Гей ли е? Кое е нормално при хетеросексуалните мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гей ли е? Кое е нормално при хетеросексуалните мъже?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2979 пъти
Здравейте, по какво познавате, че един мъж има хомосексуални наклонности? Бившият ми мъж започна да има проблеми с ерекцията и постоянно се оплакваше, че иска нещо по-интересно в секса. Според мен не е било еднообразно изобщо, но мисля че по-скоро е искал разнообразие с други хора, което отказах. Сподели ми към края, че е бисекскуален, което доста ме учуди. Аз не изглеждам зле, други мъже проявяват интерес към мен, така че не мисля че проблемът е бил в мен. Не съм Анджелина Джоли, но се поддържам доста, полагам усилия за външния си вид и не мисля, че съм грозна. В момента съм на 30,изглеждам малко по-млада може би, но не знам все пак дали това не е причината, може за него да съм била стара? Нормално ли е на 30 години мъжът да не може да задържи ерекция и да не му е интересен секса с жена си? Правили сме доста неща наистина, но на него все не му беше достатъчно интересно. При вас така ли е? Започнах да си мисля, че може би е бил просто гей, а не бисексуален, както започна да твърди. За напред мисля да имам и друга връзка, но честно казано вече много се съмнявам в способността си за правилен избор, не съм предполагала в първите години, че може да харесва мъже, това за мен е проблем, защото за връзка предпочитам хетеросексуален мъж и не ми е ок такова нещо да се крие от мен. Нямам нищо против такива хора разбира се, но имам против да ме лъжат. След него вече не съм сигурна кое е нормално. На вас безинтересен ли ви е секса с един и същи партньор? На 30 години нормално ли е да се получат такива проблеми със задържане на ерекцията? Той се оправдаваше с това, че вече не е на 20 години. Не знам как да подхождам за напред с мъжете, преценката ми явно е лоша. Кое е нормално в секса при хетеросексуалните мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 732116f135
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да не усещаш, че един мъж те желае. То си личи по погледа, страстта, поведението, това как те кара да се чувстваш. Просто не го мисли толкова и нещата ще се случат. Наистина кофти е постъпил бившия ти и е нормално сега да се съмняваш в преценката си, но от много мислене само ще те боли главата, ако ме разбираш. :) Пък и няма как да си сигурна, че не е бил бисексуален, както ти е казал, а просто гей както ти си мислиш. Затвори тази страница и започни наново.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2f6785afad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен всичко си ти е било наред. Млада си, животът е пред теб. Спокойно. Просто той харесва мъже. Да, явно и жените го привличат, щом все пак е спал с теб толкова много пъти, но другото му е липсвало. Това е нещо, което няма как да му даде дори най-голямата секс бомба с най-прекрасните гърди, крака, коса и т.н... Човекът те е лъгал известно време, може сам да не е бил още съвсем сигурен кой е и какво харесва. Ей затова съм много за приемането на гейовете в обществото - нека си се чувстват свободни, да си се събират един с друг и да не са притиснати да ни лъжат и да ни ползват за параван.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8e4b6c13fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам за ерекцията, може да стане еднообразно, но пак да има желание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3de355bfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Първите 1-2 години изглеждаше като да има желание към мен, по нищо не бих предположила, че има нещо подобно. Но последните години, въпреки че инициираше секс, всеки път имах чувството, че не ме харесва, праваше го без чувство, машинално някакси, все едно че беше там само тялом. Отричаше да не ме харесва, но нещо очевидно не беше наред. За това си мисля, че може да е бил гей, но да е искал да изглежда нормален за пред обществото и да има деца. Бях решила вече, че си въобразявам, че не ме харесва, докато не ми каза, че е бисексуален. Не познавам никой бисексуален, но си мисля, че ако наистина харесва и жени, би трябвало да изглежда като да му харесва като прави секс, а не изглеждаше точно така,просто винаги имаше нещо, което не беше наред. Не съм предполагала, че може да харесва мъже и се чудя как не съм го видяла още в началото. Четох теми от гей мъже(не бисексуални), които споделяха, че някои си имат семейства за параван и могат да правят секс на принципа на жиголо, на който му се налага да спи с жени, които не харесва. И аз не знам, може да е неосъзнат гей, нямам представа. Просто не разбирам как не съм го забелязала това още в началото. Май няма признаци, по които може да се разбере или просто аз не ги забелязвам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6a5c3d9701
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, абсолютно не е нормално поведение. На 30 години трябва да "шие като оверлог", яко да те шиба и да те желае. Виж като мине 50 години, ерекцията отслабва, както е казал народа "станеш ли на половин век, хуя става мек", но тогава има вигара, камагра и др. помощни средства. Така че твоят най-вероятно си е прикрит или неосъзнат все още педераст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker