Опит с противозачатъчни?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Опит с противозачатъчни?!
преди: 5 години, 25 дни, прочетена 2063 пъти
Здравейте, много ми е интересен един въпрос...
На 22год съм и винаги съм имала доста болезнен и нередовен (тоест не ми идва винаги по едно и също време, но всеки месец) цикъл, та въпроса е че реших най-накрая да попитам гинеколога си и тя с две ръце ми препоръча да пробвам няколко месеца Линдинет 20 и да видя как ще ми се отрази. Много го мислех.. преди не бих се навила да пия хапчета за това нещо, но реших да пия.. защото ми стана нещо интересно. Имам приятел от 5год и винаги сме си представяли как той да свършва вътре в мен.. гледали сте в порното как става и съм сигурна, че много биха го искали, разбира се без да си носят 9месеца последствия :D
Та въпроса е там... вие споделете опита като цяло с протизачатъчните хапчета и как ви се отразяват и дали правите с партньорите си този начин на свършване в секса. Много го искаме и двамата, просто се притесняваме да не стане белята. Не искаме бебе на този етап, искаме просто да правим още по-вълнуващ секс (CreamPie Ending) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 25 дни
hash: cf2721d357
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята приятелка е на 19 години. От 3 месеца сме заедно. Предписаха и Линдинет 20. Твърди че няма странични ефекти. Правим вълнуващ секс, спокойно се празня в нея.
Цикъла е редовен.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: a7f71ad47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То не е толкова вълнуващо, просто не трябва да мисли кога да го изкара. Не е кой знае колко яко като станеш и ти се стича :д
Иначе пия противозачатъчни от около 1, 6г, пия Ясмин, които са най-нискодозираните. Нямам проблеми с тях, идва ми навреме, не ме боли корема както преди, нямам толкова пъпки както преди.
Засега гафове не са ставали, но и не сме си позволявали да свършва в мен, просто иска да си е сигурен, че нищо няма да стане. Мисля, че 2 пъти се е случвало да свършва в мен. Казвала съм, че не е проблем да го направи, но си е негово решение. Реално за мен не е нищо особено, просто както казах, не трябва да го изкарва предварително, когато му е най-хубаво.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: ddcd1d888e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да свърши в теб, стига ти да пиеш хапчета редовно, без да ги забравяш. Като първата и третата седмица от приема ако пропуснеш хапче е най рисково. Така че пий ги чинно и няма повод за притеснение.
Само дано гаджето да е моногамно, че тогава изникват друг вид тревоги.
С мъжа ми правехме секс 2 години по този начин като абсолютно всеки път свършваше в мен и никога не е имало проблем. Даже благодарение на това успявахме много пъти да достигнем до така бленувания за много двойки синхронен оргазъм. Сега спрях да ги пия, защото не бях ги спирала 8 години и напоследък загубих желание за секс, та възможно е да имат и странични ефекти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 89becf8c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като 22 годишна трябва да знаеш, че противозачатъчните не предпазват от нежелана бременност!
Като 22 годишна трябва да си наясно, че също може да забременееш лесно с нередовен цикъл, понеже овулацията ти настъпва по различно време.
Като 22 годишна трябва да спреш да вярваш на порното, защото пият различни хормонални бомби, за да свършват в тях, отделно им бият лидокаин за болките с анални сцени.

Порасни вече и осъзнай, че кефът има и последици, готова ли си да се пожертваш?

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 43452e5289
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На теория е възможно да се случи, все пак защитата е около 98%, но на практика е невъзможно. Тук ще почнат да ти обясняват как видиш ли са чували за случаи, но то е от неправилен прием на хапчетата. Аз съм правила секс така около 5 години и нямаше никакъв проблем.

 
  ...


...
преди: 5 години, 23 дни
hash: bef11e8eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няколко години бях на такива хапчета и бях супер доволна. Щях да продължа да ги взимам, но докторът ми каза, че след толкова години трябва да ги спра, за да нямам проблем след години. Пък и вече съм над 35. Иначе нямах никакви проблеми, гаджето ми си свършваше вътре и никога е нямало последици. Дъщеря ни се роди съвсем планирано, когато специално за целта спрях хапчетата. Иначе цикълът си ми беше редовен, кожата ми стана гладка и без пъпки, нямаше я болката в "онези дни"... супер! Горещо ти ги препоръчвам! Само внимавай първия месец, че тогава може да стане фал, после обаче всичко си е ок и приятелят ти може да си свършва вътре без проблеми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: 4a35cbad49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   н. 4 "Като 22 годишна трябва да знаеш, че противозачатъчните не предпазват от нежелана бременност! "
Хайде да ми обясниш тогава каква точно функция имат тези лекарства и защо им казват "противозачатъчни"? Не че съм им голям фен, знам за страничните им ефекти и предпочитам да го вада, от колкото моята да има някакви проблеми заради кефа ми.
"отделно им бият лидокаин за болките с анални сцени. "
Аналния секс може да носи и удоволствие, а това с лидокаина изобщо не е препоръчително. Когато се прави както трябва няма никаква болка, само удоволствие за жената.
Не знам на колко години си, но вземи малко да се ограмотиш преди да пишеш тук и да поучаваш хората.

Авторката, съвсем спокойно може да си свършва в теб, след като пиеш противозачатъчни по медицински причини. Все пак това им е основното предназначение. Трябва да ги пиеш редовно и много да внимаваш да не пропуснеш. Също следи колко дни след началото на употребата им можеш да правиш защитен секс.
И още нещо, вместо да питаш по форуми, тези неща спокойно можеш да ги обсъдиш с лекаря, изписал ти подобно лечение. Тук в нета всеки може да ти каже различно и всеки е голям специалист по всякакви теми. Справка- н. 4
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 4e8406c357
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4, първо се аргументирай, после дръж такъв тон.
Това че ти не си наясно как се приемат подобни хапчета е единствено твой проблем. Те ПРЕДПАЗВАТ от нежелана бременност, но не и от болести, предавани по полов път.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 0e56fde651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако ги пиеш редовно, без да пропускаш няма да има проблеми специално със забременяването-та нали хората затова вземат противозачатъчни-за да се предпазват от бременност. Но аз имам съседка, дългогодишен гинеколог, та тя ми каза, че лично тя е против тях, обясни ми, че са хормонална бомба, която няма как да мине без последствия за женския организъм. Но каза, че много по-добре е да се пият хапчета, отколкото да се стига до аборт. Аз лично-отново по неин съвет-избрах спирала. Много съм доволна, но не съм сигурна дали за теб, още нераждала е за препоръчване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker