Ергенът и скокондрилите по БТВ. Какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ергенът и скокондрилите по БТВ. Какво мислите?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 6570 пъти
Какво мислите за новото реалити? Да ви кажа, лично на мене ми хвана вниманието още с първия епизод. Най-вече с това, че участничките са представителна извадка на съвременната българката. Но не и „ергенът“. Мъжът, който са избрали, далеч не кореспондира със средностатистическия българин. А по-скоро за мечтата на българката и нейните нереалистични очаквания.

Както се казва, на визия това е „мъж на милион“. Спортист и фитнес модел. Но не зная дали хората си дават сметка за нещо, което и аз самият наскоро разбрах по в дълбочина. Този релеф, който постигат трениращите фитнес и тези отчетливи и визуално по-строги мъжки характеристики, които излъчват, се получават чрез химията – тестостерон, хормон на растежа, стероиди... Не е просто от честото посещаване на фитнес залата.

Честно казано си мисля, че тази злоупотреба (макар да е ефектна и визуално да хваща окото) ще доведе бъдещите поколения до все по-малко синтезиращ се естествен тестостерон при момчетата. Знаем, че тези, които го приемат сега понижават производството на собствен тестостерон. Е това няма как да не се отрази на поколенията им.

Същото е с изследванията, които плашат докторите в Бразилия (а сигурно вече и по цял свят) с прекомерната употреба на секцио като начин на раждане. При младите родилки масово контрактилните способности са намаляли в значителна степен, а при някои в пъти, което прави невъзможно раждането по естествен начин. Т.е. колкото по-малко използваш дадена способност, тя толкова по-бързо закърнява!

Макар и Викторчо да хваща окото и да придизвиква „уау“ ефект, то това не значи, че опира само до ген и тренировки. Не твърдя, че не е красив за мъж, а и не очаквам продуцентите да викнат някой грозник. Но пак нещата са представени комерсиално.

За жените – има от всичко по много и точно това е хубавото в случая. Прескочилата 30-те пияница, бивши мутреси, рускинче, 20-годишен жираф по-едра и висока от самия ерген, кариеристки, 30 и кусур годишни моми, изглеждащи на над 40, а една прилича да чака внуци, а тя още стои бездетна..., кифли и още много типажи. И веднага излезе наяве женската злоба, наглост, простащина, комлексарщина, неадекватност, откровена глупост и тъпота. Но за това оставям на Кифлоприземителя да коментира, че нито имам желание, нито нерви да навлизам в подробности за всяка една взела се по-насериозно наивна женица.

Е, нека чуя вашето мнение. Какво Ви направи впечатление?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 258b84c321
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Не ми харесва този "ерген" (в кавички е, защото днес пишат в разни сайтове, че не е точно ерген). Никога не бих отишла да се "боря" за неговото сърце. Защото на първо четене не ми се струва, че изобщо има сърце. А и акъл не виждам да има. :)))
По финтес маняци не си падам. Но най-вече не одобрявам такива реалити предавани във формат "игри на чувства". С чувствата шега не бива. Останах впечатлението, че в това предаване и ергенът, и кандидатките са дошли с единствената цел да се покажат по тАлАвизора. Особено рускинчето, което напира здраво навсякъде.
~♥~

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5d7c499ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Мен много ми е жал за телевизиите в момента. Интернет и създателите на съдържание в световен мащаб буквално по много естествен начин унищожават ТВ сферата. Но това се разви както казах по много естествен път. Ако бяха честни, ако бяха почтенни и добри към публиката и нямаха манипулациите, щяха да са на много по-високо ниво. Но те избраха да следват задкулисни интереси.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8645cc47ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Поредната дъвка за очите на скудоумния зрител.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1d84c0590a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Естествено, че нещата са направени комерсиалнo.
Направени са така, че да клъвнат колкото се може повече шарани.
Изобщо не е важно дали това са интелигентни хора, или високо морални, или нещо друго подобно. Важното е да са МНОГО.
А масата народ знаеш каква е - посрествена, с първосигнални очаквания и представи за живота.
Съответно това им и показват...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40efb80ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Пише ти жена: Тези предавания са правят за рейтинг, да се печели от тях. Хората, които им участват, просто искат да добият някаква медийна популярност. Защо изобщо си губиш времето да ги гледаш...
По-добре изяш една вафла, ще си навредиш по-малко на мозъка...
А отваряйки чак и дискусия в нета, дори и чрез тема тук, приканвайки да се дават мнения, коментари, само вдигаш рейтинга на въпросната поредна тъпня.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6066fd6242
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Българските,,риалита",като започнем от,,шоуто"на Учиндолският Кретен и свършим с това на Емо Малоумният Помак,а и да не пропуснем кулинарните такива,на които гладните Българи,а те са много,преглъщат суха плюнка,докато ги гледат,СА ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ и ПОМИЯ !!!
Никой уважаващ себе си Човек не ги гледа,за да не затъпее тотално !
А тези които ги гледат,са на нивото на ПростО Киро и неговата банда !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7ffba7c148
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   не гледам тия риалита
но гледам новини. И като видя Лена много се надървям. А като си представя ,че ми го лапа понякога се празня Много е секси. браво за избора!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d2cb23c56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Предаване със сценарий(дори ергенът е със слушалка в ухото), което е направено за рейтинг и гледаемост.
Твърде много се вживяват хората какви били жените вътре, как не били такива българките и т.н. Много ясно, че не всички жени са такива - тези вътре са вкарани за шоу.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c13367490
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Случайно мернах това предаване снощи за около две минути, когато тъкмо свършваше. Не знаех за него, но вероятно ще си сваля отнякъде записа на първи епизод, защото ми е интересно следното:

1. Защо събраха мъжки модел, приличащ на актьора Даниел Бернхард на младини, с купчина случайни и недотам случайни жени, повечето от които сякаш мразят останалите около тях и са в предаването преди всичко за трупане на известност и много пари, или най-малкото разчитат на първото да им донесе слава и така да ги гепне някой с много пари (както преди години Галена изведнъж получи много покани, когато умишлено качи порно видеото си в Мрежата, което уж случайно изтече...).

2. За чий чеп канят доказано неуспешни жени?! Половината моми изглеждаха като на 40-45 години и имаха бръчки и торбички под очите, които не подхождат на 30-годишни жени (някои от тях ги представяха именно като около 30-годишни), въпреки прекомерното количество грим, надутите с гел джуки и сценичното осветление. Май мернах и една, приличаща на Сашка Васева, но ще трябва да проверя записа, тъй като я видях само за миг. Ясно е, че освен ако някоя от тях не е вдовица, то е съмнително на такава възраст и при огромния избор на мъже, който са имали още от ученическа възраст насам, все още не са срещнали мъжа, който да е достатъчно "идеален" за тях, принцесите. Знаем, че дори и някой да е имал сериозни отношения, продължили години наред, в един момент може да се случи раздяла, но разделените хора се не надпреварват да участват в подобни печалбарски формати по телевизията.

3. Защо пичът (приличащ на актьора Даниел Бернхард на младини) се МОЛЕШЕ като някакъв безнадежден отчаяник на всяка от избраничките си, при положение, че би трябвало те да се радват, че той е избрал тях пред останалите? Не зная какви ги е говорил през цялото предаване, но колкото и да е късметлия да има добър наследен ген от родителите си, все пак не му подхожда такова силно престорено поведение за пред камерите (отказвам да повярвам, че е такъв отчаяник в истинския живот).

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a7ad980733
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Няма как да викнат тебе, нали? Нито някой Ганьо, дето две приказки не може да върже, освен в някой форум.
Жените са точно такива ,каквито харесва масовия български мъж-чалга диви.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ead2d9190d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   По-добре да си пусна порно направо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9a52999fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Поредното тъпо предаване, достойно за тъпите мозъци на тъпата пасми... така де на тъпиятнарод :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d59d526ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Мъко моя европейска….. Пуснах го, а тръгна ДжурасикПарк…..









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ae50e8ff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Не съм педераст, но мъжа ми хареса повече от някои от женските и на външен вид и като поведение, ужас.
Не могат ли да разберат жените, че напомпаните устни ги загрозяват в повечето случаи, гримьорите на някои от тах направо ги бяха направили на нищо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2118211b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Гледах руския вариант на предаването преди няколко месеца- Холостяк - където ерегенът беше Тимати. Изглежда ми като предаване с единствена мисия - реклама за самия ерген и за жените, участващи там. Шокирана съм обаче от подборката на жени в българския вариант на предаването, разбира се има и прилични дами, които не парадират само с външността си, но няколкото шумни, изуродовани и крайно затъпели същества ме направиха тъжна. Не искам да вярвам, че това е "представителна извадка" за жените в България, защото ме е срам и гнус.

А за самия ерген какво мисля - нещо, което ме възмути повече даже от "скокондрилите" - как можа да целуне една от участничките още на първата среща?! Какво показва по този начин - че целувката по принцип нищо не означава ли?! Или че вече си я е избрал, въпреки че дори не е успял да общува с останалите дами? Безумие!
Сравнявам го веднага с Тимати от руския еквивалент на предаването. На първия епизод той по изключение направи няколко лични срещи с отделни момичета, през останалото време общуваше с всички. Ето това беше добър пример за галантност и отношение към дамите. А нашият ерген? Има да взема уроци по кавалерство и умение за водене на разговор...
Да, определено съм възмутена от това как протичат събитията, от това което виждам. Все пак ми е интересно дали ще се проявят някакви ценности с течение на времето. За сега за съжаление виждам предимно злоба, завист, показност и глупост

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d34e61d663
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   От първия епизод ми направиха впечатление няколко неща.
Ергенът или бива подучван от сценаристи или е изключително добър играч. Хладнокръвен и обран. Шапка му свалям за това.
Урунгелите и пияниците няма да ги коментирам.
Рускинята ми направи лошо впечатление. Принципно я намирам за доста симпатична, макар и с високо вирнат нос (гледал съм я и преди), ама тоя път много се изложи като влете така рязко и започна да дирижира нещата. Това ще й изиграе лоша шега накрая (или още по средата...).
Общо взето веднага се видя че жените в БГ не са свикнали на конкуренция. И май никоя не разбра, че ще спечели.ако направи впечатление на ергена, а не на останалите жени... Тъпотия... Изобщо няма какво да си мерят, мнението на конкуренките е без значение, ама нейсе.
На някои им дойде в повече дори и не им издържаха нервите.
Ще има доста долнопробен сеир. Уви.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9e0fa54081
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   "Какво мислите за новото реалити? " - Ужасно и антихуманно е. Не би трябвало, да е в национален ефир, защото е нещо, като върла порнография, но вместо генеталии и секрети, се показва морална и нравствена опропастеност. Изчакай следващите епизоди, когато добре подбраните пачи, ще се обърнат на нещо средно между Big Brother и Game of Thrones. Просот са го сметнали... вкараваш конфликнти личности, противопоставящи се персони, казваш им, че е ок да се карат и да нямат задръжки и ... глей им сиира, дет се вика. И това ти го казвам, защото "The Bachelor" е известен със своята пошлост и простотия. Може и да звуча като ексцентричен професор, дето водеше странни предавания, мир на праха му, но си е точно така.

За "ергена" - С химия или не, също не се казва и колко брутално е, да се постигне такова тяло. Да, тези хора са си направили избора, ама няма да ти кажат, че тренират по 50 часа на седмица и последния път, когато са яли сладко, беше в гимначията.

За жените - ами казах си мнението. Нарочно са събрали такива, дето ще си зивадят очите.

Предавенето е изкуствено и гадно. Показва отчаяни хора, борещи се за пари и блясък.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e92cc8c325
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Не съм гледал предаването. Не мисля и да го гледам.Пиша този коментар, защото прочетох че релефното тяло се дължало на използването на основно на препарати и най-вече тестостерон.Тук не съм съгласен.Специално за релефното тяло, твърдя че то може да се постигне с подходящи килограми, подходящ хранителен режим и подходящи тренировки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 29e6925ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Изгледах първи епизод от това риалити, но не смятам да повторя. По принцип не гледам никакви риалити формати, защото това е как да кажа непоносима простотия и безсмислие. Това чудо "Ергенът" е върха на всякаква простотия и помия. Почти всички "жени" там са измет неземна, а няколкото горе-долу свестни са глупави и наивни.

Няма как що-годе нормален човек да хареса подобна идиотщина.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 953d9349ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - явно Йовков го е написал след, като е гледал това зрелище. Напълно го подкрепям и това се отнася, както за петела така и до кокошките.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 71fed86b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   За мен Виктория (тази, която се представи за рускиня) е най-хубава и същевременно и като човек да мяза. Тя ми е ТОТАЛНА ФАВОРИТКА. Ева, певицата, която се изтъкна, че е близнаци (веднага го показа и с характера си без да го осъзнава) я познавам, макар и бегло. Тя също е готина жена, но има един проблем при нея. Говорили сме си, даже ми остави картичка написана преди години, но тя НЯМА как да има сериозна връзка. Просто си е "въздухарка". Иначе е много благ и готин човек. Дано "ергенът" види какъв купон е с нея. Мнозинството, обаче са префърцунени кифли, които се мислят за кралици или принцеси. Дано да греша и само първото впечатление да е такова и да лъже (маската пред света). Брей, е*ати и материалните долнопробни добичета (шест коли, ала бала, готини гаджета). Както и да изглежда, ако някоя ми говори по този начин, веднага и показвам червен картон. ВЕДНАГА!!! Ще се опитам да го направя деликатно (все пак съм везни), но просто ще и покажа пътя за обратно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f595263ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   След първия епизод предлагам предаването вече да не се казва "Ергенът", а "Завалията". С такъв харем, по-добре да си остане сам.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d908644fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Самото предаване като замисъл е крайно унизително за всяка интелигентна и красива жена.
Въпросният тип е крайно антипатичен, в главата изглежда като катър със зле направени фасети, преждевременно състарен и сбръчкан, сякаш е на възраст 48-50 години. Определено не е и умен, след като за въздългото си лице е избрал и брада, която не само го удължава допълнително, но и подчертава бръчките, отпуснатите бузи и провисналия му дълъг нос. Дразнещо е, че навсякъде ни пробитват негови снимки и видеа с чупене на стойки, на които се вижда колко е вдървен и скован. Скучен и елементарвн тип и като излъчване, и като поведение. Не съм гледала настоящото предаване, нито мисля да го гледам.
Все ми е тази как изглеждат участничките в него. Ясно е, че умна жена никога не би участвала в подобно предаване.
Ърябва да си едновременно тъпа и много закъсала.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 86d9985921
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Направи ми впечатление, че нещата са нагласени.
Първо дава роза на жена, която си е избрал и после зад гърба и ходи да целува някаква друга (така че да ги видят всички), само защото говореха по неин адрес.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 269c4ea55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   Аха, ти пак си дошъл да плюеш по "българката". Ти да не си пича с азиатките, бе?
Колкото до "скокондрилите": сред тях има психоложка и управител в АЕЦ (не помня длъжността й). Име и художничка. Хубави жени с някакво положение в обществото, интелигентни и мили. Ако те за теб са "скокондрили", не знам какво са свестни жени за теб и ти си типичният представител на масата български мъже, които и да срещнат прилична българка, й лепват етикети на "скокондрила" и "тъпа кифла", както и правиш.
Давам ти пример и с мен. Пича с фетиш към азиатки (може и да си ти) ме нарече "тъпа кифличка" в темата, в която се казва, че българските мъже са гола вода в секса. Там съм 82- ри и 88- ми коментар, мисля. Мисля, че предварително обясних на пича, че съм била само с един мъж и то не, заради пари, ами от любов, защото бившия работеше като складов работник, нямаше шофьорска книжка и живееше на таванско и нямах финансова изгода от него. Грижила съм се за него и мястото, където живее, но се разделихме, поради несъответствия в характерите. Откакто съм сама, съм на сухо, защото моралът ми ме спира. Не виждам кое ми е кифленското според това описание и плюс това, че нито ходя с къси полички и високи токчета, нито имам филъри и силикон, нито прекалявам с грима, нито търся богати мъже и батки, но за пича с азиатките съм "тъпа кифличка". Вие (освен ако не си него, тогава си "ти") сте нагледен пример как, българските мъже, отхвърляте българските жени с някакъв морал и принципи, затова ревете, че сте сами и си го заслужавате, да не говорим че вие сте тези, които се мъкнете по тъпи кифли и скокондрили, к*рви и златотърсачки. Напълно си заслужавате проблемите, защото всеки мъж заслужава жената до себе си, понеже той си я е избрал. :)
Ще ти дам пример с "ергенът" и как той още в първият епизод отхвърли една прилична жена за сметка на такава, която не струва. Визирам кривоносата "дама" с фалшивата жабешка уста и огромна доза злоба, която демонстрираше през цялото време на епизода. Тя сама си призна, че е меркантилна. Не съм й запомнила името и не възнамерявам да го търся, защото не смятам, че си заслужава. Тази постоянно обсъждаше коя била дебела, коя грозна, коя с каква рокля, коя била страшна и не знам си какво, при условие че тя май беше най- грозната и с най- непропорционални черти. Иначе, се обиждала, като й казвали, че носът й е крив. :D Тя цялата е крива и като лицеви черти, и като характер и носът й е най- малкият проблем. Обаче, защо ергенът не я отсвири още първата вечер, а отсвири доста по- прилична, поне на пръв поглед от нея, жена? За какво му е такава жена, какво ще му даде тя, освен да го излага с поведението си и с не особено големият си интелект? Ето ти още един пример как мъжете не можете да си отсявате жените и допускате в животите си подобни паразити. Фармацевтката също много се изложи с това отношение, че ергенът бил само нейн. Да, кофти е че майка й я е оставила и я смята за грешка (ако изобщо е истина), но това не й дава правото да се държи като хлапачка на 15. То има момичета на по 15, които се държат по рационално от нея и това ме навежда на мисълта, че в предаването има нещо нагласено.
Още една, която се изложи със самонадеяността си и прекалено голямото самочувствие, е рускинята. Плейпатките също нямат място в такъв формат, ако че Дениз Хайрула се държеше сравнително прилично. И все пак, поне за мен лично "плеймейтка" е равно на "лека жена" и подобен тип жени нямат място във формат, в който се търси "любов". Местата на такива жени са по бардаците и в сайтовете за платена любов, само дето все се намира някой балък да си хване такава за жена - доказателство колко тъпи са повечето български мъже в избора си на жена. Такива очепрободно са к*рви, а българските мъже тръгват да се женят за тях, че и деца да им правят. Пример са двете Златки, Джулката, Николетка и пр. Колко мъже бленуват да са с такива к*рви, на които им личи, че са такива и не са само батки и богаташи, а и много обикновени мъже като теб. Но понеже не можете да имате такива, затова гоните разни обикновени кифли, които ги имитират, и после мрънкате "Ма, тя българката е к*рва и кифла". Не, к*рви и кифли са жените, които ти харесваш, а не всички българки. Много ти се иска да е така, за да оправдаеш грешните си избори и к*рвенски вкус за жени, но проблемът е в такива като теб, не в нас, българките.
Не знам кой беше ти и за какъв се помисли, че да определяш "мъжът- мечта" на "българката". Това пак е жалък опит да успокоиш себе си по някакъв начин, че кифляците и меркантилните жени, по които си падаш, не харесват теб, а такъв "мъж- мечта" и имат нереалистични очаквания. Ами, не, такъв мъж се харесва от кифлите, по които ти си падаш, не от "българката" (тоест всички българки). Аз защо не го намирам за нещо кой знае какво? Да, не е грозен, но ми е прекалено метросексуален, а аз не харесвам метросексуални мъже. Не е грозен, но определено не е мой тип. По- скоро ме впечатли с кавалерското си отношение, което липсва при много български мъже, но не забравям факта, че това поведение вероятно е по- скоро за пред камерите.
Мнението ми за предаването като цяло е че е нагласено, поне частично, което е кофти. Аз съм фен на риалити предаванията и искам да гледам реални хора и реални ситуации. Ако исках да гледам преструвки, щях да си пусна филм.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c13367490
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Номер 28, ако МОМЪКЪТ (както е правилно да се каже, а не турският превод "ergen") трябваше сам да избира, вярвай ми, никога нямаше тази с жабешката уста да премине първи епизод на предаването. Всичките заучени захаросани реплики, "кавалерстване" и "решения" на момъка кои жени да продължат напред се решават отгоре и му се нареждат по слушалката, която той носи в ухото си и чинно изпълнява наставленията. Цялата работа е нагласена с цел да стават дразги, хората да одумват участниците в обществените мрежи и форумите, а това да носи гледаемост и съответно приходи от реклама.
Същото важи и за решението коя да е победителка. Още онзи ден се появиха сведения, че се знае коя ще бъде тя, и, че тя е била ясна още по време на снимките на предаването в края на миналата година.
А най-лицемерното в това предаване е, че повечето от уж необвързаните моми през цялото време са били любовници на мастити чичовци и дядовци милионери, някои пък са имали връзка с млади мъже (уж не заради парите им), а дори и момъкът по онова време също е бил обвързан, но е криел връзката си и е изтрил почти всичките си лични снимки редом до приятелката си тогава, за да може да участва в предаването и да вземе тлъстия хонорар и всичките произтичащи ползи, изразяващи се в бъдещи участия в предавания срещу нови хонорари, реклами (и като модел, и да рекламира спортния си клуб) и други.

За вкусовете на повечето мъже грешиш силно. Ти имаш предвид онези пияни и надрусани селски бекове по баровете и чалготеките, където се движат и кифлеещите селски пръчки. Вероятно си от по-малко харесваните жени и това те потиска, ако може да се съди по писанията ти из различните теми. Всяка жена иска да бъде харесвана и е нормално да си недоволна от това, че не си обръщат вниманието, на което се радват доста глупави и прости жени, по които залитат глупави и прости батки. Но на теб не ти трябва глупав и прост батка, така че няма нужда да се чувстваш кофти, че не привличаш точно тяхното внимание.
Прочети мнение 44 в ето тази тема http://spodeli.net/4/story-164564.html със заглавие "Празнувам, когато са далече от мен такива мъже!" (може би ти си я писала?) и по точно частта, гласяща:

"Една жена е толкова красива, колкото е след къпане; без грим. Част от красотата на човек се дължи и на неговото поведение, ценностна система и отношение към останалите. Жена, която прави хубави свирки и продължава да го смуче поне 1-2 минути след свършването, също е много по-приятна и желана от съпоставима като нея външно, която обаче не прави свирки; или, която нарочно държи мъжа на сухо с цел да окаже натиск над него поради нейна прищявка. Такава веднага бива пращана да си пробутва номерата при някой на нейното умствено равнище. Повечето мъже биха избрали вярна жена средна хубост 5/10 с благ нрав и всеотдайна в отношенията и в леглото, пред друга, която е вечно неудовлетворено мрънкало 9/10, върти подли номера и в леглото е малко по-жива от чувал с картофи."

Препрочитай този текст всеки път, щом започнеш да изпитваш съмнения доколко привидно по-лъскавите кифли имат предимство пред теб, що се отнася до това да задържат трайно един стойностен мъж. Музикалните изпълнения на жената имат голямо значение за мъжете и всички жени без изключение са наясно с това, като повечето дори се възползват от тази мъжка "слабост", за да извличат облаги за себе си - най-вече в материално изражение. И няма нужда да възроптаваш сега срещу думата "свирки", защото - както вие жените искате френски ласки, така и мъжете ги харесват. ето ти равенство между половете. Бъди с мъж, с когото ще имате разбирателство по този въпрос и по другите важни такива за една сериозна връзка, пък не ги мисли тази част от мъжете, които са утайката и подбират жените само според пилешкия им мозък, късите поли, разголените деколтета и високите токчета. Старай се да си на ниво в това, в което ти усещаш, че можеш да бъдеш добра!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 258b84c321
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   На фона на другите дами в предаването Виктория К. наистина е най-красивата и най-обиграната. Може би така са подбрани другите кандидатки, че да не я засенчват. Някой знае ли датата й на раждане? Не мога да я открия в Интернет, а искам да видя наталната й карта (макар и без час на раждане).
~♥~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6066fd6242
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Може ли в публичното пространство да няма поне една руска проститутка за цвят и аромат,защото Кобилкита и Наталия Смеонова хич не ни стигат !

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6066fd6242
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   А няма ли да има риалити за педераси,да не вземем да обидим Евгени Минчев ?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6066fd6242
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Може ли в публичното пространство да няма поне една руска проститутка за цвят и аромат,защото Кобилкина и Наталия Смеонова хич не ни стигат !

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 269c4ea55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   Кифллоприземител, не само не искам да ме харесват батки, ами като ги видя на улицата, пресичам и преминавам на отсрещната страна. Буквално. За това колко съм хубава - не съм модел, но и не съм кукумицин. Бяхме писали с теб в една тема, че се мъча да отслабна, че съм 59 кила на 1.63- 4. Помниш ли? Сега сигурно съм минимум 58, понеже дрехите ми още повече висят.
Като си сложа рокля и лек грим, но наистина лек, ми се обръща доста повече внимание, но държа на себе си и си предпочитам дънки и тениска. Важно е да ми е комфортно, а не толкова кой мъж ме е харесал. Да, всяка жена иска да е харесвана, но за такива като мен това е от второстепенно, да не кажа от третостепенно значение. Аз самата съм козметик, но абсолютно винаги съм смятала, че това цялото преобразяване с грим, подплънки, високи токчета и не знам си какво още е тотално излишно. Дори бих казала, че приемам пластичните операции повече, отколкото тези евтини методи. Не харесваш нещо в себе си - променяш го, а не го замаскираш. И какъв е смисълът да се правя на такава, каквато не съм, като мъжът до мен рано или късно ще ме види без тези неща? Или за "приятелки"? По- добре сама, отколкото с такива "приятелки". Няма смисъл от това кипрене. Каквато - такава. Много по- важно е една жена да живее здравословно, да спортува и да се грижи за косата си и кожата си и не говоря за грим, боядисване и изправяне, а за истински процедури. Така кожата и косата започват да изглеждат по- добре и се запазват красиви за много по- дълго време. А повечето жени пушат, пият и не се интересуват много от тези неща.
Както и да е, това, че мъжете, поне повечето от тях, не си падат по кифли, ти казах преди време, че няма как да го повярвам. И не са само батките, тях даже не ги включвам. Много обикновени мъже ги харесват и се мъкнат по тях. Под "кифла" нямам предвид само плеймейтките и техните копирвачки. Една жена може да е кифла и без да се преобрязява в мис "Силикон", мис "Дупе" и пр. Това е преди всичко начин на мислене, а онези с големите джуки и силиконовите ц*ци са най- тежките случаи.
За предаването - нямам думи. Ние феновете на риалити форматите, искаме реални хора и реални ситуации. Шоу може да стане и без нагласеност - много войнстващи кифли с радост биха се включили в такъв формат, че даже биха спретнали и един кеч. Ама, истински, а не предварително нагласен.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6ee01827cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Или им плащат или просто с почивката и храната. Всичко е нагласено, интересно защо се снима в Турция. Една жена трудно остава сама, ако има много претенции. Става за губене на време, на мен ми е интересно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e2c13e197b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   По грозен ерген няма ли

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 983b19d092
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Съгласен съм, че женската подлост излиза наяве. В работата на яве го преживях. Бях се разделил с приятелката си, месеци на сухо и една от омъжените колежки ми се натисна. Гледам готина и опитна, на 42г, 6 години по-голяма от мен. Няколко месеца правихме секс, и в работата и у дома. Всичко беше само за едното чукане. Усетих я, че свиква и започнах да разреждам срещите. Постъпи на работа жена на 28г. Веднага се сдружихме с нея, любов от пръв поглед. Месец бяхме неразделни и в леглото, и на работа. Другата колежка разбра, направи ми няколко сцени, но не получи, каквото иска. Накрая изглежда миряса. Но след 3 месеца я направиха шефка. Първото нещо, което направи е да уволни приятелката ми. Това не и беше достатъчно, а и разказала каква дълга и бурна връзка сме имали, и къде и как сме правили секс, и кой знае какви още и е надрънкала. Приятелката ми напусна и работата и мен. После и аз напуснах.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 137816b0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   32, вече има такова - казва се БИГ БРАДЪР.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 4fa11c1cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Бихме кръстили дъщеря си Дениса заради Дениз, тя много ми допадна. И синът Виктор на ергенът. А никога няма да си кръстя и кучето Евгени или Валерия.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 68a1e6bbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Напомпаните джуки са обратно пропорционални на възпитанието и интелекта!!! Уви, така наречената "демокрация" явно се отразява много зле на жените, които са избрани да правят това много нискокачествено българско шоу!!! В никой международен формат не съм видяла толкова/извинете/напомпани простакеси, събрани заедно. И това са най- семплите изрази, които мога да употребя в случая!!! Жалко за децата, чиито родители не се интересуват от това, гледат или не шоуто!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 1b8be29204
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Нищо не мисля, не гледам подобни предавания!

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: f5404b1c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Вчера случайно попаднах на Ергенът 3, докато прехвърлях каналите и реших да надникна.
Ерген 3 е посредственяк въс селско излъчване, а кандидатките са като излезли от долнопробен вертеп. Оджукени, омазани, начервени, преждевременно състарени. Пошлост, кошмар и простотия лъха отвсякъде.
Но коя нормална жена ще си хареса такъв селски мазник като Ергенът 3, че и да отиде да се бори за "сърцето" му или за хоботчето на слончето.
Какъвто ергенът, такива и момите...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker