Жена с жена в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена с жена в леглото
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3723 пъти
Здравейте! Момче съм и бих искал да споделя, че съм едновременно объркан и потресен. Въпросът ми е основно към Вас жените - от заобикалящата ме женска страна и разговорите разбирам, че много от женския пол биха пробвали секс с друга жена. Та можете ли да ми обясните причините за този интерес (става въпрос за млади момичета търсещи момчета за връзка, а не лесбийки или би)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2fc1376265
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В повечето случаи, чисто любопитство или желание да се пробва от всичко. Жена на 23 съм, която някога също имаше мераци да пробва с жена, но ми мина за мой късмет :Д

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c0e1c9f5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените експериментират със своята сексуалност, докато при мъжете няма такива експерименти. Освен това са и много по-любопитни от мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 08f4cd427e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз съм на жена 22 и никога не бих искала да го правя с друга жена, независимо каква е тя, колко е красива, умна, богата, добра и прочее... Не просто това не ме възбужда, ами предизвиква в мен отвращение и смях. Отвращението идва при мисълта за интимен контакт с друго женско тяло, а смехът - заради трагично стадния характер на обществото от млади момичета, които странно как и защо се чувстват уверени само когато правят това, което и другите са склонни да правят... Забелязал ли си как едно по-съвременно общество от момичетата се обличат еднакво, гримират се еднакво, хранят се, държат се горе долу по един и същи начин в опитите си да демонстрират сексапил и разкрепостеност, които са особено популярни на запад? Е аз съм го забелязала - което се случва в инстаграм профила на Майли Сайръс (примерно говоря, защото наскоро публично обяви абортите за грижа за здравето на майката) или в профила на която и да е знаменитост със стотици хилади, дори милиони последователи, ТОВА Е НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ, това е НОВАТА МОДА и НОВОТО "НОРМАЛНО". Въпрос – колко от знаменитостите са обявили, че еднополовите отношения са нещо нормално?
Та затова аз не съм озадъчена или объркана - момичетата виждат, че така може, че така правят другите, и че щом го правят значи е хубаво. И няма кой да ги спре или разубеди - та нали всички за това говорят? !? Та нали еди-кой-си казва че е яко, нали и най-добрата приятелка би го направила?
Има и още една причина и тя се казва "кой си ти, че да те слушам" :Д
Нали сме свободни хора и в свободна държава живеем - сободните личности искат свободно да изтестват живота на максимум и чрез свободата да постигнат максималното удоволствие. Да, ама на една свободна личност прекалено многото свобода ѝ пречи да осъзнае къде са границите на допустимото и недопустимото, на моралното и аморалното. И като стане дума за морал свободната личност те поглежда в очите и си казва, пък може и на глас "КОЙ СИ ТИ, че да ми кажеш? ". И автоматично урокът ти по морал е преместен в Recycle Bin-а, а каквото и да кажеш на свободната личност, от тук насетне ще ѝ мине покрай ушите. А в розовия ѝ мозък ще се върти нещо от рода на "За къв морал ли ми говори... Майли Сайръс пък би го направила! " Нейно право е да бъде свободна, ала никой не е наблегнал върху това, че за да имаш права в това общество, трябва да изпълняваш и задълженията си към него...
Третата и последна причина поради която съществува това любопитство на момичетата към интимен контакт с друго момиче е постоянният стремеж към нещо повече, по грандиозно, по-забележително и по-стимулиращо. От значение е и предишният опит, разбира се, но не е толкова важно дали има настоящ приятел или не... Кой го гледа него? (това го казвам от лични наблюдения и тук в сайта, и върху някои мои познати) За свободната личност, която не е уверена какъв смисъл има да бъдеш морален, (вероятно щото и за Майли Сайръс е без значение тоя пуст морал) ще е супер яко да прави секс с друга жена, без значение дали има връзка или няма. Изглежда като някаква форма на грандомания, не е ли така?
Още и още, и още по-близо до идолите! Още по-близо до пълната свобода и физическо задоволство! Това не звучи ли като причина също?
Ето защо по темата не бива да има потресени или объркани – причините са повече от ясни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b47ea26c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бих пробвала от чисто любопитство. Жените не ме привличат сексуално, без значение е дали са хубави или грозни. Но така както в един момент пробвах вибратор от любопитство, така както бих пробвала тройка, бих пробвала и с жена. Иначе не ме привличат нито сексуално нито емоционално. Като видя момиче, няма нищо в нея, което да ми се струва секси и да ме кара да си фантазирам и да я искам. Примерно видя някоя с хубави гърди или дупе и може да я загледам, но не защото си фантазирам как я опипвам, а защото ми се иска и моите женски атрибути да са толкова привлекателни (всъщност са, но това ми го казват други хора, аз отстрани не се виждам). Ако някой ден се навия да правя секс с момиче, дори не бих я целувала. И ако някой ден стигна дотам, то със сигурност ще е защото ми е доскучало адски много да правя секс с мъже, които не са креативни в леглото.
Иначе не се виждам във връзка с жена. Не се чувствам способна да обичам жена, а и една жена няма как да ми даде това, което очаквам от една връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 07af6cb04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Повечето момичета просто така си говорят бате. Правят се на интересни, знаят че това се харесва от мъжете. Знаят, че мъжете гледат лесбо порно... Има разни парти гърли дето редовно ги виждам да се прегръщат, целуват и барат по циците с други жени. Викам на едната да не е лесбийка и тя вика о няма нищо такова, всичко е за шоуто.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 758daa58f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз чат-пат спя с едно бисексуално момиче и тя ми е разказвала за нейните връзки (сексуални, а понякога и емоционални) с жени. Като цяло нея си я привличат по-скоро жените, и просто си ги предпочита като партньори. Не виждам кой знае каква драма, пък и честно казано не смятам, че това е нещо, което кой знае колко би следвало да ме вълнува, че да задълбавам в темата и да търся първопричината за интереса към същия пол...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2f76237938
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто ме привличат женските тела, смятам ги за красиви.
Момиче 19

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a449b31f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма що, мъж с мъж е отвратително и се осъжда от обществото. Докато жена с жена е по приемливо, даже интересно, екзотично и обществото е по-благосклонно да си трае, да се прави че недовижда и да го пропуска покрай себе си като някаква разновидност. Що за двоен стандарт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker