Въпрос към дамите относно надарените мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към дамите относно надарените мъже
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4801 пъти
Жени попадали ли сте някога на мъж с наистина голям пенис ? Как се справихте със ситуацията, разколебахте се и се отказахте или ако сте го направила с какви впечатления останахте, по-скоро ви хареса или по-скоро не ви хареса. Болка имаше ли, поносима ли, през цялото време ли боли или като се напаснете отшумява. Далеч съм от мисълта за мерене, сантиметри и конкретика, но усещате ли разликата в размерите ако сте била с нормален а после с надарен или обратното - с надарен и после с нормален.
А някоя от вас престрашавала ли се е да опита с надарен и анално ? Как се развиха отношенията Ви, в смисъл - еднократно преживяване ли беше или сте била в по-дълготрайна връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2ac8f3d084
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Пич, имаш сериозна заблуда по темата с жените. Хубаво е да се знае, че като цяло не се ориентират към мъже с изразителна сексуалност, а повярвай ми, този дето има голяма пишка ни малко тестостерон, едва ли е нещо повече от забавен инструмент, с който да се забавляват и да обхващат с две ръце. Големият проблем - неправенето на секс! Това е проблем от съвсем реален характер. Ти къде си видял жени с качествени мъже, че пак и за дължина да коментираме. Те и гейовете може да имат дълги, и? Жените не са толкова дашни, колкото някои от вас си мислят.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ac0187ca92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Здравей,
относно надарените мъже. Имала съм два случая. С първия сме правили 2 пъти секс. Много го харесвах, но когато нещата опряха до секса, някак стана неприятно. Първо защото от вида на пениса му сякаш блокирах и той не можеше да проникне в мен. Правихме няколко пъти опити и накрая успяхме. При първия акт болката беше сравнително търпима по време на акта, но проблема идва в това, че часове на ред след това има остатъчна болка в таза ( като при болезнен мензис ). След седмица правихме отново секс...историята се повтори и за това и повече не се случи. За анален секс ти е ясно, че дума не може да става. Лошото е че и алкохол не помага нито възбуда или гелове :(
Втория случай е с мъж, който беше с една идея по малък пенис, но пак доста над стандарта. С него съм била 1 година. Той беше внимателен и секса беше страхотен и пълноценен. Мъжете с големи достойнства, трябва да са по нежни, за да не оставят кофти усещания у жената и тя отново да ги пожелае. За анален обаче не съм и мислела.
Истината драги момчета,че да имаш голямо мъжко достойнство си е повече хвалба пред приятелите ви. Жената й трябва време да се приспособи към него или да не иска да чуе за него ! С приятелки сме си говорили и до сега никоя не е избрала за постоянен партньор подобен екземпляр. Факт ! Възбужда ни да го гледаме в порно, но някак не винаги е ОК на живо или поне за постоянно.
Сега съм омъжена за мъж със стандартен пенис и секса от 10 г. е супер. Тези с големите да го мислят. Или ще са вечни ергени и мета за жените за по веднъж два пъти или ако са моногамни, то трябва да са доста нежни и внимателни.
Успех !

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ac0187ca92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пропуснах да ти отговоря. Ако си била с надарен и после си с мъж с нормален, то нормалния ти се вижда малък и не го чувстваш. Нужно е време ( може би 7-10 акта ), за да започнеш да го усещаш и да те задоволява.
Относно болката с надарените. Ако не е внимателен си боли през целия акт и за удоволствие не говорим. Просто не трябва да прониква докрай и ще е супер стига да се осъществи проникване :)
Матката е шокогенен орган и при бурен контакт жената я боли. Но за съжаление дори при внимателен контакт след секса има кофти болка. Нужно е време тя да се напасне към размера и болката ще намалява. Въпроса е дали обаче жената ще иска да изтъпи този период.

Ако много я харесваш ще ти трябва вибратор ( тип микрофон ). Преди акта ще отделиш 5-7 мин с него в зоната на клитора и нещата ще са по план. Вибраторите карат жената да се отпусне и притъпяват болката. Остава само удоволствието. Не напразно в порното ползват вибратори.
Ще питаш защо не съм ползвала навремето....ми не съм знаела, че ще се получи. Ползвайки вибратор, дори грубия секс харесва на жените и болка след него почти няма .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fbfec52742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Тук от известно време някой задава въпрос след въпрос на жените- правели ли анал секс, свирки, колко време им трябвало преди партньорът да свърши, за ли били или против презерватива, позирали ли голи, сега пък как се справяли с големите пениси... Момче, место да пускаш анкети тук, излез от нета, иди сред хората, намери си приятелка и с нея ще намираш отговорите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7187b3e31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, автора не е пич а е жена която споделя собствения си опит с мъже но във въпросителна форма. Тя има доста голям опит с най-различни мъжки пенис размери но иска да разбере дали това което тя е изпитала с различните размери са го изпитали и някои жени. О, тя е опитала и анално с мъжки надарен инструмент само че не казва на нея дали и е допаднало. Със сигурност, да.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 47587d871f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще ти отговоря.
Най-хубавият ми секс е бил с надарен мъж по-голям от мен с 14 години. Предишните ми приятели бяха с нормален размер, но този наистина беше над стандартното. Усеща се по друг начин, изпълва те отвсякъде, но то не е и само до размера а и как се използва. Този мъж беше просто уникален, нежен и изпробвахме разни тантра тактики. С по-голям размер има и по-голям избор на пози. Непрекъснато исках да правим секс. Жалко, че с въпросният мъж нямаше как да бъдем заедно, но всеки път когато се сетя за него, тръпки ме побиват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1249d000d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Малко си встрани от реалността. Това ще ти кажа само.
Като ядеш лютеница, интересува ли те чушките в нея дали са били с кръгли или със сърцевидни семки?
Далеч по-големият проблем е да няма лютеница и да умираш от глад...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6526ee8522
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Да, този с когото загубих девствеността си. И беше обрязан. Чисто визуално беше красив и внушителен фалосът му, и това ме кефеше. Малките пишки ми изглеждат жалки. След него и необрязаните вече ми изглеждат гнусни.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c0f0ddd8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Няма жена,която да не мечтае за голям кур,както и мъж,който да не иска големи цици !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 955d115271
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моя е като на магаре.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 27545e6501
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм попадала, веднъж. Ми..., още го помня и като се сетя за него, се усмихвам. Но и той беше прекрасен. Бяхме заедно за кратко, но никога няма да го забравя.
Чувството беше прекрасно, изпълващо, разтягащо, влудяващо, но и той определено знаеше, какво прави.
Аз повече такъв размер не съм срещала.
Била съм с още трима, всичките мога да напиша, че бяха със среден размер-нормални, но както е написал номер 1, ако ще и най-дългият да е, ако не те привлича, не знае какво прави с него и не може да го използва, какво значение има?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 42deb14342
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Била съм с наистина надарен мъж и на диаметър и на дължина. Дължината над 20 см със сигурност. За обиколката само ще кажа, че не може да влезе в ролка от тоалетна хартия. В началото по време на самия секс не ме болеше, но на другия ден чувставах все едно нещо ми е извадено. После съвсем му свикнах и нямах проблем да ми го вкарва целия. Така се стече живота, че две години не се бяхме виждали. Наскро правихме секс. Имаше лека болка по време на акта, но беше примесена и с удоволствие. Но за съжаление вече я няма тая трупката между нас като едно време. Не знам дали има значение, но съм раждала жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 73a3d48b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да кажа и аз нещо аз съм с 18 пенис купихме си със жената надуваем пенис вибратор става доста дебел ама доста тя започва да стене от кеф . Та има значение размера

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7d87a2d136
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   С едно дребно гадже както и да се въртяхме все я болеше. Накрая тя предложи да опитаме анално, но ако я заболи, спираме. Трябваше и доста време да свикне с разтягането, аз не се движех. Постепенно тя се задвижи и се получи, и на нея и хареса. Виждахме се няколко пъти. Все пробвахме отпред, и всеки път завършвахме с анален. Разделихме се. Тя каза, че не съм и по мярка. Пък и започнала опасно да се пристрастява към аналния секс. На финала на този разговор пак отидохме у нас и го направихме отзад, уж за последно. След няколко дни пак, и пак за последно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7d537f636a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Колкото по-голям - толкова по-добре. Първият ми анален секс беше в бая надарен мъж. Свърших за по-малко от минута. Болката от аналния не идва от размера, а от техниката на мъжа и психиката на жената. И ДА повечето жени биха се стреснали да пробват с по-голям размер, съответно ще ги боли, защото ще са се стегнали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker