Той иска без презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той иска без презерватив
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 4004 пъти
Здравейте. Момиче на 19 съм, приятелят ми е на 29. Заедно сме от 1 година и още от началото той не иска да използваме "гуми", защото удоволствието не било същото. Това са пълни измислици, чела съм прекалено много по темата, тоест съм доста информатирана и никой не може да ме убеди, че има разлика. Всичко е в главата. Както и да е, понякога става по неговата, но в повечето случаи използваме тези предпазни средства. Винаги съм ги купувала аз, защото той ми каза, че щом искам С - следва аз да ги купувам. Не стига, че той работи, аз трябва да плащам с парите на нашите презервативи. Това правилно ли е? Става въпрос за нашата безопасност, здравето ни.. Защо не може да го проумее? Имам чувството, че за него удоволствието е от по-голямо значение, защо да дава пари за "глупости".. Даже ми обяснява как с предишните си приятелки не е ползвал години наред и пак нищо им нямало.. Много го обичам, но не мисля, че е прав.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: b85efac734
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Щом един мъж не уважава твоето решение ДА СЕ ПАЗИШ не само от нежелана бременност, но и от болести, значи не е достоен за теб! Разликата не е чак толкова голяма и не си струва за 30 мин удоволствие да си патиш цял живот след това. Както ти сама каза той е на 29 и предполагам, че има някаква бройка зад себе си. Един много интересен факт. Мъжете в някои болести са само НОСИТЕЛИ, т. е. ако се е заразил той няма симптоми но може някой друг той да зарази. Другия начин е, ако ти изневери с някой който е пипнал нещо. И не на последно място, ако не искаш деца си ползваш презервативи. И да знам, какво ще каже: "Аз се познавам, знам кога да го извадя, няма да свърша в теб", но истината е че един път ще се случи и се случва и на най-добрите. 50 % от децата в България са точно по този начин изникнали. А медицината у нас не е достатъчно развита, така че ако решиш да си направиш аборт е възможно след това да нямаш деца. Аз съм на твоята възраст и съм го обявила на приятеля си още преди да си легнем - или е така или чао!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5317b46016
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Темата малко намирисва на измислена, понеже някои изречения звучат като цел да подстрекават жени срещу мъже и обратното, но все пак ще се включа с мнение в нея, тъй като и има и много истински случаи от това естество.

Първо, това "какво някоя жена била чела" няма никакво значение, защото с четене тя не може да усети какво (не) усеща мъжът с члена си през тази стягаща го гума. Това е все едно мъжете да твърдят, че много добре знаят какво усещат жените при раждане, само защото са чели някъде, че "боляло". Ами, не! Нито жените усещат какво им е на мъжете с гума, нито мъжете усещат какво им е на жените при раждане!
Второ, удоволствието при мъжете идва от усещането, предизвикано от триенето между областта зад главичката, извършващо се непосредствено с женското влагалище в условията на мекотата му и естествената женска смазка. Когато нахлупиш гумата върху члена, удоволствието е многократно по-ниско, често и нулево, а има и мъже, при които има болка или неприятно стягане, вместо хубаво усещане. Гумата тушира удоволствието по три начина:

1. Не дава възможност за пряко триене между влагалището и члена. По време на любенето с гума тя се набръчква и може да доведе до неприятни усещания.

2. Притиска члена, кръвоносните му съдове и рецепторите за удоволствие, лишавайки мъжа от усещането за мекота във влагалището.

3. Лишава мъжа от усещането на женската смазка, с триенето в която членът усеща възбудата възможно най-силно.

Всичките тези недостатъци в ущърб на мъжете, описани горе, жените въобще не ги усещат, тъй като и с гума, и без такава, влагалището им все така си получава необходимата доза разширявания и тласъци навътре-навън, барабар с триенето, което стимулира Г-точката им. Нещо повече - на мен жени са ми казвали, че с гума те усещат по-голямо удоволствие, защото с нея триенето ЗА ТЯХ е хем по-голямо, хем и тогава мъжът ги чука по-дълго време, защото ТОЙ ПЪК НЕ УСЕЩА удоволствие и му е необходимо повече време, за да свърши (а понякога и не може заради стягането на гумата). Получава се нещо като нарочно търсено себелюбие (egoism), но без да си го признават открито - едните искат да получат повече удоволствие, за сметка на по-малкото или никакво удоволствие на отсрещния човек.

Колкото до притесненията за здравето, аз винаги съм бил с жени, с които заедно сме ходели на предварителни медицински проби и сме си имали взаимно доверие, че няма да си изневерим. Досега за около 20-те си години полов живот и няколко връзки с жени не съм имал случай на никакви проблеми с моята или техните чистоплътност, нито с прихващане на някакви болести или гъбички.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 921710b28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Скъперник. Свидят му пари за гуми. Такъв циция не ти трябва.

Циция значи скъперник, а не цицоманиак ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 774147ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой от мъжете, с които съм била, не е обичал да носи презервативи. В началото ползвахме, разбира се, но след известно време спирахме. На мен също не ми харесва, често ми пареше след секс. Самата занимавка по слагането и т. н. също ми е малко досадна - не може да се награбите веднага, ами трябва първо с това да се разправяте, пък да се къса, изхлузва и да се чудиш накрая пробит ли е, не е ли. За прекъснат полов акт и параноя всеки месец дори не ми се коментира. В крайна сметка минах на хапчета и повече не се занимавам с глупости. Ако си вярвате и сте моногамни, а ти нямаш против противозачатъчните и си здрава, това ми се вижда най-приемливият вариант за предпазване. Консултирай се с гинеколог.
Във всеки случай приятелят ти не подхожда изобщо правилно. Тези неща се обсъждат и се стига до компромис, а не до нахалство и налагане.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3a6e60543d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако е здрав няма страшно, иначе може да си вземеш противозачатъчни. Все пак важното е да не стане фал, дали ще го извади навреме. Ние с мъжа ми почти не ползваме презервативи и няма фалове. Трябва да се внимава около овулацията особено.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8cbb0a7dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ами тогава ти не му давай без!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2cc1df008a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво му обичаш на тоя безотговорен мрънкач? Бърза да ти натресе бебе или е заразен и вече не му дреме?
Пусни си изследвания за твое спокойствие и ако няма да му набиеш шута на мига (виждам, че изобщо не си наясно) то поне върви и купувай презервативи на едро. И имай в предвид, че не пазят от всички болести, сифилис например, а и доста други.
Пак питам какво му обичаш на тоя лигльо? Почти на средна възраст мъж се държи като бавно развиващи се дете! Или наистина е или някоя от другите две причини!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 24821a9005
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Излъжи го, че цикълът ти закъснява и се страхуваш да не си бременна и ще видиш как ще се стресне.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d9923730d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Направо го зарязвай този мърльо. Такъв безотговорен мъж за какво ти е? При това 29 годишен. Явно жените на неговата възраст не му се връзват на глупостите и е намерил теб - наивна тийнейджърка, която лесно се манипулира. Утре ще забременееш от него и ще те зареже, а ти си увреждай организма с ескапели и аборти.

Аз съм мъж. Мога да ти кажа, че наистина има разлика в усещането, когато съм с и без презерватив. При жените няма разлика, но при мъжете има. Въпреки това аз правя секс с презерватив, защото уважавам жената до мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: be7190a077
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За удоволствието е абсолютно прав - и за теб, и за него е сто пъти по-хубаво без презерватив. Има голяма разлика във физическото усещане, не всичко е в главата. Това, което е в главата, психологическият аспект, е чувството, че му се отдаваш напълно, ако го допускаш без гума. Подсъзнателно мъжът иска да го правите така, защото иска потвърждение, че си готова да забременееш от него, тоест, че го намираш за достатъчно добър на генетично ниво и това затвърждава мъжкото му самочувствие. Но тези неща и той самият не ги осъзнава най-вероятно и ти го обяснява, че "не било същото".
Но ти си само на 19 и въобще не трябва да поддаваш, направите ли го веднъж без презерватив, после въобще няма да иска със. Куче и мъж - както ги научиш.
И как така ти ще купуваш презервативите всеки път? Значи той хем топи чушката, хем не дава пари за презервативи. Как ли пък не. Другият път не купувай нищо и не му пускай без, да видиш как бързо ще се научи. Този е е*ахти търтея, честно.
Ти може и много да го обичаш, но той теб - едва ли. В никакъв случай не отстъпвай на принципите си. Той както не иска да дава пари за презервативи, утре ако стане нещо, представям си как ще даде за аборт. Ще избяга с 300, а белята ще е на твоята глава.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 094cfb478e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе по добре си уреди живота и раждай раждай момиче. Хем ще си сигурна че ще задържиш приятеля си до теб щото може да си намери друга!!!!!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: be7190a077
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Как може да съветвате 19 годишно момиче да минава на хапчета, заради някакъв мухльо, който не искал да ползва презервативи? Номер 4, ако беше собствената ти дъщеря или сестричка, щеше ли да я съветваш същото?
Противозачатъчните не са бонбонки и имат странични ефекти. Да, изчистват кожата и регулират цикъла, но също така водят до депресия и загуба на либидото. Не виждам причина едно здраво младо момиче да се тъпче с хапчета, когато има по-лесен и безопасен метод за предпазване от бременност.
Противозачатъчни трябва да се приемат само от зрели, отговорни жени и то с основателна причина. "Той не иска да ползва презерватив" не е такава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e8a9b854fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И на мен темата ми се струва измислена, но и аз ще коментирам, защото мисля, че има доста двойки в тази ситуация.

1. Разлика в усещането има. Казвам го като жена, за мен разликата не е голяма, но аз я усещам, така че със сигурност приятелят ми я усеща много по-добре.

2. Презервативът на бройка е между 20 и 30ст. Дори да не работиш, няма да фалираш. Плюс това няма нищо срамно в това да купиш презервативи, за твоята лична безопасност и здраве.

3. Ами, да, всеки се интересува от удоволствието си, но удоволствието не бива да бъде на всяка цена. Ти си прекалено млада, за да се чудиш как да излекуваш болест по полово предаван път или пък как да съобщиш на майка ти, че ще става баба, затова и е добре да се пазиш. И мъжете се плашат, когато има риск неочаквано да станат бащи. Мисли за себе си, това е всичко, никое удоволствие не си струва притесненията, които би имала, ако чувстваш, че има риск да забременееш или да се сдобиеш с инфекция.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 239cba39ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Хахаха всичко било в главата. Ами аз съм жена на 29 и аз мисля като него. Просто още си малка. Като станеш на 29 и ти ще мислиш така, сега явно ти е рано за секс още.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 84e6e92857
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 10ae0e01ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   №2, изобщо не мога да си представя как ще влача потенциален партньор за връзка на предварителни изследвания, не знам как са ти се вързали толкова жени за 20 години, че да го правят.
до авторката: по принцип анатомията на жената е такава, че е много по -лесно да лепне нещо и да има проблеми впоследствие, отколкото един мъж. В много случаи мъжете са само преносители и даже не знаят, че имат проблем. Аз не бих правила секс с мъж, ако държа да е с презерватив, а той е решил, че му пречи. Не знам каква разлика намират жените в секс с и без презерватив. Аз не намирам такава. Достатъчно качествени са вече презервативите...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b37c2fdbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм жена и трърдо заявявам, че има разлика в усещането с/без презерватив. Без презерватив е в пъти по-добре, но от личен опит те съветвам първо да си пуснете едни изследвания на секрет за полово предавани болести, и двамата, защото иначе може да се навлечеш големи проблеми на главата (личен опит). Не е задължително той да има симптоми, за да е преносител.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ae230c6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   С приятелката ми сме пробвали почти всякакви контрацептиви, включително и презервативи в началото на връзката ни. Бързо ги разкарахме обаче, тъй като и за нея, и за мен удоволствието беше чувствително по-малко. В крайна сметка се оказа, че и на двамата ни е най-хубаво с противозачатъчни и свършване вътре. Удоволствието е несравнимо, а нивото на защита е почти 99 % при правилна употреба.
Истината за контрацептивите обаче е, че все някой трябва да е прецакан - или тя, или той. Няма как иначе. Колкото и да са хубави съвременните противозатъчни препарати например, все пак си е изкуствено синтезиран хормон, който се налива в момент, когато тялото реално няма нужда от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a7ba1db7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Казвам ви като човек който го е бил тока. Абсолютно смятам, че без презерватив е много по-хубаво(поне от мъжка гледна точка).
Обаче горях в трети курс с трихомони и с хламидия в пети. След това посмях да го правя без презерватив чак когато с жена ми решихме да имаме деца.
С презерватива си купуваш спокойствието на цена по-малък кеф. Всеки да си прави сметката.
Впрочем(може и да е от самонаване), но мозъкът си иска дозата удоволствие и ще ви се иска по-често.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ee8e98da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   От номер 2 до номер 21: Аз не мога да си представя що за безотговорност е да не "завлачиш" (както се изразяваш) на едно съвсем нормално, бързо и евтино медицинско изследване човека, с когото ще споделяш телесни течности, включително и при взаимно търкане на кожата на цялото тяло. Повярвай ми, болести могат да се предават не само през влагалището на жената и члена на мъжа, а и при допир с кожата или дори при близко говорене от уста към уста. И заради една такава безотговорност към своето и чуждото здраве после може да страдате и двамата, осланяйки се единствено на една гума да ви предпазва половите органи. Но, не, по-лесно е да се кикотиш зад клавиатурата колко било тъпо преди полови действия с нов човек да си направите медицинско изследване. Да, избягваш да се изразяваш с тези думи, но точно в тази насока е изказването ти.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e063efe961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   до 4: Внимавай с противзачатъчните, защото колкото и да твърдят, че нямали странични ефекти - имат. Имам приятелка, която за няколко години противозачатъчни се промени доста - скапа се момичето, напълня, депресира се, имаше емоционални изблици разни. Абе промени се, определено, и то не към добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 10ae0e01ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   26, реакцията ти е твърде крайна и със сигурност имаш основанията си да държиш на предварителни изследвания преди да правиш секс. Не е от голяма загриженост за партньора, със сигурност...

№21

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ee8e98da72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От номер 2/26 до номер 21/28:
По-важно от живота и здравето няма! Защо тогава се учудваш, че като човешки същества аз и жената до мен (независимо коя е била) сме искали да бъдем по-спокойни относно тези две неща, проверявайки предварително за възможни болести? Нима грижата за здравето според теб е "крайно", както го наричаш? Явно с теб имаме крайно различни представи за нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker