Чували ли сте родителите си да правят секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чували ли сте родителите си да правят секс?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 6979 пъти
Чували ли сте родителите си да правят секс или може би сте ги хващали в крачка?

Къде се е случило действието, на колко години сте били, как сте се почувствали от това?

Ако сте ги видяли и те вас, как са се държали след това и имало ли е разговор, относно случката?

И въпрос към родителите: как успявате да се насладите пълноценно със съпруга си/ съпругата си, когато знаете, че децата ви са в съседната стая или може дори да ходят в коридора? Опитвате ли се да бъдете максимално безшумни или пъшкането и шляпането си ги има? От каква възраст сте отделили бебето в друга стая, така че сексът нощно време да не е „видим“ за него/нея?

Има ли такива от вас, които възпитават децата си да не се притесняват от голотата и да се показвате голи пред тях – един вид в стила на нудистите?

Деца израснали в семейства на нудисти, имат ли някакви отклонения в поведението?

Моля, ако има деца на родители-нудисти, да разкажат как им се е отразило да виждат родителите си голи или ако са ставали свидетели на секс между тях? Остават ли в децата някакви травми и какви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 26e83aa127
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Случвало се е, до 10-годишен спахме в една стая, но в различни легла и понякога съм се събуждал посред нощ и съм ги чувал как го правят. Стараеха се да са тихи, но все пак... аз обаче се правих на заспал и изобщо не мърдах, заспивах след това и така.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 48c48d8086
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Видях презарватив на хладилника приготвили го, аз влязох замалко в стаята още беше някакво преди лягане ама не баш за лягане и като правех нещо чух как се питаха един друг "Видя ли го? -Май да".
Само това.
Бил съм тийнейджър, не знам кво толко се беха притеснили, с това държание едва ли не ми казваха, че е лошо да се прави секс. Като се замисля, бях затворен може би не специално заради единичния случай, но заради цялостното им държание, едва ли не израстнах с мисли, че е срамно да се прави секс.

Прави ми се секс, някое момиче иска ли да се оправяме :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c2e627361
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И аз съм чувал пъшкането и стенанията не само на тях. Иначе като бях на 14 и ги чувах си пипах оная работа и аз свършвах заедно с баща ми. Понеже стените бяха тухла единичка успявах да намажа и през деня от съседката. Така вечер и през деня имах занимания. Вечер се задоволявах от стенанията на майка си, а през деня от съседката. Всичко това си имаше своят край, когато сутрин се събудех смисъла се губеше. Вече не бях този, който преди време стремглаво успяваше да задоволи нагона си. Прибягнах до ровене в прането, следене на съседката и задоволяване по храстите в парка... Да, дори през зимата успявах да свърша в храсталаците пред блока. Все пак така се създават ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ! Не както тук се коментира от разни женички и мъжлета кой се подмил, кой бил гнуслив и не знам си какво. Това е България, МОЯТ ДОМ! Тук аз съм и цар и господар на съдбата си. Помнете откъде сте тръгнали и не се погръкчевайте понеже сте БЪЛГАРЕ! Ако четете Вазов и по-малко се подмивате и мислите как да заглушите шумът от стаята на ваще, който пъшкат в топлата лятна нощ, само тогава и тогава ще просперирате и ще се издигнете (това е малко за религиозната част да не кажат после АМА НИЕ ТАКА, АМА НИЕ ОНОВА) Модератори, момчета, абе покажете им на тия хора, че палачинката има и 3та страна. Забранявам Ви да качвате такива тъпи теми! Колкото до тези дето ще ми напукат минуси заради моят кратък текст/есе/лично преживяване знайте едно- Както и да се въртите дупетата Ви ще са винаги отзад!


Бай Ставри на 26г. (псевдоним на писателя щото тук така е модерно)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8a75269dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не ми се е случвало. Бебето нищо не разбира и не помни, би трябвало да спят децата и да не чуват.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8ceec8733f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И какво ти влиза на теб в работата кой, къде пред кого се чука?
Хайде ти разкажи как е у вас.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 39afba95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Редовно ги чувахме със сестра ми. Разликата ни е една година, но тя беше доста по- напред в нещата. Не сме имали проблеми с нудизмът. Никога не сме се крили един от друг. Винаги сме живели в доста просторни жилища, но това не ни е пречило да ги чуваме и в по- късен период дори се присламчвахме дискретно, да ги наблюдаваме.
Между моята стая и тази на сестра ми имаше баня, която ползвахме и двамата. Когато сменихме жилището и се настанихме в Люксембург, баща ми беше закупил цяла сграда на 5 етажа. Мислехме, че едва ли не, ще ни настани по етажите. И доста се притеснявахме, че няма да сме заедно. Но се лъжехме. Третият етаж бе така разпределен, че всъщност се оказахме още по- близо един с друг. Нашите имаха огромна спалня с две бани от всяка страна, които бяха свързани с нашите стаи. За по- ясно моята стая бе залепена за стаята на сестра ми. Имаше междинна врата, нещо като стъклен портал със завеси от двете страни. От всяка от нашите стаи се влизаше в една от баните, които ни деляха от спалнята на родителите ни. Те също имаха достъп до тези бани. Ние бързо се ориентирахме и често щом усетехме шум през баните ги наблюдавахме. Беше ни интересно и забавно. Един ден, бях на 16 години влезнах в банята и се цопнах във ваната. Мислех, че нашите ги няма. Обикновено по това време са по задачи. Извиках на сестра ми да дойде. Но бях изненадан, на вратата се появи майка ми. Чула ме, че викам, но не разбрала какво. Повъртя се малко и си тръгна, казвайки:
- Доста добре се чува какво правите.
Не правехме нищо лошо, но така ми прозвуча и отвърнах:
- Е и ние Ви чуваме постоянно, но не го правим на въпрос... не Ви съдим.
Беше почти излязла, но като ме чу се върна с въпросителен поглед и попита:
- Какво искаш да кажеш с това? Какво по- точно имаш предвид?
Малко се смутих, но отвърнах:
- Ами, какво... онова там, знаеш... с татко и...
Бая се опули и продължи:
- И? Какво? Казвай де! За секс ли ми говориш?
Не знаех как да отговоря, но казах:
- Да, нещо такова.
- Аха, открил си топлата вода. Как да разбирам- „ с татко и...? ” Какво имаш предвид?
Уф! Авто гол! Знаехме със сестра ми, че често не са сами. Виждали сме ги да са в семейна компания с леля ни, вуйчо, дори веднъж я засякохме да прави нещо с баща си, но не бяхме сигурни, дали се чукат. Сестра ми беше си наумила, че се ебът двамата и искаше да ги видим. Докато един ден успяхме. Тя беше толкова въодушевена. И така, вкарах си автогол, трябваше да дам свестен отговор. Уважавам родителите си много и ги обичам. Не исках да оставя мама с лошо чувство, двоумях се, но накрая отговорих и то с най- неподходящия пример:
- А ми... имах предвид интимната Ви връзка с баща ти. Извинявай, но случайно Ви видяхме като го...
Съвсем се оплетох, стана ясно, че и сестра ми знае. Очаквах буря, но сгреших. Мама се засмя и каза:
- А, това ли било? ! Разбирам, нормално е че вие не го разбирате. Не се сърдя! Все пак и на теб може да ти се случи, на всеки. Чувствата и желанията трудно се овладяват, но в това няма лошо.
Бързо мислех и гадно подметнах:
- Как и на мен... да правя секс с теб ли? И ха!
- Защо, не би ли желал? Имам чувството, че го правите със сестра ти.
Не, със сестра ми сме стигали до милувки, лизане и свирки, но никога не сме се ебали. Тя на няколко пъти ми предлага, но аз все не смея. Не знам какво ме е спирало. Така и отговорих на мама:
- Не! Несме го правили, макар и да го искаме. Но ти си друго нещо.
Май минах границата. Мама си свали роклята и остана гола. Нямаше нищо на нея и се намъкна във ваната при мен. Просто изумях, не го очаквах. Бях се възбудил до n-та степен, но не го осъзнавах. И тогава я чух:
- Няма ли да ме погалиш?

Така стана в резултат на свободното движение и наблюдение на родителите ни. Всъщност всички сме доволни от това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 292a3443fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Нашите знам, че са го направили само веднъж за мене.:D

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b2366c5d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   6 - Пич, ти или се тренираш да пишеш и бая си фантазираш, или ако все пак по някаква много малка степен на вероятност това е истина, то може да шашардисате човек!

Автора

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39afba95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Хей 8,
Нека те питам, защо мислиш така? Какво значи- „или се тренираш да пишеш и бая си фантазираш, или ако все пак по някаква много малка степен на вероятност това е истина, то може да шашардисате човек!”?
Този сайт е за споделяне. Всеки може да сподели, може и да по фантазира. Не желая да обидя никого! Но с вас българите е трудно да се комуникира. Демонстрирате силни зависимости, предубеденост, никакво довери, дори в 80% от случаите ругаете, плюете и търсите да унижите. Добре е, че ти си внимателен, поне не ругаеш.
Аз съм живял малко в България, като дете. Баща ми беше на дипл. работа там няколко години. Научих езика като дете. После по съвет на баща ми, а и по мое желание посещавах едно българско училище тук. Е не мога да твърдя, че българският ми е парфе.
Аз живея в свободна страна, абсолютна демокрация! Тук никой не се впечатлява от това кой с кого и какво прави. Ето защо и тук липсва това което изброих по- горе. Всеки споделя по нещо. Намират се и самохвалковци, хвали пръцковци. Но това е рядко явление, обикновено това са хора аутсайдери, на които не са сполучили в живота, често отритнати от обществото. Обидно ми е, когато някой тук ми каже: - остави го тоя. Той е българин. Аз оставих в България доста приятели, от които днес са успешни повечето. Обичам страната Ви! Но от „революцията” Ви насам , не виждам напредък, промяна в манталитета.
Та на въпросът ти, не се уча да пиша! И постовете ми са истина! Не всичко е мое преживяване. Но винаги ги разказвам в първо лице. Все пак я има, я няма 2% от писанията ми да са разкази, преживени от близки хора.
Фамилията ми е огромна и пръсната по цяла Европа и северна Америка. Доста съм видял за краткият си живот и доста съм преживял. Единствената причина да публикувам в бг сайтове е, че това ми дава възможност да си поддържам познанията по български.
Позволи ми да ти кажа и още нещо- недоверието Ви(имам предвид българите), Ви поставя пред очите на останалия свят в грозна светлина. По този начин поставяте бариера между вас и останалия свят. Ние сме хора, които пропускат покрай ушите си такива като вас, това е дипломация. Усмихва ме се на такива неща и Ви оставяме да си декларирате Егото. Повечето българи, които живеят извън страната Ви го забелязват.
Аз опознах българският манталитет и мислене и обикновено защитавам страната Ви, заради приятелите ми там. Но не се впечатлявам от стилът Ви, щом не ме касае директно.
В едно нещо също си прав- фантазията. Без фантазия нищо не става! Тя е в основата на всичко, секс, творчество, креативност и т.н.
Ще ти разкажа една истинска история.
Идва на гости от България една приятелка на мама. Първата вечер се бяхме събрали в салона, майка ми, сестра ми, татко и гостенката. Аз се прибрах от път, влязох в банята и после по хавлия се занесох в хола. Не знаех, че имаме гости. Когато я видях леля Ангелина се зарадвах. Приближих я аз да я поздравя, а тя ме гледа изумено. Стои като монумент и не реагира. Това ме пообърка и казах:
- Ангелина, аз съм М.
Да, ама тя стоеше и не реагираше. Това ме засегна. Отидох и целунах сестра ми, после мама. И тогава чухме:
- Ама вие как така се разхождате почти голи?
Обърна се директно към мама и я попита:
- Целуна те в устата. Видях, че ти пусна и език.
Беше потресена. Червена като съветското знаме, учестено дишане, готова да побегне. Беше побесняла. Мама скочи, хвана Ангелина за лакътя, тя се беше разревала вече и я повлече на някъде. Появиха се след два часа. Мама какво и е говорила, не знам. Но Ангелина извинявайки се каза:
- Извинете ме, моля Ви? Просто това за мен е ново. В нас(имаше предвид Бг), ако децата ми се появят така, баща им, ще ги убие. А те и двамата без това са доста свободни. Синът е приет тук и не знам сега как да постъпя. Мъжът ми е консервативен и ревнив.
Беше минало около седмица, синът и пристигна с цял вагон багаж. Татко и мама решиха и предложиха на Ангелина да не търси жилище за синът си.
Неочаквано се случи нещо непредвидено. Бях тръгнал при мама, нямаше я в стаята и тръгнах към моята стая. Появи се гола, излизаше от банята. Без да се съобразявам я сграбчих. Най обичаме да го правим спонтанно, където и да е. Така в коридора има един комод- скрин ли се казва, висок около 80-90 см с чекмеджета и огледало над него. Тя се подпря на него и аз я почнах на задна. Всъщност това е и една от любимите и пози. Докато сме се ебали, Ангелина и синът минали по стълбите. Пренасяйки багажите му. Ангелина ни видяла, дори погледала. После минал и малкия и той се загледал. На закуска мама била в кухнята с икономката. Ангелина влезнала и почнала да и говори, казала и че ни е видяла и че решението и е да отидат на квартира. В него момент се появил синът и. Намесил се и казал, че тук е хубаво и е близо до Университета. Доста са се разгорещили, но мама пак успяла да я укроти и я вкарала в спалнята и. Татко беше вече излязъл. Какво са дробили не знам, но чух мама да ме вика. Без много да му мисля, както си бях гол и нахълтах. Мислех, че ме вика за друго. Често я ощастливявам сутрин. Връхлетях гол и о оо! Пред мен Ангелина и мама полу гола. Не ми пукаше. Казах едно добро утро, седнах до мама и я целунах нагло в устата. Ангелина стана да излиза, но мама я докопа за полата и я върна с думите:
- Забравили какво си говорихме? Обеща ми.
- Да, но не знам ще мога.
- Само ще гледаш и ще си говорим. – завърши мама.
Мама ме погали по хуя демонстративно и ме накара да легна. Легнах, а тя се наведе, налапа ми курът пред Анжи и ме изпразни. Докато мама ми правеше фелацио, наблюдавах Ангелина. Смени цвета сто пъти, появи се пот по челото и, беше възбудена. Но дали за секс или на скандал, не знам. След като ме освободи, мама се качи на мен и каза на Анжи да седне до нас. Взех да схващам политиката и тактиката и.
Ангелина се приближи плахо, но с повишено любопитство. Концентрира си погледа в гениталиите ни. Помислих си, че не вярва, че съм и го вкарал. Тогава мама доста демонстративно се понадигна. Виждаше се как е седнала на хуят ми. Попита Ангелина:
- Съдиш ли ме или май ти се иска и ти да си така? Толкова е хубаво!
- Анжи отвърна със Съдиш ли ме или май ти се иска и ти да си така? Толкова е хубаво!
Анжи отвърна с задъхванеи на пресекулки:
- Сигурн о. Н...е знам дали бих моогла. Но да, права си, силно е.
задъхване, на пресекулки:
- Сигурн о. Н...е знам дали бих могла. Но да, права си, силно е.
Ебяхме се без да ни пука от нея. Мама свърши и стана с думите:
- Оставям Ви. Анжи, ти си.
Май схванах идеята, посегнах и погалих Ангелина по бедрото. Чувах само скимтене. Съблякох я без никаква съпротива. Настъпи решителният за нея момент. Май плачеше, което ме накара да се отдръпна, но тя ме стисна през кръста и каза:
- Не съм свършила.
След секса отидохме при другите. Синът я заразпитва къде е била. Беше доста подозрителен. Това ме накара да се намеся и го попитах:
- Ангеле, искаш ли да дойдеш с мен. Отивам до Арлон, Белгия, не е далеко?
Цял ден го влачих с мен. Но беше полезно за него. Гаврихме много и той ми сподели, че баща му е тираничен и майка му е нещастна. Подметнах му:
- Ощастливи я. Тя е още млада и хубава.
Знаеше добре какво искам да кажа и отвърна:
- От кога и го мисля. Със сестра ми много сме говорили, тя отдавна ми казва да я чукам.
- Тогава имаш възможност. Баща ти го няма, кой ти пречи. Сигурен съм, че ти е готова! Говорили сме си с нея и тя е навита.
Изсилих се, никога не съм говорил с нея, но мама, да. Бях сигурен в това. Да не изпадам в подробности, че стана дълго. На другата сутрин и двамата се появиха в доста интимно облекло. Анжи беше с особено настроение, което накара мама да каже на Ангел:
- Браво, Ангелчо! Ти си истински син! Майка ти има нужда от щастие.
В първите дни Ангел се държеше доста тарикатската, но схвана бързо, че с това става смешен и неприятен. Почна да демонстрира уважение към майка си. Тя идва често тук.
Дъщеря и също учи тук и живее горе. Мисленето на Ангел и държанието му се промениха тотално. Не се присмива, не демонстрира предубедености, изобщо е друг човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39afba95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Автора, аз съм майка на три деца, едно момче и две момичета. На 46 години съм.
Със съпругът ми никога не сме се крили. В началото се притеснявахме малко, но те бяха още много малки. Веднъж се заговорихме с мама и свекървата ми. Свекървата каза, че никога не са се крили. Мама я подкрепи и каза:
- Ние винаги сме мислели, защо можем да се храним заедно, да играем заедно, а да се крием когато се любим. Имахме навика, когато бяха малки децата да им казваме: - мама и татко, ще си играят тяхната игра. Не ни пречете. Докато един ден тя- това съм аз , след като им казахме, че ще си играем, отвърна: - Добре мамо! Ние ще сме на двора, ебете се спокойно! Това ме изненада. Беше само на 6 години. След това веднъж, беше след коледата, станаха рано, дадох им да закусват и се върнах в леглото. По едно време, тя се появи и седна на стола откъм моята страна. Баща и ме обработваше точно. Не и обърна внимание, но аз я наблюдавах. Когато баща и махна завивката и ми вдигна краката, тя каза:
- А, вие пак ще се ебете... Отивам си.- беше намусена.
После никога не сме имали никакви ексцесии. Баща им ми каза:
- Ако ги елиминираме, ще почнат да проявяват по- голям интерес. Така поне можем да им обясняваме някои неща. Пък и интересът им, ще поизчезне.
Така и до днес. Свекърва ми да не остане назад каза:
- Не сме имали разговори, за децата това беше нормално. Правехме го пред тях, а те се хилеха и коментираха, кой е по- силен от мен и баща им. В по- късен период синът ме попита: - Сигурно и аз като порасна, ще еба жена си пред децата. Ако не успеем да си купим голяма къща... Е и кво? Когато се ожениха ми каза: - казах на жена ми, че няма да се крием от децата си един ден. А тя каза: - Не ми пука, дали ще са децата ни или майка ми, който и да е все ми е тази! Като ни се ебе, ще се ебем.
Всеки си има мнение по въпроса. Не сме ориенталци и не ни пука! Макар, че до колкото знам онези ебът и децата си, без да ги питат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5a382e2861
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   9,10, нали осъзнаваш, че хаша ти е един и същ? И преди съм засичала ваши фантазии в подобни теми , написани от различен пол и една след друга качени. Ясно е, че упражнявате писателски заложби, но поне ги качвайте от различни компютри, че така е просто смешно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39afba95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   *11-hash: 5a382e2861,
Бих искал да ти кажа, че си доста невежа...
Нямам представа какво искаш да кажеш с това: „хаша ти е един и същ? И преди съм засичала ваши фантазии в подобни теми, написани от различен пол и една след друга качени. Ясно е, че упражнявате писателски заложби, но поне ги качвайте от различни компютри, че така е просто смешно. ”
Искаш да ме обидиш ли, що ли? Всеки човек с елементарна култура в информатиката знае, че в една мрежа може да има два и двеста компютъра. Всяка една от тези машини има свои DNS. Но всички те носят знака на едно и също SSID. Надали разбираш какво ти казвам, ще опитам образно- в един дом, фирма или учреждение, без значение има вкаран интернет, доставчикът е SSID информация има IP адрес. След този адрес може на същата линия да бъдат включени няколко РС-та. Всяко от тях има свои DNS. Така модемът разпознава всяка машина. Когато някоя от тези машини изпрати – качи нещо на Интернет получателят го припознава по IP адреса даден му от провайдера или генератора на доставчика. Т. е. IP адресът на модема. Което ще рече, че всички машини от тази вътрешна мрежа наречена reseau, ще се показват с един и същи IP адрес на базата на който саитовете в даденият случай http://spodeli. net генерират така нареченият hash. Този hash идентификатор, ще бъде един и същ за всички машини от една вътрешна мрежа позната ни като private or public network.
Така, че скъпа путко, грешиш! Не се засягам и не искам да те обидя! Но това което си постнала е глупаво и може да го направи само човек невеж или озлобен към света. Сигурно по едно и също време с жена ми съм пост вал нещо. Не го отричам, може и друг от мрежата ми да го е писал. Може да е жена ми, дъщеря ми...
Бихте посъветвал да не се захващаш с хората по този начин. То само ще ги отблъсква от теб. Може би си нещастна, озлобена... не знам, а може просто да си заядлив характер. Всеки си е башка луд!
Е, прощавай, ако съм те засегнал! За твое добро е.
С най- добри чувства.
М

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5a382e2861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, разкриха те. Ту си жена, ту мъж. Просто се напъваш да пишеш порно истории, но са все извратени и с инцест. Явно някаква травма от детството ти. Никое семейство не се държи така, освен по порното.
Ако искаш да си успешен писател, пиши по-описателно, наблягай на чувствата, мислите, не само на порното. Дай по-изискана и приятна реч на героите си, че така са наистина като от сценарий на порно. Успех с писателската кариера!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5a382e2861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13, ако наистина искаш да пишеш еротика, вземи прочети някой женски роман, за да видиш как се прави. Твоето е като сюжет на порно.
Хората не са чак толкова глупави, че да си помислят, че историите ти са истински.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39afba95c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   n 15, кой го боли курец(както казва баща ми), дали историите са истински или фантазета? Важното е да е интересно и приятно за четене.
Но от такива като теб, колкото и един сайт да е приятен, се превръща в отвратителен. Да плюеш по участниците в сайта е грозно и доказва, колко много ти липсва и си недорасла/ъл! Прост народ, слаба държава!
М

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 20d60afdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, защо? Защото ти казах, че тук не е мястото за твоите фантазии, което си е чиста истина.Има си сайтове за творчество, качвай там. Прочети някое женска кнага да видиш как се пише еротика.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 23961dabe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не 7,
Паднах от смях! Те ли така ти казаха, че само веднъж са правили секс, и са спрели? Ама ти вярваш ли в тази глупост?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2e16b27747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Израснах в такова семейство. По- точно такава фамилия. От поколения се практикува нудизъм. Не съм забелязала някакви отклонения от психологично или морално отношение. Бих казала, че това ни е дало на мен и брат ми, по- добър поглед върху нещата. Що се отнася до сексът, това е друга тема, но тя няма нищо общо с нудизма. По принцип човек има стереотипно възпитание. Едното му лице е обществото, другото интимното. Така с всички. Останалото са грешни тези, сбъркан морал. Утопични философии, религиозни заблуди и сбъркана трактовка на думата морал. Това е дума създадена от егоисти и саможивци. Всеки има свое разбиране на думата морал. Бог ни е създал такива каквито сме. Природата има свои закони и всички останали са фалш!
An

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker