Трябва ли да се забранят абортите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли да се забранят абортите?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 5112 пъти
Джендерия, простотия, извратения, слободия, извратения, убийство! И това натяквано от световните „господари“ – правителствени лидери, икономически лидери, хайтек ъпгрейднати олигофрени, шизофреници и педофили в попски и кардиналски раса!

Преди еди-коя си гестационна седмица НЕ БИЛО УБИЙСТВО! А стига ве! Значи ни казват да си представим, че плодът преди 6-тия месец го няма в утробата на майката и може да го „отстраним“ джентли! Е ако не е там и не е жив, то защо въобще се налага да правим каквото и да е, камо ли да го екстрактнеме? Васи логиката, честно! И това ти го говори папата, майна!

Друго – тея от Щатите ептен са си бърнали мозъците от марихуана, амфети и друга химия, щото започват да разправят, да се въвежда правото да убиеш бебето и в деветия месец. Т. е. ако не го искаш може и 1 минута преди да се роди да кажеш на доктора – Убивай! , и той е длъжен със спринцовката или с клещите да му пречупи врътлето или главата – как го набара...

Още! Даже ти разправят, че трябвало майката да има право, след като ѝ се родило детето като не го хареса, щото еди-кво си и да каже на доктора – Действай!

Еми, според мене, ако има път към ада, то това е един много бърз път да се озовеш у казана...

Ако не беше феминизмът и техните измишльотини за права на жените, НИКОГА традиционните европейски общества нямаше да позволят на жените да решават „дали да раждат и дали не“!

Заченала ли си – РАЖДАШ, точка!

Ся ше ми наскочите, че някоя била изнасилена – ДА НЕ Е!!! Никой не я е карал да пренебрегва сигурността си, да ходи сама по тъмното, да излиза вечер след залез Слънце, да се движи в опасна среда сред опасни хора, да се шляе сама до 30-годишна възраст „свободна“ и да отлага да се задомява, а да развратничи „по европейски стандарт“! Ай, сиктир от тука! Тя от 12-годишна е като шафрантия, на 18 е мината от цял футболен отбор, а аз ше берем грижа, че някой я натиснал по-силно на 20, „против нейната воля“... , което е друга приказка колко от обяваните изнасилвания, наистина са изнасилвания, а не женска гадория...? И заради ей такива единични случаи народа трябва да оправдава убийството на ЗАЧЕНАТО ДЕТЕ! Щом е заченато, значи по-висши същества са решили така, значи трябва да се роди! Само не ми излизайте с пиниза и не ми казвайте, че вие „движите“ процеса на раждането и кой, кога и къде ще се роди и въплъти в човешка форма... СМЯХ!

За децата с увреждания – БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ! Както за роденото дете – изкупува грешки от отминали животи, така и за родителите, които я поради нездравословен начин на живот, я поради други престъпления си ПЛАЩАТ!

Животът е училище, ама жените имат легитимното право да го превърнат в транжорна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 72d5da0c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И не е нещо, ама на тебе па ко ти пука? Според теб, тея родители дето искат да го зтрията, дали ще са добри родители? Не само като хора, които ще го гледат ами и на генетично ниво?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2496bdf3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   АХАХАХАХХА!!
Жив и здрав ти пожелавам да си, добре се посмях. :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4f64ad1ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Не трябва да бъдат забранени. Има тежки случаи, например ако една жена е била изнасилена или пък се е разболяла от тежко заболяване, в такива случаи абортът няма да навреди. Освен това всяка жена си решава дали да ражда дете, не е правилно да бъдат забранени абортите.

П.П. научете най-накрая значението на думата джендър, аман от прости хора като автора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9321c60d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Авторе, ти си самият пример защо НЕ трябва да се забраняват. А даже и в много случаи са наложителни.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a2bb55e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Ако се забрани аборта, да се забрани (със закон и затвор) и тва мъж да изоставя жената и детето. Period. Или щом си толкова против, направи си вазектомия, бебчо? Или какво? Не си длъжен? Нарушават ти правата на мъж? :D
Ама е малко тъпо да си мислиш, че е твоя работа кой прави аборт и кой не, просто абортния туризъм ще се увеличи, а и жените няма НИКОГА да спрат да правят аборти, просто ще го правят в друга държава.

А и между другото, мен ме изнасилиха на 8 когато изобщо не знаех какво е секс, провокация или ходене по тъмното. Ако темата не е с цел скандал в коментарите, то ти си пълен примат. Никой не може да ме убеди да раждам изроди от изроди, даже и да ме изнасилят групово и да не знам от кой урод е пак ли трябва да го родя? Хахахаха, ами не. Ще се самокастрирам, ще се самоубия, ама дете от подобен изверг няма да родя. За моето тяло взимам решения само и единствено АЗ. :*

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4330396a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ти си сигурно оня " с мъжкия облик" и дето говори само за феминистки. Ако не си ти, се извинявам.

Трябва ли да се забранят абортите?
Не, не трябва да се забраняват. Това е лично право на жената дали да го ражда или не. Кой си ти, да решаваш? Особено ако си мъж, нямаш думата. Жените са тези, които решават дали искат това дете, или не. И нека да обясня защо жените решават. Жената е тази, която го носи 9 месеца, след това го учи, да ходи да говори и му дава възпитание и образование. Тя е тази която поема 90% от отговорността за това дете/децата. И по-тази причина ТЯ решава дали да ражда. Има много причини, да не иска да роди. Ако мъжът и я изоставил, ако пък не иска да ражда точно от този мъж? Ако тялото и, не може да издържи плода? Или просто е била насилена. Причини много, и всичките са уважителни и са нейни. Онези с многото бройки, не съм като тях и нямам общо с тях. А децата с увреждания... това е много чувствителна тема. А дали Бог наказва, или ние се наказваме това е друга тема. Има много причини, да се раждат деца с увреждане.

:)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2412eac761
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Значи ние българите много мрънкаме, че сме се топяли като народ и сме изчезвали. С всеки ден ставаме все по-малко и по-малко. Братята роми са множали като хлебарки, което е така, а турците били станали толкова много, че само да се изпикаят и щели да ни издавят. Една Куба е точно колкото България, а кубинците са 20 милиона. Защо е така? Защото от 50-те години до сега в България има извършени 7 милиона аборта. Натрапва се, че това не е живот, а са купчина клетки. Всъщност тази “купчина клетки” обикновено когато я открият тя вече има заформени крайници, мозък и забележете, има БИЕЩО сърце. Така че по тая логика и хамстера в аквариума е купчина клетки. Казват, че нямало смисъл да го раждаш ако не можеш да му осигуриш достойно съществуване. А всичките европейски народи, дето се топим с всеки изминал ден много достойно бъдеще ни чака според мен. Но наистина, как може да му осигури достоен живот, когато както казва автора я е минал цял футболен отбор? Като не искат да стават майки задължително с презерватив, хората са измислили и спирали или най-добре да не се, няма да казвам онази звучна българска думичка, като луди. Но според мен абортите много скоро ще се забранят. Ще бъде разрешен само ако е от изнасилване, ако плодът е увреден или има риск за майката. Това е в Полша и поляците много протестираха и вееха знамето на онези с 30-те пола, което между другото е откраднат символ на империята на инките, но това е друга тема. Да, поляците протестираха, но как Полша изведнъж почна толкова да просперира? Те са 40 милиона. Имат много работна ръка, достатъчно, че да постигнат така жадуваното от всички икономическо чудо. И понеже Полша съвсем скоро ще стане една от най-развитите държави в Европа, а западняците бавно и сигурно западат, много държави, включително и България ще се ориентират към полското влияние. И както сега западнаците ни натрапват неолиберализъм, така след време като нищо всички ще забранят абортите, взимайки пример от Полша. Ако не бяхме направили 7 милиона аборта, защото не можем да им осигурим достойно съществуване, сега щяхме да сме повече, щеше да има работна ръка и е много вероятно ние днес да живеехме по-достойно, защото според мене България заслужава по-достойно съществуване. Но както казва вуйчо ми, който живее в Лондон, вече дори няма достатъчно хора, за да се оправим. Това е много егоистично мислене да абортираме цяла една нация, защото не можем да ѝ осигурим достойно съществуване. Не мисля, че бременните могат да решават, защото това в тях не е техния живот. Това е друг чужд живот.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 92f9e40635
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В България трябва изобщо да се посегне доста сериозно на еманципацията, тъй като тя прекалено много вреди, тогава и абортите ще бъдат значително по-малко. Забелязвам, че жените шофьори са прекалено нагли.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5a0792c3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти колко деца направи и отгледа. Мъжете до 40 докато се решите. Ако една жена не може да си го позволи в момента, по-добре да не ражда. Много знаеш. Колко жени се грижат сами за децата си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 718c428349
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Някой май е прекалил с "История на прислужницата" :-)) Айде да не решаваш вместо други и да си гледаш в собствената паничка?

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3b66457c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не, разбира се, по-добре ли е да се хвърли това бебе на пътя или в някой дол или да нежелано, пренебрегвано, изоставено, самотно?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 28bbdeed3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Абсолютно да!
Всички феминистки да ги кормят нощем в мръсните мазета на полутъмно. Тъй де ,и хората на които вече им е забранено и те трябва да се хранят.
Пък и защо трябва да се занимават нормалните лекари и екипи с безбрежния кеф на някаква си шафрантия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 52d831c9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   Имаш моята подкрепа авторе! Съжалявам, че не мислят повече хора като нас. Цялата пумия ни заля от запад... наистина ще ни вкарат в ада.. За съжаление българинът е продажен, дай му евра или долари да взима и въобще не го интересува за джендъри, аборти и т.н. То да бяха само абортите.. виж им цялата политика, ценностите - как се месят по цял свят, двойните стандарти. Значи.. някоя "свободна жена" в америка може да я препикават в най-долнопробния порнофилм и това да се излъчва в пространството и няма никакъв проблем - защото е доброволно! Обаче ако пуснеш ръка на някоя на улицата може и да те опандизят, защото едва ли не си я "изнасилил"..

Да не говорим за мизериите дето направиха в Близкия Изток. Да не говорим, че правят учения на границата с Русия и изкарват руснаците агресори.. За съжаление сме прекалено много затънали в зависимост към тях - и финансово и политически.. Продадохме се. Хората им симпатизират просто защото плащат добри пари оказват огромно културно влияние с киното и музиката и трите им най-силни пропагандни оръжия - фейсбук, инстаграм и ютуб! Който има мозък и не се е откачил - да се откача веднага!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 40f3630822
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Ти пък кой си да съдиш? Не си жена очевидно, така че си гледай работата. Приеми Исляма и върви в арабските държави. Ще се чувстваш чудесно, но тогава ще ревеш, че трябва да издържаш 2 жени и 10 деца. Да те видим тогава!
Ако това, което казваш искаш да стане, мъжете да се задължат да издържат децата си до живот и бял ден да не видят от работа без почивка!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b2bdcadbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Аз съм за аборта. Какъв е смисъла да родиш и изхвърлиш после детето .

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f5e29b0679
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Абе абортите са лошо нещо, НО помисли си колко убити бебета би имало, ако не може да се прави аборт. То и сега има не един случай, но при стриктна забрана на аборти ще има повече. Изоставените отделно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 359b4940e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Не става въпрос, че преди "Еди коя си гестационна седмица" плодът не съществува. След определен период рискът за майката е твърде голям при евентуален аборт. Всички правим грешки. По-добре ли е детето да се роди в обстановка, където не би имало възможност да получава необходимите грижи? Или може би алтернативата да бъде оставено в дом е по-добра? Мисли малко преди да плюеш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9149c3cf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Затова първо, второ, пето образование, сексуално такова на подходящото ниво с подходящи преподаватели. Живеем във време, в което децата трябва да са професионално информирани и образовани, някога учехме от улицата, някоя снимка, днес в нета има брутални неща. И е факт, че колкото информация да има за предпазване от бременост, масово младите хора разчитат на методи, като прекъсвани на акта и заблуди. Тук имаше някаква тема как родитилите държат заключена 18 г. си дъщеря, крият я от приятеля й и хората, за такова ниво говорим, защото е бременна.

А ти не съди кой, какво точка ще ражда. Осъзнай, че в живота има личен избор, свободна воля и никой, няма право да се меси в живота на другите. Изнасилватето може да стане навсякъде, не е задължително да си някъде на тъмно. Живота е жесток, варианти много.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 316054c0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако абортите се забранят, жените, които сега по случайност са забременели я от колега, я от любовник, и тайно правят аборти мирно и тихо, ще трябва да излъжат съпрузите си, че децата са техни! Ще ставаме бащи на чужди деца! Е, това по- добре ли е според теб, авторе?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ccb3c86098
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Хаха, дано никога не ти се роди дъщеря, защото ти ще бъдеш ужасен родител и пример за нея.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a84cbe346d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   "Защото от 50-те години до сега в България има извършени 7 милиона аборта. "

Сигурен съм, че 7 милиона нещастната щяха да "оправят работата"

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a84cbe346d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   "Или щом си толкова против, направи си вазектомия, бебчо? "

Лошото е, че доктората и за подкуп не се навоват, ако нямаш поне 35 години. Много е гадно. Аз още от 15 годишен искам :(

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ef679f4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Много ми е забавно да гледам как се избивате за някъв ембрион, ама домовете са препълнени :) много от децата са там именно заради такива бавняри като вас.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ef679f4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   19, ама ти правиш ли разлика между индустрия и уличен harassment, мойто момче? В порното са професионалисти, а ако баща ти и майка ти тебе са те научили да пускаш ръце на случайни жени на улицата и го имате за нещо ок, то определено абортите в твоя случай са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и е трябвало май и тебе да те абортират. Може и сто човека да я препикават, ама на филм е едно, на улицата е коренно различно. Вечно храните курвите, ама вечно ревете, че не сте под/над тях вие, лицемерна работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 83d7f56018
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   И като забраниш абортите, какво ще стане- нищо.
Абортите не са от днес и вчера, не са и пренесени от Запада или нещо подобно. От древни времена, жените са знаели как да абортират. България не е била изключение. Смесвали са се билки, пиели с се чайове, мушкали са дълъг тънък инструмент в плода или бременната е карала някой да я удари в стомаха.
Това е още от векове, много преди "лошите европейски ценности" както се изразяват някои.
Та да си дойдем на думата. Ако се забранят абортите, жените ще го правят скришно, с билки, отвари или чрез пенетрация, както се е случвало в държави, в които абортите са били забранявани.
Ако не се лъжа, в Полша забраниха абортите... Ами колко ѝ е на една полякиня да отиде на екскурзия в Германия и там да направи манипулацията.
Разберете го, с нео-фашистки/комуноидни методики нищо добро няма да направите.
Всъщност и през соца имаше аборти, ако не се лъжа имаше архив, че именно в този период абортите са се увеличили.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84d0898b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Щатите споменаваш,а русия-забравяш,а там е най-интересното,защо така?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 48e63dd09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Автора

4: „Освен това всяка жена си решава дали да ражда дете, не е правилно да бъдат забранени абортите.“

8: ”Не, не трябва да се забраняват. Това е лично право на жената дали да го ражда или не. Кой си ти, да решаваш? Особено ако си мъж, нямаш думата. Жените са тези, които решават дали искат това дете, или не. И нека да обясня защо жените решават. Жената е тази, която го носи 9 месеца, след това го учи, да ходи да говори и му дава възпитание и образование. Тя е тази която поема 90% от отговорността за това дете/децата. И по-тази причина ТЯ решава дали да ражда.“

Чада на Дявола, разберете, че не сте Богове, че да определяте кой ще се ражда и кой ще живее! По-голям сатанизъм от тази заявка

„ОСВЕН ТОВА ВСЯКА ЖЕНА СИ РЕШАВА ДАЛИ ДА РАЖДА ДЕТЕ…”, “ТОВА Е ЛИЧНО ПРАВО НА ЖЕНАТА ДАЛИ ДА ГО РАЖДА ИЛИ НЕ. КОЙ СИ ТИ, ДА РЕШАВАШ? ОСОБЕНО АКО СИ МЪЖ, НЯМАШ ДУМАТА. ”,

по темата едва ли ще се изрече!

Жената прави СЪВКУПЛЕНИЕ! Жената ЗАЧЕВА! Жената щяла да определя дали детето да види бял свят! МЪЖЪТ НЯМАЛО ДУМАТА!

МЪЖЕ, ЧУВАТЕ ЛИ?

АКТЪТ НА РАЖДАНЕ Е ПРЕРОГАТИВ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НА ЖЕНАТА И САМО АКО ПОЖЕЛАЯТ ЗАВИНАГИ МОГАТ ДА СПРАТ ДА РАЖДАТ И ДА НИ ЗАТРИЯТ! Или за в бъдеще могат да изберат да правят секс с вас, но да изберат да раждат само от топ 5% от мъжете (подбрани по техни си критерии – разбирайте мутренско-политическата утайка на нацията...), а вие да сте вечните донори, които ще ги хрантутят и ще отглеждат к*пелета. Да, и до там могат да стигнат. Трябва им само още едно ПРАВО от многобройните женски прави, които имат досега, а именно:

ПРАВОТО ДА НЕ РАЗКРИВАШ КОЙ Е БАЩАТА!

То детето нали си е само нейно – тя е решила ДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ИЛИ ЩЕ УМРЕ, дали ще го отглежда, обучава и пр.... ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА Ѝ СЕ БЪРКАШ В НЕЙНИТЕ ПРАВА!???

По сатанинските коментари на такива П*КЛИ може да се каже много, но по-добре е да се пренебрегнат изцяло.

Най-прав ще се окаже НОМЕР 18!!!! Какви жени съществуват (УБИЙЦИ) не е истина! И УБИЙЦАТА ТРЯБВАЛО ДА ИМА ПРАВА И ПРАВОТО ДА СИ ИГРАЕ НА БОГ – КОЙ ЩЕ ЖИВЕЕ И КОЙ НЕ!

До 6
За наивници ли ни смяташ? Животът на Земята е затворена система – да не влизам в подробности... Има закони, които съществуват. Явно си малка и наивна, но е хубаво да го чуеш:

Има си закони като Законът за причината и следствието, Законите на термодинамиката, Законите на Нютон и т.н.

Нали се сещаш, че на 8 няма как да забременееш?

Ако утре някой 18-годишен пишман шофьор, качил се на колата на баща си, убие на пътя 5-6 човека кой е виновен? Бащата, сина, колата, пътната обстановка или 5-6-те човека, които са му се изпречили на пътя?

Не философствай, а си приеми съдбата!


Знаете ли защо всички жени говорите така? Защото така ви е изгодно, така ви е угодно поради желанието ви да се еб*те наволя с всеки, който искате, както искате и да НЕ ПОЕМАТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СТОРЕНОТО. Ей за т‘ва! Защото сте безотговорни!

Като толкова искате да правите извънбрачен секс, подбирайте си повече партньорите, стойте в сериозни връзки и тогава дори да стане зачеване, то ще е от човек, който ПАК вие сте си избрали, който ви е достатъчно близък, приятен и пр.

А относно изнасилванията. Не винаги вината е в жената. Но ако искате СВОБОДА И РАВЕНСТВО С МЪЖЕТЕ, ТО ЩЕ ТРЯБВА И ДА ПОЕМАТЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЗАЩИТАТА СИ ОТ „РАВНИТЕ“ НА ВАС...

Ето защо не оправдавам и не съм солидарен към изнасилените жени! Щом искате равенство с мъжете в този, така или иначе жесток свят, ще си берете плодовете на желанията.

НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН!

НО да ми се разправя как само жената имала право върху плода – айде моля ви се! По-спокойно!

Даже ти разправя, че ИМАЛА ПРАВО ВЪРХУ ЖИВОТА МУ!

Това са крайно сатанизирани хора с демонични нагласи.

От думите им излиза, че тяхното право е най-важното и върховното право от всички други права и от правата на всички други хора. Независимо че влиза в противовес на първото и основно човешко право – ПРАВОТО НА ЖИВОТ! „Другите не са важни, важна съм АЗ!“.

СВЕЩЕН ЕГОИЗЪМ! Пълна незапознатост с що е то морал, ценностна система, правни закони...


МЪЖЕ, БЪДЕТЕ ГОТОВИ! УТРЕ МАЙКАТА НА ДЕТЕТО ВИ ЩЕ ИМА ПРАВО ДА МУ ВЗЕМЕ ЖИВОТА, ЗАЩОТО Е „РАЗМИСЛИЛА“ – ВИЕ НЕ СТЕ БИЛИ МЪЖЪТ, ОТ КОГОТО ТЯ Е ИСКАЛА ДА ЗАЧЕНЕ! МАКАР, ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО В 12 БЕЗ 5!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cbced3234d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Постоянно съобщават за убити българчета. Ето днес казват, че 7 годишно момиченце е било изнасилено и убито. Държавата е непособна да опази вече родените деца. Дали България заслужава да е многолюдна държава?
А горе са прави, че жените няма да спрат да правят аборти. Ако се забранят ще ги правят на черно и после шанса да успеят да родят отново, съвсем ще го няма. Искате много работна ръка, ама нали трябва да е и качествена. Ако едно дете расте нежелано как ще бъде ефективен човек когато порасне? Аман от глупави старци като автора и някои от коментиращите, които му пригласят.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 00209979a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Какви аборти бе хора. Не виждате ли, че се напълни с клиники за инвитро. Жените не могат да забременеят, мъжете имат негодно семе, ни е ще си говорим за аборт. Я кажи колко са абортите годишно и колко са инвитро двойките.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8fec2dc068
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Категорично не!
Аз също като автора съм с по-консервативни възгледи. И мен ме дразнят джендърство, феминизъм, отворени граници. Притеснява ме претопяването на България и Европа като цяло. Но със сила и забрани не става. В Полша ги забраниха, но това не доведе до нищо добро. Жените абортират по нелегални клиники и подлагат на риск живота си. Или ходят в чужбина. Освен това, едно дете, ако се роди нежелано, няма да бъде обичано и ще има много тежък живот. Казвам го от опит, аз съм плод на подобна грешка.
Аз съм за това да се работи с хората. Да бъдат убеждавани бъдещите майки да задържат детето си. Да им се помага с намиране на жилище, издръжка, майчинство образование. Да им се дава психологическа помощ и подкрепа. И да се научат хората да ползват противозачатъчни, когато не искат да има забременяване.
Аз съм ерген. Но дори и при случаен секс, с жена, която не обичам, пак бих ѝ предложил да задържим детето. Господ ни го е пратил, ще го изгледаме някак. Бих ѝ помагал.
Но не бива на сила. Крайното решение нека си бъде на жената.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 54fd7b9598
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Виж, авторе, на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Лесно е да кажеш, раждайте и си гледайте децата, но ти самият гледал ли си дете инвалид? А имал ли си роднина изнасилена на 13? И да, единственото "престъпление" на въпросното момиче беше, че беше втора смяна на училище и пътят и минаваше през един кофти квартал. Ще имаш ли очи да кажеш на това дете, че трябва да роди с риск за живота си? Така, че дано никога не ти дойде до главата, но ще те питам дали ще говориш така, ако се случи на твоята дъщеря.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84e55ee607
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Ама в Полша имат сериозни помощи. По 30 хил евро май. Когато и тук има такива помощи може да се заговори. Те нямат чак такъв проблем мангота.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 05967aebbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Ти от позицията на какъв се изказваш за децата с увреждания? Изобщо има неща, за които е по-добре да не говориш и да чукаш на дърво да не те сполетят. Такива плиткоумни вярвания кое било Божие наказание... Никой не е застрахован от нищо. И живота не е само черно и бяло. Ти да си добър, безгрешен и идеален, а пък останалите, които съдиш, да са само грешни. Не става така. Зад цялото ти писане прозира някаква крайна неудовлетвореност, та ти по скоро имаш проблем със себе си за решаване, а не кой правел аборт. Никой не прави аборт щото така му е кеф, явно има нужда да се уточни това нещо. На света има много много болка. Ако ти можеш по някакъв начин да я намалиш или поне да не причиняваш още такава, за мен това е правилният избор. Защото едно дете родено и изоставено, или дете родено с увреждания, или такова, за което не могат да се полагат необходимите грижи, просто ще бъде нещастно. Меко казано. Ти не си Господ да решаваш тези неща. Нито си безгрешен, че да съдиш. Така че малко по-смирено. И няма да е зле да посетиш психолог.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 52d831c9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Оценките на коментарите показват колко ниско е паднало обществото - най-плитките, най-лошите и най-античовешките коментари са с най-висока оценка.

Правете аборти. Градете кариера до 30-35-40. Ходете по почивки, яжте, пийте и не раждайте деца. После се чудите след 20 години, защо са ви превзели циганите, защо няма демографски прираст и т.н.

Продажници и роби си бяхте, продажници и роби ще си останете. Аз се отказвам от тоя народ.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ef679f4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

46.   45, що не се разплачеш? Тва е реалността, а дали ти харесва или не си е лично твой проблем. Аз нямам проблем със "стопяването" на България и Европа, не ми е дълг да раждам, че да спасявам населението. Всичко си има някъв ред на нещата, рано или късно ще изчезнем просто го приеми. Интелигентните хора имат по едно дете или нямат нито едно, плиткоумните имат по 3, 4 и повече, щото са мързеливи крави за разплод и само тва си могат да правят, а ние с кариерите ще си обикаляме света, вие си сменяйте насрани памперси цял живот

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84e55ee607
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Ок 45 отказвай се. Ама не казвай оправете държавата. Не си кралска особа, за да знаем всеки твой ход. Стягай си багажчето и айде към арабския свят там са на твоето мнение. Ама да обиждаш къде са модераторите тук? Има различни случаи и съдби. Не може да слагаш всичко под общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c33481667
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Направо е невероятно колко хора НЕ ТРЯБВА да имат поколение. Аман от плиткоумници, които не виждат по-далеч от носа си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 52d831c9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   Авторе, само едно ще ти кажа. Не се оставяй да ти променят мнението. Не слушай мнозинството. Не бъди овца и недей да блееш заедно с тях. Повечето нямат никакъв мозък. Демонтиран им е и им е сложено нещо друго - слама може би, на негово място.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3606a184f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   В Бразилия са забранени. За това там бразилките се ръгунчат за кеф само в задния двор. Против абортите съм. Само, че като го роди някоя шафрантия и тотална некадърница, тя го обрича това дете на апсолютна мизерия и недостоен живот.Ако трябва да избирам за себе си да ли да живея цял живот в мизерия и да се мъча или да не бъда раждан, предпочитам да не бъда раждан.За това отговорноста на жените е огромна.Проблема е , че много от тях не могат да я носят и може би е редно държавата да решава вместо тях.Слага се спирала на всяка след надвършването на 16г. И само ако е в граждански брак, и има нужните условия и доходи за отглеждането на детето както и нужни умствен капаците, да и се махне спиралата да зачене.После пак спиралата обратно.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 48e63dd09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

53.   Радва ме, че има развитие темата.

43: „Защото едно дете родено и изоставено, или дете родено с увреждания, или такова, за което не могат да се полагат необходимите грижи, просто ще бъде нещастно. Меко казано. Ти не си Господ да решаваш тези неща. “

Родено и изоставено викаш! Никой не е СНЕЛ ОТГОВОРНОСТТА ОТ ПЛЕЩИТЕ НА МАЙКАТА. Родила ли го е, ще го гледа!

Как може такъв див сатанизъм? Плодът бил с увреждания и вие ще се произнесете да бъде убит! А защо е с увреждания? Защото родителите са много читави?

Точно защото не съм Господ, нямам правото да определям дали да живее и дали не, както и ти нямаш правото! УПРЕКЪТ Е ОТПРАВЕН КЪМ ТЕБ – ТИ НЕ СИ БОГ, ЧЕ ДА РЕШАВАШ ДА ГО УБИЕШ ЛИ ИЛИ НЕ! Но е по-лесно да манипулираш чрез евтини внушения, отколкото да кажеш, че грешиш в преценката си и защитаваш извършването на убийства.

Знаете ли какво ще се промени, когато увредените деца видят бял свят?

Много бързо жените ще бъдат принудени:

1) Да раждат в нормална възраст 16-28 годишни.
2) Да са много внимателни към здравето – ще забравят за алкохол, цигари, наркотици, вредни храни или ще ги приемат в много по-малки количества. Тези, които няма да се грижат за здравето си, вероятно няма и да искат да раждат = естествен подбор.
3) Ще имат много по-големи изисквания за здравето на мъжете. Следователно ще повлияят изключително положително върху цялото здравословно състояние на всички хора, включително и на здравето на децата си. Тези мъже, които не водят здравословен начин на живот, ще бъдат игнорирани от жените = естествен подбор!
4) Когато една бедна държава като нашата няма да може да поеме грижата за тези деца в специални центрове, съчувствието към хората имащи такива деца ще се увеличи, повече хора ще бъдат солидарни (макар и малко), вероятно ще има обществени организации, които ще организират дарения за построяване на центрове за грижи за тези деца и те ще бъдат реализирани изцяло на доброволчески начала.
5) Хората ще станат по-отговорни и солидарни.

Почти всички наскачаха с аргументите „какво щяло да стане при изнасилване“?

- Да ви попитам колко деца са заченати годишно в следствие на изнасилване? И какъв процент представляват тези случаи спрямо общия брой извършени аборти? А? 0. 01% от абортите или по-малко?

Жената може да зачене в рамките на 12 до 24 часа за 1 месец. Мъжът, ако свърши в нея, може да я забремени само в промеждутък от 3 дни, в които спермата остава жива в матката. При сегашната контрацепция дори и да има изнасилване, съществува начин за спешна контрацепция, която елиминира шанса за забременяване, нали така? Тогава този случай, който ви е основен довод, въобще не трябва да се разглежда, освен в специални случаи – отвличане с последвало изнасилване и тем подобни тежки сценарии.


По-добре ли е да бъде захвърлено, ако не е желано или ако не му е осигурена предварително необходимата материална база...?

- Бабите и дядовците ви са се раждали в „специални условия“: балдахин, коприна, перли и диаманти около тях, специални торти, фанфари, поздрав от Дядо Боже, фееричен ангелски полъх, под небесни симфонии и прочее разкош!

- Ако ти се ч*каш като улична мастия и земеш, че забременееш, отговорността си е изцяло твоя и ако си позволиш да убиеш бебето с юмруци, игли, смъртоносни отвари... ще си сърбаш попарата зад решетките!


До 50:

Наблюдават се случаи от учените (колко често не знам), когато жената е в овулация, около отделената ѝ яйцеклетка гъмжи от сперматозоиди с достатъчно добра оплодителна сила, без нито един от тях да пробива стената на яйцеклетката!

Какво искам да кажа? В процеса на сътворение на живот на Земята основна роля не играе някоя куха лейка и друг неграмотен нерез, а по-висша сила!
Щом е заченала, ще роди! А ти помниш ли дали някой те е питал дали искаш да се раждаш или не?

„ЗА ТОВА ОТГОВОРНОСТА НА ЖЕНИТЕ Е ОГРОМНА. ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ МНОГО ОТ ТЯХ НЕ МОГАТ ДА Я НОСЯТ И МОЖЕ БИ Е РЕДНО ДЪРЖАВАТА ДА РЕШАВА ВМЕСТО ТЯХ. ”

- Много благодаря за тези думи! Да, отговорността на жените е огромна и правилно си забелязал, че ТЕ НЕ МОГАТ ДА Я НОСЯТ – доказателство са и всички женски коментари по-горе, които са склонни да извършват убийства с лекота, отколкото да поемат отговорност за действията си.

Затова и мъжете са били тези, които хилядолетия подред са носили отговорността за жените! Жената винаги е била под опеката и волята на мъжа! Мъжът е имал думата при вземането на по-важните решения и С ОСНОВАНИЕ!


49 – Благодаря!
„Повечето нямат никакъв мозък. Демонтиран им е и им е сложено нещо друго - слама може би, на негово място. “
- Зная!

Автора

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a5b9d16195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Ако се забранят абортите сиропиталищата ще са запълнени. Аз не мога да нареча едно бебе "живо", докато не излезе от корема на майка си. Но пък тя решава дали да му даде "шанс" да излезе от нея и да стане човек. Една жена трябва много добре да помисли преди да направи аборт, защото може много да съжалява след време.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 72d5da0c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   До 55

Възможно е да излезе на 6-тия месец и да оцелее. Ако "абортира" на 8-мия, бебете не е ли било живо?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8fec2dc068
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   46, знаеш ли кое е по-хубаво от това да обикаляш света? Да го правиш със семейството си. Ходихме преди Ковид в Азия със съпругата ми и двете ни деца, тогава на 4 и на 1 годинки. Да, имаше неудобства, но емоцията беше несравнима с това да ходя някъде сам. А моята "тъпа крава за разплод" е мениджър в ИТ корпорация. Аз съм технически архитект. Искаме и трето дете. Да ти имам критериите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 45c9381744
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

58.   " Жената винаги е била под опеката и волята на мъжа! Мъжът е имал думата при вземането на по-важните решения и С ОСНОВАНИЕ! " Зависи от мъжа. Тука е пълно с теми от 25- 30 г и нагоре мъже, които питат как да си намерят приятелка, срам ги било да говорят с жени, неуверени, саможиви, без социален опит, каква опека да чакам от такива, каква воля и какви важни решения?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2885d3b960
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   За създаване на деца с любов, желание, възможност за добро образование и капацитет за правилно ориентиране на детето съм!
Категорично против да се размножават същества като автора...
Против забременяване чрез манипулация (без значение от чия страна) изнасилване, като бъдещ "инструмент" за изнудване на родител и/или за "бизнеса" помощи от държавата и народа.
А за мъже които сеят инеплемат отговорност- както навсякъде по света трябва да им се иззема издръжката принудително или затвор. Също съм ЗА ако баща не се грижи за децата си, да речем ако има вече две, да бъде кастриран за да не създава повече.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4330396a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

60.   От кога да раждаш на 16 години е нормална възраст? На тази възраст момичетата започват на тази възраст да си дават сметка, какво харесват и какво не харесват, и започват да си изграждат характера. Не им време нито бременност нито за деца! Хубаво да забременее ако е с човек който я обича, а не с някой който иска да и се нарадва за 2-3 години и да бяга. Ако тя няма сериозен човек, който да я обича няма смисъл да става майка. Напълнило се е с самотни майки, и да знаеш авторе това е МНОГО ТРУДНО. Значи ти си, против абортите, но си СЪГЛАСЕН жените да бъдат принуждавани да раждат? Това не е ли сатанизъм, не са ли двойни стандарти? Щом тя, не иска да ражда няма да ражда. И аз нямаше да искам да родя от мъж като тебе. И защо се изказваш по темата като си мъж? Всички отговорности падат на жените, вие само ходите на работа и носите повечко пари-обаче не всички. Целите грижи падат на жените. Като не искате нищо сериозно, няма да ви раждаме деца. :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b9f8139b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

64.   Наскоро гледах едно старо предаване на Карбовски за българката с най-много деца Цеца-Компирицата. 22 деца е родила. Те не знаят какво е Коледа, подаръци, лунапарк. Едно от тях на около 6 години беше с обувки, на които подлетките им бяха наполовина разлепени от основната част. Няма по отвратителна гледка. Самата Компирица за себе си не може да се грижи ка моли за 22 деца. За това спиралата на 16 години и като не си годен за родител няма да ставаш такъв и това. Все пак не е края на света.




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aa74a09373
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

66.   Според мен хората отдавна са го измислили, до 3-тия месец абортът е легален. Мисля че няма по-добър вариант.

От абзаца за изнасилванията нататък, постът ти стана булашик. Сексуално фрустриран си ок, жените не те харесват, няма нужда да разбират всички. Ако си пич, няма да се налага да ги "натискаш силно" и т.н. Всичко си има граници. Една жена да ти е в ръцете, да те целува страстно, но да стиска краката от възпитание-свян-да не си дава лесно драгоценното, да речем че може да си по-настоятелен. Другото е сексуален тормоз.

А иначе за демографската криза, в цяла Европа застарява населението, социологията учи, че раждаемостта е правопропорционална на очакваната продължителност на живота - ако стандартът на живот, медицински услуги и тн е нормален или висок, се раждат по-малко деца и обратното. Едно време са се правели много деца, защото малко са преживявали и животът е бил по-кратък като цяло. Оттам и циганите, които живеят в лоши условия, раждат много. Цигани с добър стандарт си раждат по 1-2 деца - познавам такива.

В заключение ще кажа, че майка ми е с баща ми от 18 годишна, сега е на 51, преди да се родя аз е направила аборт (още са били студенти), след това си ражда 2 здрави момчета. Не виждам кое е лошото, какво искаш, деца отгледани от баби и дядовци, пълни сиропиталища, бебета хвърлени на казаните?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9327654dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

67.   Добре модератори, лъжа ли е това, което преди малко написах тук?

То няма твърдение, за да е лъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9327654dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

68.   57 е 38. С еднакви хашове са: hash: 8fec2dc068

Не можа ли да го напишеш нормално без обиди? И какво като са еднакви?

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker