Отношения с по-възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отношения с по-възрастен мъж
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 5360 пъти
Жена съм на 28 години.
От половин година ходя на латино-танци и се запознах с доста мъже, но с един определено се разбирахме и си пасвахме не само в танците, но и на много различни нива освен тях- общи интереси, мироглед, хумор, интелектуално ниво и т. н.
Наслаждавах се на разговорите, на компанията му, но си мислех, че всичко е чисто приятелско, защото според мен е около 15 години по-възрастен от мен, което си е сериозна разлика.
Без да изпадам в подробности, ще кажа, че бях интимна с него, беше прекрасно, но... понеже не знаех точната му възраст, реших да погледна личната му карта докато беше в банята- оказа се, че възрастовата ни разлика е 24 години!!!
Изпаднах в паника, защото не го очаквах- той е изключително поддържан мъж и в леглото не отстъпва по нищо на връстниците ми.
Не знам какво да правя, каза ми, че е влюбен в мен, иска връзка, иска да демонстрира интимност на публични места, отнася се с мен като с принцеса, с едно благоговеене, което аз за пръв път виждам от мъж. Не съм влюбена в него, в моята глава просто не мога да допусна тая мисъл, въпреки че е най-прекрасният мъж, с когото съм била. Изключително ми е приятно всичко с него, но не усещам "пеперуди" и мисълта да съм с някой толкова по-възрастен ме хвърля в ужас. Ще бъде ли използване да продължа отношенията си с него, въпреки, че не мога да отговоря на чувствата му?
Има ли жени/мъже с опит в такава ситуация? Оставете вашия съвет в коментарите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4fc15e2927
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли, аз пък съм адски увлечена и неистово желая мъж с 24г по-млад от мен...Бих убила, за да съм негова, но знам, че няма да го бъде...
Ти поне си била с него...
От какво се оплакваш, за бога?!!
Изживей си го, не умувай чак толкова...
Де да бях на твое място...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1f4983a367
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами... продължителността на живота се увеличава като цяло, така че подобни връзки със сигурност ще бъдат все по-често явление.
На пръв поглед би могло да се каже, че щастието ви ще трае кратко - 10-ина години може би, преди той да премине в "3-тата възраст", т. е. недостатъчно за да се отгледа едно поколение деца, но на втори поглед колко от "нормалните" връзки просъществуват толкова, че и повече?

Запитай се ТИ какво си си избрала - дали да живееш за мига, или да планираш бъдещето си (семейство, деца, съпруг до тебе до дълбоки старини), защото настоящият сценарий едва ли покрива и двете възможности...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: aa41ef0ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Измишльотини на квадрат. Някой възрастен господин си фантазира за по-млада жена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 655a299fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако искаш сериозни отношения 24 години е сериозна разлика. Та това е 52 годишен мъж и би могло да ти бъде баща. Това са две различни поколения.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1d0f0174f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм бил неведнъж в положението на любовника ти, само че съм по млад от него, на 43 съм. Жените ми дават 30-32, тъй като физиономията ми е детска, нямам бели косми или бръчки. Та някоя 25-30 годишна, като се изплющим и после като научи на колко съм, се стряска. Явно подсъзнателно се пита дали след 15 години ще мога да вдигам самолета и т. н. и не се стига до сериозна връзка. Ми няма как да знам дали след 15 години ще ми става. Та по темата, явно щом се колебаеш, нищо няма да излезе от връзката ви. Което може би е е нормално.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 35027c1a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не споделяш нищо ново. Сексуалността на жените е точно 2 типа:

1) влюбена в "алфата"/ "лошото момче". Това е най-често индивид с високо самочувствие, мъж който изглежда с по-висок социален статус от останалите. Това се постига чрез различни методи - демонстриране на пари, популярност, атрактивен външен вид и/или нахакано поведение. Той не казва - обичам те, влюбен съм в теб, а напротив - влюби се в мен. Той е този който провокира "пеперудите".

2) примирила се с "бетата". Това е мъж който е влюбен и я обсипва с внимание. Той следва като патка всичко което жените казват че харесват - да ги уважава, да им помага, да им демонстрира любов и загриженост, даже да разкрива чувства. Но реално те никога не уважават такъв мъж, нежели да се влюбят в него... Така че всичко което той прави, дори да е чистосърдечно, накрая се превръща в подкуп.

И от там идва вечната драма на всички жени. Кой да изберат - номер 1, с който да имат бурна връзка, пеперудите, но в същото време знаейки че той рано или късно ще им изневери, зареже, а ако се задържи повече - ще ги съсипе психически с нарцистичния си характер. Или номер 2, към когото никога няма да изпитват чувства, и поради което никога няма да го уважават, но пък ще са с някой по-предвидим, по-контролируем, по-мекушав.

Според мен, конкретно в твоя случаи има два допълнителни фактора - той е наистина доста по-възрастен, но и ти не си първа младост да си губиш времето. Като удариш 30, ще започнеш да се паникьосваш, че външният ти вид вече отказва, и ще вземеш да изпускаш дори по-качествените "бета" с които можеш да имаш по-нормална връзка. Иначе не се залъгвай, че в момента изживяваш някакъв "морален" избор. Жената не е морално същество. Изживяваш горният избор, който винаги е егоистичен. Това, че нашата имала "пеперуди", не значи че предлагаш истински чувства на някой... И иронията е, че този на когото ще ги предложиш, е този на когото най-малко му пука за тях. Просто практически погледнато, можеш да си спестиш точно тая драма която описваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f244cc1bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ако разбере, че си му ровила в портфейла зад гърба му, и неговите пеперуди не ще увехнат, ами направо ще отлетят със скоростта на светлината!!! Това жените сами каквото си направите, друг не може да ви го направи... Отврат просто!!! Една я хванах да ми рови в телефона, не успя да си върже и обувките, по чорапи я изнесох от другата страна на вратата...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4a84135333
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остави човека и не го мъчи. Та ти от самото начало на евентуална връзка помежду ви проявяваш липса на възпитание, доверие и какво ли още не, ровейки из личните му документи зад гърба му. Това е отвратително.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db0d390663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какви са подробностите, разкажи повече?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 79a80dfd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами какво да ти кажа...
По принцип това, че сте с голяма възрастова разлика не би трябвало да те притеснява щом самия той те кара да се чувстваш добре. Недей да гледаш годините, а отношението, защото след време, когато остареете и любовта отмине ще остане само уваженито между вас. Дай му шанс без много да му мислиш. Ако се притесняваш от хорското мнение, то тогава никога няма да успееш да си намериш подходящия мъж. Така че според мен опитай. Още си млада и ако не стане то значи не ви е било писано, но поне ще знаеш, че си опитала и не си си пропиляла шанса. Успех!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e1a2dd7fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Момиче, не си усложнявай живота. Любовта е едно, живота - нещо друго. След пет години няма да може една торба цимент да ти вдигне, камо ли самолета. Да не говорим за деца... я кръст, я крака, а кръвно...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7118128ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Разбери, че годините не са важни щом двамата човека се разбират добре!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 69029fad4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря за коментарите.
На тези, които ме осъждат, че съм по погледнала личната карта, ще кажа, че го направих само защото ми беше неудобно да го попитам- опитвах заобиколно, но не се получи, а и самият той не казва нищо по въпроса, въпреки че изглежда прекрасно и слага в малкия си джоб немалко млади мъже.
До някаква степен се радвам, че му спестих ступора, в който изпаднах, защото според мен щеше да го нарани ужасът, изписан на лицето ми.

Много ми хареса просторният анализ за алфата и бетата. Не бих обаче определила този мъж като някой който можеш да местиш като пионка, според мен просто е влюбен, а когато човек е влюбен, е съвсем различен.
Не съм съгласна единствено с това, че не е морален изборът- аз връзка не искам, не съм влюбена, в момента просто ми е изключително приятна неговата компания, докато той иска пълноценна връзка, да демонстрираме близост на публични места и евентуално деца. Може би това ме кара да си задавам въпроса дали не му губя времето, дали има смисъл това да продължава...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e61f6480af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма значение възрастта. Явно си пасвате. Любовта не гледа ЕГН в личната карта. Това все пак е честно срещана разлика. Аз знам хора с по голяма разлика и са заедно отдавна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b4e1d9005
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не можах да разбера коментара на номер 1, в един момент казва, че си умира да е с някой доста по-МЛАД от нея, а по-надолу "де да била на мястото на авторката". Явно грешка на езика/клавиатурата и се им предвид, по-възрастен мъж.
М/у другото, вкусовете на човек се променят. Като бях млад, примерно около 20 те, само мисълта да чукам по-възрастна жена, дори 6-7 години по-възрастна, еле пък още по-голяма, ме отвращаваше. Не им се кефих бе. Изключение за сексуално привличане правеха само наистина жени, които са супер готини. На по-късен етап обаче, много са ме привличали и по-възрастни жени, например когато бях на 35, харесвах и запазени жени на около 40-45-дори 50 г.

Мъж на 46 г.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 78347a5f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 18, на нейно място в смисъл, че може да е с този с когото желае вероятно...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 19286bd031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Възрастните мъже по-бавно свършват, супер са.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4c0354c09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не искаш връзка по принцип, или не искаш връзка точно с този мъж? Ако е първото, му кажи. Ако е второто, просто се отдалечи от него, когато те търси и ти предлага среща бъди „заета“, не го отрязвай отведнъж, ами постепенно, естествено. Ако все пак се колебаеш, изчакай да видиш как ще се развият нещата. Не бъди интимна с него на този етап, нека ти предложи брак - той е на възраст, на която би следвало да е готов на такава стъпка, ако изобщо някога ще бъде - нали иска деца, значи е естествено да поиска да се ожени за теб. Ако много се бави, го зарежи, а ако ти предложи - ще знаеш какво да кажеш. Ще ти е приятно ли всеки ден да живееш с този човек? Ще ти е приятно ли да гледате заедно деца? Да се излежавате заедно в почивни дни, да ходите на екскурзии, да си споделяте. Не всичко в една връзка трябва да е огнена страст. Щом е имало интимност, значи има някаква страст между вас, но по-важното е да има копнеж по това да сте заедно, другото - природата си знае работата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ed251eba44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Аз не знам как не ви е гнус, бе момичета. Млади, готини, поддържани жени да се спят с такива дъртаци. То само допир на телата като си представя и ми се доповръща-буквално. Хайде, има много запазени, но пак ми се повдига. Били по-издръжливи... абе мен ме е гнус да ме докосва такъв дъртак, какво остава да правя други неща. А не е като да не съм разкрепостена.
Да не говорим, че така лишавате младите момчета от партньор. Що за привличане, не го разбирам, но явно така чувствате нещата. Като гледам и един дъртак известен, дето все млади забърсва. Толкова отвратителен с такова гнусно излъчване.
Дама на 25 г.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50cae425d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   До 22. Момиче, сигурен съм, че теб те е гнус, и когато си пипаш старата 25 годишна поничка! Аз имах 5 годишна сексуална връзка с жена 26 г. по-млада от мен. Сега сме само добри приятели. Така стана и със съпругата ми, която е 8 г. по-млада. Е интимните години бяха мааалко повечке от 5, но толкова трае интимната любов. Ха бягай сега да повърнеш пред огледалото!

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 04d7173d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА № 8!
Браво-наистина добър отговор и хубав анализ!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3b4e1d9005
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   от 22
23.....прави каквото си искаш. Тези младите жени, те също да си живеят живота както го чувстват. Аз говоря за мен и аз как чувствам нещата. И не, не ми се повдига като ми говориш какво и как си бил, и с какви млади жени си бил. Говоря за моите си усещания, както и това, че просто не ги разбирам. Старото си е старо-в повечето случаи увиснало, грозно и гнусно. Нали виждам реално млади момичета с какви дъртаци, с каква визия ходят. поддържаните и хубави мъже са едно голямо изключение.
Аз си се кефя и се раздавам на млади мъже, пък ти си викай и мисли каквото искаш.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ba805b32e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Номер 23, колко си гнусен - истински извратен дъртак. Гурубиян! Това, че някоя грозна млада кифла ти е пуснала, нищо не значи, че да правиш обобощения. Принципно възрастните мъже са противни, миришат и не им е мястото при младите. Не говорим за случаите на покупко-продажба, нали.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 66dc2932b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Стига сте дъвкали тези алфа и бета глупости. И защо бета мъжете ги считате за второ качество? За мен са първо и единствено качество. Няма нищо по-хубаво от един нежен, разбран, мил, добър и възпитан мъж. Точно такъв искам - бета да е. За какво ми е някакъв въздухар с кухо самочувствие до небето, който си мисли, че ще ме командва, простак, извратеняк, перверзник, селяндур и прочие негативни качества. Точно това ви е представата за алфите. Дръжте си ги, никоя нормална не ги иска. И, да, харесвам само млади. На 22 съм и харесвам само мъже между 22 и 27 години. Не всички си падат по дъртаци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9ace2962bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27< просто повечето жени са първосигнални за разлика от теб и изобщо не мислят кой как щял да ги уважава и колко възпитан бил, ами искат някаква първична извратена тръпка. Алфа термина се използва преди всичко при приматите, не знам защо толкова често го използват като препратка към човеците. И алфата е точно този тип - груб, първосигнален, безразсъден, впускащ се в излизшни рискове, силен физически. ТОй обикновено е лидера на стадото, понеже ги подчинява със сила. Там силата е водеща. И това лидерство привлича женските примати, защото им носи известен статус в групата.

Само че човечеството отдавна не работи на този принцип. За жалост обаче някои индивиди интелектуално още са в пещерите и си искат алфата. Вкл. и мъжете. Има мъже, които нямат акъла да вържат две приказки на кръст, обаче незнайно на каква база са решили, че са хванали Господ за шлифера. Лошото е, че са много и че има и доволно много жени да им се връзват на чалъмите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 50cae425d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   До 26, това че баща ти е противен и се къпе веднъж седмично, не означава, че всички мъже над 40 г. миришат! Също така ако ти си склонна да си за покупко-продажба, не означава, че останалите момичета са такива!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker