Прокълнат за секс!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прокълнат за секс!?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3863 пъти
Здравейте,

Пиша на този сайт, защото напоследък често си задавам този въпрос. Моята история е следната: На 28 г. съм, но все още не съм спал с жена (а имам голямо влечение). Защо? Не мога да си отговоря на този въпрос.

Не изглеждам зле, тренирам баскетбол, обличам се спретнато и чисто, с маркови дрехи, имам богата обща култура и мога да разговарям по почти всички теми. Общо взето във всички страни на живота ми всичко е почти перфектно с изключение на жените. Опитах всичко без платен секс (това го изключвам като вариант): приятелки, колежки, дискотеки, курсове, запознанства по интернет и не се получава. Два пъти имаше някакъв интерес, но нищо не стана. Общо взето завързваме някакъв разговор, малко смях, добро настроение, ще ти се обадя казва тя и дотук. В мен ли е проблема? Много "меко" ли действам, не съм нахален. Опитах почти всичко, четох книга за свалки.
Не знам, всичките ми приятели са били с жени, само аз не. Може би проблемът е в мен, а не в жените. Напоследък се движа сам (индивидуалист съм) без компания и незнам на какви места да пробвам нови запознанства с жени. Дори за дискотека трябва поне още един човек (въпреки че, пробвах там), а те вече си имат собствен живот. Чувствам, че ако отида на проститутка ще се "омърся" и не знам как ще бъда със свястно момиче. Може би съм за психиатър?
Моля който може да ми даде някакъв съвет или има опит подобен на моят да ми помогне с някаква препоръка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6ec563c9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мацката като ти каже, че ще ти звънне очаква ти да й звъннеш. Ако й беше звъннал да беше станало нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 970fbe0980
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелее... иначе каквото каза номер 1... рано или късно ще стане, очевидно нещо пропускаш.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 62fba60f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подкрепям напълно Номер 1.
И все пак ще ти кажа да не се отчайваш! По това, което чета, си си най-нормално момче. Просто така са се развили нещата при теб до този момент. Явно е време да смениш тактиката. Недей да гледаш на жените само като шанс да спиш с някоя... Като си я харесаш, излизайте (повече от 1 път! ), забавлявай се, отпусни се, а сексът сам ще дойде. Бъди по-последователен. И наистина звъни им ти. Сега ако вече няколко пъти ти отказва, работата е ясна... Но не се отказвай съвсем от първия път. Пожелавам ти успех и най-вече да срещнеш някоя, която да си заслужава. Откажи се от идеята за проститутка- не казвам, че трябва да си влюбен, за да правиш секс. Но трябва да има поне малко привличане към даден човек, за да се получи. Не е само въпроса да го правиш. А с кой го правиш.

Ginger~~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2bb8ea1dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените харесват малко по-настойчиви мъже. Казвам го от личен опит. Аз съм момиче и си спомням, че преди време бях харесала един сладур от едно заведение. По стечение на обстоятелствата излязохме на кафе, но нещо не се получи. Не усетих тръпка. Имаше момент в който очаквах да ме целуне, но това не се получи. Малко се разочаровах. Не се видяхме повече въпреки, че настоятелно мисе обаждаше. Според мен трябва да я спечелиш с нещо още отначало. Направи и комплимент. Без това няма да минеш :) нека види, че я смяташ за готина.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 91ce8fcd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не ги слушай тия пуритани, марш веднага на проститутка!!!! И после пак за да понатрупаш опит и разнообразие. Хич да не ти дреме, почти няма мъж който да не е ходил на проститука, даже и от най-успешните мъже :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 63c75ee72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С две ръце подкрепям номер 5! Не знам как си издържал въобще до тук..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 86dd402fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проститутката, май е добър вариянт. За самочувствие!
Мой приятел имаше същият проблем и дойде при мен за "помощ", която не му указах лично, но платих на момиче. Той така и не разбра. Сходен случай.. разликата ви е 2 години в полза на теб, много приветлив младеж, забавен... но убий ме, не мога да погледна на него като на сексуален обект. Погледът му бе.. трескав и несигурен, като на малко зверче - нямаше нищо мъжествено в него. След тази "платена услуга", той сам си заби още 1-2 мацки и за година време... не се е спрял. И определено му личеше след първите 2-3 пъти, когато излизахме имаше друго самочувствие. Малко по малко, загуби и глупавият си поглед, който издаваше несигурност. Нищо не ти пречи да опиташ една проститутка, после още една.. няма да се омърсиш духовно, не виждам каво покварено има в точните взаимоотношения м/у хората.
После имаш едно черпене в заведение от мен, да ти дам едно рамо, за да свалиш някоя мадама! :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0ca521c911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7. е прав. В теб жените виждат само френда... и за погледа е прав, изобщо - момче, докато не послушаш номер 7 няма да си нормален.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 21e76a2b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коментиращите до тук са прави. Отиди на проститутка, поне да си видиш какво е. Ще се поотпуснеш. И наистина не гледай на жените само като сексуален обект. Те го усещат. Не очаквай, че някоя ще ти пусне веднага. Виждайте се известно време. Цветя, подаръчета, кафенца... пък после ще се получи от само' себе си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ec7f6cc681
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много сте зле, момчето казва, че не иска да ходи при проститутка... Най-малкото ще си навлечеш 1_на торба с болести, а относно до номер 5 - в голяма грешка си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0fece35c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Проблема е, че прекалено много се съсредоточаваш върху това. Не го прави цел на живота си. Значеш, че колкото повече мислиш за нещо и се стараеш, по-трудно ще стане. В темата ти не видях нищо за връзка. Мислиш само за секса (не казвам, че не е нормално ). Защо не помислиш повече да създадеш зряла връзка, разбира се, че сексът ще дойде с нея. Не се опитвай да сваляш жени, а ги очаровай със своята компания и с характера си. Може би усещат, че си прекалено настоятелен, не зная как действаш, но може би трябва да смениш тактиката.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 02f860488b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тия малоумници с проститутките да млъкнат. Така само ще стане по-зле. Вие ако спите наред с всяка и нямате никаква душевност, а само животинските си страсти удовлетвирявате, не значи че и момчето е така. Той щом досега не го е направил, значи търси момиче с което да имат нещо истинско и сам каза че ако отиде на проститутка ще се чувства омърсен. След това изобщо ще му се отще всичко. Та за автора, ако смяташ, че не искаш на проститутка не го прави, защото като за 1ви път ще ти се увреди психиката. По-добре помисли, какво те спира за да си с момиче-защото има 100% някакви страхове и несигурност, най-вече че досега не си бил с никоя. Не го мисли това, а гледай да разбереш, кое те притеснява и да го преодолееш. Не приемай нещата много насериозно и ако някоя ти хареса и го покажи, ясно да разбере, ако не те харесва - казваш и сбогом и това е - не се унижавай да молиш никой, имай самочувствие. Не гледай да угаждаш на никой мисли какво чувстваш ти и какво искаш ти и си показвай намеренията ясно, но в разумни граници. И не той да чакаш жените да поемат инициативата, бъди и ти инициативен дори първоначално да изглеждаш смешен в собстевените си очи, когато го правиш с времето ще се отпуснеш. Направи това от което те е страх и действай по нов начин, прави неща които досега те е било страх да направиш, като държание и т. н. Дори само за експеримента да видиш, че можеш да надскочиш себе си и да бъдеш нещо повече от това, което си мислиш че си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 63c2a62f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Момче, ти се притесняваш. За се оправят нещата, започни да контактуваш с по-непознати, примерно от сайтове за запознанства, форуми на някаква тема, например "планини" и ходиш на планина, само ако има поне 2 мадами свободни и се лепваш за едната и дай телефона си, после хайда на кафе и т. н.
Дори да е по-възрастна от тебе, примерно на 38, няма значение, имаш нужда от тренинг, няма да се жениш за нея, давай смело, ако нещо се сгафи, махаш се оттам и отиваш в компания на "танци". После на "волейбол" и така.
Слушай кака си Лили :-)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c67dd62cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   ... нещата все повече и повече отиват към компанъонките (за добро или пък за лошо, то по-лошо от това не може да е).

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 91ce8fcd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   На момчето (28г. ама карай) просто му се *бе :)), както и на всички останали нормални момчета от около 13-15г. възраст... :) И не, ПРОСТИТУТКИТЕ НЕ ОМЪРСЯВАТ ЛИЧНОСТТА (това с омърсяването го говорят само хора дето си нямат хал хабер), те просто предлагат платена услуга, могат да те заразят с нещо но ако не внимаваш. Има (в нета) проститутки дето от години "работят", правят и свирки "без" и все още си действат :) Като го направиш няколко пъти *укането, като си задоволиш любопитството вече ще гледаш много по-различно (най-вероятно) на жените.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 86dd402fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Заразен от проститутка? Ми те имат, по-висока лична хигиена и култура на здравето от поовината мастий по дискотеките.. айде да не си говорим глупости. една по-скъпа проститутка е при гинеколога си всеки месец и се пази и поддържа и изобщо.. за какво говорим?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 91ce8fcd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Риска от болести си е съвсем реален, никога не бива да се подценява.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f6990673bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Като чуя някой да казва всичко ми е наред, умирам от смях. Не човече нещо не ти е наред щом на 28 год. не си правил секс. Приеми истината и виж какво да поправиш в себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 669e3d8253
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами приеми, че си може би от тия мъже, на които жени не им връзват и толкова. Уж нищо им няма, не са грозни, нито дебели, нито отвратителни по някакъв начин, но просто не им се получава по някаква незнайна причина, предполагам на подсъзнателно нива жените усещат, че не си струва този мъж. В твоя случай предполагам най-добре ще е да възприемеш непукисткия подход"Знам, ще изям дървото за пореден път, ама що пък да не се пробвам"Така е много по-разтоварващо психически и можеш да бъдеш себе си без да се притесняваш. От опит ти казвам, когато един мъж е напрегнат и вътрешно неуверен, дори и много глупава жена го усеща, те имат някакъв вътрешен радар за такива неща.
Запомни, където има големи очаквания, там има и големи разочарования, не очаквай нищо от запознанствата си с жени и така ще си много по-уверен в разговорите си с тях. А в краен случай, като видиш, че нищо не става винаги можеш да ги избъзикаш и изгавриш, да им дадеш да се разберат, че все пак не са някакъв хибрид между Клеопатра и Екатерина Велика, много жени имат нужда от приземяване от време на време!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 01d9dbec35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе не мисли, че си еди какъв си а търси някое момиче подходящо давай, че времето си лети годините минават и още по ще се тормозиш

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7a8f39e469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Моята история:
И аз бях в същото положение, оооо да и определено не бях на ред. Изчетох една камара неща - форуми, книги, сайтове като тоя, но нищо не се промени. Опитвах се да бъда разумен и твърдо отказвах да отида на проститутка, а и да ти кажа беше си ме страх. Бях заклещен от собствените си принципи и морални ценности, който всъщност бяха доста криворазбрани. Абе доста е за разказване.. ще пропусна тая част и направо ще мина на по-същественото.


Един ден си казах - майната му.. ще правя каквото НАИСТИНА ми се прави. А какво най-много ми се правеше в онзи момент? Правеше ми се секс. А кой е най-бързия начин по, който бих удовлетворил желанията си? Проститутка. Отидох. И пак. и Пак. И пак. И пак. И пак. И... доста пъти. Докато не удовлетворих желанието си за секс. След това бях много по-отпуснат и уверен в женска компания. Даже не се и опитвах да бъда такъв, а преди се опитвах да симулирам някаква увереност и самочувствие, което въобще не се получаваше. Абе жените ги усещат тия неща, хаха :) В крайна сметка ми потръгна и вече няма от какво да се оплача.




Съвет ли искаш? Съвети безброй... не знам си колко милиарда човека на тая планета... докато всеки ти обясни кво мисли ще стане утре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker