Има си приятелка,но иска да спи с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има си приятелка,но иска да спи с мен
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3545 пъти
Здравейте,
попаднах в доста интересни взаимоотношения. Жена съм, на 23 години. Седмица, след като приключих връзка, започнах да излизам с едно момче от социалните мрежи. Разбрахме се, че излизанията ни ще са само приятелски, защото той си има приятелка. Говорили сме си с него преди, давал ми е съвети за момчета, кой си заслужава и кой не. Искал е много пъти да излизаме, но аз всеки път му отказвах, накрая ми каза че няма смисъл да общуваме като няма да излизаме и склоних. Излязохме 3 пъти. Говорихме си, ходихме на различни места, той каза че си прекарва добре с мен. Аз имам приятели момчета, излизала съм много пъти насаме с тях и нищо не се е случвало.

На третия път ме заведе на гледка, разбира се, се предполага, че няма да започне да ми се натиска, защото е обвързан. Уви, целунахме се, каза ми, че още преди да излезем е имал намерение да правим секс. Разочаровах се изключително много! Попитах го дали е изневерявал, защото е с приятелката си повече от година, той отрече. Отрече и за това, че имат проблеми във връзката. Попитах го и защо иска секс, каза че просто така го е чувствал. Разбрах, че е спал с над 20 момичета и е имал 2-3 връзки, но ми е казвал и че изневярата за него е най-голямото предателство и така е прекратил една от връзките си. Помоли ме, да запазим всичко между нас, предлагайки да сме приятели с привилегии. Той щял да ми обръща внимание, щели сме да си излизаме, както и да правим секс. Не съм имала приятел с привилегии.

Не е станало нищо онази вечер, аз не исках. Накрая на вечерта, ми сподели, че все пак се е чувствал тъпо, защото не сме го били направили. Обясни, че не ме е приемал само за секс, защото сме имали теми за разговор и се чувствал добре. Въпросът ми е как да постъпя в такава ситуация? Да вярвам ли на това, което казва? Дали ще мога да запазя приятелски отношения и защо той не ме приема на сериозно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: f1eb611b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако му повярваш, това не говори добре за интелекта ти... Човекът си търси секс куклички, изживявания с различни момичета, за него нещата са си ОК, но след като ти не търсиш това, не виждам въобще защо пишеш ту, та то нещата се виждат ясно от самолет. Нормално е да те лъже най-безочливо, за да постигне своето, но ако се вържеш проблемът си е твой:)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d633fd946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Никакво приятелство не можеш да имаш с мъж, който очевидно те харесва, привлечен е от теб и те желае сексуално. Абсурдно е това, което ти предлага- "приятели с привилегии. " Имай достойнство, постави му ясни граници, че между вас нищо няма да се случи, и че не можете да бъдете приятели, след като той иска съвсем друго.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 71c520302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   А ти, невинна девойко, защо се съгласи да излизаш с обвързано момче, че и да се усамотяваш с него вечери, по гледки и прочее?
Разбирам да сте пили кафе, ама... то си е по-ясно от бял ден, че няма да те води на гледка, само за да гледате? !
С приятелството ви е свършило, още когато си се съгласила да се усамотиш с него, от тук насетне имаш избор или да се чукаш с него и да станеш "другата", или да не му пуснеш и той да те намрази. Не вярвам да се раздели с приятелката си, за да е с теб. А ако го направи - не знам до колко ще ти е добре с него, след като знаеш, че той е изневерявал на приятелката си с теб и я е заразял, заради друго. Вероятно скоро и теб ще те последва същата участ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: fe89979e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Идиот. Откъде навлязоха тези западни термини толкова мощно... привилегии... Привилегиите са за него - ще те ограби - ти ще бъдеш за него играчка, ще ограби и приятелката си с лъжата си - младостта й, времето й... но за да грабиш трябва да се чувстваш много беден душевно! Такъв ли човек искаш до себе си?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f3a2bb7798
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това сякаш го е писало някое 10годишно момиченце. Той ти е само приятел и не иска секс с теб, за какво ще те разхожда по "гледките"(преди му викаха кърско еVане). И как само вярваш на всичко, което ти каже!! За него изневярата била предателство, обаче иска да ти го слага без ангажименти и тайно зад гърба на приятелката си? Ами дай му, стани бройка № 20 и някоя си. После като се наиграе и те зареже заради друга "дружка" като теб, пускай тема "Аз го мислех за приятел,а пък той ме ползваше само за секс".
На последния ти въпрос - човекът иска да те чука за разнообразие, приятели мъже си има , постоянно гадже-също. И как да те приеме на сериозно като вижда колко си наивна, да не казвам друга дума?

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d73d802682
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Искаш ли да си на мястото на момичето? Само на този въпрос си отговори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 01bc7572a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкара го. Пробва се. Нормално е все пак да пожелае и други жени, но тая и с двете иска.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 94ed793baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ау тоя яко те лъже. Изневерява на гаджето редовно. Разкарай го веднага. Даже не ти дочетох....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a84f779c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбира се, че те лъже. Той е човек, който го прави само за удоволствие. Кой знае колко други такива като тебе си пише и излиза. Ти си просто "поредната" в неговия списък. Моя съвет е да го отрежеш и да не се занимаваш. Надявам се да вземеш правилното решение. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c720b90462
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От една седмица си скъсала с приятеля си, и ВЕДНАГА излизаш с друг мъж! За такива жени, си има специални имена и тоя мъж, те е разпознал! Не можа ли, поне 1-2 месеца, да стоиш сама? Ето заради такива жени, повечето мъже, ни мислят за парцали. Този ще те използва, както използва още няколко. Никой не иска, да му се изневерява но всички изневеряват рано или късно. И за бога, КАК си излязла с него, при положение, че ЗНАЕШ че си има приятелка? По-добре кажи на приятелката му, с какъв мъж си има работа....

Орита

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7b67870f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Боже като чета тука някой от историите се хващам за главата. Какви момичета има на този свят да се връзват толкова лесно и макар и милионите сигнали по пътя си, отново и отново да скачат в същият капан. А, аз тука седя, давам мило и драго, секс не искам, даже не намеквам. Подаръци, цветя, отношение, отдавам повече от времето си за нея, пренебрегвам лични нужди, желания, приятели, та даже и работа в замяна на някоя и накрая тя просто решава, че трябва да се забие с някой кретен. Не мога да поврявам, колко лесно на теория, вероятно и на практика е всичко. Време е за промяна - очевидно.

Че на всичкото отгоре даже и пита : Как да постъпя... нямам думи просто. Това е един от онези моменти в които се чудиш да се смееш ли, да приемеш човека на сериозно или да му теглиш една майна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 54a67dd69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Без да коментирам, само ще ти кажа да се поставиш на мястото на приятелката му и на теб да се случва, след това реши какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e90d345e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами не знам какво има да се чудиш, той направо ти е казал, че иска да сте приятели с привилегии. Няма как да поддържаш единствено приятелски взаимотноошения с такъв човек. По-грубо, но ясно казано - иска да те използва за секс, докато прави теб и приятелката му на глупачки. Егоист, лош човек и използвач е. Такива хора ли искаш за "приятели"?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9d1354e9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Поредният боклук, не си губи времето защото е много важно на твоите години човек да инвестира време в горе долу в правилните момчета защо аз инвестирах в един такъв сега съм на 30 сама без сериозен човек до себе си. В твоя случай аз бях приятелката на оня за да става по ясно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9894c8ce1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз бях в абсолютно същата ситуация преди 2 години, но за разлика от теб, аз бях напълно наясно накъде отиват нещата, защото мога да преценявам хората добре, личи си, че ти обаче не можеш. Обвързан беше, правихме секс и повече не го потърсих, той продължи да нахалства и аз му казах, че просто го исках за еднократен секс и нищо повече. Не само че не спря да досажда, а дори почна да обяснява как щял да се премести при мен в другия град. Изсмях се и затворих. Такива мъже това заслужават - искат да използват, но когато разберат, че те са използваните, че чувстват много тъпи и жалки :))) отрязвай го ня момента тоя пръч
Ж22

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f5f80168d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Целунали сте се? !? След като си искала да сте само приятели, за кво си му позволила да те целува??? Как ще те вземе на сериозно, като ти самата нямаш принципи? За бога... аз си мисля, че го искаш само като утеха, да знаеш, че някой те желае, да знаеш, че ако някой ти откаже, той ще е на среща винаги. Жените много обичате така да манипулирате мъжете, хем искате да ви желаят, хем искате да сте на страна и да не се виждате с тях. Въобще ти самата наясно ли си какво изобщо искаш?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 34fa3ad443
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Откажи се.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6e215145b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Просто недей да си го причиняваш. Наистина не разбирам тези обвързани идиоти с техните мили думи, как те харесват, как те искат. А истината е, че си просто едно занимание и ще те зарежат, когато им омръзнеш, когато намерят нова или пък когато решат, че не им се лъже повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker