Приятелката ми не желае секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не желае секс
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 15304 пъти
Здравейте!

Останах с впечатление че не трябва да се пишат имена, затова ще кажа само че съм мъж на 28. Искам да разкажа за това, което ме тормози страшно много и евентуално може би да получа и съвет.

С приятелката ми сме от 2 години заедно. През всичкото това време сексуалният ни живот винаги е бил много слаб. Правим секс приблизително около веднъж на два месеца. Аз по начало имам нужда от секс 2-3 пъти седмично. Тя е тази която отказва. Просто няма желание. В редките случаи когато го правим тя свършва само чрез стимулиране на клитора с пръст. Стимулирам я аз предимно, прави го и тя често докато аз я целувам и галя по тялото.

Когато прониквам в нея тя не изпитва нещо особено, даже изпитва неприятна тръпка. Дава ми да прониквам в нея за малко и то бавно и внимателно, за да мога да свърша и аз набързо. Тя се възбужда слабо, по принцип, и затова и слабо се овлажнява и също за това не се чувства приятно, когато прониквам в нея. Използваме гел-овлажнител понякога. Казвала ми е че през целия си живот (тя е на 34) никога не е изпитвала голяма нужда от секс, с всичките й партньори е била същата ситуация.

Аз от своя страна никога не я карам да се чувства зле, за това че ми дава секс рядко, или пък че по време на секс почти не ме оставя да проникна в нея. Винаги се опитвам да стимулирам клитора й с език и с пръст, галя я по врата където й харесва. Въобще искам да й е добре на нея и да се възбуди повече.
Цялата тази ситуация ме кара да полудявам, защото всяка вечер си лягам до жената която обичам, но не мога да се насладя на тялото й!

Преди време бях виждал някъде, че за мъже на възраст, които имат проблеми с либидото, се предлага биене на 3 инжекции с тестостерон годишно, от доктор, струващи 1000 лева, за да се повиши сексуалността им. Въпросът ми е: Няма ли нещо подобно за жени?????? Някакъв вид терапия, за да се повиши сексуалността й?

Четох някои други теми, където жени казват че с някой мъж са си мислели че са фригидни, но с друг след това са имали страхотен секс. Следователно мъжът е бил причината. Значи не знам колко съм опитен и колко не, но знам че правя всичко за да я накарам да се чувства желана жена.

Благодаря на всеки, който може да даде някакъв съвет. Ако нещо не съм обяснил ясно съм готов да отговоря веднага.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 68a2c1d83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен въпреки че съм с много по малко опит на теб ти е нужна нова жена с нови сили за живот и любов. Почти няма жена под 50 на която и е неприятно да прави секс, може би твоята има някакви проблеми, но със сигурност няма да ги решиш чрез лекарства. Не жертвай себе си, живей си младините, прави си секс както трябва и по колкото ти е нужно!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a57677431
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да не е от сексуалните жени, просто може да не обича секса.
Когато аз имах проблеми с хормоните исках постоянно секс, а приятелят ми не е от мъжете които искат постоянно чу*ане. Аз се дразних и депресирах търсих това което ми трябва другаде. Чудех се какво ми става, в главата ми само секс, аз бях като мъж само в това отношение.
Когато разбрах за проблема започнах да го лекувам, и сега хормоните ми рязко спаднаха, до преди 4-5 месеца приятелят ми иска, а аз неща и да чуя за секс изобщо нямах нужда и започнах пак да се притеснявам, да не би да съм се бъгнала и повече никога да нямам желание за мъж. Но се пооправих и сега нещата са добре.
Твоята приятелка може сега да е в някой период на нежелание, но пък си написал че винаги е била така.
не знам какво да те посъветвам освен да я напуснеш, или щом я обичаш да намираш това, което търсиш някъде другаде и пак да си с нея

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aff82a64c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Явно ти наистина я обичаш и уважаваш, пренебрегваш собствените си нужди, за да се чувства тя добре. Според мен вината не е в теб. Не знам до колко оценява това, което правиш за нея.. Липсва желание от нейна страна да се справите заедно с проблема. Иначе, няма неразрешими неща :) Говорили ли сте достатъчно по въпроса? Не е срамно и да посетите специалист. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aff82a64c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Искам да добавя, че при нея може би проблемът е в психологическата нагласа. Цял живот е била такава, така е свикнала и свързва секса с отрицателни емоции.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d4d7751ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Махай се от нея, тази жена е фригидна. На 34 би трябвало да те е изцедила от секс., а не да те държи на сухо. Няма такива инжекции за жени, просто тя не те желае

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d08d436b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти се огледаи да няма трети човек малко ме съмнява работата дано не съм прав но може от друг да си получава дозата Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84c8d7abe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам, но ти си с асексуална жена. Тя няма нужда от секс, прежалва се заради теб и го мрази.
Може действително да има проблеми с хормоните, но на нас - жените, тестостерон не ни действа толкова. Определено с малко повечко тестостерон и нашето либидо се качва, но не така, както при мъжа.
Женските хормони са много сложно нещо, като при свиренето на пияно, много тонове, които трябва да са перфектно в отношение един към друг, иначе не можем да говорим за музика. Един клавиш да не работи, да не е правилно настроен - край.
Нека приятелката ти си провери хормоните при гинеколог. Аз дори се съмнявам, че тя може да забременее. Имам подобна приятелка, на нея са ? казали лекрите, че е като 50-годишна жена там долу.
Приятелката ти трябва да взима женски хормони, малко тестостерон, но щом е на толкова години и не е ходила да се лекува, за нея това не е важно. Тя не иска да води сексуален живот.
Дори да ? дадат хормони, най-много влагалището ? да се поовлажни, да се изчистят кисти (100% има), но пак ще лежи като кукла и ще чака на теб.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84c8d7abe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Аз съм здрава и нормална жена, но понякога също нямам желание, въпреки това гледам да задоволя партньора си с уста, с ръце...
Правим го всеки ден - по един или друг начин. Това прави поне 7 пъти на седмица, а сме от 7 години заедно. Страстта не е намаляла и за момент. Като бях по-малка и аз свършвах само клиторално, но после с годинките се научих, знам ли, просто си свършвам и вагинално сега.
Но винаги, винаги, винаги ми е било страшно хубаво и НЕОБХОДИМО да го почувствам в себе си. Обичам го и го ЖЕЛАЯ всеки ден, час и минутка.
Не става тук дума за оргазми, а за взаймността, близостта при секс. Често и не свършвам, не искам дори, искам да правя секс обаче, нужно ми е.
На мъжете може да ви е странно, но четох една книга, в която също го описваха - и без оргазъм жената може да е задоволена, да има нужда от самата пенетрация, дори свършвайки клиторално. При мен е така, не свършвам винаги, но имам нужда от секс с него.

Според мен авторът трябва да се раздели с жената, ако иска да води някога полов живот, или трябва да се научи да живее без секс. Щом тя не иска да се лекува, значи тя не иска да се променя нещо. Не е от мъжа в случая, тя ти го е казала - и при другите е било така, но за мен, ако бях мъж - това би било кошмар! Да спя до такава жена, да съм 2 години на сухо!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3a6e777f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Да ти кажа, мисля че си много свестен човек и щом я обичаш, трябва да поговорите и да решите проблема заедно. А на другите коментирали тук ще кажа- вие сте просто егоистични същества, които вместо да дадете съвет на човека, веднага го карате да зареже жената. Ами добре, нека питам номер 8 например - утре мъжа ти (в никакъв случай не ти го пожелавам), ако се разболее от нещо и не може да прави секс с теб да речем за 2 години, какво ще направиш-ще му биеш веднага шута ли? Ами ако си с него само за секса разбирам, ама ако претендираш, че обичаш човека, си много малоумна и ограничена водеща се само от ниските си страсти, като повечето тук. Това че автора обича приятелката си и иска да и помогне на никой не му прави впечатление, но че не искала секс и веднага бии и шута. А това че тя също се опитва да му угоди и прави секс въпреки намаленото си желание никой не го отчита. До автора- опитайте се двамата да решите проблема по всички възможни начини, но не се отказвай така лесно от някой само защото има проблем, утре може ти да си на негово място и всички да те захвърлят, както те съветват почти всички тук. Ако това е чеовек на който държиш трябва да направиш всичко възможно да решите проблема, като пъвро говориш открито и искрено с нея как се чувстваш и след това вземете решение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2784452a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Здравейте. Аз съм авторът ма темата. Благодаря на всички които отговориха. Говорили сме доста пъти с приятелката ми и винаги оставам с впечатлението че тя няма голямо желание да се промени или пък да си помогнем по някакъв начин за справяне със ситуацията, защото тя нали си е добре... Дава ми много обич и още много неща, които никоя друга преди ме ми е давала, но не ми дава секс. Предполагам че ще говорим отново и ще й предложа да посетим сексолог.
Благодаря на всички. За мен е важно да чуя и вашето мнение, за да погледна нещата и от други гледни точки.
Благодаря

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a35cbed75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Подкрепям напълно номер 9! Успех на автора:)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 06a3e95d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, какъв сексолог? Жената има нужда от гинеколог - хормони, кисти, женски болести - това първо трябва да се изключи. И да - на нея си е добре, тя няма нужда от секс, но ако те обичаше, както твърдиш, би се постарала и ти да си доволен. Освен това, ако има кисти и др. проблеми и без това и за нея е важно да се лекува!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 68a2c1d83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Най-добре е за автора да прецени за него кое е по важно любовта й макар и без секс или секса опринцип независимо дали с нея или друга.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7bf25eeb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Здравей, исках да вмъкна нещо което се е случвало и с мен, което има много общо с твоята история. Когато за първи път правих секс с момчето на живота ми, на следващият ден бях зарязана. Не съм сигурна дали това не е оказаало влияние върху секса, който по късно, разбрах, че не харесвам. Имах връзка с друго момче почти две години, но никога не изпитвах удоволствието, за което другите ми приятелки споделяха. Нямах търпение това да свършва, беше ми трудно да казвам всеки път да... Страхувах се когато си лягахме и, че той отново ще си поиска.... И тагава дойде въпроса какво ми има, нормална ли съм или дори това, да не би пък да си падам по момичета. Абе въпроси на които нямах ясен атговор и така докато не родих... Ей това да правиш секс направо ме хвърляше в космоса, кеф ама истинска наслада. Та чак тогава за първи път установих контакт със истинкото удоволствие от него... Дори наскоро научих, че има жени които никога не са изпитвали оргазам в живота си, били те 60годишни или 70годишни. Направо ахнах, но като знам и аз от къде тръгнах и ми стана малко жал от това, че можех и аз да се наредя в тази редица. Както и да е, положението ти не е никак розово но горе главата.. Бъди нежен и бавен, исползвай някакво мазило при проникване и пиши после как е минало, ще се радвам ако имате някакъв напредък.... С пожелание за много страстни вечери.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4cb1ed111f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   И аз имах същия проблем с бившия ми съпруг, бях суха по време на секс, той много трудно проникваше в мен, беше голяма болка, апатията постепено ме обхвана и станах дърво, отначало пробвахме с лубриканти, но в последствие и от тях се отказахме.

Мислех, че проблемът е в него, през цялото време на връзката ни от ен брой години той в годината 2 пъти свършваше за повече от 2 минути, през другото време цък-язък. Той не пожела да се справи с проблема си, защото смяташе, че го няма до момента в който не казах, че си тръгвам. Тогава се изплаши и реши да вземе мерки, само че моят ентусиазъм вече се бе изпарил, осъзнах, че явно тялото ми не го харесва, не ме възбужда и това си е .

Трябвало е да послушам по-рано себе си и да не се мъчим. Явно и вие като нас не сте един за друг. При нас също имаше голяма любов и разбирателство, има ги и сега и след развода, но това не е достатъчно, секс никога не е имало като хората при нас. В момента имам нов партньор, с който се чувствам невероятно по време, няма нищо общо поведението ми с това от преди, преодкрих секса и себе си в него.

Така че съветът ми е да потърсите помощ или да си намерите други партньори, но и двамата. След това може пак да се пробвате, със сигурност сексът ви няма да е същия. Така се случи и при нас, сега е по-добър, но не е толкова добър колкото с другите. Явно ключалката ми не е за неговия ключ! Дали и при вас не е така...?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7b62be4216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 5 искам да ти кажа че аз ще пляскам с ръце ако гаджето ми не желае секс, защото не е най важното
Важното е да се разбират двамата

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d25194c528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Добър ден,

Аз съм авторът на темата. Започнах тази тема преди около 7 години.

С въпросното момиче се разделихме около 2 месеца след като започнах тази тема.
Живеенето с нея беше като един вид наказание за мен, понеже, както споделих по-горе, си лягах до жената, която обичах, но не можех да се насладя на тялото й.

Днес препрочетох темата и забелязах, че съм писал, че тя ми е казвала, че винаги сексуалният й живот е бил такъв, какъвто е (беше) и с мен. Обаче аз, след дълги размисли през годините след раздялата, съм стигнал до извода, че вероятно на нея винаги й е било трудно да се отпусне в леглото, с който и да е, но, също, тя не е можела С МЕН да се отпусне в леглото, по определени причини. Както всички знаем, монетата винаги има две лица, в смисъл, почти винаги и двете страни носят "вина", за случващото се във връзката. С което искам да кажа, че, например, тя не ми даваше секс, което мен много ме тормозеше, но в същото време, аз не й давах някои неща, от които тя имаше нужда като жена. Например, тя искаше сутрин, когато излизам на работа преди нея, да закуся, и преди да изляза, да мина през спалнята, за да я целуна и да й кажа чао, докато тя все още подремва/спи. Аз го правех в началото и после спрях, защото подсъзнателно не исках да й давам неща, след като тя не ми даваше това, от което се нуждаех аз (секс), което неизбежно водеше до един омагьосан кръг. Така постепенно ние се отчуждавахме един от друг.
По някой път, когато аз заговарях по темата 'защо нямаме секс във връзката', тя ми отговаряше, че някак си не може да се отпусне. Тя ми казваше, че не иска да си легнем и да започнем с целувки-милувки и после "задължителното" проникване. Тя казваше, че иска да си легнем и просто да се прегръщаме и целуваме. Да правим любовна игра без да е задължително да прониквам в нея после. Аз я чувах какво казваше, но не я разбирах. Може би ако я бях разбрал тогава, можеше да започнем да си лягаме и просто да правим любовна игра без да има 'задължението' от проникване после и по този начин тя да започне да се чувства по-свободно и спокойно и да се отпусне и да се чувства комфортно в леглото с мен.
Всичко това са размисли и заключения, вследствие на наблюденията ми по време на връзката.
Не на последно място трябва да кажа, че аз я бях приел за ДАДЕНОСТ. Аз си мислех, че каквото и да правя или както и да се държа, да не й давам целувката сутрин преди работа и т. н., тя пак ще е с мен. Но се лъжех и в крайна сметка тя ме напусна. Ако искате да приемете един съвет, той е НИКОГА да не приемате половинките си за даденост, а да се опитвате да ги впечатлите всеки ден. От момента в който приемем някого за даденост, започваме да го губим.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cfcb6761cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, това за приемането за даденост е вярно, но какво от това, - не мисля, че е нормално животът да се превръща в една постоянна борба "да впечатлим всеки ден" човека до себе си. Аз също съм нещастен в секса с жена ми, уви, провалих се в това, но смятам, че тези отношения трябва да са спонтанни, а не извоювани, трябва да има спокойствие и разбиране. Един вид, смятам, че ако си във връзка с друг човек, то е редно ти да обърнеш внимание на потребностите му и да ги задоволиш и това не, защото той ти е свалил всички звезди в краката, а защото ти го цениш като човешко същество и другар в живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8a2666777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Желанието зависи според мъжа и неговата външност, креватни умения портфейл и т. н. В твоят случай най-вероятно те харесва много като човек и спътник в живота, но не и като партньор за секс. Повечето мъже са такива или стават за партньор в живота и за семейство или само за креват. Обикновено сексът със свестни мъже е истинско мъчение, защото нищо не могат, нищо не знаят, а и трябва да им покажеш че са мъже. Чудиш се как да се извърнеш да не му се изсмееш в лицето, все пак държиш на него. От друга стана се чудиш какво ли правиш в леглото. За всеки случай секс не е. Омагьосан кръг е. Или перфектен секс с развратен боклук за една нощ, или мили отношения с мухльо за цял живот.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 26c778a78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм в подобна ситуация М32. Проблема при нас е, че приятелката ми много лесно се протрива и изпитва болка при секс. Просто кожата и е много чувствителна. Много я обичам и през ум не ми минава да се разделим, но е много депресиращо да правиш веднъж секс на 20 дена.
Нямам настроени за нищо и много често несправедливо се държа хладно с нея. Отговарям и с по една дума. Започнах по-рядко да и казвам "обичам те".

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1dc997499e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 19 :

Значи ти слагаш всички мъже под общ знаменател. Делиш ги на два единствени вида - или мъже за дом, или мъже за креват. Няма ли начин една голяма част да са много добри за дом и в същото време да са и добри любовници и няма ли начин добрите любовници да са добри и за дом? Много е крайно изказването ти, например, където се чудиш как да не му се ‘изсмееш в лицето’. Е как така да му се изсмееш в лицето? Той виновен ли е ако не задоволява напълно ТВОИТЕ нужди? А ако погледнем от другата страна, колко много мъже са недоволни (всеки в различна степен) в секса с партньорките си, по една или друга причина: Един приятел е недоволен, понеже жена му не иска да му го лапа след като вече веднъж е прониквал в нея, друг е недоволен, понеже нагонът на жена му е по-слаб от неговия личен нагон, друг е недоволен, че жена му иска да го правят само в една единствена позиция и т. н. и т. н. Тези мъже трябва ли да се чудят как да не се изсмеят в лицето на половинките си, защото тези същите половинките не припокриват конкретните мъжки сексуални потребности?
Говориш за нещата като семеен живот и сексуален живот, поставяйки жените в позиция на губещи, защото нали виждаш, мъжете или само за едното стават или само за другото. Няма демек мъже, които и от мъжкия занаят да разбират и да са и добри брачни партньори за цял живот.
Аз ще ти кажа, че нещата се припокриват, по отношение на половете, и няма неща, които да важат само за мъжете или само за жените. Така както има мъже, които стават или само за дом или само за креват, така има и жени, които са чудесни любовници в леглото, давайки ти всичко, от което имаш нужда и някога си желал, така има и жени, които са неадекватни и срамежливи в леглото, не знаят от коя страна да го подхванат, не знаят как да застанат, не знаят как да ти покажат сексуална топлинка или огън.
И не на последно място, без да знам в каква ситуация се намираш, пожелавам ти от все сърце да намериш партньор в живота, който да е чудесен за семейство, дом и семеен живот, и който да те кара да настръхваш от ищах всяка вечер като се прибира вкъщи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker