Какво казвате на децата си за секса и как се държите в семейството? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво казвате на децата си за секса и как се държите в семейството?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1768 пъти
Искам да изчистим този толкова важен въпрос, който има хилядолетни корени и е част от живота на някои затворени общества (включително и на този на много богати семейства по света). Всички ние сме проявявали интерес към телата на близките си и сме имали фантазии! Така че темата е важна, засягаща всички хора!

Доколкото можах да разбера, ако детето прояви любопитство и желание да има интимност с друго лице, независимо на каква възраст е той, законът не го забранява, но ако друго лице (по-голямо от неговата възрастова група ( възрастовите групи са до 14 г., до 18 г.) има такива желания към „детето“, законът го третира като престъпник. Т.е. ако децата са от една и съща възрастова група могат да спят заедно и това не се води престъпление! Но пълнолетен да спи с непълнолетна и малолетна е наказуемо.

Това според вас нормално ли е, като имаме предвид следните примери:

1) Момче на 16 г. си харесва момиче на 13 г. и иска да са гаджета, включително интимност, секс. Между двамата има привличане и двамата искат да имат полов живот заедно; без каквото и да е насилие от страна на момчето и с желанието на момичето. Законът го третира като престъпник.

2) Момче на 18 г. харесва и иска да спи с момиче на 16 г. – законът го третира като престъпник.

3) Мъж на 20 г. спи с 13-годишно момиче – престъпник, който заслужава затвор!

Да отбележим, че в западния свят от край време богати мъже по на 40-50 и повече години са си взимали млади булки по на 14-16 г, 16-18 г.! Момичетата далеч не са били привлечени от същите тези мъже, а са били заставяни да се омъжват за тях. Там може, тук не може!

Мислите ли, че в това отношение законът е прав или напротив?

Как ще коментирате семействата, които възпитават децата си на натурализъм, нудизъм? Разхождане вкъщи голи, приучаването им да не се срамуват от телата си и голотата си, водене на децата си по нудистки плажове, които са много по-разпространени на запад!

Попаднах на една тема тук във форума – „Правите ли го пред детето ?“, в която майка се оплакваше, че мъжът ѝ въобще не се притеснявал от 4-ри годишното им дете и настоявал да правят секс с жена си, без оглед на това дали детето им е в стаята и ги гледа, разсъждавайки че то е все още малко и не разбира нищо!

Само допреди 100 години българските семейства, а и не само, са живяли толкова натясно и са били многолюдни (многодетни). Кажете ми, тези въпроси как са били разрешавани? Нима тогавашните възрастни са се крили във взимника, за да правят секс? Нима децата не са били свидетели на голотата на родителите си – дъщерите на тази на майка си, момчетата на тази на баща си? Децата не са ли ставали свидетели на секс между родителите си или между по-големите си братя, които вече задомени, са правили секс с младата си невеста? Да отбележа, че възрастта между децата не рядко е била толкова голяма, че племенника/племенничката са се оказвали по-големи от чичото/лелята! Тогавашните деца не са ли чували най-малко стоновете на жената и въобще шума от секса? Да напомня ли, че къщите са били от дърва и кирпич? Само първият етаж от камък и то не винаги!

Защо проявата на интимност в рамките на семейството е категоризирана като нещо много и даже свърх лошо и греховно?

Ами нека видим, че през цялата човешка история децата от малки са ставали свидетели на секс между по-големи или най-малкото на шума от секса!

Беше ми попаднало клипче от китайско семейство – в една сравнително малка стая на легла на няколко етажа спят цяла фамилия, и малки, и големи! На едното легло правеха ШУМНО и не много скрито секс младо момче и приятелката/жена му! Чуваше се сякаш лекото неодобрение на възрастните му родители, че не могат да заспят, а на другите легла си личеше, че спят (те не спяха заради шума) доста малки деца!

Ами че то това сами можем да се досетим, че само до преди 30 години е било същото за поне 99% от китайците! Същото за японци, корейци, и всички тамошни етноси по отделните страни, които открай време са живяли в супер дребните постройки тип землянка, бунгало! Ами че като погледна латиносите и до ден днешен как къщата им е всъщност една примитивна стая, там как е положението с „криенето на секса“ от децата от страна на по-възрастните братя, сестри, родители?

В свръх богатите потомствени родове на Европа също е разпространено от столетия (хилядолетия) насам, да се сродяват близки родственици и да продължават рода! Затова казвам, че тази тема въобще не трябва да е табу и трябва да се говори свободно по нея! В предходните цивилизации като египетската също е имало кръвосмешение между управляващите! До ден днешен в целия трети свят, който се простира дори и в големите градове на различни държави, семействата, които живеят в малки жилища как гледат на този въпрос?

А българите как гледат, като си помисля, че една голяма част от населението все още живее в панелки, гарсониери и двустайни жилища, които са бая малки! Нима не вдигате никакъв шум НИКОГА и децата ви не са и помирисали вашия сексуален живот? Звучи ми абсурдно. Че то в къща да си, ако на горния етаж младите се еб*т качествено, без задръжки, на долния си е цяла олелия!

Вие какво казвате на децата си – когато правите секс с гаджетата си, никакъв шум да не съм чул???

Тези закони, които ги имаме сега са толкова „скорошни“, че едва ли са се справили с „проблема“ – децата под 14 години да не са чували и виждали за полови органи и секс! Абсурдно, нали? Най-малкото, че същите могат да бъдат наблюдавани по интернет без каквито и да са рестрикции отностно възраст и пол!

Кое за вас е нормално и кое не в тази област? Нормално ли е 14-годишното ви дете да може да прави без ваше позволение секс с когото си поиска, да гледа свободно порно, да отиде на нудистки плаж? Нормално ли е да чува родителите си как правят секс, макар и в съседната стая, без визуален контакт и колко често мислите, че се случва това на практика? Ами по-големите си братя/сестри? Мислите ли, че това табу върху секса е оказало положителна роля при израстването на децата ви? Мислите ли, че деца, които са ставали свидетели от ранна възраст на секс между родителите си или шум от такъв, получават някакъв вид психическа травма? (То огромната част от населението на Земята по тази логика трябва да е с психически и емоционални травми...)

Искам адекватни коментари, които да изразяват отговорната ви позиция по тези въпроси, а не псувни, обиди, безпочвени квалификации и залитане в това, кое е подсъдимо и кое не!

Очевидно проявата на каквато и да е сексуалност с децата е подсъдима за обикновения човек, но за богатите и свръх богатите (такива като новоизбрания президент на една свръх сила) НЕ Е ПОДСЪДИМА, ДОРИ КОГАТО Е ПУБЛИЧНО ПРОЯВЯВАНА!

П.П. Моля редакторите да одобрят темата ми като подчертавам, че с нея по никакъв начин не призовавам към каквото и да е насилие над деца и призовавам за спазването на законите на РБ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: d500515f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търсиш тук съмишленици и одобрение на болната си психика?
Няма да стане по- нормално и " Там може, тук не може" ...
Мама ви сбъркана, дано намерят начин да засичат такива гени още в утробата и да не се позволява да се раждат!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6e25e89d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лицата под 14 годишна възрст не могат да дават съгласието си, за каквито и да е сексуални акотове.
Лицата до 14 годишна възраст така не носят и наказателна отговорност.


"Тези закони, които ги имаме сега са толкова „скорошни“, че едва ли са се справили с „проблема“ – децата под 14 години да не са чували и виждали за полови органи и секс! Абсурдно, нали? Най-малкото, че същите могат да бъдат наблюдавани по интернет без каквито и да са рестрикции отностно възраст и пол!"

Рестрикции за възраст има, просот не се спазват, защото естествено, че всеки е над 18, като го попита машина.
А ако говорим за "скорошни" разбирания, рестрикции за пол няма.

Допреди 100 години са умирали от болести които са хващали, като са спали сгушени в домашните животни, защото иначе са щели да хипотермия.

Повечеото хора не искат да говорят за сексуалността си с родителите или децата си и тея истории с младите дето се "еб*т" а доло пак се "еб*т", са от някой порно сайт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ab486a0bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Едно време са спали бащата, майката, най-малкото дете така накрая най-голямото. Само, че секса не е бил като днешния с разни рози и т.н. И явно не са били толкова шумни. Зе секс има време и място. Децата заспиват отиваш в банята, другата стая е т.н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 46e4724261
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Добра тема! Добре формулирана!
В родът ни няма табута. Вярно, че родителите ни са се стремили да не ни товарят с излишна информация, за възрастта ни. И макар че сме живели в огромни жилища, всеки е разполагал със своите покои. Да не казвам, че почти всяка спалня има своя баня. Между моята стая и на брат ми имаше баня. Подобни бяха и другите спални, освен и на всеки етаж по две WC и бани, които се ползваха от гости. Имало е не един случай, когато се къпя и се появява брат ми, или обратното. Но това никога не ние притеснявало. Като по- големи, тъй като бяхме много деца, четири сестри и трима братя. Никога не сме се крили един от друг. Макар, че родителите ни се стремяха да не ни товарят с излишна за възрастта ни информация, не можеха да се крият. И често ги усещахме, когато правят секс. В къщи по- често се разхождахме голи. Единственото табу което е съществувало в един период от живота ни, това бе да безпокоим нашите, когато се ебът. Т. е. нямахме право да ги закачаме и искаме каквото и да било. Имахме басейн в двора и там никога не сме били облечени, било с плувки, било с бански.
Когато почнах да правя секс, (няма да казвам възрастта, от законови съображения), го направих в къщи. Казах на майка ми, че искам да правя секс с еди-кой си. Тя ме огледа от глава до пети и каза:
- Трябва да говоря с татко ти.
След час баща ми ме попита:
- Вярно ли е което ми каза мама?
- Да!
- Добре, но искам да кажа две думи на приятелят ти!
Така всичко стана мирно и тихо. Без ексцесии, вайкане, чупене на китки, сълзи и скандали.
Сексът не бива да бъде табу в едно семейство. Ако децата имат възможност да виждат, чуват, да им се обясняват нещата, същите тези деца един ден успяват да избегнат всички проблеми свързани с това. Погрешно е мнението че това, провокира децата да искат и те да го правят. Напротив, когато това е табу се стига до извращения. Много лесно може едно дете да бъде прелъстено. Основното което научих в детските си години е, най- добре си играя с връстниците ми. В по- късен период, вече по- голяма имах ухажори на по 40-50, че дори и на 60 години. Но тогава вече умеех да преценявам, да усещам, кой се стреми да ме използва и кой наистина го прави искрено и безкористно. Сексът е точно толкова важен за живота на човека, колкото и водата, и храната.
Страната в която живея, законът се прилага само ако се докаже, насилие, подвеждане, шантаж и подобни. Но той е валиден както за малолетни, така и за пълнолетни. Ако едно дете на 13 прави секс с пълнолетен, то възрастният може да бъде подведен под съдебна отговорност, само ако малолетния се оплаче. Това, че във вашата страна има закон, който не закача под 18 годишни, а се прилага върху лица над 18 е просто глупава измишльотина. Макар че правото принципно разделя възрастовите групи на малолетни, непълнолетни и пълнолетни. Грешно прилага закона по причина, че за тежко престъпление се взима под внимание възрастта. Тук играе роля съзнанието на извършителя. Смята се, че по- възрастният е по- умен, по- опитен и т. н. Но то не е вярно, защото ако е по умен не би го извършил. Свидетели сме на много тежки престъпления извършени от деца, които се разминават с наказанието и в по- късен период тези същите се проявяват с много по- дръзко, по- нахално и професионално престъпно държание.
Що се отнася до n 1. hash: d500515f5c, не му обръщайте внимание. Това е „човек”, на който му липсва много. По начина на писане, изказване си личи, че е нещастник. Вероятно е преживял някаква голяма загуба и е стигнал до пълен срив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker