическата бариера във България е голяма и не е само за обратните, ами за всички. Консерватизма и културата просто отнима поколения за да се променят. Отнема образование и емпатия, нещо което всеки иска а не винаги дава.

Бъдете живи, здрави и щастливи!

п.п. Писах от телефон.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c544c8fbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз бях като 4. По едно време бях убеден, че съм гей. Бях стигнал до там си пускам гей порно, за да видя дали ще се възбудя и въпреки, че не се възбуждах си мислех, че имам вътрешна пречка да се приема самия себе си и затова не си позволявах да ми стане. Всъщност дори години след това вече като бях правил секс с жени (съвсем пълноценен секс като всеки път ми ставаше) отвреме-навреме ми минаваха такива мисли. ОКР-то е доста шибана история. Не знам дали при тебе е такъв казуса, но искам да кажа, че го има и това като вариант.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ccb2966022
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако си реален,
иди копай на село малко и да видиш кой си.
Да си обратен е тежка, тежка диагноза.

Иначе, първата ми мисъл при такива теми е, че някой умишлено поддържа темата за гейове.
Разни теми за отхвърляния и сълзи, забрави. не им вярвам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 98f14fd3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ще си позволя да се намеся, въпреки че нито съм гей, нито изобщо съм мъж. От общочовешки опит мога да ви кажа, че на човек му идват всякакви странни мисли, когато дълго време е бил на сухо и въобще, когато дълго време е бил самотен. Искам да ви напомня и че мъжете имате нужда един от друг не само за сексуални извращения, а главно за приятелство, за да се забавлявате по мъжки с футбол или нещо подбно и не на последно място - за да се учите един друг как се свалят мацки (с примери върху мацки или чисто теоретично - не вие да се пипате и т. н. ). Нека ЛГБТ общността не ми се сърди за тази намеса - който толкова иска да ходи при тях, нищо не може да го спре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ba281993c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   8. Най-вероятно комплексът ти е породен от малък пенис или си мислиш, че е малък. Не вярвам да ти е под 10 см, не бива да мислиш такива неща за емиграция. Сподели твоя проблем, може да ти помогна с някакъв съвет.

Пичове, преди време и аз така гледах порно, като юноша на 14-15 години и си свивах пишката, докато си бия чикий, изглеждаше много малка и започнах да се възбуждам от чуждите големи и дебели пениси да си представям как духам и това беше години наред. Излизах и виждах момиче, влюбвах се и я исках, прибирах се в нас, пусках порното и мислех предимно за мъже и пенисите им. Може би 6-7 години така беше, опитах свирка, еми нищо не беше така, както си го представях. НЕ ме изкефи! Хванах си после гадже момиче, постепенно навлязах в секса и си правих секс с часове без проблем. После пак започнах да обувам прашки, да се обезкосмявам и пак духах 3 пъти на един и същ мъж в рамките на година, година и половина, като пак не беше онова нещо от фантазиите ми, онази влудяваща страст и възбуда, но ако трябва да съм честен последния път ми хареса, но не може да се сравни с възбудата ми с жена, да не говорим да се влюбя в мъж, никога. Но го приех, бисексуален или какво, секс с мъж не съм и не искам, но мога да лапна и пишка и на мен мъж да ми лапне и да се възбудя до някаква степен, какво пък толкова

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f92bca6d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хетеросексуален съм, но бих стиснал ръката на номер 12!
Ето това са разсъждения на ЧОВЕК! Който първо е имал смелостта да си признае пред себе си своята сексуалност, и втори път да разбере абсурдността на цялата ситуация с всичките ѝ последствия.
Не се сърди на българите, приятелю! Това, което наблюдаваме напоследък с тези гей-паради и тази натрапчива всекидневна реклама на хомосексуализма е отвратително! До гуша ни е дошло!
Бъди сигурен, че 90% от т.нар. "хомофоби" в България изобщо не се интересуват от това с кой и защо си лягаш. Имат против обаче, когато някой им навира сексуалните си ориентации под носа.
Представи си постоянни паради, изяви и обществени дискусии на войнствените любители на шкембе-чорбата и на чалгата, и ще разбереш какво имам в предвид.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5afa1c2783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 12 до 17

Здравей, благодаря за коментара.

Не съм участвал във парад, надали и бих участвал, но замисъла от тези паради е съвсем различен. Целта е психологически ефект върху консерватизма и битка със незнанието и отхвърлянето че тези хора ги има.

Във Русия за пример, тези хора биват дискриминирани и набеждавани със най-различни стериотипи - Русия е ултра консервативна страна.

Във Чечения пък, предимно мисюлманска страна, лидерът им отхвърля че такива хора изобщо съществуват. Това се случва включително и във много други ултра-консервативни мюсюлмански страни, както и във много страни из Африка, като тези хора биват малтретирани, убивани и/или наказвани включително и със затвор само за това което са без да са го избирали.

Сексуалната ориентация е само един сегмент обаче от общо-приетите видове дискриминация които съществуват.

Те се базират още на възраст, недъг, етнос, семейно положение, полова идентичност, националност, раса, религия, пол и други.

Горе споменатите категории дискриминация обаче, във повечето случаи биват изпитвани във комбинации, вместо човек да изпитва само един вид дискриминация. Това изгражда уникално чувство за неразбраност от останалите хора за всяка индивидуална личност. Аз вярвам, че Ти, както и който и да е било човек четейки това е изпитвал поне един вид дискриминация от горе-споменатите категории, а може би и комбинация.

Либералните демокрации за сметка от консервативните демокрации, (няма да включваме диктаторски места и прочие), признават че съществуването на тези видове дискриминация е реалност. За това, законите, образователните институции и други учреждения, включително медии, допълнително упражняват влияние върху населението, за да може хората да бъдат по-добре информирани и да изразяват повече емпатия, нещо което те самите искат да получават от обществото за себе си. Всичко се прави със цел корекция на поведението, отдавайки значение на нуждите на гражданите. Либералните демокрации, признават че тези неща са факт, като това допълнително дава тласък и на човешките ресурси да се развиват и да влагат повече стойност във икономически и национален аспект.

Та общо взето, за разлика от 3-тият свят където хората са във 3-ти свят по причина, тази група хора със различна сексуална ориентация казва чрез парадите - не, ние сме тук.

Много от гейовете, лезбийките и прочие също не съзнават причината поради която се организират тези неща. Просто понякога някои неща са вид мениджмънт от по-горна инстанция и както във работна среда, не винаги работниците знаят защо правят това което правят. Не търсят и логика.

Както й да е.

Живи и здрави да сме! Благодаря за коментара приятел!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker