Той ме използва сексуално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той ме използва сексуално
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4884 пъти
Здравейте. Жена съм на 28 г от няколко години имам много трудни отношения с мъж на 30г , който е свикнал да получава всичко наготово. Има огромно его, власт и много пари. Той не е българин, живее в чужбина, но сме пак наблизо. Колкото и да се опитвам да го забравя не се получава. Иска секс, всичко да става както той пожелае. Моето мнение изобщо не го интересува. Ако нещо не му хареса, разговора приключва. После ако искам да си оправим отношенията, които са основани предимно на секс, аз трябва да съм тази, която го търси. Държи ме настрана и в същото време продължава да ме търси и да иска да се срещаме. Имали сме периоди, които с месеци не си говорим и после пак си подновяваме отношенията. Като не съм наблизо започва да ми иска секси снимки искал да ме гледа. За мен това е неприемливо и много несериозно отношение, отблъсква ме и в същото време не мога да спра да мисля за него. С други мъже колкото и да се опитвам не ми се получава. Никой не ме впечатлява. Като не се срещам с него ми е тъжно, че не е до мен, като е с мен не съм спокойна, искам го до болка. Толкова време и той не се отказа, не му омръзна това. Имало е моменти, в които съм реагирала много остро на поведението му към мен. Той се обижда, че съм груба, аз се обаждам, че се държи с мен като със секс играчка. Тези отношения ме нараняват, държанието му ме отблъсква Не знам как вече да сложа края или нещо да се промени

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 88f05a0aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   И после някой да каже, че парите не определяли дали жената щете обича и дали ще е с теб!

Ти в к`ва връзка си неразбрах? Иди ми дойди ми на няколко месеца се разделяте, но тоя те л@шка и на живо, и виртуално и всякак!

Като гледам си в изцяло финансова връзка! Не виждам как може да сложиш край на тази връзка при положение, че ти нищо не даваш, освен тяло, което вече си продала. Ако наистина е толкова важна клечка и в керпичена къща да избягаш, ше те намери и пак ше те л@шка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 467b6c81db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Той ме ползва за секс играчка, не искам да е така, но ми харесва". Айде малко самоуважение, малко самоконтрол. Най-лесно е да се поддадеш на животинския инстинкт. С такива казуси нищо чудно, че мнението за жените е ниско. Като не ти харесват други мъже за момента ти си прецени дали искаш да си секс играчка или си ок да си сама поне за известно време.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 89b2bba434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Отнася се с теб като със секс играчка, защото ти си му го позволила. Щом ти самата не се уважаваш, не чакай уважение от него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 11dc53b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Всичко е наред вие жените обичате да бъдете унижавани и използвани а ако ви се и хвърля по някой лев в това е вече.супер. Човека си е в правото да се държи така все.пак той плаща и той поръчва музиката скоро и ще те понатупвам а ти с робската си психика ще си щастлива че той се държи с теб като с боклук. След време може да те видим по телевизията че си била подложена на насилие а всъщност вината си е изцяло твоя щом си се продала.
М45

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 67a5d6f331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Надявам се това да е някаква шега или провокация, но не и реална история.
Иначе, ако е истина - напълно заслужаваш съдбата си! Ако бях на негово място, щях да те тъпча и унижавам с удоволствие по същия начин, и дори само заради това, че съществува човек на Земята, който да ми позволява да се държа по този начин с него.. :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ffcf8e57a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Това е малко"сърби,боли,драго ми е!!!!"Робството отдавна приключи ,мила моя!!!Тегли му майната и аре чао!!!!!Какво ,като има пари!!!Както днеска ги има,утре може да ги няма!!!Ти все робиня лище му бъдеш? Ж 57г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 39764c87da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Губиш си времето. Утре ще си на 40 г, той ще си има друга, млада, секс играчка. А ти вече няма да можеш да имаш дете. И от теб ще се интересуват 60 годишнште мъже. Затриваш си живота.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85123fb5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Богатите мъже не са за една жена. Както и красивите жени не са за един мъж, или както казва Буковски "не се задържат дълго".

Съпругите им (ако имат такива) се примиряват с кръшкнето или се развеждат. Имам приятели и пациенти милионери, при всички е така, не го казвам с негативизъм, просто житейски факти. Не говоря за чалга батки и мутри, а за страшно интелигентни хора.

Дълбоко в себе си наистина богатите са хищници, просто е така. Не ми пречи да стоя на една маса с тях, да водим чудесни разговори, но просто не са като мен. Стигал съм до люти спорове след няколко чашки с такива хора. И това е супер, обогатява те. Ако имаш това, дето му викат морал, просто няма как да станеш неприлично богат. Отново - без задни мисли и завист от моя страна.

Ти обичаш парите, затова не те привличат други. Няма лошо. Но няма пълно щастие. Просто трябва да се примириш.

Казваш, че е наблизо, но не е българин. Ако е мюсюлманин просто забрави да се получат нещата. Независимо дали жена мюсюлманка с мъж християнин или обратното - просто не става. Ако не е такъв случая, просто трябва да се примириш с кръшкането.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6d19d741df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката: първо изобщо не ме издържа финансово,нито е правил нещо кой знае какво за мен.....аз просто го харесвам и правя компромиси със себе си ,но той ми се качва на главата.Досега не бях попадала в такива отношения ,въпреки че имам възможност да бъда със всякакви мъже ..бедни богати ,интелигентни и т.н.....млада съм и привлекателна ,имам много кандидати не е там проблема за парите и т.н
До номер 10 : мюсюлманин е да .....семейството му е много богато ...Казват,че баща му е много строг .Не знам от него ли го гледа това поведение ...имам доста други познати мюсюлмани,които също разполагат с много пари ,но нямат такова отношение ,явно си е до човека.....
Скъсах си нервите и спокойствието все да си мисля,че нещо ще се промени ...Всичките ми приятелки ми казват стига се занима с него, можеш да си намериш друг да те носи на ръце...3 години не му ли омръзна това ....толкова много жени може да има ,какво го кара да не ме оставя на мира и в същото време не иска сериозни отношения ....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d87f6c0a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, с всичко се съгласявам, освен тва за мюсюлманите. Познавам над десет двойки християнин-мюсюлманка и са си ок вече и деца имат, живеят в щатите, разбира се

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 766cefbd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ако той беше беден щеше ли да ти харесва?Харесваш парите му,а не него....

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 554114f2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е ако е толкова голяма работа и получава всичко, кокето иска, какъв му е проблема да си те вземе за жена!? Явно просто те приема само за секс и нищо друго, ако беше влюбен да ти е предложил вече със диамантен пръстен, гадне е но е самата истина, помисли си. Може би пък освен това и неговото семейство няма да те приеме, това също е основателна причина и аз съм имала връзки, които не са просъществували, защото семейството му нямаше да ме приеме, голяма работа, забравям, ставам и продължавам, това трябва и ти да направиш. Пълно е със готини мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 89b2bba434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Че за какво му е да се жени за теб, като му даваш и така? Накрая ще си вземе мюсюлманка за жена и (или) ще те отсвири заради по-млада.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8f751ab9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, сама си си виновна. Човекът те е преценил каква си, за какво друго да те ползва? С мазохистични наклонности си, а това отблъсква. Като чета такива теми се чудя какви ще да са тия принцове, тия богатства, че да си заслужават подобно нещо.
Ако беше нормална жена, щеше да го отрежеш веднага.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85123fb5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, 12, 10 съм, детайлът е, че твойте хора живеят в Щатите. Там явно балканските мурафети изчезват.

Тука нещата не стоят така. Иначе българите и турците отдавна щяха да са една нация. Винаги е имало разделение и още си го има. Аз щастлив сценарии за хора от двете вери не съм видял досега. А опити има много.

Забележи как веднага познах, че мъжът е турчин, без да казва авторката. Просто те не са европейци, и целият пост на авторката лъха на това. А ние сме. Там е и разликата. Просто живеем на границата с Ориента. Не, че техният начин е лош, а нашият хубав - просто сме прекалено различни. Имам приятели турци и са чудесни хора - но за смесен брак - просто забрави. Това, което дразни в момента авторката за туркинята не е проблем.

Още по-кофти вариант е с арабите. Турците не са араби, съвсем различно е. Там става мазало, освен ако не са си по страните и да си живеят отделно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2fa8255351
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Употребявай го безсрамно и безогледно. Дотам. Скуби кинти без чувства.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e36e99e83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Е нали много искахте 50 нюанса в живота си. Като се случи точно това почвате да ревете. Абе това жената няма угодия батко.
Айде, айде не се прави, че не ти харесва. Как само наблегна, че имал много пари, ама не било заради парите видиш ли. Тя го харесвала.
Еми като толкова го харесваш, защо казваш, че има много пари.
Можеше да кажеш, че е много властен, с голямо его.
Абе това ич да не се занимаваш

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b1a457d5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Спри да се възприемаш, като секс играчка. Отпусни се и се опитай да получиш удоволствие. Като си с него, влизай в някаква роля. Преставяй си, че си послушна домакиня, или робиня, или проститутка (гледай "Хубава жена"), или че си куче, може да му предложиш да те дърпа на каишка, а ти да лазиш, или да те връзва и да те псува. Има варианти, само малко въображение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6d19d741df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката:
Казвам и наблягам на това, че има пари не защото ме интересуват, а за да обясня ситуацията. Като се запознах с него не знаех нито какъв е и с какво разполага. Една година ме гони и настояваше да се видим, но ясно ми казваше, че срещата ще бъде в тях... Какво ли не пробвах да стане по друг начин, защото това е грозно и супер несериозно, но накрая се съгласих. Такъв човек не позволява ти да му поставяш условия. Казах си накрая какво пък толкова ще отида каквото и да става след това... Просто ме е страх, че ако му поставя условие и да вземе сериозно решение за нас, нещата ще приключат. Повечето мъже там на по 30 35 си нямат никакъв зор да се женят все още. А той навърши 30 преди по-малко от месец.. Говоря за мъже с възможности, които иимат опции.
Той знае, че парите му не ме интересуват... нищо не съм му поискала, да ми купува дрехи или други глезотии. Той много работи, постоянно е до баща си в бизнеса и много не го интересуват излизанки, барове и т. н... Семейството му играе голяма роля, там много държат на семействата си. С две думи не знам вече какво друго да направя освен да се откажа, но ми е много трудно, но от друга страна ми е супер гадно, че повечето ми приятелки са семейни и имат деца, а аз съм в задънена улица

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6d19d741df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката :Исках и да кажа ,че главния ни проблем ,е че иска да ме контролира и това е причината за повечето ни проблеми.Аз съм много свободолюбива и не обичам някой да ми казва какво да правя и когато това се случва се опитвам да се направя на луда въпреки,че ми е трудно, но той така си позволява повече да се налага. В момента не сме се виждали от много време,защото лошо се скарах с него и за малко да го ударя .Той много се ядоса и нямахме контакт доста време и сега от известно време пак настоява да се видим и вече не знам какво да правя ..извинявам се за дългия пост ,но вече с никой не споделям нищо .По-голямата част от приятелките ми ми завиждат заради него ,въпреки,че аз не си завиждам изобщо

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 77849b3361
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Освен да кажа "Пази, Боже", друго не мога.

Наскоро в тв предаване чух едни думи, които много ми харесаха:
"Всяка жена заслужава мъжа до нея".
Заслужаваш си това отношение. С поведението си ти му казваш "Прави каквото искаш с мен!". И той го прави? Защо се оплакваш тогава?
Ако искаш различно отношение, то трябва да промениш поведението си, както и да преосмислиш самооценката си, защото в момента никаква я няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 67a5d6f331
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22, ами откажи се!

Колко дълго ще издържиш в тая игра?

Или трябва да се сгънеш и никога повече да не стане нищо от това, което ти искаш и на което ти държиш "понеже той имал възможности и опции", или трябва да намериш сили да се отделиш от всичко това!

Той те е "избрал" и те е преследвал, не защото те обича и би направил всичко за тебе, а защото те е определил като ПОДХОДЯЩА за него (според някакви негови си критерии) - дали си красива, възпитана, бил е сигурен, че няма да налиташ на парите му или нещо друго - ние не знаем, но в никакъв случай не е тръгнал с тебе от любов, или понеже е бил влюбен!

Аз при такова унизително положение не бих седяла и миг. За тебе не знам.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 89b2bba434
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не те интересуват парите, ама той е това, което е благодарение точно на тях. Ако пасеше говедата в родното си село, напр., дори и да е най-големият красавец, нямаше да има самочувствието, властта и възможностите и нямаше да ти направи никакво впечатление.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 554114f2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не те приема сериозно,разбери го,казваш,че не сте се виждали много време,ами супер,това е възможност да го забравиш.Спортувай,разхождай се,чети,излизай в парка на разходки,отдели време на семейството ти,аз така забравих уж ''голямата '' ми любов и сега даже не мисля за него,а преди бях като обсебена, а бях и в същото положение като теб,играехме го много тайнствени,криехме се и само един секс ни беше в главата и си казах ''чакай,нито съм грозна,нито тъпа,нито от лошо семейство,даже съм си доста добре,за какво ми е да си хабя нервите и живота с някой,който не ме цени и хоп,започнах да страня,хубавото е,че сме и от различни градове,та да видиш как набързо го забравих ,така че в теб е топката и ти си човека,който може да си промени живота,много е несериозно да не се цени човек сам себе си,така и другите няма да те ценят и ще те използват,когато видят характер ,или ще бягат от теб,или ще те ценят,но пак добре,защото,който избяга не е за твоето обкръжение значи и не си ти губещата,пресявай хората и добре ги преценявай,има ужасни хора.Тоя мъж не е сериозен,за какво ти е ,докато се усетиш,ще си на 40 и без дете и без нищо,само пропилени години да чакаш Господин ''Перфектен'' да реши да те вземе,ако е искал е щял да го направи,просто не иска,тия глупости,че бил млад,рано му било,ги зарежи,не е това,просто си те използва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 25d8fa0c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Ех, ех, правим ги, гледаме ги, образоваме ги и накрая отиват да си предадат рода и родината, да ги ебе и използва за изтривалка някое мюсли! После кажи, че не са прости. Еми, сори :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f757630444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Хем те изпозлвал за секс, хем било недопустимо, хем не знам си какво, но пак те влече... Само парите гледаш, затова другите не те впечатляват.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c044815f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Това което те задържа при него са единствено мъжките му феромони. А ти си едно първично същество , робиня на собствените примитивни емоции.
Как да ти помогнем ние ми кажи? Ти изобщо препрочитала ли си какво си написала? Пробвай се. Може би пък да ти просветне.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 11956dd61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 28 казва истината за огромно съжаление.Нали авторке?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 89b2bba434
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Използвал те сексуално? А стига, бе! Да разбираме ли, че на теб, моме, не ти се прави секс с него? Или си в неадекватно състояние, в безсъзнание и той се възползва от това? Излъгва те, че ще гледате филм у тях, ти наивно отиваш и той те изнасилва? Едва ли, хич не се връзва с "искам го до болка". Като си отваряш краката и ти е кеф с него, не значи ли, че и ти го използваш сексуално? Като не искаш, няма да даваш да те чука и да си секс играчка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 85123fb5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Абе жена, защо се залъгваш? Харесваш го заради парите. Може да не ти купува парцалки, но ако му родиш дете ще е винаги добре нахранено, облечено, образовано в престижни училища, с чудесен старт и тн. Не мога да те разбера вярваш ли си или ни баламосваш?

Проблемът, отново е, че ако си с такъв мъж ще имаш много "баджаначки". Ако е турчин ще има и много други проблеми. На първо време синът ти ще го обрежат, няма да го покръстят и тн...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 64c69732db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Арабин е, не е турчин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker