Как да се огранича от мастурбация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се огранича от мастурбация?
преди: 3 дни, 1 час, прочетена 983 пъти
Здравейте! Убеден съм, че има хиляди такива теми, но от известно време осъзнавям, че това се превръща в проблем за мен и искам да чуя вашето мнение за това как мога да се огранича от онаниране. Мъж на 25 години съм. Мастурбирам по минимум веднъж на ден и максимум два пъти. Но птоблемът идва от това, че го правя всеки ден и вече усещам как то правя не защото ми носи удоволствие, а защото ми е навик. Тоест усещам го малко, или много като задължение, или дневна рутина. Не ме рязбирайте погрешно, не искам да спирам, а просто да се огранича по някакъв начин. Най-много издържам по 3-4 дни и се почва едно и също отново. Не водя активен полов живот в момента, нямам някакъв проблем с момичетата, просто от доста време съм в такава фаза. Дори когато имах приятелка преди 2 години, отново мастурбирай почти всеки ден и това ми пречеше на сексуалния живот. Това го казвам за да подчертая, че не съм девствен чекиджия, а просто се чувствам пристрастен към това действие.


Ще се радвам да споделите tips and tricks, отностно това как да се преборя с тази зависимост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 дни, 23 часа
hash: 74d7f4346c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Обрежи се. Ще имс ефект.

 
  ...
преди: 2 дни, 15 часа
hash: e595a759ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ми мастурбираш, щото тялото ти е направено така. За да може да си търсиш и да не разчиташ на "ръчната". Щото цялата огромна цел на живота ти не е да правиш пари, а да се репликираш. Защото сега живеем във сигурен свят... ама едно време не се е знаело коя шитня ще те застигне и колкото по-рано оставиш гените си в някоя мома, толкова по-гоелми шансове за теб. Та за това и сега ти се иска. Ако не ти се иска... ще пишеш в раздел "здраве" нещо от сорта на :Моля дайте съвет за билки за повдигане на либидото.
Та здрав си и е нормално. Ако не беше, тялото ти нямаше да си настоява.

 
  ...
преди: 2 дни, 12 часа
hash: ff30dfc49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   След като се роди дето жена ми рязко намали секса и може би година предимно мастурбирах. Един ден не издържах и хванах майка и за гърдите. Бяхме сами но тя взе да се дърпа. Не било хубаво, стара била вече... Не викаше само се опитваше да ме отблъсне. Съблякох я и и заявих в прав текст, или ми дава или утре подавам документите за развод. Само ще кажа че все още съм женен и редовно правя секс сещате се с кого.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 12 часа
hash: cc2524ae75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако не спортуваш, започни.
Според мен това помага :)

 
  ...
преди: 2 дни, 12 часа
hash: b314d88185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Гледай клипа в Ютуб "Why you shouldn't resist watching porn". Може да ти е малко контра интуитивно, но е съвет от психолог за справяне със зависимост към мастурбация и порно и генерални практики за подобряване и поддържане на активен живот, ако се чувстваш придърпан от такава дейност и безсилен да спреш.

 
  ...


...
преди: 2 дни, 11 часа
hash: ee869330c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Започни работа, като си зает с нещо, ти ще мислиш само за него, а не за злобарки! А и така ще си полезен за обществото, ще имаш и трудов стаж, ще получаваш заплата и ваучери за храна, ще създадеш колективни отношения, вместо по цял ден да лежиш на дивана, да си държиш телефона и да гледаш порно, а и то ти пречи на мозъка, сериозно ти говоря! Мама и тате са до време, време е ти да започнеш да поемаш отговорност за собствения си живот, а не да чакаш да ти се поднася всичко на тепсия! Аз работя и не си прахосвам времето с глупости, защото върша нещо полезно за обществото!

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 10 часа
hash: b3c929e7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не мисля, че прекаляваш с мастурбацията и правиш нещо кой знае какво нередно и прекалено, още повече щом не правиш секс. Аз правя секс ежедневно с партньора и пак при първа възможност ръкоблудствам, а с помощта на вибратор е и още по- яко. Какъв е проблемът, щом ти доставя удоволствие? Но е хубаво и да си правиш истински секс, това с мастурбирането да бъде само способ да опознаеш тялото си.

 
  ...
преди: 2 дни, 9 часа
hash: 98af143779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма нищо страшно в това.
Единствения начин да не го правиш, е ако си намериш жена, на която и се прави секс по 2 пъти на ден всеки ден. Иначе си карай какво можеш, нищо няма да ти стане.

 
  ...
преди: 2 дни, 9 часа
hash: ca0ec165ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ще ти кажа как - Просто спираш да го правиш, въздържаш се. И аз си мислих, че е много трудно ама не е. Прави ти се най-много първите 3 дни след това става по-лесно. След 10-тия ден при мен обаче се усеща подуване и напрежение в скротума. Усеща се пълен с кръв и сперма и ходя по-разкрачен. След това най-много издържам още няколко дни и почти винаги просто не мога да заспя от напрежение. Отивам в банята и олалбвам дисагите и после пак процеса се повтаря. 1 месец гледам порно и маструбирам докато не ми се изпържи мозъка и не започна отново по 3, 4 пъти на ден. Тогава решавам, че спирам и отново процеса се повтаря.

Истината е, че това цялото изглежда жалка картинка. Пробвай се да се запишеш докато го правиш и ще се отвратиш от себе си(гарантирано). Няма нищо нормално тия където говорят, че това е нормално. Са хора, които избират да са на лесното на маструбацията. Но ти като мъж, както аз и всички други. Трябва да го правим с жена това е истината. След като правиш секс със жена никога не изпитваш това тъпо чувство за вина. И тези депресивни мисли, след като спиш с жена ги няма. Че дори и да ти извърти една тръба просто. На следващия ден се чувстваш супер. Нищо не може да те бутне. И така трябва да бъде.

Също така се обзалагам, че гледаш и порно докато маструбираш. Съмнявам се, че го караш само на въображение. И не помня кой известен автор беше казал. " Всяко нещо, което е безплатно, в него има нещо гнило и после излиза скъпо или взима нещо от теб" Порното е така, заляти сме с всички видове порно буквално можеш да гледаш от най-класическо до най-извратеното порно възможно. Неща, които твоите дядовци никога дори не са виждали през целият си живот. Дори остави това например дядо ти никога не е могъл да види толкова много красиви. Топ порно актриси ЧИСТО ГОЛИ. Не говорим да спи с тях а просто да ги види. А ти с буквално три клика отваряш най-бруталните направени топ путки. Които въртят минети на някой щастливец. А ти жалкарски се самозадоволяваш. Боже как ме е срам дори от мен самия.

Ако имах възможност да еякулирам с жена дори веднъж седмично. Никога ама никога не бих си причинил да се унижавам по този начин. Но истината е, че не, аз и повечето нормални не сме такива ( чекиджии). Ние просто нямаме избор, защото живота стана такъв, че 20% от мъжете могат чукат 80% от жените. Останали 80% ни се налага да делим 20% -те женски и нали се досещате кои са те.

Заключение : Нуждата на мъжа да се празни докато е здрав НИКОГА няма да свърши. Затова преди е имало изнасилства както и сега. В днешно време изнасилвачите са значително по-малко. Тъй като храната, седенето пред екраните и порното ги склопява. Така, че ти няма да спреш да искаш да маструбираш. По-скоро бих казал еякулираш, но трябва да го правиш с жени. За да се съхраниш психически и се опитай да го направиш възможно най-скоро. Преди и малкото достойнство в теб да се е изпарило. Разбира се можеш да слушаш и другите как не е проблем да маструбираш да гледаш порно. Как това е нормално и си здрав щом го правиш. Но това ти го избираш.

Jason

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 5 часа
hash: e98664c015
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Млад мъж сексуално активен без партньорка е нормално да мастурбира.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 3 часа
hash: fea7e91a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не се ограничавай, мастурбирай си. Какво ти пука? !

 
  ...
преди: 2 дни, 21 мин.
hash: eb58141f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Започни една тежка работа, и ще видиш как ще забравиш... за тая простотия. И си хвани приятелка за секс, то вече обвързвания, много хора не искат.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 21 часа
hash: a07d74cf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   9 го е описал най-точно. Аз съм така откакто се помня. Преминах петдесетте и продължавам всеки ден да си лъскам. Единствените случаи когато не съм е било, когато съм имал еблива приятелка, тоест в началото на всяка връзка. Просто ми се прави секс всеки ден. На сегашнатса ми партньорка един път в месеца и стига. Когато имам пари ходя на проститутки, но не мога да си го позволя постоянно. Дори не смятам че съм зависим от мастурбацията. Просто много ми се прави секс. Да, гледам порно, но предпочитам да го правя с жена и най-мощните ми свършвания са с жени, не като гледам порно, Толкова жени смених, но така и не срещнах някоя от тези ебливите, дето все коментират тук. Вече започвам да мисля, че ебливите жени са някакакъв мит. Ако бях много богат всеки ден щях да ходя на простиутка и нямаше да лъскам.

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: d7a0bd1164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Изтегегли си програма да ти отброява колко дни не си мастурбирал. Аз издържам по 2 месеца и ефект има. Пример : Онзи ден запалих колата и пътувах от София до Варна в единствиния си почивен ден, за да е*а една с която си пишем в тиндър, ако си бях набил чайка никога нямаше да го направя, щях да си седя в нас и да онанирам като льохман.

 
  ...
преди: 1 ден, 1 час
hash: 3b29c6f2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   11 - Нормално е да положи усилие и да си намери партньорка, вместо две години да лъска бастуна.

 
  ... горе^

...
преди: 3 часа, 53 мин.
hash: e9be2b7fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не че мастурбацията е нещо лошо, но в твоя случай явно ти пречи на социалния живот. За 25 годишен мъж да стои на сухо вече две години е тегава работа. Вместо да пилееш време в мастурбация и порно, директно излизай навън и търси запознанства. Сега ще кажеш- ама то не става така... В днешно време си има тиндъри-миндъри и всякакви приложения, с които лесно ще си намериш нещо за една нощ. Мъж съм, на 31 години и не виждам нищо лошо в това. Преди няколко години ползвах подобни сайтове и правих що-годе редовен секс.
Работата е да не се затваряш в стаята и да си пилееш енергията с тая порнография.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker