Бременна съм от бащата на най-добрата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бременна съм от бащата на най-добрата ми приятелка
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 5461 пъти
Това се случи, когато бях на почивка със семейството на най-добрата ми приятелка. Бяхме на един много луксозен хотел, всички бяха отишли на басейна освен бащата на ндпто и аз. Винаги съм го харесвала като човек и ми е като пример в живота. Но точно когато влезнах да се преобличам той случайно също дойде в стаята и ми налетя... Не съм искала така да става, но се случи...


Сега цикълът ми закъснява с 3 седмици и мисля, че съм бременна... Чудя се как да кажа на наще и на най-добрата приятелка без да я загубя.


П. п. На 15г съм

Без хейт моля Ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 576602ecbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Ако ти е налетял и наистина си на 15-това е чисто изнасилване. И първо трябва да споделиш с вашите, после и с полицията. Това е най-разумното решение. Сега сигурно някой прикрит педофил ще ми каже, че си го е искала, но аз някак си отказвам да повярвам, че 15 годишно момиче ще знае какво иска, така че си пазете тъпите, педо изказвания за себе си, моля! Това е сериозно. Направи си тест и задължително сподели с вашите, те имат абсолютното право да знаят какво се е случило, все пак си на 15. Тва е отвратително, а тоя заслужава да гние в затвора за където си позволява да припарва до деца на възрастта на дъщеря му!!!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3354a6497b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Направи си тест и ако си бременна сподели с родителите си! Не казвай на приятелката си! Аз си мисля или по-скоро се надявам че не си бременна, имала ли си преди нередовен цикъл? Не вдигай шум преди да си сигурна, ще загубиш приятелката си и ще имаш лошо име. Толкова си малка и вече го правиш, вече си жена, но емоционално си още дете! Внимавай, нека това да ти е за урок, не бързай със тези неща, говори с майка си по въпроса за секса или с друга жена, на която да се довериш! Ти не си длъжна да го правиш когато някой ти налети! Такива мъже те желаят, но нищо повече. Не се оставяй да те консумират! Този мъж не може да ти е пример в живота! Ако баща ти направи това, какво ще помислиш за него? Това, което написах, надявам се, не е хейт за теб и ще влезеш в правия път. Едно момиче не трябва да се дава така лесно! Не позволявай да те използват! Може историята да е измислена, а може и да не е, но това е моето мнение по въпроса

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b655f845ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако не си искала, можело е да го заплашиш, че ще кажеш на жена му, на дъщеря му и на родителите си или да се разкрещиш. Нямаше да посмее, дъртият пръч.
Купи си тест от аптеката, ако е положителен, кажи на майка си, отивайте на гинеколог и махай детето. Ще ти е за урок, като се заиграваш с чичета и батковци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6d655f377e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Смисъл как така ти налетя. Можеше да му кажеш “не”. В теб ли свърши, че ти закъснява?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 322e35583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Силно се надявам тази история, да е ФАЛШИВА! Момиче, това е педофилия осъзнаваш ли това? Станала си жертва на педофил, може дори да не си само ти.. Срам, не срам кажи на майка си, тя вече ще знае какво направи. Тест за бременност си направи, и трябва иди на лекар да провери. Ако си бременна, намираш КАДЪРЕН лекар, и абортираш. Много ти е рано за бебе, това бебе ще ти унищожи целия живот. И най-важно как се чувстваш след това? Ти искала ли си секс, или си била принудена? И тази случка, може да се повтори ако не вземеш мерки. Моля те, пиши какво се случва.

Ж24

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f329314c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   омъжи се, и ше сте си заедно с приятелката
или
кажи на баща ти да оплоди френдката и ще сте квит

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04cb39e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Кажи само на вашите и бързо да те водят за аборт... на 15 години си все пак. Няма да ти чета конско, но не е добре да споменаваш на приятелката си за това ако искаш даостанете приятелки. Но бързо кажи на майка си. Майка е, ще ти помогне. Няма да те остави.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 616074863b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Нямаш ли си друга работа, че си измисляш глупости?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 355e6e1b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами и аз съм бременен сигурно, щото никога не ми е идвало, това в рамките на шегата, ако авторката се майтапи с цел провокация, но ако е истина нещата са повече от сериозни.
На първо място си вземи два различни теста за бременност и провери дали наистина си бременна, ако не си, ОК, просто престани да се увърташ около този мазник-педофил, това което е направил не е подсъдно, но е повече от неморално, говори за изключително първичен човек, добре е да страниш от него.
Ако си бременна сподели с майка си, имай предвид, че родителите ти НИКОГА няма да те предадат и са ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА на този свят, които НАИСТИНА ГИ Е ГРИЖА ЗА ТЕБ и ще направят всичко по силите си да ти помогнат. Да, ще понесеш упреци за поведението си, но ще ти помогнат. И не си губи времето, не чакай да мине време, в случая нямаш време за размотаване, по-добре няма да стане. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: 35783c4e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Фейк

 
  ...

...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 882ebf1e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Понеже нито знаем точната ситуация, нито можем да ви посъветваме как е най-удачният начин да споделите с родителите си, обадете се на Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие: 080018676 (безплатна)

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: da1fbc102f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16 и какво ще и кажат от там???

"ЧЕСТИТО! Вие сте 80018676-та, която има същия проблем - неплануван секс с чичак! Как да ви бъдем полезни оттук нататък? "

Колко шантави хора! Да предположим, че измислицата по-горе се случва реално с някое момиче! Еми тя въобще не се е съпротивлявала, нали така? А и е на 15, следователно сама може да взима решение дали да спи и с кого. От три седмици и закъснявал цикъла. Следователно сексът се е състоял преди 5 (ПЕТ) СЕДМИЦИ! И тя не е уведомила никой! Че то за толкова време и изнасилване да е било, сигурно няма да има следи у вагината и. Айде по-спокойно и не се връзвайте на измислици.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d834a34f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Какво стана с авторката?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 369aa396b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако историята е истинска се съмнявам, че едно момиче което е жертва на някой чичко или дори роднина, би споделило на някой. Обикновено за едно момиче - това, което се е случило с нея е нещо срамно, страх да се разбере от някой, да не говорим, че много рядко е да сподели с родител. Крие се дълбоко в човечето, като си мисли че по този начин е забравила момента и той не се е състоял. Ами какво ще кажат хората? Ще ме е срам да погледна мама, татко... са най малко тези думите на детето.
А не да се хвали, защото това тук което прочетох си е чиста хвалба, че й закъснява и без "хейт". Няма хейт авторке, с това обаче шега не бива!
Не знаеш колко дечица, че и не само те...стават жертви на насилници, не случайно споменах и роднини по-горе...защото най-често това, е някой който те познава добре и се е възползвал от теб.
Най-лошото е, че такива случки остават трайна следа в живота ти, да имаше как да го изтриеш, но уви...носиш го със себе си. Аз все още нямам доверие на мъжете, а и не ми се получават връзките, сигурно има за какво. А са минали доста години. ф30

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 29a62be62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Н 20, точно заради "доброжелатели" като теб не смеят да споделят децата когато им се случи нещо подобно!
Не вярвала тя, съмнявала се тя... я се скрий!!!
И с цялата си наглост после обясняваш психологически последствия!

Децата трябва да посочват без страх и свян всяко нередно действие и малтретиране от страна на възрастните!
Винаги се появяват сбъркани като теб в главния които да ги обвинят в "измислица"!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 278fea5aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Че истоията е измислена, личи от израза "един много луксозен хотел". Ако бях 15-годишна, изнасилена и бременна от възрастен мъж, това щеше да ми е последна грижа - хубав ли е бил хотелът.
Мили кандидат-писатели, в литературата съществува една понятие - психологическа достоверност. Липсва ли, съчинението издиша.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 17469bd5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добре де, ти тъй на 15 години не беше ли девствена?
От такъв нежелан секс не получи ли разкъсвания, кървене - никой не забеляза ли, че нещо не ти е ок, как отиде на басейна при останалите? !
Че историята е измислена е ясно, ама нещо не е недомислена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker