Семеен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Семеен секс
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 5312 пъти
Здрасти,хора!Пиша по-скоро,за да споделя разочарованието си!
С мъжа ми сме заедно около 10 години вече,преди много не обръщай внимание и не ми беше от кой знае какво значение интимността по време на секс,но може би че станах по-зряла(27 годишна съм почти) взе да ми прави впечатление,че даже на моменти да се дразня.Става въпрос за следното:като стане въпрос за секс мъжа ми е доста сексуален,обича оралната любов,секса,порното и всичко,което се сетите,ОБАЧЕ по никакъв начин не се старае да ме задоволи,дори с пръст не ме докосва сещате се къде а пък за френска и дума да не става.Веднъж-два пъти,ако много силно е възбуден да има френска и толкова.А мога да кажа,че съм с приятен външен вид,с добра хигиена,относно сексуалните му желания винаги съм ок,нищо ама нищо не отказвам,а от негова страна една кръгла О.Той бърза, бърза,а аз съм типаж , който има нужда от малко повече време да се възбудя,да се навлажня,да свърша,но него това го дразни.Като му кажа тази поза ми харесва,това ми се иска той въобще не го прави.Мисля си за една причина,но не съм сигурна защото в момента в който го погаля той вдига самолета.Преди години имах бяло течение и дали това не го е отвратило,но вече нищо нямам от много години.Не искам да му изневерявам,гледам порно,за да се удовлетворят,но не знам колко ще издържа.Много ми писва от това положение.Просто ми се иска интимно задоволяване .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: b749a7d730
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   69 предложи

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d1db8e66ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят е много гнуслив и голяма госпожица, когато стане въпрос за някакви физиологични работи. Случвало се е да ми разглежда учебниците по медицина и после да не можем да правим секс, защото се е погнусил от човешкото тяло. Има такива хора... това го казвам заради бялото течение, от което си страдала преди години, макар че ми е невероятно толкова време да го държи. Други мъже, които са присъствали на раждането на децата си, също не могат да се съвземат от видяното и от факта както се случва между краката на жените им. Допускам го като вариант само. По-лошото е, че твоят изглежда просто да е егоист и да прави секс заради себе си, а не заради двамата. То по-възбуждащо от това да подлудиш една жена с уменията и желанието си спрямо не не мисля, че има. Едва ли не ти си му нещо като секс кукла, в която само буха и толкова. Явно с разговори не става, затова спри да го глезиш - никакви свирки, никакво изпълняване на негови желания и толкова. Мисионерската на тъмно и толкова.
Друго, което ми хрумва, е да не би да не се чувства уверен като любовник и затова да не го прави? Но, ако беше така, щеше поне да има желание да ти "върне услугата" и под твое напътствие да се научи. Та започни да правиш най-пенсионерския секс и ако след поредният разговор не се усети, ясно... Кофти, че чак сега ти е направило впечатление, явно си е свикнал просто да ръга чушката и за него вече е нормално сексът да се изчерпва с това. Донякъде така си си го възпитала и затвърдила подобно отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dfc2ba0047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Я му поискай секс с друг мъж-тройка, па си избери надарен с над 20 см.!
И като се наебете яко после му кажи, че ебача се е справил над нивото му

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7420e5efa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той е егоист. Как не иска д ате задоволява - не мога да го приема. Аз много обичам френска, да докосвам жената по путката, китора или вагината и това ми доставя и на мен удоволствие да я докосвам, пък камо ли на нея като свърши.
Не е нормално това.
Изненадайго с нещол Дано да проумее че и ти трябва да свършиш, а не само той

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f72b6246f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм така, нещо не правим редовно от известно време. Изморен е, след работа вкъщи.
И не искам да му изневерявам, и говорих с него и все оправдания.
Чудя се какво да правя, казах му, че не искам да правя глупости.
Всъщност ме принуждава, а не искам да се разделяме.
А сме по на 30 години, като пенсионери ли да живеем, че и те дори го правят.
Заедно сме от 13 г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1268aedfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говори сериозно с него, за това от което имаш нужда. Ако не го направиш ще се трупа и впоследствие ще създаде проблем. Откзаха да приемам отношения, в който моята сексуална нужда не се удовлетворява. За съжаление за мъжете важността да задоволят партньорката се случва в по -късна възраст или не се случва, ако жената не отстоява себе си. Показвай, говори какво на теб ти носи наслада. Не допускай все той да е сит и предоволен. Един, два пъти го остави недовършен стани и си излез. Директно изискай да получиш удоволствие, покажи му как ти харесва, ако невдява не приемай да правите секс за известно време и когато размисли, го накарай да го покаже в действие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fbd4464b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   М 29 - Сигурен съм, че си прекрасна жена и заслужаваш много любов и сексуално щастие. Трябва ти мъж, който може да те овлажни и обработи, и да накара тялото ти да пулсира, а не търтей, който иска само да свърши. Твоя може и да го е гнус или да си има някакъв проблем
Може би трябва да опиташ да го направиш с друг и да си прецениш. Не се мъчи да потискаш сексуалното си желание

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d57c7db8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе защо Господ никога не събира двама души които да си пасват! Ти си мечта жена бе човек. Да ми паднеш ще получиш всичко за което си мечтаеш в секса. А където има секс има и семейна идилия, аз поне така мисля. Женен съм от два пъти повече време от теб и отдавна жена ми е дърво в леглото. Даже незнам как живее без секс/друг няма! / вече не се и опитвам и не ми се занимава с нея, а всеки път все аз трябва да си искам. В секса трябва да се отдавате един на друг и без егоистични прояви. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: acdaa914ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Доста ниско самочувствие имаш и нулев опит в секса. От преди години някакво си бяло течение няма как да го отврати. Него го мързи каквото и да е да прави в леглото, лош лмбовник е, а ти чак след 10 години си се сетила, че искаш нещо повече... А досега перфектен ли ти се струваше сексът? И какво разбираш под невероятен секс? Правила ли си такъв някога? След 5 години мъжът ти ще го мързи и да ти го сложи. Това е семейният живот. Освен това знаеш, че всички изневеряват, особено в днешно време. Следващия път като ти се удаде удобна възможност, забрави за скрупулите си и му изневери с някой як пич. Ще се почувстваш подмладена, готина, секси и желана. После си продължи скучния семеен живот с този скучен мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37f14d45ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Порното убива интимността.
Наистина не разбирам мъжете и жените, които си причиняват това.
То има необразтими последици за мозъка и при жената и при мъжа.

Освен да смените обстановката, нейде на село без телевизия и интернет и да се върнете към нормално съществуване!

Порното е тих убиец! И за жената и за мъжа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 221d288d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Едно ви се чудя на жените. Защо се занимавате с такива смотаняци? След толкова години ли разбра, че мъжът ти не става за любовник?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4db629fada
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм малко над 30-те М имам си жена от доста време деца....аз много харесвам секс,порно,маструбиране нямам си на идея сексуален ли съм или там както му се вика.На мене много ми харесва да задоволявам жена си...по всякакъв начин затова съм купил няколко вибратора дилда масажори и всичките аз съм ги избирал и съм бил инициатора за тяхната употреба,много пъти се е случвало тя да свърши а аз още да не съм си вкарал Пен..а в нея докато й правя френска или я стимулирам с масажора...мене ме възбужда много да я гледам как се гърчи,правя й масажи с олио което е знак че ще правим секс и въобще всякакви работи.
Човек с времето се мени....Мила авторке моят съвет е да разговаряш с твоя партньор кажете си кой какво му харесва в секса какво би пробвал или какво не би пробвал...разговаряйте на тази тема макар за доста двойки да е не удобна да си споделят някой неща.Промени нещата насочи твоя човек към какво искаш,но няма да се случат изведнъж.
Аз знам каква категория порно гледа жена ми дори...тя зняе за моите фантазии

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 43aa87776b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Намери си любовник

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker