Приятелката ми се сърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми се сърди
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте! Може да ви се стори глупаво или несериозно, ноо... Проблемът ми е следния - преди няколко дена се скарах с приятелката ми, понеже един ден ми писа, че не е в настроение, а обикновено когато каже така иска да я оставя за 5-10 Мин да ѝ мине и ако се опитам да ѝ помогна или успокоя само я напрягам. Мислех си че това е такъв случай, обаче се оказа, че не е. Преживя нещо тежко, а аз ѝ отговорих с добре (горчиво съжалявам за което), и естествено тя полудя. На следващия ден се опитах да ѝ се извиня и се видяхме да ми каже, че ако искам връзката ни да продължи, трябва да се променя и да ѝ обръщам повече внимание, да съм по-грижовен и да съм до нея. Аз до сега ѝ обръщах внимание, но е имало моменти в които си гледам моята работа и докато не я свърша, приятелката ми е на заден план. Може би това е имала предвид под повече внимание. От тогава гледам да съм много мил, 99% от вниманието ми е насочено към нея, обаче тя сега се прави на недостъпна. Тогава ми каза докато не видя промяна в теб, с теб ще сме в приятелски отношения. Не мога да се добера до нея да се видим, като ѝ пиша си пишем за малко докато не ми стане тъпо за това, че се държи студено и после не спра да ѝ пиша или тя не спре да ми пише. Като говорим по телефона е същата работа. Освен вечерите. Вечерите всичко върви перфектно, като изключим, че не говорим за любов и колко много се обичаме. Като ѝ кажа нещо такова тя ми отвръща с добре или ахам. Пак ми става тъпо, но бързо сменяме темата и не мога да си го обясня защо това не се случва и през деня. Не мога да ѝ направя и романтичен жест или да я изведа на среща, защото не иска да се видим (с оправдания), пък по чат не става - не отразява много много какво съм ѝ писал. Писах ѝ, че изгарям от желание да се видим и ако не друго, то поне да я прегърна. Обаче ми отговори, ще точно това не иска - да я прегръщам, да гледаме филми, да се целуваме или каквото и да е било по-така. Питах я още ли не сме се оправили и тя вика да. Какво да направя, как да си я върна? Не искам да си останем така, не искам и да късаме. Искам да се оправим с момичето и всичко да си е по старо му. Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1144a131dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Момичето ясно ти е казало, че не и обръщаш внимание. Като е зле, жената не иска някой да и напише или каже "добре" , или да я остави. А да поговори с нея, и да се поинтересува какво има. Да, може да реагира остро, но така се води диалог и това значи да има добра комуникация в една връзка. Явно предпочиташ просто да си чакаш тихичко бурята да отмине.
Пишеш, че е преживяла нещо тежко, а ти не си бил до нея, игнорирал си я. Хората помнят кой е бил до тях в тежки моменти. Тук не става въпрос да и държиш ръката, да плачеш и т.н. А като човек да се поинтересуваш , да поговориш. Повечето мъже ви е страх да говорите, да сте по-чувствителни. Явно не е усетила подкрепа от теб. Прегръдките, целувките не оправят нещата. Оправя го отношението. Доста тъпо си постъпил, че си я питал дали сте се оправили. Все едно това е нейна прищявка, а ти си отегчен до смърт и чакаш да се свърши . Все едно и казваш да не се преструва толкова. Дори и да преувеличава малко, това още повече ще я ядоса, защото ти не си вникнал в същината на проблема, а все едно си гледаш календара и броиш дните от скарването. Сякаш правиш нещо , защото така трябва, а не защото искаш. Пък и не се пита някой още ли сте скарани, това се усеща и без питане.
Това скарване не е само от тази случка, това е трупано от бая време. Можеш да се опиташ да не бягаш от конфликти, да споделяш повече и да изслушваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5b3edf4032
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не се занимавай с жени , които искат само около тях да се въртиш ,откликваш , четеш мисли , плащаш , съчувстваш , подаряваш . Н а кого , точно какво му е , ако няма комуникация , трудно ще му прочетем мислите .Партньорите във връзката трябва да са равностойни , да има взаимност , да има баланс между даване и получаване . В противен случай , става един натегнат ластик .
Дори и да е станало недоразумение между вас , показал си достатъчно заинтересованост и желание за оправяне на отношенията .Може би , девойката ти е набрала отпреди за някакви други неща . Но да си в положение на подклисар и да се влачиш след нея , не мисля че е добра идея .

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3df9df2258
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Имаш си жалка манипулаторка за приятелка.
Нищо не си направил, няма как 100% да си фокусиран върху нея.
Добре те е завъртяла, обаче.
Драми, чувство за вина.
Играе си с теб, а ти тичаш по нея като пудел.
Ами ако искаш да оправиш нещата, зарежи я.
Тя ако иска да е с теб като реши да си смъкне стените (ако изобщо реално има такива), ще те потърси. Фокусирай се върху себе си и всичко ще е ок. Спри да я слагаш приоритет, да видиш колко бързо ще си проличат нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2af6ed1778
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами пращаш й цветя с мила бележка. Купуваш й някакъв подарък, изобщо я ухажваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a63eb252d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Батенце от какъв зор позволяваш на принцеската да ти говори така ? Искала била да види промяна и докато не види промяна ще се прай на интересна така ли ?
Бре ти да видиш бе. Човече не си скъсявай живота и бягай с 200. Колкото повече внимание и даваш на тая, толкова повече ще те манипулира. Жалък опит за манипулация в най-евтин вариант. Ти обаче си много наивен и грам не вдяваш.
Много ясно, че ще си гледаш собствената работа, защото утре ще се наебе с друг и кел файда, че си и дал 99% от времето си.
Не се унижавай повече, ако имаш достойство я слагаш в ред или я пращаш да си ходи.
Като те слушаш колко си мекушав обаче едва ли ще го направиш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3578d3413f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да, това е емоционална манипулация. И на мен ми се е случвало. Мисля, че такива жени не го правят нарочно, за тях това си е нормално. Запитай се, искаш ли да си с човек, с който чувстваш, че отношенията ти са някакъв лабиринт, в който постоянно си нащрек да не направиш грешна крачка и да стъпиш на мина. Да не кажеш нещо грешно, да не направиш нещо както не трябва, или би предпочел да се държиш естествено и да се кефите с човека, с който си?

Такива хора има и от двата пола - вечно жални, вечно милни, вечно прецакани от обстоятелствата, семейни проблеми, проблеми на работа, и ти наливаш ли наливаш, време, внимание, хабиш си приказките, а то става по-зле и по-зле.

Истината е, че такива хора се чувстват комфортно като се нещастни. И не искат да се качат на нивото на щастливите, а да ги дръпнат надолу до своето. Затова я дразниш, защото имаш кеф, а тя иска да нямаш. Което естествено не е нормално. Но ако прекараш достатъчно време с тях, губиш преценката, разсъдъка си за това кое е нормалното.

Катапулирай от тази връзка, такъв тип връзки се прекъсват много трудно, защото мозъкът ти е промит. Ако успееш, ще станеш много по-силен човек, такива хора ще ги забелязваш (не говорим само за интимни връзки) отдалече. Ще станеш много по-тежък и няма да позволяваш никой да се е*ава с тебе. Послушай съвета ми, иначе бавно и постепенно ще си разсипеш здравето. Тези хора са като вампири, изсмукват ти радостта. Може би и тя ще се промени един ден, но това не е твоя работа. Бягай!

Погледни и навътре, за да разбереш какво аджеба трябва да промениш за да не привличаш такива хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker